|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Cytat:
Jeszcze tylko zadzwonie do rejestracji podpytać czy jest dopłata za 3d, jak jest to olewam, więcej niż 250 nie dam.
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz mam gina co jest zawsze na czas (max opoznienie to 10-15 min) i do tego jest super profesjonalny! a jak ma dluzsze opoznienie to jego sekretarka do mnie dzwoni, zebym sie za bardzo nie spieszyla, bo oni juz wiedza, ze ja prosto z pracy jade
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Szuuu kochany jest twój tz
Rybka okropne usłyszeć coś takiego. że co, syn gorszy?? Gratulacje Poldzik ![]() Rybka jakiegoś Wacława Romualda jej wkręć nie żebym miała coś do tych imion, tylko to już dawna epoka ![]() Alexxandra ja zamawiam przez internet. Pierwszy kupiłam w sklepie a później już na ebay albo allegro. Rybka w Niemczech na wagę są pistacje, nerkowce i migdały solone. Chyba migdały najtańsze 9e pistacje roznie raz 10 a byly nawet po 12. Za kilogram chyba. Marta gratulacje! Tassia mi się lepiej prowadziło bez drążka. Z drążkiem ale w parasolce, pare razy nogą zahaczyłam... albo tylko ja koślawa jestem. Princesika wstaw fotki zakupów )Pamache to moja ulubiona firma. Mają piekne biustonosze z podfirmy Masquerade. Gabisun mi też się holland podoba! jak bratowa kupi, niech opisze wrażenia )Tassia gratulacje! Poldzik Ambra jest śliczne! (Dziękuję za kciuki niedługo moja kolej l)
|
|
|
|
#576 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ona niby od 15 przyjmuje ale ok 14:30 nawet wcześniej jest zawsze...ostatnio byłam o 14:15 i byłam 7 w kolejce ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Marei Dzięki, myślałam że w De będą tańsze. Ostatnio jak byliśmy zapomniałam sprawdzić ile kosztują pistacje.
![]() Właśnie tak to odebrałam. Jeszcze dziecko się nie urodziło, a już gorsze. Pani mądralińska! Wredne babsko i tyle.Dziewczyny, fajne?
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dzisiaj w tesco i na butach dziecięcych były (przynajmniej u mnie) bardzo duże obniżki
ale małe rozmiary
|
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tesco jest chyba cuś takiego? łoo tuuu http://www.f-f.com/pl/product/polaro...misia/an422386 Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2015-01-28 o 13:49 |
|
|
|
|
#581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oszaleć można! Czasami jestem właśnie po 14, od 15 przyjmuje, a już full ludzi przede mną. ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Nie widziałam nigdy na żywo czegoś takiego ![]() To z chińskiego allegro. ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Wam zazdroszczę tych wizyt.
U mnie dopiero za 2tyg. Piszecie o tych połówkowych a mój gin nawet o nich nie wspomniał. 11.02. będę już w 23 tyg. Miałam się go pytać na ost. wizycie ale wypadło mi z głowy przez moje złe wyniki. A on też nic nie wspominał. Taka sama sytuacja jak z genetycznymi:/ Wkurza mnie to bo czuję się taka...nie w pełni prowadzona(?), zaniedbana? Do tego ten brak ważenia.. Trochę to nie bardzo jak o większości tych rzeczy dowiaduję się z internetu.. Na nast. wizycie zapytam się go o te połówkowe. Rozmawiałam ze znajomą lekarką i mówiła o nim, że jestem w dobrych rękach, że dobry specjalista. Facet ma same dobre opinie. I też do tej pory (oprócz tego co Wam napisałam) nie mogę narzekać. Znajoma też mówiła, że dziewczyny na porodówce go wychwalały, że ma świetne oko do usg i że wszystko wypatrzy. No ale...:|
|
#583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja młodemu kupiłam w zeszłym roku to jak nad rzekę jeźdzliśmy były super...ale największe dzisiaj jakie znalazłam to 26 chyba a on 31 potrzebuje ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
Cytat:
Chociaż to z tym ważeniem trochę mnie dziwi
|
|||
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Moja gin też jakoś specjalnie nie jest podniecona tym usg połówkowym. Wiadomo, ważne badanie. Ale ona na każdej wizycie dokładnie sprawdza wszystkie parametry.
