|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI
Koperco przemysle lampke i sciemniacz i albo Ciebie albo Madzixa poprosze bo ona ma 10min to juz w ogole.
Madzix moge na pomoc liczyc? |
|
|
|
#452 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gdybyś nie napisała o tych serduszkach to bym nie zauważyła ![]() Cytat:
![]() ![]() ja sie boje tego bólu i że nie ogarnę ![]() Cytat:
![]() to teraz prosimy o fotki
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#455 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
spoko, nie śpieszy się, przemyśl, mogę pomóc. Z lampą boje się wysyłać bo ona szklana i nie wiem jak zapakować zeby się nie potłukła i w ogóle ile kosztuje taka przesyłka.NO ale jeśli będziesz chciała to nie ma problemu!
|
|
|
|
#457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to co dziś w nocy robimy? ![]() Cytat:
i TŻet mnie szybko wypłoszył ![]() Ja też pomyślałam, że tak będę robić z rożkiem ale chciałam Minky rożek tylko nie wiem, czy dzidziusiowi nie będzie za gorąco :confused :
|
||
|
|
|
#462 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwielbiam8m was czytac relaksujecie mnie...ja huz nic nie czytam bo się stracha najdla
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane lece z M obejrzec moje zakladki z allegro i spac. Dobranoc ;******
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
KOPERCO - mam dwie fioletowe ale stoja schowwne
![]() Cashmere - domyślam sie w jakiej hurtowni ![]() Pokaż fotke rozka
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
CASH super zakupy. A tesciowi bylo przyznac racje ze juz po nim widac ze mu na dobre to nie wyszlo jak siedzial glowa w dol..
Kurde no tak to ktos wymyslil i tak ma byc. MADZIX ogarniesz ja nawet nie pamietam jak to bolalo ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Po tej drzemce wieczorem to teraz zasnac nie moge..
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro cyknę fotkę. Design rożka mnie nie powala, w jakieś misie jest, ale chciałam tani, bo myślałam że będzie leżeć w szafie. A tu się okazuje że jednak będę używać
|
|
#467 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chyba tez juz nie robie drzemek bo potem tragedia ze snem :/ ja spalam ranoo w sumie ale trzyma
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Branoc laski, padam na twarz (a w sumie nie wiem czemu)
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Rzadko tu zabieram głos ale podczytujè
Dziewczyny nie czytajcie opisów porodów! Wyobraźnia i tak Wam dobrze działa Bez sensu dodatkowo się nakręcać. Każdy porôd jest inny, jest masa zależności. Dodatkowy strach po takich lekturach może Was później zblokować na sali Z dobrego serca powtarzam to co kiedyś sama usłyszałam- nie czytać, nie oglądać na youtubie, wizualizować już teraz że będzie szybko, lekko. p.s. nie czytajcie książki Położna -jeżeli przed Wami pierwszy poród. Imo za dużo w niej bólu, choć są też piękne, wzruszające opisy... |
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Pavlinecka - tej hurtowni o której piszesz nie cierpię. Niekompetentna i niemila obsluga, wybor kiepski. Raz się tam z nimi klocilam bo kupilam komplet pościeli do przedszkola i miałam zniżkę i okazało się ze nie ma w komplecie worka a informacja byla ze jest. To mi powiedzieli ze teraz nie maja ale zapłaciłam mniej niz za ta co ma worek. To pytam ile w takim razie moja kosztuje bo na paragonie miałam cene po znizce to usłyszałam od kobiety że ona nie wie i mam sama sobie obliczyć. Rozumiecie to? Nie wie ile kosztuje towar ktory sprzedaje i nie potrafi spr. Paranoja. Więcej tam nie byłam
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Tż ma smaki za mnie... wziął jogurt truskawkowy i zmieszal z nutella
|
|
|
|
#472 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE=gosiak0512;49964756] SONIA aa bylam tam ale nie podeszly mi cos te Miedzyzdroje a jak zubra zdjecie robilam z tej kladki to mi telefon do zagrody wpadl.. /QUOTE] bo M-je są kiepskie ogólnie, mała dziura, do której wszyscy przyjechali, żeby się pokazać. Ot 'kurort' na pokaz. Cytat:
jak nie jest różowy to jest super dla wszystkich![]() Cytat:
ee to tak jak mój Mikołaj nie miałam szansy nic zobaczyć, zakrył się łapkami, nogami i pępowiną. Matka się musi w cierpliwość uzbroić![]() Cytat:
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|||||||
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za opinie o kocyku. Jutro klikne
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rina podobno do 30 kilo ale ja nie wiem jak on wniesie wielkie pudło sam... może że poskladali tak że pudełko w miarę jest wielkością tyle że ciężkie. Jak będzie Tż w domu to zejdzie na dół i wniesie razem z listonoszem. Już tacy nie jesteśmy że będziemy biedakowi kazać wnosić te 23 kilo jak Tż w domu chociaż to jego praca ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Czy dobrze pamiętam że do pobrania krwi na tarczyce nie musze być na czczo? Rano jadę i bym sobie sniadanko zjadła bo i tak jutro tabsy nie wezme nie wyrobie tyle bez jedzenia
|
|
|
|
|
#475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pamiętam jak mi ciśnienie podniosłaMoze tez sa jakieś ograniczenia gabarytów przesyłek, które wnoszą? Takie paczki to nie listonosz nosi a kurier z pp.
|
|
#476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żaluje ze nie umiem być wredna bo bym go zbluzgala lub nie przyjęła
|
|
#477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A podobna obsługa jest u mnie w Pepco, ostatnio tak mi ciśnienie podnieśli, że sobie poszłam. pani stwierdziła, że przecenione koszyki nie są przecenione... ja nie mam do nich siły...Cytat:
Zawsze mówię do TŻeta, że ja będę rodzić szybko i bezboleśnie, bo mam szerokie biodra. I on że taka spokojna jestem. A w głębi serca panikuję i boję się, że będzie bolało, że mnie potną itp. itd. Ale wizualizuję sobie poród jako lekkonieprzyjemną chwilę zwieńczoną maleństwem na rękach, które całuje w główkę |
||
|
|
|
#478 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam zawsze pieknie dziękuję jak mi kurier paczkę wstawi do przedsionka. Zazwyczaj sa mili. Jeden mnie wkurzal maksymalnie, wiecznie byly z nim problemy. Dawno go nie widziałam na szczęście
|
#479 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
koleżanki u mnie były na ploteczkach i się narobiło zaległości Ale mi mała się wierci koło pepka aż mam wrażenie że mi trzaśnie zaraz he i go przytrzymuję ręką w ryzach ![]() Cytat:
dzięki, pajacyk jest jeszcze dodatkowo ocieplany D a buszowałam u siebie w miasteczku - nie w Białym - mam ok 25 km do Was![]() Piękny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale widzę że to wciąga to już mój 3 raz Cytat:
![]() Cytat:
wizyty, a na fotce za wiele nie mogę rozszyfrować Cytat:
a gdzie to wszytsko kupiłaś? Allegro czy jakiś sklep?
|
|
#480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję że nie mają gabarytow jakiś określonych a jak mają to moja paczka się mieści bo inaczej będę siedzieć na dole na paczce i czekać na Tż ![]() Rybcia ale to chyba nie jest ciężkie. .. pewnie mu się nie chciało wnosić i pomyślał że spróbuje może mu się uda nie wnosić ja też taka jestem że nic nie powiem ale co do wózka to jak coś sapnie to powiem mu że wiem iz do 30 muszą wnieść a jak nie to ma mi pokazać gdzie jest napisane że mojej nie wniesie...
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.

Ja miałam wymioty i biegunkę jak sie zaczęło i wymioty podobno to norma przy zwiększaniu sie rozwarcia 

a po sokach mam zgage..

:confused :

Ślubujemy: 21.10.2017