|
|
#2371 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
![]() Co do rozmów - mam identycznie, nawet rozmawiając z byłymi nauczycielami z podstawówki/LO, jakiś dziwnie spięty jestem, język mi się plącze i nie potrafię się wysłowić
|
|
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
A co? Cytat:
Ja mam swoją ulubioną limbę posadzoną na wschodzie Polski Poeme - szalenie jestem ciekawa, bo on najwięcej emocji we mnie wzbudza, z tych zapachów swej epoki i kategori. Jest mi bardzo bliski, bo go polubiłam od razu nie wiedzieć czemu. Nikt mi go nigdy nie polecił, nikt go nigdy nie lubił, nie mam z nim żadnych silnych wspomnień, poza tym, że cholerka lubię ten zapach, i nigdy nie przestaję. Samą mnie do niego przyciągnęło. Do dziś pamiętam jak sięgam po niego pierwszy raz i zapamiętuję zapach Wtedy jeszcze nie wiem, że go zapamiętam, bo po drodze dzieją się setki takich doświadczeń, ale Poeme jest wyryte w moim sklepieniu, normalnie ma tam swoje miejsce. 2. Justyno - zapomnij, że to on, albo wdroż w życie obecną Justynę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-28 o 02:04 |
|
|
|
|
#2373 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2375 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Macham w pośpiechu
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2378 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
O rany, boskie Macham znad dobrego dnia - ot tak po prostu dobrego. |
||
|
|
|
#2379 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
fajnie ![]() chciałabym mieć kiedyś dobry dzień wreszcie
|
||||
|
|
|
#2380 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() -- Cytat:
Znad kawy z czekoladom zamiast śniadania.
|
|
#2381 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dementi wstawiam, ja od urodzenia Gdansk
No i sniegu nie ma, dzisiaj pada deszcz.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
na razie się Blackiem Cdg zapchałam i nowych chciejstw brak
![]() A co masz? Toto coś z miętą? Mięty nie za bardzo... ![]() tez chcę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-28 o 09:28 |
|
|
|
#2383 |
|
Nindżopesz
|
Ta, tej mięty po chwili nie czuć.
|
|
|
|
#2384 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
tradycyjnie znad zimnej kawy już tydzień nie mogę pachnieć globalnie, tylko nadgarstkowo ![]() ale przynajmniej mam gładszą szyję ![]() Ju, jestem ciekawa Poeme. I tak myślałam jeszcze jakbyś pokazała Hypnose? Nie to, że wybitny ale na pewno charakterystyczny
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
no trochę droga ta odżywka
w ciemno strach kupować, ale jak chcesz wypróbować to mogę Ci zrobić odlewkę dobry tzn. taki se, bo zaraz ide w kolejkę do lekarza stanąć, znaczy usiąść, więc trzy, może cztery godz. wyjęte z życiorysu. A w poczekalni będę Cooka czytać, thriller medyczny jak znalazł na tę okoliczność
|
|
#2387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Wiem bo już miałam kiedyś... A Ty też masz problemy z brzuchem? ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Ja nie dam rady ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Jestem szczupła, ale mam wrażenie że z powodu tego, że nie jem tak żeby zaspokoić głód , tylko jem do momentu kiedy to jedzenie mam na wysokości gardła, a potem mam z tego powodu zgagę to chyba jest coś na rzeczy...Zresztą nie wiem
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale no problemo, będę dziś w aptece to kupię pojemnik na mocz
|
|
|
#2390 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
|
|
#2391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie dziś niestety ![]() Dziś macham znad kataru ![]() No wiem Ale chyba wyjazdowe do dobrych się zaliczają? Można je podciągnąć Cytat:
Ja takie czytałam w szpitalu ![]() Cytat:
Ale chorób brak ufff. Zgag nie miewam na szczęście. |
||
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale i tak w kółko chodzę w kilku ulubionych, bo mi się reszty nawet wyciągać nie chce, albo nie pamiętam, że mam ![]() Przed chwilą ładny koleś napisał mi, że wyglądam na 22 lata i szkoda, że mieszkam daleko, bo jestem osobą wartą poznania ![]() Szkoda, że ma 21 lat i tylko o koleżeństwie myślał, ale od razu mi się humor poprawił
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-28 o 11:44 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Obecna Justyna... Masz rację... Chociaż relacji profesor - uczennica może jest podświadomą metodą na... odmłodzenie się? Ojej... ![]() Nie wiem, jak można żyć bez dobrych dni od dawna... U mnie prawie zawsze jest dobrze Cytat:
![]() Ale np Addict...? Nie mam niczego w granacie/ciemnym fiolecie Znowu schudłam - już ważę 49 kg i chyba po raz pierwszy w życiu wolałabym więcej - 50 byłoby ok. Więc W. robi mi grzanki z serem ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Dziękuję Wam za kciuki - koło 15stej się zbieram do mojego Prof
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba,ze chcialąbyś potestować coś ode mnie? To możemy wymiankę wlosową małą zorganizować? Tylko ja glownie Kallosy nowe posiadam aktualnie, Joico hydrator i Stapizowe szampony ![]() Maja, ale taka różnica, to żadna róznica ![]() Moja ciotka jest o 8 lat starsza od swojego męża ( poznali sie jak on miał 22 lata, ona 30) no i są wyjątkowo zgodnym i udanym malżeństwem już ponad 30 lat
|
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że jak poznaję kogoś fajnego, to zaraz z drugiego końca kraju, brakuje mi wciąż znajomych na miejscu
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Redzią może zmontujemy spotkanie ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Nie śmiej się to maskakra jest... Byłam na takim spotkaniu z babcią swoją... Musiałam ją siłą wyciągać bo lampę chciała do naświetlań ![]() ![]()
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słyszałam,że to masakra jakaś jest...znajoma z poczty naciągneli na jakieś patelnie za ponad 8 tyś...babka nie glupia, a oprzytoniała dopiero w domu..na szczęście udalo jej się odstąpić od umowy..... |
|
|
|
|
#2400 |
|
Nindżopesz
|
Ale jednak spotkać się "po koleżeńsku" z długowłosym chłopem to co innego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.

A co?
i wychodzę na głupka (w każdym razie na głupszą, niż jestem).
Więc spakowałam manatki i wystartowałm do Mamusi. Noremalnie ostatnie miejsce na mojej liście miejscówek, ale wyszło fajnie, pół dnia na mieście, na chacie świetne humory, o dziwo święty spokój, czilałt, i fogle plany wypadowe najsik. W razie przedłużenia się awarii of kors mam inne mety, ale jakoś póki co jest bardziej niż spoko
Daję jej max dwa dni.

w ciemno strach kupować, ale jak chcesz wypróbować to mogę Ci zrobić odlewkę