|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI
Cytat:
![]() Chociaż w bambino tez zazwyczaj mało pomocna obsługa. Ja mam dobre doświadczenia z obsluga w pepco - życzliwa i pomocna ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Violka - upewnilyscie mnie i jutro zamówię ten kocyk
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Co do paczek to oni nie są chętni do wnoszenia tych ponad gabarytowych - właściwie ich nie wnoszą , ale te poniżej mają obowiązek. Mi jak ostatnio mebelki przywieźli to było zaznaczone że bez wzniesienia bo sporo tego było , ale myślałam że dam mu kilka dych i wniesie jakby Tż nie było, ale skąd nawet mowy nie było , podpis złożyłam i się zmył od razu. Na szczęście tatę zatrudniłam i sąsiada takiego młodszego na klatce zaczepiłam
Zaczepiłam dziś dziewczynę z wózkiem Mutsy Evo , który mi się najbardziej podoba w moim przedziale cenowym, i ona jest zadowolona i znowu mam mętlik
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe, nie wiem jak ja to robię Koło tej baby TŻeta siostra mieszka i ostatnio miałam tam jechać, ale mi się nie chciało i pewnie dlatego mi się pomieszał0... cóż... nie wszystko można zwalić na ciąże ;PA co do kurierów mi ostatnio pan przywlókł łóżeczko z szufladą, materacem, i przewijak i ani słowem nie pisnął, tylko zaptytał co to ale mu pewnie głupio jak babę z brzuchem zobaczył. A jednego mamy takiego chama, że notorycznie się z nim kłócę przez telefon
|
|
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
MAJKA ja zostalam tak nie milo potraktowana w sklepie gdzie wyprawke dla syna robilam i to spora bo wozek lozko fotelik posciele itp. Pojechalismy po parasolke i kupilismy orginalnie zapakowana w karton a w domu sie okazalo ze nie ma tego okrycia na nozki. Rany w zyciu sie tak nigdy nie czulam jak tam zostalam potraktowana! Jak zlodziejka, jak oszustka! Wreszcie dostalam ta nakladke a wlasciwie ta nakladka prawie w twarz bo panu sie tak spieszylo ze nawet sie nie zatrzymal jak szedl i poprostu tym we mnie rzucil.. ani przepraszam ani pocaluj mnie w d...!
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam się co mi tak na noc co cgwile brzuch twardnieje... nawet jak leże... i zczailam się że dziś Zapomnialam całkowicie o magnezie. Szybko wzielam porcje. Eh...
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Violka - mi się podoba ten Mutsy. Dlaczego masz wątpliwości co do niego?
|
#489 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
mi przywieźli wózek jak TŻ na jeden dzień w morze poszedł dzwoniłam na szybko po brata i ten razem z kurierem wtachali kartony ale były ogromne!Cytat:
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|||
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Oczeta mi sie zamykają.
Dobranoc.
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy twardnienie brzucha, za pępkiem też i puszczanie ale bez żadnych innych objawów to coś niebezpiecznego ? mam sie zacząć martwić ? a niedawno mówiłam że mi w ogóle nie twardnieje
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale dobrze że wybieram już między dwoma tylko
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
MAJKA RYBCIA juz wiecej tam nie pojechalam choc mieli fajne ceny. Teraz wiekszośc przez net kupuje lub mam w minsku tez fajny sklep co teraz fotele kupowalam
ROSI jak nie bedzie wyjscia to go na dole zlozysz i na kolach wciagniesz ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- ROSI nie tylko wczorajszy ale tez obecny bo ty juz sie martwisz co bedzie jutro. Wyluzuj.
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może być że jutro już myślę czy mi wniesie wziełam magnez i idę już się położyć szkoda że nospa mi się skończyła ;/Idę spać dobranoc
|
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z radości dostałam biegunki :P juro rano zobaczę, czy to jest ten dzień, żeby iść oddać mocz w dobre ręce...
|
|
|
|
#496 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Natomiast pan, który dostarczał wózek był super!nie pozwolił mi nawet kartonów przesunąć, a jak był później z inną przesyłką to się zastanawiał czy wszystko w porządku i czy w szpitalu nie wylądowałam bo tel nie odbierałam (a ja nie słyszałam, że dzwonił).
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadrabiam was
probowalam ![]() Moj tz w domu ma urlop, wiec nie mam czasu na wizaz ![]() Mam adzieje, ze ok wszsystko u was dzis ---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- buuuuuu horror obejzalam i spac nie moge
|
|
|
|
#498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
O matko, jaki mix
Cytat:
![]() Ja mialam straszny sen i jak sie obudzilam o 2 w nocy to az sis poplakalam z nadmiaru zlych emocji, smutku i zalu. I wtulilam w M. Snilo mi sie ze musze wybierac albo M i dzieciaki (Malutka byla ledwie po porodzie) umieraja, albo ja. No i wybralam siebie i sie zegnalam z nimi. Mowie Wam masakr. Nigdy nie mialam tylu emocji zeby przez sen sie poryczec.brrr Zaraz wstaje, sniadanko, cwiczonka (dzis pierwszy raz od 2tyg bo przestalo bolec)i sprawy pozalatwiac. W ogole przyslali mi jeden karmnik nie tej firmy co byl na aukcji i teraz musze odsylac.gadalam przez tel z babka i niby bez problemu i zwroca za przesylka ale zobaczymy jak to na prawde bedzie. Moze wyslac za pobraniem? Jak myslicie? |
|
|
|
|
#500 |
|
Wtajemniczenie
|
Znowu was malo dzisiaj mnie od rana znowu meczy kaszel
i duszność plus zatkany nos...kiedy to gówno sie skończy, wzięłam ventolin taki lek wziewny no ale juz mam dość
|
#501 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Zastanawiam się czy każdy można wykorzystać jako kołderkę? Cytat:
No u mnie też była info na koszyku ze przeceniony a przy kasie podliczyli normalna cenę. Kaplam się dopiero w domu ale nie chciało mi się tam jeździć i wyklocac. Cytat:
Masakra, ciekawe czy są ludzie którzy są na tyle bezczelni, żeby przyjść i się upominac o coś co już dostali. Nie znoszę takiego traktowania. Ale to macie nauczkę żeby sprawdzać zawartość opakowania przy sprzedawcy. Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- No i nie wychodzę dziś mimo dobrego ktg zostawiają mnie dalej na obserwacji... Kurde a ja miałam taką nadzieję że już wyjdę
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taki co ma wklad twardy, ale on jest wyjmowany.
|
|
|
|
#503 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja chcę właśnie albo tą fioletowo-różową albo niebieską, żeby światło było mega delikatne ![]() Cytat:
Cytat:
może jutro? hej ![]() ja dziś jeszcze w łóżku. Mizerię tylko zrobię i pomyję gary, ale to potem ![]() młoda ma już 3 czkawkę dziś
|
||||
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka my z tz i moja mama lecimydo miasta. Tz ma wolne bo nie poschlo im w pracy. Milego dnia
I dziekuje za pochwały poscielek :-*
|
#505 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Zamówiłam oświetlenie do pokoju starszego synka, w tym tyg.chciałabym załatwić z materacem, zaraz poszukam fototapety. Dywan jest. "Tylko" meble i będzie wszystko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Współczuję snu Ja też dzis miałam sen że zrobili mi cc i chwilę potem chodziłam i myślałam, że już brzuszek taki malutki. Nic mnie nie bolało bo znieczulenie mnie trzymało. Potem trochę krwawiłam tam z dołu ale nie mocno i byłam taka zdziwiona że urodziłam godz.temu i taka jestem na chodzie ![]() Cytat:
Cytat:
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2015-01-28 o 09:34 |
|||||
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadlam sie przywitac na szybkiego!
Uderzam na zakupy HANKA moj rozek nie jest usztywniany. Taki by sie chyba srednio nadawal na kolderke... Ale moze cos podpowie ktos kto taki ma
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
MAJKA- specjalnie dla ciebie policzylam ile mam tych najmniejszych, wklejam i lece nadrabiac bo juz po SR tu nie wlazilam:
50: body dl rekaw: 10 body kr rekaw: 7 polspiochy: 2 56: body dl rekaw: 18 body kr rekaw: 15 kaftanik: 7 spiochy: 12 polspiochy/spodenki: 13 rampers: 3 pajac: 5 koszulka: 3 62: body dl rekaw: 12 body kr rekaw: 18 kaftanik/koszulka: 5 sweterek.bluzeczka: 3 spiochy: 6 polspiochy/spodenki: 15 rampers: 2 pajac: 6 56/62 2x kombinezon 2x kurteczka 68: (to co w komodzie, niestety jeszcze dwie takie reklamoweczki w szafie nie wyprane, wiec nie wiem co tam jest, ale juz wiem ze na 68 mam duzo mniej) body dl rekaw: 5 body kr rekaw: 8 koszulka: 7 spodenki: 10 rampers: 6 pajac: 4 kamilezka: 3 seweterek/bluzeczka: 9 inne: czapeczka: 17 skarpeteczki: ok 30 niedrapki: 6 (skad mi sie tyle wzielo?!) ![]() sliniak: 10 bandamka: 2 74 wzwyz mam nie policzone bo czesc w domu a czesc w pudle w piwnicy
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sylwia - to porównywalne ilości do moich. Na pewno ciuszków nam wystarczy
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam ze mnie przebijesz na leb na szyje ale widze ze nie jest tak zle z toba albo ze mna jest zle ![]() dobra to ja nie chce widziec ile Gosiak tego ma, ale przynajmniej widziac twoja liste wiem, ze chyba moge jeszcze cos kupowac ![]() ![]() widze ze tez jestes fanka wszelakich spodenek :P za to ja mam duuuzo mniej kaftanikow i zdecydowanie pajacy ktorych nie lubie ![]() mowiac ogolnie masz wiecej, zdecydowanie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

A podobna obsługa jest u mnie w Pepco, ostatnio tak mi ciśnienie podnieśli, że sobie poszłam. pani stwierdziła, że przecenione koszyki nie są przecenione... ja nie mam do nich siły...

Ślubujemy: 21.10.2017