Marcowe Mamy 2015 cz. VII - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-28, 18:54   #1111
crystal25
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VII

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
mój wczoraj ochrzan dostał za nieodbieranie tel. No żesz kurde...teraz to ma chodzić z NAŁADOWANYM telefonem nawet na siku. Bo jak coś się zacznie dziać a jego jeszcze nie złapie na tel to dopiero mogę sie zestresować.
ja to codziennie TZ sprawdzam i pytam czy naladowal telefon jak do pracy jedzie on wie doskonale, ze ja sie boje, i juz pod telefonem ma byc od teraz
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 18:55   #1112
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
to ja się boję tego co bedzie "PO". Czy sobie poradzę, jak to wszytsko pogodzę, poród jakoś mnie nie przeraża, pewnie jak wjadę na salę to zmienię zdanie
ehhhh myśmy wczoraj na SR mieli kąpanie noworodka i ubieranie go . Powiem wam że juz wszytsko zapomniałam
(jak trzymać,jak przekładać z plecków na brzuszek ) licze na to że jak Oskar pojawi się na świecie to intuicyjnie będe wiedziała co robić
Stary 2015-01-28, 18:55   #1113
malinka612
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
ja mam cc i wierze, że dotrwam do wyznaczonej daty , ale strasznie się boję - tej lewatywy właśnie, potem znieczulenia w kręgosłup ( a jak nie będę mogła potem chodzić ) przeraża mnie to - niby doczekać się nie mogę i będą ze mną najbliżsi , bo TŻ i moja mama już mi zapowiedzieli, że będą w szpitalu - to mam obawy.

całą noc dziś nie spałam, mała kręciła się , miałam jakieś dziwne skurcze, TŻ budził się co chwilę i pytał czy już jedziemy - przeraziło mnie to - aż mnie poty oblały - ehhh baby.....

dziękuję

ja bym zjadła konia z kopytami - niestety cukier mnie nie puszcza , choć ostatnio jest łaskawy. mam nadzieje tylko, że mała rośnie
będzie dobrze

Mój też jak tylko w nocy wstanę to się budzi i patrzy zaniepokojony. A ja co noc mu mówię że jak się zacznie to na pewno go obudzę
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 18:55   #1114
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilia1987 Pokaż wiadomość
Kobietki czy któras z Was tez tak ma?
Po ostatnim usg wiem ze synek jest ułozony głowkowo, dodatkowo wczesniej juz czułam przy schylaniu sie (np podczas mycia glowy nad wanną) ze po prawej stronie w podbrzuszu mam taką twarda kulkę i domyslałam sie ze to pewnie jest głowka.
A od wczoraj czuję ją juz nie tylko podczas schylania się lecz nawet podczas normalnego siedzenia , Wiem , pewnie to głupie ale boje sie , żę robie tym krzywde maleństwu skoro czują tą główkę i mi , zę tak powiem ona uwiera.
mam to samo , dziecko chyba dupcia sie wygina wiec bez obaw , bo mialam usg w poniedzialek i ona ulozona glowkowo...

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 18:57   #1115
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
najgorsze to wklucie do kregoslupa;// ale musi być dobrze grunt to się nie ruszac gdy beda sie wkluwac. Oni sie znaja bedzie dobrze. ja musze strach wygonic bo inaczej sie wykoncze , musze myslec jakos inaczej bo tak jak bede sie nakrecac ze sie boje to nic nie da.. a musi byc tylko dobrze/
u mnie w szpitalu nie ma znieczulenia w kręgosłup, to dopiero będzie jazda bez trzymanki
Stary 2015-01-28, 18:58   #1116
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Po ostatnim usg wiem ze synek jest ułozony głowkowo, dodatkowo wczesniej juz czułam przy schylaniu sie (np podczas mycia glowy nad wanną) ze po prawej stronie w podbrzuszu mam taką twarda kulkę i domyslałam sie ze to pewnie jest głowka.
A od wczoraj czuję ją juz nie tylko podczas schylania się lecz nawet podczas normalnego siedzenia , Wiem , pewnie to głupie ale boje sie , żę robie tym krzywde maleństwu skoro czują tą główkę i mi , zę tak powiem ona uwiera.
ja niestety nie pomoge, bo moj synek jest w pozycji poziomej w okolicach pepka, czasami nad, ale dzis sie prostowal chyba bo czulam jak sie wypina przy pepku, i w tym samym momencie czulam go jak sie brzuch konczy a zaczynaja uda
to nie glupie kochana ja sie boje ze gniote synka, bo jak ide np spac, to mam lekko podkulone nogi, a w tych okolicach czuje synka i jak na zlosc chyba, bo moglby znalesc inne miejsce na dobra sprawe
Stary 2015-01-28, 18:58   #1117
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie w szpitalu nie ma znieczulenia w kręgosłup, to dopiero będzie jazda bez trzymanki
będzie dobrze kochana , musi

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-28, 18:59   #1118
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka612 Pokaż wiadomość
będzie dobrze

Mój też jak tylko w nocy wstanę to się budzi i patrzy zaniepokojony. A ja co noc mu mówię że jak się zacznie to na pewno go obudzę
to mój wyluzowany bardzo -śpi jak kamień...nawet jak jęcze przy przewracaniu to nawet oka nie otworzy ...ciekawe jak się będzie zachowywał jak się zacznie
Stary 2015-01-28, 19:01   #1119
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
ojej

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
ehhhh myśmy wczoraj na SR mieli kąpanie noworodka i ubieranie go . Powiem wam że juz wszytsko zapomniałam
(jak trzymać,jak przekładać z plecków na brzuszek ) licze na to że jak Oskar pojawi się na świecie to intuicyjnie będe wiedziała co robić
ja naogladalam sie filmikow jak zajmowac sie dzieckiem, jak kapac, ubierac, przewijac, i prawie wszystko zapomnialam wiec to chyba na nic takie uczenie sie przed damy rade, w koncu to beda nasze dzieci
Stary 2015-01-28, 19:03   #1120
niunia_ona
Zakorzenienie

ciekawe jak tam nasze dziewczyny się trzymają

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2015-01-28, 19:03   #1121
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
przestań...tak szybko się będzie rodziło dziecie ,ze nie bedzie czasu na znieczulenie

Miałam taka sytuacje w szpitalu:Ona męczy sie strasznie,czerwona,nogi skrzyzowane,iść nie może...
on:usiadz kochanie
ona: nie moge!!!! (łzy w oczach)
po chwili siada jednak...jęczy,łzy jej ciekną
przychodzi położna:
położna:no to pani Kasiu jedziemy na porodówke rodzić
ona:ja ide do domu, nie dam rady
położna:kochana nie ma innego wyjscia albo idziemy albo biore Pania na wózek
ona: ja nigdzie nie ide
położna: czyli jedziemy wózkiem
Aż się sama rodząca zaczeła śmiać
Stary 2015-01-28, 19:04   #1122
KasiaKasiaWiki
Basia_KasiaWiki

Cytat:
tutaj https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1068

powiem wam szczerze, że ja się boję strasznie porodu i przygotowania
a ile kosztuje? i gdzie ?
KasiaKasiaWiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 19:06   #1123
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
to ja się boję tego co bedzie "PO". Czy sobie poradzę, jak to wszytsko pogodzę, poród jakoś mnie nie przeraża, pewnie jak wjadę na salę to zmienię zdanie
ja myślę, że to przychodzi samo na pewno sobie z tym poradzimy

Cytat:
najgorsze to wklucie do kregoslupa;// ale musi być dobrze grunt to się nie ruszac gdy beda sie wkluwac. Oni sie znaja bedzie dobrze. ja musze strach wygonic bo inaczej sie wykoncze , musze myslec jakos inaczej bo tak jak bede sie nakrecac ze sie boje to nic nie da.. a musi byc tylko dobrze/
jestem dobrej myśli ale strach mnie nie raz już obleciał na samą myśl...

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
straszna jest ta dieta wasza, nie wiadomo co to jesc zeby byc najedzonym.... tez miewam czesciej skurcze, wlasnie w nocy....mysle ze nasze organizmy zaczynaja sie przygotowywac do porodu a znieczulenie nie boli nie boj sie czytalam duzo za duzo o tym, nawet patrzalam jak wyglada ta igla w google i krok po kroku jak to wyglada ;P kiedys widzialam ze podczas cc jak dawali kobiecie znieczulenie musiala byc rozluzniona, bo stres ja tak zjadal ze znieczulenie nie chcialo zadzialac to bylo w jakims programie o porodach, ale ile w tym prawdy nie wiem najwazniejsze myslec o naszych malenstwach
odliczam dni do końca tej diety zazdroszczę tym, którzy jej nie mają

też myślę, że to skurcze przygotowujące i że teraz tak już będzie - mi położna dziś uświadomiła, że jutro to ja kończę 34 tc i zaczynam 35

stąd mam już skierowanie do szpitala , bo do cc mam rozmowę kwalifikacyjną i trzeba się na nią umówić , ja muszę za dwa tygodnie, żeby nie było że nie zdążę

Cytat:
Napisane przez malinka612 Pokaż wiadomość
będzie dobrze

mój też tak czuwa ale ja liczę, że urodzi się jak tatuś dojdzie do siebie po operacji

Cytat:
oj bidulko ale to nie w każdym jest....

ja miałam akurat na myśli znieczulenie przy CC.
Stary 2015-01-28, 19:06   #1124
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
przestań...tak szybko się będzie rodziło dziecie ,ze nie bedzie czasu na znieczulenie

Miałam taka sytuacje w szpitalu:Ona męczy sie strasznie,czerwona,nogi skrzyzowane,iść nie może...
on:usiadz kochanie
ona: nie moge!!!! (łzy w oczach)
po chwili siada jednak...jęczy,łzy jej ciekną
przychodzi położna:
położna:no to pani Kasiu jedziemy na porodówke rodzić
ona:ja ide do domu, nie dam rady
położna:kochana nie ma innego wyjscia albo idziemy albo biore Pania na wózek
ona: ja nigdzie nie ide
położna: czyli jedziemy wózkiem
Aż się sama rodząca zaczeła śmiać
hehehehehee dobre Ja to sie najbardziej o moja bozenke boje moge sie nawet wdrapywac na sufit z bolu jak bedzie trzeba ale ;P moja bozenka auaaaaaaaaaa.....
Stary 2015-01-28, 19:06   #1125
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Jutro mam miec szczegolowe informacje dotyczace CC, ale juz dzis mi przyniesli papiery do podpisu i powiedzieli, ze ordynator ustalil mi ja na 27 lutego na 7:30... Smutno mi myslalam ze bedzie najpozniej 24. watpie zebym donosila ten wielki brzuch do tego czasu. A najlepsze ze ten ordynator to mnie nawet nie widzial ani nue zbadal. Jestem rozczarowana.
Musialam sie wyzalic
dasz radę kochana a jak nie dasz rady to na pewno zdążysz do szpitala i zrobią Ci CC.

Cytat:
Napisane przez irish cream Pokaż wiadomość
Mnie ani razu nie badała na fotelu, zawsze tylko usg. Nawet jak leżałam w szpitalu to mi "tam" nie zaglądali
ja przy każdej wizycie na fotelu jestem badana i właściwie myślałam, że to normalne

Cytat:
Napisane przez KasiaKasiaWiki Pokaż wiadomość
im bliżej mety, jak sobie pomyślę ile kasy te wizyty i usg kosztowały to załamka popostu.

ale już nie marudzę
jakie to szczęście, że mam pakiet lux med z pracy, bo jak sobie pomyślę ile by jeszcze dodatkowo kasy poszlo

Cytat:
cześć kochane

my po wizycie szyjka w porządku - pan doktor powiedział, żeby każda w 34 tc miała taką.

Dostałam skierowanie do szpitala na poród i skierowanie na usg ciąży, bo niestety znów schudłam

usg w piątek , zobaczymy czy mimo wszystko mała przytyła

chciałam się wam pochwalić moją kurą którą zamówiłam u Pani w Uszytkowie https://www.facebook.com/uszytkowo?ref=ts&fref=ts
za wizytę!!

a powiesz za ile ta kurka? śliczna jest

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Biorąc przykład z jednej z Was (już nie pamiętam która to) wchodzę do wanny i biorę się za koszenie ogólne
to byłam ja powodzenia życzę

Cytat:
mój gin sprawdza szyjkę co wizytę rutynowo, tak samo jak z moczem mam co miesiąc.

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

do lewatywy macie coś kupione by sobie samemu zrobic przed akcją w domku??
ja w domu nie będę robić, ale w szpitalu na pewno

Cytat:
na pewno nie zrobisz tak dziecku krzywdy, ono jest ochronione jak będzie mu niewygodnie to się przesunie

ja właśnie była na poczcie i odebrałam paczkę z rożkiem, ochraniaczem do łóżeczka i małymi pieluchami flanelowymi
dzisiaj przyszła wypłata, więc zamawiam ostatnie rzeczy i chyba będzie wszystko
Stary 2015-01-28, 19:08   #1126
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
hehehehehee dobre Ja to sie najbardziej o moja bozenke boje moge sie nawet wdrapywac na sufit z bolu jak bedzie trzeba ale ;P moja bozenka auaaaaaaaaaa.....
ale ze się rozciągnie? ja sie boje że krzyczeć będe na cały oddział i siarę sobie narobie
Stary 2015-01-28, 19:09   #1127
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
ja myślę, że to przychodzi samo na pewno sobie z tym poradzimy

jestem dobrej myśli ale strach mnie nie raz już obleciał na samą myśl...

odliczam dni do końca tej diety zazdroszczę tym, którzy jej nie mają

też myślę, że to skurcze przygotowujące i że teraz tak już będzie - mi położna dziś uświadomiła, że jutro to ja kończę 34 tc i zaczynam 35

stąd mam już skierowanie do szpitala , bo do cc mam rozmowę kwalifikacyjną i trzeba się na nią umówić , ja muszę za dwa tygodnie, żeby nie było że nie zdążę

mój też tak czuwa ale ja liczę, że urodzi się jak tatuś dojdzie do siebie po operacji

oj bidulko ale to nie w każdym jest....

ja miałam akurat na myśli znieczulenie przy CC.
a przy cc, to nie to samo jak przy naturalnym w kregoslup? slyszalam ze sa dwa ale nie wglebialam sie w temat
rozumiem.... ja tez chce takie skierowanie wiem glupia jestem, ale naturalnego porodu boje sie panicznie najbardziej.
Mam nadzieje ze to nic powaznego z TZ i wykuruje sie do zabiegu
Stary 2015-01-28, 19:09   #1128
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie też nie ma, ale damy radę, musimy
chyba tak naprawdę w większej ilości szpitali nie ma niż jest, a nawet jak jest to nie wiadomo czy będzie anestezjolog, czy zdążą Ci podać itd...a u nas przynajmniej nie będziemy jechać nastawione, że może dostaniemy
Stary 2015-01-28, 19:11   #1129
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
a przy cc, to nie to samo jak przy naturalnym w kregoslup? slyszalam ze sa dwa ale nie wglebialam sie w temat
rozumiem.... ja tez chce takie skierowanie wiem glupia jestem, ale naturalnego porodu boje sie panicznie najbardziej.
też w kręgosłup tylko że przy CC wkłuwają sie jakoś tam głebiej i znieczulenie jest mocniejsze ,że chodzić nie możesz. Przy znieczuleniu po porodu SN możesz chodzić
Stary 2015-01-28, 19:12   #1130
antoxa
Rozeznanie

Cytat:
Też mam takie odczucie Czasami mam wrażenie, że za niedługo mi wypadnie z brzucha
antoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 19:13   #1131
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
ale ze się rozciągnie? ja sie boje że krzyczeć będe na cały oddział i siarę sobie narobie
nie, ale nie jestem elastyczna w kroczu, nawet rozmawialam o tym z lekarzem.... boje sie ze popekam, potna mnie, bede miec duzo szwow, czy cos... panicznie sie tego boje, a porodu to sie nie boje , synka musze z baru wygonic ;p krzycz kochana krzycz jesli to pomoze to warto krzyczec.... sama bede sie darla znajac mnie ;P
mam wrazenie ze jestem w tym malym procencie, gdzie kobieta peka do odbytu, i wewnetrznie, a pozniej godzinne zszywanie a znieczulenie g.... mi da.... wiem to strasznie glupie..... ;P
Stary 2015-01-28, 19:14   #1132
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaKasiaWiki Pokaż wiadomość
a ile kosztuje? i gdzie ?
Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
za wizytę!!

wysłałam PW

Cytat:
trochę inne

mnie się lekarz zapytał kiedyś czy chcę CC, jakbym nie miała wskazania od okulisty pewnie by mi wypisał może zapytaj , wiem, że da się to załatwić
Stary 2015-01-28, 19:16   #1133
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
też w kręgosłup tylko że przy CC wkłuwają sie jakoś tam głebiej i znieczulenie jest mocniejsze ,że chodzić nie możesz. Przy znieczuleniu po porodu SN możesz chodzić
u nas polozna w klinice mowila, ze jak zzo sie dostanie to nawet noga nie porusze, tak silne jest kolezanka wlasnie miala zzo do naturalnego, i nic nie czula nie mogla sie ruszyc, a jak jej schodzilo zawolala pielegniarke, to kazala najpierw jej noga ruszyc zeby sprawdzic czy nie oszukuje na nastepna dawke
No ale do cc musi byc glebiej, bo nie moze puscic podczas zabiegu.
Stary 2015-01-28, 19:17   #1134
Lila_17
Rozeznanie

Hej była u mnie mama z siostrzyczką i teraz wchodzę na forum, a tu jakiś ruch, ja wiem tyle, że jak odchodzi czop to oznaka porodu, ale może to być kilka dni.
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 19:19   #1135
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
nie, ale nie jestem elastyczna w kroczu, nawet rozmawialam o tym z lekarzem.... boje sie ze popekam, potna mnie, bede miec duzo szwow, czy cos... panicznie sie tego boje, a porodu to sie nie boje , synka musze z baru wygonic ;p krzycz kochana krzycz jesli to pomoze to warto krzyczec.... sama bede sie darla znajac mnie ;P
mam wrazenie ze jestem w tym malym procencie, gdzie kobieta peka do odbytu, i wewnetrznie, a pozniej godzinne zszywanie a znieczulenie g.... mi da.... wiem to strasznie glupie..... ;P
a mi sie wydaje ze juz wtedy będziesz mieć naturalne znieczulenie w postaci dzieciątka na piersi
Stary 2015-01-28, 19:21   #1136
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
wysłałam PW

trochę inne

mnie się lekarz zapytał kiedyś czy chcę CC, jakbym nie miała wskazania od okulisty pewnie by mi wypisał może zapytaj , wiem, że da się to załatwić
chcialabym kochana, ale u nas stawiaja na naturalny, i chocbym chciala zaplacic to nic z tego nie wyjdzie Wiem, ze w Polsce sie da , i kto wie czy jakbym tam mieszkala to bym tego nie zalatwiala, wlasnie ze strachu..... nie twierdze, ze to jest lepsze, czy fajniejsze bo nie jest,i to sie kwalifikuje pod zabieg..... ale jednak nie bez powodu kobiety wybieraja cc, od naturalnego porodu.

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
a mi sie wydaje ze juz wtedy będziesz mieć naturalne znieczulenie w postaci dzieciątka na piersi
to tak nie moge sie tego doczekac To jest silniejsze od wszystkiego innego.... ale tez nie moge o tym myslec bo mam lzy w oczach bo to takie piekne a jeszcze trzeba poczekac na odpowiedni moment ;P
Stary 2015-01-28, 19:24   #1137
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
chcialabym kochana, ale u nas stawiaja na naturalny, i chocbym chciala zaplacic to nic z tego nie wyjdzie Wiem, ze w Polsce sie da , i kto wie czy jakbym tam mieszkala to bym tego nie zalatwiala, wlasnie ze strachu..... nie twierdze, ze to jest lepsze, czy fajniejsze bo nie jest,i to sie kwalifikuje pod zabieg..... ale jednak nie bez powodu kobiety wybieraja cc, od naturalnego porodu.
A ja bym sie nie zdecydowała świadomie na CC
Stary 2015-01-28, 19:25   #1138
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Hej kochane melduję się że jeszcze nie rodzę, co do czopa to moja gin stwierdziła że faktycznie zaczął mi odchodzić, szyjka króciutka i miękka ok 1,5 cm rozwarcia, ale wg niej te dwa tygodnie powinnam jeszcze wytrzymać, mały waży ok 2450 gram, za tydzień mam odstawić luteinę a za dwa aspargin. Powiem wam ze z córka dokładnie w 35 tc też tak miałam i jeszcze 5 tygodni tak chodziłam, więc jak na następnej wizycie czyli 11.02 mały będzie miał te 3 kg to od 12.02 zaczynam sprzątać, myć okna żeby go pomału wykurzyć z brzucha
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 19:29   #1139
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Hej kochane melduję się że jeszcze nie rodzę, co do czopa to moja gin stwierdziła że faktycznie zaczął mi odchodzić, szyjka króciutka i miękka ok 1,5 cm rozwarcia, ale wg niej te dwa tygodnie powinnam jeszcze wytrzymać, mały waży ok 2450 gram, za tydzień mam odstawić luteinę a za dwa aspargin. Powiem wam ze z córka dokładnie w 35 tc też tak miałam i jeszcze 5 tygodni tak chodziłam, więc jak na następnej wizycie czyli 11.02 mały będzie miał te 3 kg to od 12.02 zaczynam sprzątać, myć okna żeby go pomału wykurzyć z brzucha
ufffff dobrze ze to jeszcze nie teraz
Stary 2015-01-28, 19:29   #1140
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
dasz radę kochana a jak nie dasz rady to na pewno zdążysz do szpitala i zrobią Ci CC.

ja przy każdej wizycie na fotelu jestem badana i właściwie myślałam, że to normalne

jakie to szczęście, że mam pakiet lux med z pracy, bo jak sobie pomyślę ile by jeszcze dodatkowo kasy poszlo

za wizytę!!

to byłam ja powodzenia życzę

ja w domu nie będę robić, ale w szpitalu na pewno

na pewno nie zrobisz tak dziecku krzywdy, ono jest ochronione jak będzie mu niewygodnie to się przesunie

ja właśnie była na poczcie i odebrałam paczkę z rożkiem, ochraniaczem do łóżeczka i małymi pieluchami flanelowymi
dzisiaj przyszła wypłata, więc zamawiam ostatnie rzeczy i chyba będzie wszystko
poszło mi średnio sprawnie, bo jestem opuchnięta jak sałata tam na dole
pokazuj, co przyszło a z zamówieniami wstrzymaj się do 1go, bo mają nowe kupony być

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
No to robie salateczke dziekuje wszystkim za pomysly i przepisy Tz wybral makaronowa z suszonymi pomidorami i slonecznikiem ktorego musze dlubac bo innego nie znalazlam ;P a mnie naszla ochota na tunczyka z puszki wiec robie tez z tunczykiem i ryzem a zapisalam wszystkie bo robie dosc czesto wiec sie przydadza

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

daj mi go na przeszkolenie ja go wkurze to przestanie ciebie denerwowac, ty nie mozesz sie denerwowac

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

tez tak zawsze mysle, jak maz nie wraca
wpadam na kolację

we're not in Wonderland anymore, Alice.

Edytowane przez nouvelle2
Czas edycji: 2015-01-28 o 19:31
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości