Marcowe Mamy 2015 cz. VII - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-27, 22:09   #661
niunia_ona
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VII

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Dobranoc
dobranoc

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 22:15   #662
mkluke
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
w sobotę się przeprowadzamy
super wreszcie na swoim

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Wróciłam z wizyty i nie jestem pozytywnie nastawiona... po badaniu na fotelu okazało się, że rozwarcie na luźny palec ( powiedziałam ginowi, że ma nie żartować bo poprzednio z takim stawiałam sie do porodu ) nakaz oszczędzania się by wytrzymać minimum 2 tygodnie jeszcze. Mówi że oby mały miał chociaż 2 kg. Na co ja że napewno bo miesiąc temu miał 1,5kg. Kładę się do USG a tam niespodzianka... mały ma już 2,5kg ale obrócił się miednicowo ( najlepsze jest to, że czułam to dzisiejszej nocy ) więc wskazanie do cc gdyby coś się działo. Kontrola za 2 tygodnie... Ech ta cesarka wisi nade mną od początku najpierw łożysko przodujące a teraz mu sie zachciało odwrócić w 34 tygodniu
kochana, wszystko bedzie dobrze
mkluke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 22:17   #663
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Cytat:
Dobranoc
Po dniu pelnym wrazen z samochodem i pozytywnej wizycie u gina powinno ci sie dobrze spac ja cos czuje, ze kolejna noc nie przespana bedzie, zaczyna mnie kluc i pobolewac :/ i love it
Dobranoc
Stary 2015-01-27, 22:18   #664
aroli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za info, ale chyba nie czuje się gotowa ani chętna do oglądania takich przebojów, wole iść na żywiooooooooł
Ja też nic takiego nie oglądam, każdy poród jest inny i chyba wolę nie wiedzieć co mnie czeka

Cytat:
Wróciłam z wizyty i nie jestem pozytywnie nastawiona... po badaniu na fotelu okazało się, że rozwarcie na luźny palec ( powiedziałam ginowi, że ma nie żartować bo poprzednio z takim stawiałam sie do porodu ) nakaz oszczędzania się by wytrzymać minimum 2 tygodnie jeszcze. Mówi że oby mały miał chociaż 2 kg. Na co ja że napewno bo miesiąc temu miał 1,5kg. Kładę się do USG a tam niespodzianka... mały ma już 2,5kg ale obrócił się miednicowo ( najlepsze jest to, że czułam to dzisiejszej nocy ) więc wskazanie do cc gdyby coś się działo. Kontrola za 2 tygodnie... Ech ta cesarka wisi nade mną od początku najpierw łożysko przodujące a teraz mu sie zachciało odwrócić w 34 tygodniu
Trzymam kciuki żeby mały pozostał jeszcze w brzuszku i przyjął pozycję główkową

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość

A ja wróciłam od dermatologa, tż mnie zawiózł, bo jakoś miałam przeczucie, by nie prowadzić auta i w drodze powrotnej się okazało, że mam tak napięty brzuch, że ledwo kroki stawiałam, a na 3 piętro wchodziłam kwadrans, takie przystanki musiałam robić... wzięłam prysznic i siedzę tak na pół leżę...
A to ja i Helenka dokładnie w 36tc
Śliczny brzuszek

Cytat:
gratuluję ! Nie ma to jak na swoim.
Cytat:
Napisane przez kasia. Pokaż wiadomość
Jutro rano mam się stawić do szpitala, na skierowaniu napisane jest obserwacja zaburzeń rytmu serca. Nie czuje się na tyle chora żeby iść do szpitala, ale odpowiadam nie tylko za siebie. Nie wiem nawet jak tam z dostępem do internetu więc jakbym się nie odzywała to nie panikujcie
Powodzenia, oby szybko Was wypisali.

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Pokazałam tżtowi liste zakupów wyprawkowych. A on: nie mamy rożka? Ja: mamy... różowy w króliczki. Mam taki wziąść do szpitala?!
A on: to bedziemy udawać, że nie znaliśmy płci.
Haha, w sumie dobry pomysł przynajmniej oszczędnie myśli.

