|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Cytat:
|
|
#633 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, pod koniec ciąży będę sobie wkładać taką malutką poduszeczką pod pas- poprzednio też tak robiłam. Adaptery są drogie wg mnie, a bez pasa bym nie pojechała Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#634 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=haniula1803;4997756 6] Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ciekawa jestem jaką miał minę jak się dowiedział co zjadł |
|||||
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Mamuśki za kciuki za Julka i gratulacje
![]() Tassia - gratuluję zdrowego chłopaka Teraz wróciłam od okulisty mam zmiany zwyrodnieniowe siatkówki ale nie dostałam skierowania na CC tylko na jakieś laserowanie, jak to nie pomoże to dopiero CC, jakaś podłamana tym jestem że jeszcze to muszę latać i załatwiać. Jeszcze się z Tż pokłóciliśmy i się 3 dzień do siebie nie odzywamy. Zły humorek dzisiaj mam
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuu ![]() patrzcie http://allegro.pl/koszulka-nocna-cia...010783983.html faajna
|
|
|
|
|
#637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajna
|
||
|
|
|
#638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też pójdę spokojnie, ale w piątek a za Twojego maluszka trzymam kciuki ![]() Cytat:
|
|
#639 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno się wchłonie. [QUOTE=haniula1803;4997756 6] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale się objadłam u teściowej. Jakoś dziwnie mi twardnieje, napina się nad spojeniem, tam gdzie jest mały, tak bardzo nisko. Takie dziwne to. Miałyście tak? |
|||||
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
mnie na dole to raczej nie twardnieje....
opierdzieliłam bułkę z masełkiem, ogórkiem i rzodkiewką...jakie mam szaleństwo w brzuchu u małolaty
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zjadłam właśnie krokieta
![]() zmieściłabym jeszcze nawet z dwa, ale poczekam na Tż
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
kejti a co do ruchow to roznie bo to zalezy przeciez jak sie ulozy, jak masz lozysko, ile masz tluszczyku (bo on izoluje) itd itp... nie martw sie, jestesmy w 20 tygodniu teraz to sie ma zaczac, pewnie niedlugo cie pokopie
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Pasy zawsze. Beze mnie dziecko nie przezyje.. . Inna sprawa to kontrolki, nie moge nie zapiac pasow. Jak ktos sie boi czy cisna pasy to sa adaptery do pasow dla kobiet w ciazy. Nie warto ryzykowac zycia swojego i dziecka...
|
|
|
|
#644 |
|
Zadomowienie
|
ja tez zawsze zapinam pasy... nawet o tym nie myslalam
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/4448518/9-mie...pisz-po-nocach
mój Tż mi wysłał na fb, haha
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Poldzik kiedyś na innym wątku obiecalam ci ze ci napisze o glutenie jak znajdę wyniki badan.... Przyznał ze nie miałam czasu szukać tych publikacji... Ale ja juz w nic nie wierze. Mój syn ma celiakie
wiec wszystko co przeczytalam jest o du.pe rozbić!!!!
|
|
#647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a od kiedy wiesz ??
|
||
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
alkamor, bardzo fajna ta koszulka, można z sukienką pomylic
![]() ja też zawsze zapinam pasy, nawet nie pomyślałam że mogłabym nie zapinać. mam na tym tle zboczenie i zapinam gdziekolwiek siedze czy z tyłu czy z przodu. znajomi to sie ze mnie śmieją ż e z tyłu też zapinam bo niby po co. pfff po to samo co z przodu, nie wiem co w tym śmiesznego..... ![]() tylko też tą dolną częśc daje sobie pod brzuch.... w wakacje w moim samochodzie popsuło mi sie zapięcie. tzn mogłam zapiąć pas ale ta sprężynka nie wskakiwała i czujnik nie czuł że jest pas. i pipało mi to dziadostwo tak że miałam dosyć......póki nie doszła ta część z allegro musiałam jeżdzić autem męża bo myślałam że oszaleje... Cytat:
malowanie skończone, częściowo posprzątałam. jutro musze umyć okno i wyprać dywan a mąż po pracy ustawi meble i powiesi mi firanki. ale juz ładnie jest tak bielutko ![]() mysle że jak machne tak na szybko jedno okno bez naciągania sie przy firankach to nic mi nie bedzie co? |
|
|
|
|
#649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ma celiakie? i jak to odkryliscie? od razu jak byl malutki? ja nadal ograniczam i unikam, ale przyznam, ze calkiem swieta nie jestem, szczegolnie teraz w ciazy czasem jakas pizza wpadnie... |
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
a co do glutenu tak a propo to wiem, że po urodzeniu dzieci też dzieją się cuda w tym temacie...u nas też było pamiętam ostro chwilami
tym bardziej, że jest oczywiście milion badań z czego wykluczają się oczywiście często wzajemnie to trochę jak ze szczepionkami tzn. z "kontrowersyjnością"
Edytowane przez alkamor Czas edycji: 2015-01-28 o 19:04 |
|
|
|
#651 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a torbiel na pewno sie wchlonie w trakcie przebywania w brzuszkuCytat:
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
mam plan
moje dziecko idzie jutro do mojej mamy na noc (bo chciał nie, że musi) i mamy wolny wieczór...chyba się wybierzemy na jakieś żarełko
|
|
|
|
#653 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#654 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
skonczylam prace, nadrobilam watek, teraz czas na papiery - jak wczoraj i do dooomu jutro i pojutrze jestem na urlopie poza tym to mam pelno spraw do zalatwienia i do zrobienia i czesc postaram sie zaczac juz dzis wieczorem... no chyba ze padne po robieniu zrazow ![]() brzuch mnie tez cos boli dzisiaj, ale to dlatego ze w pracy troche przegielam... jutro przejdzie
|
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze boli mnie dziś lewy jajnik tak kuje mocno
iść do lekarza? czy to normalne? w nocy drętwieje mi pachwina i kawałek uda po tej stornie na której akurat śpię, mam jeszcze tydzień do wizyty
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem od swiat bozego narodzenia... Badan jeszcze nie mam zrobionych ale nie musze sie spieszyc bo dieta eliminacyjna wustarczyla
Cytat:
I pomimo ze zrobilam wszystko żeby syn miał przeciwciała to niestety d.upa blada....
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
nie było mnie pare dni a tu nowy wątek! i w ten sposób nadrobiłam 23 strony starego a teraz czeka mnie 22 strony nowego ![]() nadrobię was bo ciekawa jestem co tam popisałyście, no i lubię być na bieżąco. A czasu na forum będę mieć dużo bo jestem na przymusowym l4 z powodu moich bólów brzucha |
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Możliwe ze ci dziecior uciska ... Ale jak cie to mocno niepokoi to idź do gina
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
cieszę się bardzo, że już znam płeć. Chyba będzie Markus Na genetycznym byłam na koniec widełek i się okazało, że mały jest starszy 5dni i jeazcze jeden dwa dni i by się nie dało zmierzyć przezierności. Poldzik wydaje mi się, że ta torbiel. Nie mam prawka ale jako pasażer zapinam zawsze. Jak mi się coś stanie, to małemu też. ale historie z corega tabs i szwagrem haha pięknie. Fajny demot ![]() Ultraviolwt może zadzwoń do gina? |
|
|
|
#660 |
|
Zadomowienie
|
aaa demot byl super...
tassia... z celiekia glupio. ja tez mam nietolerancje ale w sumie lekka - tzn ogolnie mi lepiej jak nie jem glutenu, cera lepsza, mniej wody zatrzymanej w organizmie, lepsze trawienie.. a co robilas, zeby mial przeciwciala? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

a on nie wiem czy okularów nie miał czy co i okazało się, że zamiast Aspiryny rzucił jej Corega Tabs 
Zaliczyłam zonka!
Jak zaczął bardziej się wgłębiać w temat, domyśliłam się że chodzi o patyczki kosmetyczne. 

Mam tylko nadzieję, że dam radę urodzić sn... No i wyszła mała torbiel w główce, ale ponoć tak czasem jest i jeszcze w brzuszku powinna się wchłonąć...

to trochę jak ze szczepionkami tzn. z "kontrowersyjnością"