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
mój gin tez sprawdza te parametry, zawsze robi usg, ale na takie dokładne połówkowe odesłał mnie do innego lekarza
ale nie załuję
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój też nic nie mówił, że to USG połówkowe. Przyszłam, on mówi "o 20 tydzień, to zrobimy szczegółowe badanie serca i narządów" i w sumie tyle. Robi zbliżenia na poszczególne części ciała, ja nigdy nie widzę dziecka w całości nawet bo pokazuje poszczególne elementy.
Królewna Edytowane przez Princesika Czas edycji: 2015-01-28 o 14:00 |
|
|
|
|
#589 |
|
Konto usunięte
|
Rany jak dobrze, że mój gin umawia co godzinę, bo ostatnio siedziałam u niego 1,5 h... Bez wchodzenia na samolot...
Ale i tak nie jestem zadowolona... Zmieniłabym, ale L4... |
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak z doskoku, ale byłam na usg u mojego doktorka i waga Okruszka różni się od tej z usg połówkowego i to znacznie. Raczej ta u mojego lekarza jest ok, bo wątpie żeby w 3 tygodnie przybrał tylko 60g. Młlody waży już 750 gram i jest wielkością jak dzieciaczki dwa tygodnie starsze... Chyba mały koksik mi się szykuje
Mam tylko nadzieję, że dam radę urodzić sn... No i wyszła mała torbiel w główce, ale ponoć tak czasem jest i jeszcze w brzuszku powinna się wchłonąć...
|
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby się wchłonęła ta torbiel !
|
|
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby wchłonęła się ta torbiel!
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez net nigdy nie zamawiałam. nie raz łapałam się na tym, że brałam w sklepie do przymierzenia kilka staników w "swoim rozmiarze" i połowa nie pasowała, nie mówiąc już o tym, że nie każdy krój stanika mi leży itp. jakoś strasznie cięźko mi kupić stanik. |
|
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
pszczoua ale byczek
super a to jeszcze nie mam pojęcia. podobają mi sie szare albo granatowe właśnie, ale nawet nie wie jaką kolorystyke mają te wózki..... dzisiaj na obiad w ramach akcji remontowej zamówiliśmy pizze ![]() jakoś sie utarło że zawsze zamawiamy pizze przy remontach ![]() ale sie objadłam......pyszna była.....zostało jeszcze kilka kawałków to chyba sobie na kolacje odgrzejemy
|
|
|
|
#596 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
USG mam co prawda robione co miesiąc. Wiem, że powinnam być bardziej ufna ale jeszcze po ostatniej akcji w szpitalu z badaniami moczu jakoś ciężej mi zaufać bezgranicznie lekarzowi No nic, pozostaje mi na nast. wizycie zapytać i o połówkowe i o wagę. Cytat:
! I też mam nadzieję, że torbiel zniknie
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
industria - widzę, że masz nową miłość w avatarze
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- nie ....wtedy brałam przy przeziębieniu a teraz biorę na pękające naczynka. kazała brać 3x1 tabl |
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#600 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie ma nic do rzeczt. Po prostu są widełki czasowe, w których to badanie trzeba zrobić i tyle.fajnie wygląda, ale ja bym nie kupowała. Jakoś wolę tradycyjne kocyki. Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.

nie żebym miała coś do tych imion, tylko to już dawna epoka 
ona niby od 15 przyjmuje ale ok 14:30 nawet wcześniej jest zawsze...ostatnio byłam o 14:15 i byłam 7 w kolejce 

),że jak bym mu jeszcze dała kopru to 

Pani mądralińska! Wredne babsko i tyle.
06.09.2014 

chyba najdroższe staniki w moim zyciu i to jeszcze w promocji, a teraz cholera juz mnie cisna;/ jakoś się w nich męcze, bo szkoda mi kasy na kolejne;/ mysle, żeby przez interenet zamówic, bo tam niestandardowe rozmiary i cenowo lepiej wychodzą, ale nie wiem czy to dobry pomysł
ale jeszcze po ostatniej akcji w szpitalu z badaniami moczu jakoś ciężej mi zaufać bezgranicznie lekarzowi