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Zaszalalam dzisiaj w lumpku jednak rzeczy z nexta maja świetna jakość
Szkoda że ja nie mogę nigdy takich skarbów dorwać może jutro się przejdę hmmm.
Cytat:
Witam się

u ZOSIULI wszystko super. przepływy ok, serduszko ok, moje ciśnienie super, córcia waży 2500kg i ułożona nadal miednicowo. Następna wizyta za 2 tyg. a i szyjka ponad 4 cm. a Hemoglobinę mam 13,7 mam odstawić powoli witaminy
wg usg tp na 9 marzec
za wizytę

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Jesteśmy po wizycie

Jest potwierdzenie, na które czekałam- dziewczynka na 100%. Rozwaliła nóżki i pięknie widać było co tam się kryje

Według USG termin się nie zmienił- pozostaje 19 marca.
Waży 1983g plus/minus 290g
Ma długie nóżki i widać było włoski na główce
Ułożona główkowo, miesiąc temu leżała podobnie

Ze mną też ok, nie ma żadnych nieprawidłowości. Ulga totalna.

Pytałam też o bóle w dole brzucha, bo dziś w nocy przez chwilę mnie bolał pierwszy raz jak na okres.
Mam się nie przejmować, teraz mogą one się nasilać.

Następna wizyta 17 lutego, może wtedy uda się 3d, bo tym razem też nie chciała pokazać buziaka.
A na IP mam się zjawić, gdy skurcze będą co kilka minut i będą się nasilać.

I zabieram się za czytanie co tam u Was
super że wizyta udana, ja też mam kolejną wizytę 17 lutego- już się nie mogę doczekać.

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Przyszło dziś moje zamówienie z gemini wreszcie

Nie zawiodła i w sumie sprawdziło się kropka w kropkę to, co podejrzewalam... ale trzeba zrobić dobrą minę do złej gry i jakoś przechytrzyć los ala:
Mam nadzieję, że jakoś się ułoży. Grunt, że jesteście razem i się wspieracie

Dobrej nocki

I 27.11.2010 --> II 07.07.2012
29.03.2015
17.11.2016
aroli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 22:18   #665
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
czyli intuicja Cię nie zawiodła? czasami nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło trzymajcie się

to szczepienie jest w trzech dawkach - operację robią po dwóch, a potem za pół roku musisz jeszcze wziąć jedną dawkę....

z tego co się orientuję to po 5 latach jest dawka tzw przypominająca...
Dobrze, że piszesz. Mam wizytę w poradni chorób zakaźnych w czwartek, dopytam bo Tż musi w takim razíe dostać dawkę przypominającą. Pisałam właśnie dziś, że u mnie będą wyjaśniać czy jestem nadal nosicielem wirusa czy nie.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 22:20   #666
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rossi Pokaż wiadomość
Po dniu pelnym wrazen z samochodem i pozytywnej wizycie u gina powinno ci sie dobrze spac ja cos czuje, ze kolejna noc nie przespana bedzie, zaczyna mnie kluc i pobolewac :/ i love it
Dobranoc
dobranoc;p

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-27, 22:21   #667
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
No nareszcie! gratulacje
Pamiętam jak jeszcze pisałaś, że czekasz na odp z banku i tak Cię męczył ten temat

Cytat:
Dobrze, że jest taki duży już. Teraz oszczędzaj się bardzo, a czy będzie SN czy CC nie ma już znaczenia

Cytat:
Ja właśnie upiekłam ciastka francuskie z jabłuszkiem.
Nawet chleba na kolacje nie mam, nie chciało mi sie isc do sklepu.
A tam chleb. Ciastka

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
kupiłam w żabce milkę pudingową

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

jak można nie lubić nutelli??
Jaka piękna milka

Cytat:
Witam się
ja dzisiaj mega przygoda. wsiadłam do auta i jadę. ujechałam z 600 m i nagle TRZASK!!!! cos pierd..... pod maską....
oczywiscie auto padło.... zgasł mi drań podczas jazdy
i ani drgnie by odpalić.....
i nie mam do kogo zadzwonić o POMOC! Tż w pracy, tato mój i teść też. nikt inny mobilny nie jest i tak stoję na środku drogi, wrzuciłam awaryjne i modle się by nikt mi nie wjechał w dupę.
Auto mam ciut ciezkie i nie dałabym rady go zepchać na pobocze, bo jeszcze bym narobiła
i przeglądam ks.telefoniczną i zadzowniłam do Tz kolegi. przyjechał. ale i on nie mógł auta zawrócic i zepchać. zatrzymało się wiele aut:P i 4 panów mnie pchnęło :P i zawróciłam :P potem ciagniecie na lince i byłam juz na swoim terenie. Kolega Tz, zawiózł mnie do miasta : odebrałam wyniki i poszłam juz sama na DZISIEJSZĄ WIZYTĘ

byłam spocona.... zmarnowana.....

u ZOSIULI wszystko super. przepływy ok, serduszko ok, moje ciśnienie super, córcia waży 2500kg i ułożona nadal miednicowo. Następna wizyta za 2 tyg. a i szyjka ponad 4 cm. a Hemoglobinę mam 13,7 mam odstawić powoli witaminy
wg usg tp na 9 marzec

Niezła przygoda. Tym bardziej, że jesteśmy już w takim okresie, że w takich przygodach niccc nam się nie chce i mamy wywalone na to, że możemy zablokować nawet cały pas
Dobrze, że znalazł się ktoś do pomocy. A najważniejsze, że finalnie córcia wynagrodziła Tobie te przeżycia swoim pięknym zdrówkiem i wagą

Cytat:
Przyszło dziś moje zamówienie z gemini wreszcie

Nie zawiodła i w sumie sprawdziło się kropka w kropkę to, co podejrzewalam... ale trzeba zrobić dobrą minę do złej gry i jakoś przechytrzyć los ala:
Intuicja.. Trzymajcie się w takim razie i nie dajcie się

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 22:23   #668
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
No nareszcie! gratulacje
Pamiętam jak jeszcze pisałaś, że czekasz na odp z banku i tak Cię męczył ten temat

Dobrze, że jest taki duży już. Teraz oszczędzaj się bardzo, a czy będzie SN czy CC nie ma już znaczenia

A tam chleb. Ciastka

Jaka piękna milka

Niezła przygoda. Tym bardziej, że jesteśmy już w takim okresie, że w takich przygodach niccc nam się nie chce i mamy wywalone na to, że możemy zablokować nawet cały pas
Dobrze, że znalazł się ktoś do pomocy. A najważniejsze, że finalnie córcia wynagrodziła Tobie te przeżycia swoim pięknym zdrówkiem i wagą

Intuicja.. Trzymajcie się w takim razie i nie dajcie się
no w końcu po takim czasie sie doczekałam
boże tylko bym zdążyła się przeprowadzić , bo dziwnie się czuje wgl.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-27, 22:26   #669
malinka612
Raczkowanie

Cytat:
gratulacje
Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Piękny brzusio
Ja to będę pewnie jęczeć i sapać Czyli jak moje normalne przeżywanie miesiączki
ja już zapomniałam o tym bólu, a szkoda
Cytat:
piękne! chcę do tego lumpka
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 22:29   #670
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
no w końcu po takim czasie sie doczekałam
boże tylko bym zdążyła się przeprowadzić , bo dziwnie się czuje wgl.
Zdążysz na 100%, nawet się nie przejmuj
Myśl tylko, że jeszcze nie masz czasu na rodzenie i nie nakręcaj się, żeby nie dawać znać organizmowi, że może się "rozpakować".
Jeszcze czasu a czasu do 3 marca.
To, że piszemy, że chyba będziesz 1 to tylko przeczucia i nie sugeruj się nimi, ani nie bierz do siebie, bo nikt nie ma w zamiarze pospieszać
Jeszcze się zdziwimy i rozpakują się najpierw te osoby, które byśmy o to nie podejrzewały

Stary 2015-01-27, 22:32   #671
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Zdążysz na 100%, nawet się nie przejmuj
Myśl tylko, że jeszcze nie masz czasu na rodzenie i nie nakręcaj się, żeby nie dawać znać organizmowi, że może się "rozpakować".
Jeszcze czasu a czasu do 3 marca.
To, że piszemy, że chyba będziesz 1 to tylko przeczucia i nie sugeruj się nimi, ani nie bierz do siebie, bo nikt nie ma w zamiarze pospieszać
Jeszcze się zdziwimy i rozpakują się najpierw te osoby, które byśmy o to nie podejrzewały
wiem wiem wiem
tyle ze ja naprawde się dziwnie czuje i te czucia w dole, czuję normalnie jak mała mi się tam wbija

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-27, 22:39   #672
mkluke
Raczkowanie

Cytat:
Witam się
ja dzisiaj mega przygoda. wsiadłam do auta i jadę. ujechałam z 600 m i nagle TRZASK!!!! cos pierd..... pod maską....
oczywiscie auto padło.... zgasł mi drań podczas jazdy
i ani drgnie by odpalić.....
i nie mam do kogo zadzwonić o POMOC! Tż w pracy, tato mój i teść też. nikt inny mobilny nie jest i tak stoję na środku drogi, wrzuciłam awaryjne i modle się by nikt mi nie wjechał w dupę.
Auto mam ciut ciezkie i nie dałabym rady go zepchać na pobocze, bo jeszcze bym narobiła
i przeglądam ks.telefoniczną i zadzowniłam do Tz kolegi. przyjechał. ale i on nie mógł auta zawrócic i zepchać. zatrzymało się wiele aut:P i 4 panów mnie pchnęło :P i zawróciłam :P potem ciagniecie na lince i byłam juz na swoim terenie. Kolega Tz, zawiózł mnie do miasta : odebrałam wyniki i poszłam juz sama na DZISIEJSZĄ WIZYTĘ

byłam spocona.... zmarnowana.....

wg usg tp na 9 marzec

ja mam
wg mnie wizualnie :
prowdzi się: ( ale tylko po domu jak na razie jeździłam)
składa się super! i rozkłada też łatwo
ja jestem bardzo zadowolona.

hmmm... az takiego to nie miałam u mnie max 95-100.

u mnie tak jest. witaj w klubie i szyjkę mam długą i z dzidzią ok. taki urok
wystarczająco dużo wrażeń jak na jeden dzień ... na szczęście wizyta wszystko Ci wynagrodziła

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Hej kochane Bardzo dziękuję Wam za trzymanie kciuków udało się szyjka się nie skróciła jeszcze muszę tak się oszczędzać 3-4tyg i szpital nie będzie mi już groził ale mój gin mówi, że najlepiej rodzić w terminie i tak od skończonego 38tygodnia:P Za tydzień znowu kontrola szyjki i cieszy mnie fakt, że mimo chodzenia prywatnie nic nie płacę za to sprawdzanie
za udaną wizytę

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Jesteśmy po wizycie

Jest potwierdzenie, na które czekałam- dziewczynka na 100%. Rozwaliła nóżki i pięknie widać było co tam się kryje

Pytałam też o bóle w dole brzucha, bo dziś w nocy przez chwilę mnie bolał pierwszy raz jak na okres.

Następna wizyta 17 lutego, może wtedy uda się 3d, bo tym razem też nie chciała pokazać buziaka.

za udaną wizytę
mkluke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 22:47   #673
niunia_ona
Zakorzenienie

dobranooc

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-27, 22:48   #674
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
wiem wiem wiem
tyle ze ja naprawde się dziwnie czuje i te czucia w dole, czuję normalnie jak mała mi się tam wbija
Wierzę, ale chcę Cię jakoś zaczarować, żebyś zdążyła najpierw ze swoimi planami

Stary 2015-01-27, 23:00   #675
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Wyjaśniła się sytuacja z praca tzta, ogólnie jest masakra i beznadziejna sytuacja :-( nie mam już sił zagłębiać się w szczegóły, bo szkoda gadać. no ale co nas nie zabije, to nas wzmocni podobno a teraz już siedzę sobie i pije piwko 0.0%
ale jestescie razem i niedlugo z zosienka bedzie dobrze kochana

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

jej, ogladnelam film z TZ, tak smutny ze nawet tz sie poplakal, a ja to chyba pol filmu przeryczalam no nic.... wypije sobie herbatke i wyciagne te ciasteczka waniliowe
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 23:01   #676
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez Lillkaa Pokaż wiadomość
Moja mama, jak nie znaliśmy jeszcze płci, kupiła niebieski w samochody Możemy się wymienić hehe
Moja córka dużo niebieskich rzeczy posiadała ale syn w różowym ?!
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 23:10   #677
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Pokazałam tżtowi liste zakupów wyprawkowych. A on: nie mamy rożka? Ja: mamy... różowy w króliczki. Mam taki wziąść do szpitala?!
A on: to bedziemy udawać, że nie znaliśmy płci.
Hahaha grunt to znaleźć wyjście z sytuacji

Cytat:
34 dni do terminu
kiedy to minęło??
Aaaaaa to już tylko miesiąc Mi ostatnio bardzo szybko czas leci

Cytat:
czytam jeden opis porodu i aż mam lzy w oczach , boże wymioty z bóluuu
o czuję ze bedzie kosmos;p
Ja w trakcie zwykłych okresów mam i rozwolnienie i wymioty. Więc to akurat straszne nie jest :P

Cytat:
Zaszalalam dzisiaj w lumpku jednak rzeczy z nexta maja świetna jakość
Śliczne. Najgorszej jakości to chyba są w Smyku, ale może też nie każdej firmy. Bo mi po pierwszym praniu już się niektóre jakoś poprzekrzywiały

Cytat:
Jesteśmy po wizycie

Ładna waga To tylko moja jakaś taka malutka jak porównuję te wasze wagi.

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Tutaj u nas sa popularne nalesniki z nutella i bananami, albo posypane cukrem , bardzo rzadko z dzemem, moj TZ sie zdziwil jak z dzemem zaczelam jesc ;P
Z dżemem są najlepsze
Ja to byłam w szoku jak pojechałam w liceum na wymianę do Holandii i na śniadanie zaserwowali chleb tostowy, kilka opakowań różnych posypek do ciasta (te kolorowe albo czekoladowe co są u nas takie robaczki) i masło orzechowe Potem pojechaliśmy do ich szkoły na zajęcia, a tam mój kolega biegnie do mnie "Ty patrz co mi na śniadanie zaserwowali" i wyjmuje identyczną kanapkę na co ja że miałam to samo

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 23:14   #678
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Hahaha grunt to znaleźć wyjście z sytuacji

Aaaaaa to już tylko miesiąc Mi ostatnio bardzo szybko czas leci

Ja w trakcie zwykłych okresów mam i rozwolnienie i wymioty. Więc to akurat straszne nie jest :P

Śliczne. Najgorszej jakości to chyba są w Smyku, ale może też nie każdej firmy. Bo mi po pierwszym praniu już się niektóre jakoś poprzekrzywiały

Ładna waga To tylko moja jakaś taka malutka jak porównuję te wasze wagi.

Z dżemem są najlepsze
Ja to byłam w szoku jak pojechałam w liceum na wymianę do Holandii i na śniadanie zaserwowali chleb tostowy, kilka opakowań różnych posypek do ciasta (te kolorowe albo czekoladowe co są u nas takie robaczki) i masło orzechowe Potem pojechaliśmy do ich szkoły na zajęcia, a tam mój kolega biegnie do mnie "Ty patrz co mi na śniadanie zaserwowali" i wyjmuje identyczną kanapkę na co ja że miałam to samo
Mam te posypki w domu, czekoladowa, i jakas rozowa, nie wiem po co kupilam jak bylam u mamy w Holandii, ale czasami to posypuje nimi chleb tostowy i tak jem zeby je zuzyc bo to szkoda wyrzucic Nawet corka TZ ich nie chciala jesc
Stary 2015-01-27, 23:14   #679
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

http://www.rodzicpoludzku.pl/Plan-Po...an-porodu.html
Na ost wizycie gin kazał to wypełnić i dac położnej przed porodem.
Synek tp. 15.03.2015

Edytowane przez mordka_1985
Czas edycji: 2015-01-27 o 23:18
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 23:20   #680
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Was też tak czasem kaka -ci.peczka kłuję?
mnie tak kłuje jak gdzieś dłużej pochodzę

Cytat:
Jesteśmy po wizycie

za wizytę! widzę, że Twoja wagowo podobna do mojej kruszynki nasze

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
Haha ja nie kupuje na zapas bo wszystko wyjadam i nigdy nic sie nie uchowa na pozniej
ja zazwyczaj też ale codziennie uzupełniam zapasy

Cytat:
Tutaj u nas sa popularne nalesniki z nutella i bananami, albo posypane cukrem , bardzo rzadko z dzemem, moj TZ sie zdziwil jak z dzemem zaczelam jesc ;P
uwielbiam naleśniki z nutellą i bananami

Cytat:
lesyeux niezła przygoda A Zosia jaka duża już

ta czekolada musi być boska!!!
jest boska nawet TŻ, który nie lubi słodyczy się skusił

Cytat:
Wyjaśniła się sytuacja z praca tzta, ogólnie jest masakra i beznadziejna sytuacja :-( nie mam już sił zagłębiać się w szczegóły, bo szkoda gadać. no ale co nas nie zabije, to nas wzmocni podobno a teraz już siedzę sobie i pije piwko 0.0%
ehh szkoda ale razem dacie radę na pewno

Cytat:
ale jestescie razem i niedlugo z zosienka bedzie dobrze kochana

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

jej, ogladnelam film z TZ, tak smutny ze nawet tz sie poplakal, a ja to chyba pol filmu przeryczalam no nic.... wypije sobie herbatke i wyciagne te ciasteczka waniliowe
co to za film??
my właśnie skończyliśmy oglądać film "birdman". Postanowiliśmy, że obejrzymy wszystkie nominowane do oscara, mam nadzieję, że zdążymy
Stary 2015-01-27, 23:25   #681
ojustyna
Zadomowienie

aaaaaaaaaaaa dziewczyny czułam stópkę pod palcami to tak jakbym ją trzymała aż łezka mi poleciała ze wzruszenia, ile ona ma siły, ciągle ją wypycha lofciam ją i serduszkuje jakie to booskie uczucie chociaż troszkę booli
Stary 2015-01-27, 23:28   #682
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
mnie tak kłuje jak gdzieś dłużej pochodzę

za wizytę! widzę, że Twoja wagowo podobna do mojej kruszynki nasze

ja zazwyczaj też ale codziennie uzupełniam zapasy

uwielbiam naleśniki z nutellą i bananami

jest boska nawet TŻ, który nie lubi słodyczy się skusił

ehh szkoda ale razem dacie radę na pewno

co to za film??
my właśnie skończyliśmy oglądać film "birdman". Postanowiliśmy, że obejrzymy wszystkie nominowane do oscara, mam nadzieję, że zdążymy
Ja dzis TZ namowilam na te najnowsze filmy do sciagniecia, i tak sobie ogladamy Wiesz nie znalazlam w jezyku polskim, moze dlatego ze moja przegladarka jest przyzwyczajona ze patrze w innym jezyku, ale tytul : ''l'emprise'' z 2014r. francuski. wysylam ze zdieciem.
bardzo smutny film na faktach, akcja ma miejsce w miejscowosci w ktorej dlugo mieszkalam.... jak znajdziesz to lzy gwarantowane.... a ''birdman'' mowilam TZ zeby dzis sciagnal.
Ide dzis kazalam mu sciagnac, ale jak zobaczyl skroty z filmu to spytal czy mozemy ogladnac jak bedzie usypiac.... hahahahahaha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l-emprise-visuel-presse-a4-rp-11328919nuqmg.jpg (69,3 KB, 2 załadowań)

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2015-01-27 o 23:32
Stary 2015-01-27, 23:31   #683
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaaaaaaaaa dziewczyny czułam stópkę pod palcami to tak jakbym ją trzymała aż łezka mi poleciała ze wzruszenia, ile ona ma siły, ciągle ją wypycha lofciam ją i serduszkuje jakie to booskie uczucie chociaż troszkę booli
slodkie ja czasami tez cos czuje malutkiego, jakas kulke, hihihi nie wiem jak to nazwac ale to napewno moj synek

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2015-01-27 o 23:32
Stary 2015-01-27, 23:35   #684
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
slodkie ja czasami tez cos czuje malutkiego, jakas kulke, hihihi nie wiem jak to nazwac ale to napewno moj synek
ja się popłacze jak swoją dzidzie wreszcie będę mogła dotknąć, już czuje zapach takiego dzidziusia zmykam maacać brzuszek i moją córeczke, dobranoc mamusie
Stary 2015-01-27, 23:39   #685
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
ja się popłacze jak swoją dzidzie wreszcie będę mogła dotknąć, już czuje zapach takiego dzidziusia zmykam maacać brzuszek i moją córeczke, dobranoc mamusie
ja tez kochana, nie moge sie doczekac naszego spotkania..... milego macanka dobranoc tez zaraz ide spac
Stary 2015-01-27, 23:47   #686
DezireOrient
Raczkowanie

Moja dzisiaj szaleje cały dzień. Od 6 rano do 13, potem do 14 przerwa i znowu.Maleństwo moje dzisiaj nie spala ani chwili nie wiem , teraz też strasznie pobudzona jest. Nic na nią nie działa z moich sposobów uspokojenia :/ najbardziej upodobala sobie moje żebra... 😮 tak czytam Wasze wpisy, i powiem że czuje wewnętrzna ulgę, bo jest ktoś kto ma tak samo jak ja.nawet w tych samych miejscach Was kluje, niesamowite

DezireOrient jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 23:50   #687
mama_kasia88
Raczkowanie

Widzę że dzieciaki w mase idą.... za wizyty. Mamuśki które mają nakaz odpoczywania- LEŻEĆ i ewentualnie oddychac można wiem, bo dziś sama tak "wegetuję" i słaboooo to widzę...

U kurde znowu jakieś pieprzone (przepraszam za wyrażenie) fatum ;/ centralnie mam dość. Sama wczoraj na IP byłam a dziś tata trafił (cukrzyk) cukier mu spadł i zemdlał, prawie po 1,5 się ocknął po podaniu leków w szpitalu, no ile stresu miliśmy to szkoda gadać
Młody do końca tyg w domu...

Niunia czytałam ze na swoje wybywacie Super i ogromne gartulacje Rozumiem żę wchodzisz i mieszkasz? Remonty wszytskie za Wami?

oj i takie kucie w pipce te czuje;/ strasnzy dyskomfort w szczególności jak wstaje z podłogi (np po zabawie ze starszakiem...)

Któraś z Was pytała co w spzitalu mi podali że twardnienie odpuściło, więc na wypisie mam ze domięsniowo PAPAWERYNA.

Swoja drogą od kiedy wiemy że będzie dziewczynka zabiaram się za sprzedaż ubranek po Bartasie.... idzie mi...eeee opornie wspomnienia wracają i żal sprzedawać ale kurcze nie ma sensu (i miejsca) aby to wszytsko trzymać...

uciekam spać.
Kolorowych, spokojnych, długich, bezbolesnych i "bezsiuśkowych" snów

Skończony 40 tc- czekamy córeczko
mama_kasia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-27, 23:57   #688
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja dzis TZ namowilam na te najnowsze filmy do sciagniecia, i tak sobie ogladamy Wiesz nie znalazlam w jezyku polskim, moze dlatego ze moja przegladarka jest przyzwyczajona ze patrze w innym jezyku, ale tytul : ''l'emprise'' z 2014r. francuski. wysylam ze zdieciem.
bardzo smutny film na faktach, akcja ma miejsce w miejscowosci w ktorej dlugo mieszkalam.... jak znajdziesz to lzy gwarantowane.... a ''birdman'' mowilam TZ zeby dzis sciagnal.
Ide dzis kazalam mu sciagnac, ale jak zobaczyl skroty z filmu to spytal czy mozemy ogladnac jak bedzie usypiac.... hahahahahaha
dzięki, muszę na to spojrzeć
co do birdmana to mnie nie zachwycił...ale nie chcę zniechęcać, dobrzy aktorzy, film pewnie wart obejrzenia

dobranoc wszystkim mamusiom
Stary 2015-01-28, 00:00   #689
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
Fajne rzeczy, ja też uwielbiam szczególnie pajace z next. W którym dzielnicach buszujesz po lumpkach. Mi sie podoba teen przy szpitalu na żelaznej.

Cytat:
Jakby igłe ktos wbijał, aż podskocze czasem.
Tez tak mam z tym kuciem. A tekst Twojego TZ obledny, oni to pomysły maja.

Cytat:
Które piwko jet 0,0%. Ja wszystkie bezalkoholowe jak sprawdzam to maja do 0,05% i wreszcie wole nie pic.

Gratki wsztstkim za udane wizyty

karolina jak milka w smaku?

dzis pierwsze pranie za nami jutro prasujemy

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 00:01   #690
asiulek8
Wtajemniczenie

mama_kasia - zdrówka dla taty rzytul:

A te taki małe kuleczki chodzące po brzuszkasz to stópki. Moja Jagódka na ostatnim usg akrobacje wyczyniala i pan doktor mi pokazał piękną stópkę na usg

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości