Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-27, 15:05   #2581
carpaibex
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Ja mam włosy mniej więcej do linii stanika i dla mnie to optymalna długość. Moim zdaniem niewiele dziewczyn naprawdę dobrze wygląda z takimi do talii, bo to bardzo przytłacza sylwetkę.
Prawda! Ja w gimnazjum zapuszczałam włosy na siłę, na jak najdłuższe, ale mam 162 cm wzrostu i jak były już do pośladków to wyglądałam na jeszcze niższą teraz mam do pasa, mocno pocieniowane i to chyba moja maksymalna długość, przy której daję radę
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 15:31   #2582
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
O szlag! :/ Też byłabym wściekła na siebie :/
Trzymam kciuki, żeby jednak ten ryż pomógł... Daj znać

Ah, a ja jakoś nie mogę się przekonać do tego serum. Mam wrażenie że mnie zapycha.

Mi przebarwienia zniknęły (ale używałam najpierw serum i toniku z bielendy z kwasem mig.) a później toniku norel +krem (na noc) i raz w tygodniu kwas - jakieś tam małe blizny się lekko spłyciły. Zaskóniki mam wrażaenie że też są jakby mniejsze, ale jeszcze siedzą więc moja walka z nimi trwa. Będę informować
W każdym razie kup ten tonik, myślę, że będziesz zadowolona
To możliwe, ze to serum olejowe zapycha, ale ja mam tak sucha cerę ostatnio ze celowo biorę wersje z olejem ze śliwki a nie zielonej kawy, taki czas. Moze to kwestia zestawu olejów, nie wiem, ale mnie służy, wiec postanowiłam sie podzielić moim zachwytem
Stary 2015-01-27, 15:55   #2583
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez danusiaes Pokaż wiadomość
Dziewczyny pocieszę Was
Jako Hashimotka mam ultraniskoporowate wlosy i dobrą skorę.
-wlosy oleje oleje, oleje pod nie regularnie gliceryna i aloes. Aloes również po myciu.
-ciało-odstawienie sls i oleje oleje oleje zwlaszcza shea
Wewnętrznie siemię lniane, kasza jaglana i oleje, oleje, oleje.
Jak było bardzo źle z włosami to ratunkiem galaretka owocowa. 30 dni codziennego jedzenia galaretki i nie ma takiej siły żeby włosy się nie wzmocniły Ale po 30 dniach przerwa
No u mnie ze skórą jest ciężko, bo mam do tego AZS Ogólnie skórę mam mięciutką, okresowo jedynie suchą. Ale wychodzą mi zmiany na skórze (coś ala liszaj) i na to tylko maści działają, które stosuje się w momencie kiedy wyjdzie.

A z włosów jestem zadowolona. Jedynie muszę iść teraz do fryzjerki bo wyrównałam włosy i jednak mi to nie służy i rozdwajają się końcówki. Muszę mieć troszkę pocieniowane.
Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
miałam taką samą historię, ale u mnie wystarczyło rozebrać go (w sensie wyjęłam baterię i kartę) i wysuszyć na kaloryferze. Ale od tego czasu w ogóle nie nosze telefonu w kieszeni, ani w tylniej ani żadnej innej (czaaaasem w płaszczu).
Czyli jest nadzieja

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 17:09   #2584
--Olka--
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Co zrobiłam? Wsadziłam do tylnej kieszeni. Nigdy tego nie robię, ale spieszyłam się i na chwilę wsadziłam i minutę później stwierdziłam że pójdę siusiu a o telefonie zapomniałam..I w trakcie zdejmowania chlup!
Nie doradzę nic więcej niż zostało powiedziane.
Może się uda, trzymam kciuki. Mojej mamie wpadły tak do toalety trzy telefony! W tym jeden z nich chyba ze cztery razy. Ten był najwytrwalszy, umarł z innego powodu. Niestety dwa pozostałe skończyły marnie. Na szczęście żadne nowe modele.

Najgorzej, że opieprzałam ja kilkadziesiąt razy za noszenie telefonu w kieszeni (i do toalety), ja nigdy tak nie robię. I wyobraźcie sobie, że jak włożyłam raz jeden jedyny telefon do tylnej kieszeni to oczywiście musiałam iść do toalety i mi wpadł... Ale złapałam go dosłownie po pół sekundzie i nic mu po wysuszeniu nie było. Noszę w gumowym pokrowcu, dzięki temu do środka dostałą się minimalna ilość wody.

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Mnie przy tarczycy wypadają na potęgę no i suche jak siano
To tak jak u mnie. Jeszcze się przetłuszczają u nasady.
Aż żałuję, że nie są takie jak na izo.
Stary 2015-01-27, 17:24   #2585
SzyszkaChmielu
Raczkowanie

może to i nie na temat ale już NIE MOGĘ
listopad w styczniu cholera jasna, ani promyka słońca od tygodnia, leje non stop, a jak nie leje to chociaż kropi. miałam od wczoraj zacząć ćwiczyć a tymczasem jak wracam do domu i sobie pomyślę, że ma znowu wyjść z domu na tę zgniliznę to jest to ponad moje siły a d... rośnie. Teraz powinnam zrobić jakiś obiad ale mi się nie chce przy garach stać więc zjadłam twixa i małą paczkę mmsów. Ech.
Ratujcie tylko nie wysyłajcie mnie do chodakowskiej bo jej nie lubię na maxa.
SzyszkaChmielu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 18:09   #2586
Ciemna163
Kociara

Cytat:

Czyli jest nadzieja
pewnie daj znać jak przeżyje.

Cytat:
Napisane przez SzyszkaChmielu Pokaż wiadomość
listopad w styczniu cholera jasna, ani promyka słońca od tygodnia, leje non stop, a jak nie leje to chociaż kropi. miałam od wczoraj zacząć ćwiczyć a tymczasem jak wracam do domu i sobie pomyślę, że ma znowu wyjść z domu na tę zgniliznę to jest to ponad moje siły a d... rośnie. Teraz powinnam zrobić jakiś obiad ale mi się nie chce przy garach stać więc zjadłam twixa i małą paczkę mmsów. Ech.
Oj wiem co czujesz. Ja mam takie okresy, ze moge normalnie ćwiczyć w domu, ale prawda jest taka, że najsumienniej ćwiczę na siłowni (bo przecież wszyscy wokół zasuwają, to nie będę stała jak ten kołek). Więc ja Co mogę tylko poradzić jakąś dobrą siłownię z fitnessem Ewentualnie Mel B i Jilian dają radę. Chodakowska to dla mnie największy zamulator na świecie, mogłaby mi bajki opowiadać tym swoim tonem
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 18:21   #2587
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Dzięki

Co zrobiłam? Wsadziłam do tylnej kieszeni. Nigdy tego nie robię, ale spieszyłam się i na chwilę wsadziłam i minutę później stwierdziłam że pójdę siusiu a o telefonie zapomniałam..I w trakcie zdejmowania chlup! Był tam 2 s..o 2 s za dużo. Wytarłam i położyłam do odparowania, pojechałam do roboty ale zwolniłam się na chwilę i pojechałam go wsadzić w ryż (wyczytałam w internetowych poradach). I teraz tylko cud sprawi że będzie działał. Ale najpewniej spuściłam dzisiaj w kiblu tysiąc zł

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Mój też, do dzisiaj
oj mam nadzieję, że go uratujesz jeszcze! J mimo, ze miałam go 3 dni jednak sie polubilismy i cięzko mi było go odsyłać, a po miesiącu to juz w ogóle!
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 18:25   #2588
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu postawiła na spacery. Skoro nie chce Ci się ani czegoś a'la Chodakowska ani biegać po deszczu to bierz kaloszki, wyjdź na długi spacer i się dotleń. Może zabierz kogoś ze sobą? Albo może masz psa?
Może mi łatwo mówić, bo ja osobiście nie znoszę Słońca, więc taki listopad w styczniu czy styczeń w listopadzie to dla mnie cud miód.
Stary 2015-01-27, 19:01   #2589
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam włosy mniej więcej do linii stanika i dla mnie to optymalna długość. Moim zdaniem niewiele dziewczyn naprawdę dobrze wygląda z takimi do talii, bo to bardzo przytłacza sylwetkę.
Zgadzam się, ale dużo zależy też od wzrostu Moim zdaniem niższe dziewczyny są bardziej narażone na efekt przytłoczenia niż te wyższe

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Codziennie wieczorem
Dzięki To zamówię go sobie na próbę i zobaczymy, czy mi podpasuje
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 19:34   #2590
SzyszkaChmielu
Raczkowanie

Nie mam psa - mam za to alergię na sierść zwierząt
Spacer odpada - skoro nie mogę się przemóc aby przejść 1minutkę do auta i pojechać na fitness pod dachem to tym bardziej nie będę łazić po ciemku po kałużach na dzielni. Sorry, że tak marudzę Wam ale mam listopadową deprechę w styczniu... byle do wiosny!
SzyszkaChmielu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 19:39   #2591
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
Olcia napisz co robisz, że tak Ci urosły! Moje od lat w tym samym miejscu
Cytat:
Masuję Raz w tygodniu olejek rycynowy a po myciu wcieram żel alooesowy z gorvity bo gdzieś wyczytałam że komuś przyspieszył wzrost

1,5 roku! Ale będziesz miała długie na ślub!!

Miałam prawie do talii a teraz mam lekko za ramiona
a fryzjer mi mówił, że mam takie ładne włosy i że szkoda ciąć :/

Olej rycynowy faktycznie działa jak szatan, jest tylko jedno ale- przyciemnia włosy! Dlatego ja używam jedynie na brwi i rzęsy i rzęsy mam przecudne. Musze wrócić do rycyny, bo w jednym miejscu za bardzo sobie brew wyskubałam kilka razy i mam łyse miejsce Ale rycyna da radę spokojnie.

Jedyny minus rycyny to to, że ciężko się ją zmywa. Bardzo cięzki, jakby treściwy olej. za to włosy po niej rosną jak poparzone, grubsze, mocniejsze i zdecydowanie dłuższe. Gdybym nie zdecydowała się przestać farbować i polubić się całkowicie z naturalnym kolorem (wkręcam sobie, że za ciemne), to bym się wręcz kąpała w rycynie

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 19:41   #2592
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam psa - mam za to alergię na sierść zwierząt
Spacer odpada - skoro nie mogę się przemóc aby przejść 1minutkę do auta i pojechać na fitness pod dachem to tym bardziej nie będę łazić po ciemku po kałużach na dzielni. Sorry, że tak marudzę Wam ale mam listopadową deprechę w styczniu... byle do wiosny!
A nie możesz się z kimś ze znajomych umówić na zajęcia, żeby się wzajemnie mobilizować?
Jak TŻ mnie zapyta, czy dziś nie ćwiczę, to nawet jak akurat miałam sobie odpuścić, duma mi nie pozwala i zazwyczaj idę się poruszać

Ale mnie też ten brak słońca i teraz dodatkowa ciapa za oknem przygnębia i z utęsknieniem czekam na wiosnę.
Stary 2015-01-27, 20:06   #2593
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Olej rycynowy faktycznie działa jak szatan, jest tylko jedno ale- przyciemnia włosy! Dlatego ja używam jedynie na brwi i rzęsy i rzęsy mam przecudne. Musze wrócić do rycyny, bo w jednym miejscu za bardzo sobie brew wyskubałam kilka razy i mam łyse miejsce Ale rycyna da radę spokojnie.

Jedyny minus rycyny to to, że ciężko się ją zmywa. Bardzo cięzki, jakby treściwy olej. za to włosy po niej rosną jak poparzone, grubsze, mocniejsze i zdecydowanie dłuższe. Gdybym nie zdecydowała się przestać farbować i polubić się całkowicie z naturalnym kolorem (wkręcam sobie, że za ciemne), to bym się wręcz kąpała w rycynie
Życie Ci niemiłe, Kociak!
Wiem, że to częsty skrót myślowy stosowany przez ludzi, ale kłuje w oczy, aż mi wychodzą na wierzch.
Stary 2015-01-27, 20:32   #2594
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Wiem, że to częsty skrót myślowy stosowany przez ludzi, ale kłuje w oczy, aż mi wychodzą na wierzch.
O matko, faktycznie Aż mi się papieros z ukrytą rycyną z Breaking Bad przypomniał
Stary 2015-01-27, 21:25   #2595
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość

Oj wiem

Mnie za to irytuje "wziąść", "perfum", "poszłem", a niestety mam tego sporo w swoim otoczeniu...

O doskonałym wpływie na włosy mówię rzecz jasna w kwestii oleju rycynowego stosowanego zewnętrznie. Wewnętrznie to bym chyba z łazienki nie wychodziła

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 21:57   #2596
--Olka--
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie za to irytuje "wziąść", "perfum", "poszłem", a niestety mam tego sporo w swoim otoczeniu...
AAAAAAAAAAAAAAAAA! Słabo mi . Ja do tego towarzystwa doliczam jeszcze "ludzią" zamiast "ludziom" (generalnie -ą a -om) oraz "ubrać np. bluzkę".
Stary 2015-01-27, 22:04   #2597
pulp fiction
Zadomowienie

Cytat:

Oj wiem, ja odkąd poszłam na siłkę to mi się w domu nie chce w ogóle ćwiczyć. A do slodyczy mam ogromną słabość. W domu to teraz sobie czasem pokręce na hula hopie. I zgadzam się: byle do wiosny! Zwłaszcza, że w końcu kupię sobie rower.

ćwiczę
dbam o włosy
zdrowo się odżywiam
pulp fiction jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 22:06   #2598
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Oj wiem

O doskonałym wpływie na włosy mówię rzecz jasna w kwestii oleju rycynowego stosowanego zewnętrznie. Wewnętrznie to bym chyba z łazienki nie wychodziła
Cytat:
Napisane przez --Olka-- Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAAAAAAAAA! Słabo mi . Ja do tego towarzystwa doliczam jeszcze "ludzią" zamiast "ludziom" (generalnie -ą a -om) oraz "ubrać np. bluzkę".
Studiuję filologię polską... i co tu dużo mówić, skoro wykładowcy mówią niepoprawnie Na licencjacie zajęcia z literatury oświecenia miałam z panią profesor, taka babcia, bardzo miła, ale mówiła włonczać... Pani doktor prowadząca zajęcia dydaktyczne za każdym razem powtarzała wziąść... więc czego wymagać od społeczeństwa... Niestety, nauczyciele/wykładowcy mają wiedzę jaką mają, przez co rośnie pokolenie ludzi, którzy mówią niepoprawnie.

Ja bardzo, ale to bardzo nie lubię jak ktoś mówi w Bierniku "tą"... I o ile rozumiem, że ktoś może mieć braki, to kompletnie nie jestem w stanie zrozumieć oburzenia na grzeczne zwrócenie uwagi nt. błędu.

Edytowane przez naciulatko
Czas edycji: 2015-01-27 o 22:09
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 22:11   #2599
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Studiuję filologię polską... i co tu dużo mówić, skoro wykładowcy mówią niepoprawnie Na licencjacie zajęcia z literatury oświecenia miałam z panią profesor, taka babcia, bardzo miła, ale mówiła włonczać... Pani doktor prowadząca zajęcia dydaktyczne za każdym razem powtarzała wziąść... więc czego wymagać od społeczeństwa... Niestety, nauczyciele/wykładowcy mają wiedzę jaką mają, przez co rośnie pokolenie ludzi, którzy mówią niepoprawnie.

Ja bardzo, ale to bardzo nie lubię jak ktoś mówi w Bierniku "tą"... I o ile rozumiem, że ktoś może mieć braki, to kompletnie nie jestem w stanie zrozumieć oburzenia na grzeczne zwrócenie uwagi nt. błędu.
Profesor-bóg u mnie na studiach mówił włanczać, także tego
Stary 2015-01-27, 22:14   #2600
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Torebka i pierścionek bardzo mi się podobają natomiast w kurtce nie widzi mi się to futerko...
Nie mam po drodze do Parfois, muszę zajrzeć do sklepu online zostały jakieś fajne zegarki na wyprzedaży?

A ja się pochwalę moimi włosami
W dwa lata urosły, mają się nieźle - choć mogłoby być lepiej. Właśnie muszę się umówić na podcięcie, ale do zaufanej fryzjerki, żeby nie ścięła połowy
Olciu, piękne włosy Na jaki kolor farbujesz?

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Profesor-bóg u mnie na studiach mówił włanczać, także tego
No właśnie. Takie mamy autorytety.

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
A ja utopiłam dzisiaj swojego S4 Jaka jestem na siebie wściekła...

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

No właśnie jak popatrzyłam na zdjęcia, to do czerwca już miałam duży przyrost. Więc u mnie ta teoria raczej nie sprawdzi się.

Nie martw się, zdarza się najlepszym, ludzka rzecz o czymś zapomnieć. Telefonu szkoda, ale może ryż go odratuje. Ponoć to super metoda, która naprawdę działa A jeśli nie to zawsze pretekst, by kupić nową zabawkę

Anulowali moje zamówienie z Mango. Nie wiem po co wstawiają dodatkowe rozmiary na stronę, skoro finalnie okazuje się, że ich nie mają Pocieszam się chociaż tym, że udało mi się zdobyć słynne zarowe okulary dzięki caat

Edytowane przez naciulatko
Czas edycji: 2015-01-27 o 22:16
Stary 2015-01-27, 22:14   #2601
a34
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Ja naprawdę nie wiem, jakim cudem on tak mówił, bo to nie był profesor z bożej łaski. Naprawdę mnie to szokowało w jego przypadku
Stary 2015-01-27, 22:17   #2602
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

Z ryżu go wyjmę jutro i wtedy włączę. Do tego czasu oczywiście nie tykam się go Czytałam w internecie, że kilka osób tak odratowało telefon i działa jak ta lala. Ale znając moje szczęście.. eh. Więc po ryżu zaniosę go do serwisu, jeśli nie będzie działał. Tylko że osuszanie ect. smartfona pewnie swoje kosztuje, więc jest szansa że będzie bardziej opłacało się kupić nowy

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

No właśnie nie można tak robić. Nawiew powoduje że cała ta woda wchodzi bardziej wgłąb. Ja go wytarłam dokładnie ręcznikiem i pod skosem zimnym powietrzem potraktowałam miejsca gdzie były karty i położyłam na ręczniku blisko grzejnika, tak żeby jeszcze miał powietrze z okna. No ale doczytałam w pracy o tym ryżu, więc wsiadłam w auto, kupiłam kilogram i wsadziłam go w michę. Niech działa
Wtedy osuszanie to były groszowe sprawy Oni mają jakieś sposoby a'la ta miska z ryżu, to raczej samo w sobie nie powinno być kosztowne...
Cytat:

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Nie martw się, zdarza się najlepszym, ludzka rzecz o czymś zapomnieć. Telefonu szkoda, ale może ryż go odratuje. Ponoć to super metoda, która naprawdę działa A jeśli nie to zawsze pretekst, by kupić nową zabawkę
Dziękuję raz na jakiś czas szamponetką na 4-8 myć, teraz była hebanowa czerń, która jak widać wyszła jako ciemny brąz większość nawet nie zauważyła zmiany, ale w takich ciemniejszych ogólnie wyglądam lepiej dlatego pomysł z ombre odpuśicłam
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 22:21   #2603
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Ja naprawdę nie wiem, jakim cudem on tak mówił, bo to nie był profesor z bożej łaski. Naprawdę mnie to szokowało w jego przypadku
Każdy popełnia błędy, nawet profesorowie, nie jesteśmy nieomylni, ale jest jakaś granica. No już takie błędy jak pisanie/mówienie włonczać czy wziąść to nie przystoi. Zwłaszcza teraz - kiedy nawet reklamy telewizyjne zwracają uwagę na tego typu błędy.
Szkoda, że głupio zwrócić uwagę takiemu profesorowi
Stary 2015-01-27, 22:23   #2604
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Każdy popełnia błędy, nawet profesorowie, nie jesteśmy nieomylni, ale jest jakaś granica. No już takie błędy jak pisanie/mówienie włonczać czy wziąść to nie przystoi. Zwłaszcza teraz - kiedy nawet reklamy telewizyjne zwracają uwagę na tego typu błędy.
Szkoda, że głupio zwrócić uwagę takiemu profesorowi
Niestety bardzo głupio, a aż się prawie usta same otwierały Zwłaszcza, że jak on zaczynał to swoje włanczanie, to wiele osób wymieniało dyskretnie uśmiechy
Stary 2015-01-27, 22:25   #2605
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Wtedy osuszanie to były groszowe sprawy Oni mają jakieś sposoby a'la ta miska z ryżu, to raczej samo w sobie nie powinno być kosztowne...

Dziękuję raz na jakiś czas szamponetką na 4-8 myć, teraz była hebanowa czerń, która jak widać wyszła jako ciemny brąz większość nawet nie zauważyła zmiany, ale w takich ciemniejszych ogólnie wyglądam lepiej dlatego pomysł z ombre odpuśicłam
Bardzo korzystnie wyglądasz w takim kolorze Ja od dawna nie farbuję, ale mam ochotę na zmianę. Chyba przeszłam przez wszystkie kolory - od czarnego po blond, gdzie blondowi mówię stanowcze nie, wyglądam w tym kolorze źle. Naturalnie mam ciemny blond, właściwie bardziej jasny brąz i znów mnie kusi coś ciemnego, ale trochę się boję

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Niestety bardzo głupio, a aż się prawie usta same otwierały Zwłaszcza, że jak on zaczynał to swoje włanczanie, to wiele osób wymieniało dyskretnie uśmiechy
I pomyśleć, że to człowiek wykształcony i to wybitnie
Stary 2015-01-27, 22:25   #2606
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez --Olka-- Pokaż wiadomość
Mnie jeszcze denerwuje "odkupię sobie" zamiast "kupię ponownie".

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 22:26   #2607
a34
Zakorzenienie

Cytat:

I pomyśleć, że to człowiek wykształcony i to wybitnie
Na szczęście żadnego innego błędu u niego nie wyłapałam i nie na każdym wykładzie coś włanczał
Stary 2015-01-27, 22:42   #2608
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie bardzo dużo kosztowało,żeby pozbyć się ' w każdym bądź razie', słyszałam to u siebie na wydziale, wszędzie.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 22:49   #2609
kobea
Zadomowienie

Cytat:

Anulowali moje zamówienie z Mango. Nie wiem po co wstawiają dodatkowe rozmiary na stronę, skoro finalnie okazuje się, że ich nie mają Pocieszam się chociaż tym, że udało mi się zdobyć słynne zarowe okulary dzięki caat
U mnie botki już są

Ja jeżeli chodzi o zalanie to tak potraktowalam mojego nowego notebooka.... I klawiatura do wymianh na szczęście się okazało ze tylko 130zl muszę zapłacić.
kobea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 22:52   #2610
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobea Pokaż wiadomość
U mnie botki już są

Ja jeżeli chodzi o zalanie to tak potraktowalam mojego nowego notebooka.... I klawiatura do wymianh na szczęście się okazało ze tylko 130zl muszę zapłacić.
Zazdroszczę. Mnie właśnie je anulowali
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości