|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Cytat:
a na razie pocieszę się Merci bo nie wymaga wychodzenia z domu
|
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, też mam Merci to największe, ale nabiera mocy urzędowej.
Tż dostał na imieniny w listopadzie. Aż sama się dziwię mojej silnej woli.
|
#394 |
|
Raczkowanie
|
Ja z merci to przebieram smaki, gratuluję dziewczyny pierwszych ruchów. Szyje któraś na maszynie? Mnie ostatnio wzięło i taki kocyk to chyba sama zrobię😃
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teeeż, pierwsze słyszę i widzę
![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Ja mam karmelki z solonym masłem. Rodzice Tż z Paryża przywieźli
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mm to ewentualnie woda. ... Ma to swoje naukowe wyjaśnienia... Na pewno żadnych soków ani slodzonych herbatek...
|
|
|
#397 | |
|
Zadomowienie
|
U mnie w sklepie sa na wage
![]() Moj tz je ubostwia Cytat:
![]() Jesli zgadlam to u nas nazywa sie to piszingery
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Maczki to smak mojego dzieciństwa
teraz to tylko w sklepach społem są na wagę.
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie wiem
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- bo maczki to teraz produkt widmo ja je pamiętam z dzieciństwa, potem długo ich nigdzie nie było. kolejny raz natknęłam się na nie na studiach w sklepie społem i od razu zakupiłam zapas
|
|
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#402 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kejti - nie trzeba na piersi no ale tak jak pisała kaja jak jest mega gorąco i jesteś na spcerze to jednak niekoniecznie masz ochotę co chwilę się obnażać |
|||
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#404 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś zaczęłam 20 tc. A Ty to powinnaś się pochwalić, a nie teraz dopiero mówisz ![]() Cytat:
Cytat:
Taka podusia może faktycznie do wózeczka by się nadała. Muszę przyznać, że jest naprawdę śliczna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też nie ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Może to od rejonu w którym mieszkamy zależy? w jednej części PL maczki był do innej nie dotarły
|
|
|
|
#406 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=country111;49959058]Zaczęłam regularnie chodzić na zajęcia aktywna ciąża i teraz na zastępstwo przyszła nowa prowadząca. Pani tak w wieku ok 60 lat ale daje tak popalić że ja wymiękam. A jaką ma figurę
Zazdroszcze ja co sie zapisalam na zajecia dla mam, niestety ale nie dochodziły do skutku;/ a tak sie na nie nakrecilam;/ teraz czekałama z niecierpliwości na zajecia w szkole rodzenia, dzownili wczoraj, ze przelozone dopiero na 3 marca ja to mam pecha....a w domu juz mnie roznosiDziewczyny, orientujecie sie moze, czy w naszym stanie, mozna korzystać z rowerków stacjonarnych na silowni, badz bieżni? oczywiscie chodzi mi przy zachowaniu zdrowego rozsądku? |
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Czytałam wczoraj i zasnęłam. Od 19 spałam prawie do 6, jakoś tak wymeczyl mnie poniedziałek.
Dziękuję za odpowiedzi na pytanie i podniosłyście mnie na duchu, że nie tylko ją się boję, że urodzę, jak tz nie będzie. Wesele jest 700km od nas, to chyba za daleko na podróż w 34 tc. Może poproszę siostrę, żeby przyjechała, żebym nie panikowała. Nie wiem jak wyniosę zakupy pod tą naszą górę, będę miała motywację, żeby trenować ![]() Barbaritka, też bym poszła, tylko nie siedziała przy głośnikach ![]() Jeden lekarz mi mówił, że w ciąży lepiej się kochać z gumką, ponieważ zawarte w nasieniu prostaglandyny mogą negatywnie wpływać na szyjkę macicy. Moja gin z kolei twierdzi, że wszystko ok i nie potrzeba się zabezpieczać. Kejti kilka dni po tym, jak poczułam ruchy była cisza, a później znowu wszystko ok. Może są tak słabe, że nie czujesz? Jakby to trwało jednak długo, spróbuj popukać w brzuch a jak to nie pomoże to zadzwoń do gina. Gabisun gratki za połówkowe 400g to duży chłopak ![]() Szuu faktycznie głupio komentować, jak komuś po ciąży brzuch zostanie. Kaja ja tez w nocy MUSZE wstać do toalety :/ Idę dalej nadrabiać
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie co, w tym roku w moich rejonach nie było Mikołajów z goplany, po prostu żadna hurtownia nie miała ich na stanie..
a ja je uwielbiammmm..
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maczki, rurki z kremem, wata cukrowa i wafle pieczone u babci na kuchennym piecu na węgiel ![]() aaaaa i te ochydne ciepłe lody i masa czekoladopodobna i dokładnie tak jak piszecie- maczki są dostępne na wage w społem albo małych sklepach osiedlowych- ja własnie w takim małym slepiku dziś trafiłam Edytowane przez industria Czas edycji: 2015-01-27 o 18:59 |
|
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w piątek mam połówkowe to zobaczymy jak tam wszystko wygląda z maluszkiem. Na wizycie byłam w tamten wtorek to machal sobie rączkami
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, do teraz boli mnie ta noga, ledwie nią ruszam, a stawanie na niej doprowadza do mnie do płaczu z bólu
robiłam ciepła kąpiel, nasmarowalm maścią ale nic nie pomaga
|
|
|
|
#412 | ||||
|
Rozeznanie
|
hej hej!!
chyba skonczylam prace ![]() tzn zostaly mi jeszcze papiery do druku/podpisu itp itd, ale to to juz na luzie mimo zmeczenia mialam super dzien! Cytat:
ja jak juz pisalam od 2 tygodni probuje sie zebrac i wlasnie chcialam cwiczyc przede wszystkim tylek, bo stwierdzilam, ze moj brzuch po ciazy to i tak mi sie nie bedzie podobal, wiec chociaz dupsko wycwicze i kupie stroj jednoczesciowy - wtedy brzuch nie bedzie sie rzucal w oczy, za to posladki Cytat:
ja juz od miesiaca obrywam i sama sie zdziwilam, ze tym razem tak szybko poczulam. teraz bedziesz je pewnie czula coraz czesciej i silniejsze Cytat:
![]() dokladnie!! w ogole przestancie o jedzeniu, bo ja cholernie glodna jestem!! nie jadlam od 13 i jeszcze z godzinke mi zajmie zanim skoncze papiery iwroce do domu!! Jedyne pocieszenie, to ze na pewno Tz po wykapaniu i uspieniu Malej cos ugotuje wiec przyjade na gotowe, jak zawsze jak koncze pozno prace ![]() o rrraanyyy!! uwielbiam!!! Cytat:
ehhh... wracam do moich papierow... milego wieczoru
|
|
#413 |
|
Raczkowanie
|
Nasila się jak stajesz do tego stopnia że nawet tracisz trochę równowagę? Boli od pośladka w dół?
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Moja siostra wyczesywała małemu ciemieniuszkę czy tam skazę białkową, więc jej się bardzo przydała ta szczotka.
Masija co będzie to będzie, ważne, że zdrowe, a jakby co to różowe ubranka oddasz komuś potrzebującemu. Albo będziesz w domu chłopca na różowo ubierać ![]() Ankaya toż to mała wojna musiała być na wątku ![]() Gabisun a czy kot lubi być nią czesany? Jak tak to zaraz kupię mojemu ![]() Dominika super, że już czujesz ruchy ))
|
|
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a boli to pod kolanem w dół, cały jakby ten mięsień w lydce i rano jak wstałam z łóżka to nagle to poczułam i TaK cały dzien... nawet jak dotykam to boli. ..
|
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Aika gratulacje!!
---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Myboy zadzwoń do lekarza. A jak trzyma parę h to moze ip? |
|
|
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam ból od pośladka więc ewidentnie ucisk od dzidzi ale pod kolanem to nie wiem😕
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nie wiem co robić
jak do jutra nie przejdzie to zadzwonię do lekarza. ..
|
|
|
|
#419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
idź jutro do lekarza rodzinnego może
|
||
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

a na razie pocieszę się Merci
Tż dostał na imieniny w listopadzie. Aż sama się dziwię mojej silnej woli.
06.09.2014 
nawet nie widziałam..

W sensie herbatkę jakąś, albo wodę przegotowaną? To jest jakaś różnica w dopajaniu kiedy karmię piersią albo mm?
[/RIGHT]

ja to mam pecha....a w domu juz mnie roznosi