Jestem debilem - dałem jej odejść - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-28, 17:45   #1
pinokio10
BAN stały

Jestem debilem - dałem jej odejść

Cześć, w skrócie.
Mam 24 lata.
Jakiś czas temu poznałem fantastyczną dziewczynę. Zgrabna, piękna, piekielnie inteligenta - i dobra. Po prostu dobra.
Nigdy żadnych fochów, nawet jak coś z☠☠☠ałem, nawet nie krzyknęła. Gadała ze mną, tłumaczyła, a ja oczywiście nawet nie potrafiłem powiedzieć przepraszam.
Mówię Wam, anioł nie człowiek. Tolerowała moje wyskoki (nie mówię o zdradach, za bardzo byłem zakochany, by patrzeć na inne, ale np mówiłem, że wrócę za godzinę, byłem w nocy), moje używki.
Jasne, denerwowała mnie czasem. Ale kochałem ją ponad wszystko. Tylko... Ona dała mi siebie całą, i chyba byłem przyzwyczajony, że ona będzie zawsze. Poza tym nie do końca czasem rozumiałem jej zachowanie, była z rodziny alkoholowej.
Miała do mnie czasem pretensje w gruncie rzeczy o drobne sprawki, bałagan itp. A ja zawsze tak potrafiłem odwrócić kota ogonem, że to ona mnie przepraszała.
Wiadomo, nosiło człowieka, koledzy, piwko, czasem trawka. A w domu obowiązki - jakoś tego nie dostrzegałem. W niej musiała rosnąć frustracja.
Pożarliśmy się raz. Ona miała do mnie pretensje, ja w zasadzie nie wiedziałem o co. Nie chciało mi się z nią gadać, zlałem, wyszedłem do kumpli. Pisała, dzwoniła, martwiła się o mnie. Miałem jej dosyć w tym momencie, kiedy dzwoniła, traktowałem ją olewczo. Prowokowałem ją cały czas. Nie wytrzymała. Zerwała.
W☠☠☠☠iła mnie. Postanowiłem jej pokazać, co potrafię. Do dziś pamiętam, jak prosiła, błagała, przepraszała za coś, co w gruncie rzeczy zaczęło się ode mnie. Nie zgodziłem się na powrót, było mi z nią dobrze, ale wkurzyła mnie tym, że ma czelność mieć pretensje. Prosiła nie raz, nie dwa. Płakała. Ale ja byłem zbyt dumny, zbyt mściwy, by pozwolić jej na powrót. Nawet potem się ze mną kontaktowała, pomagała mi w nauce, kiedy ją poprosiłem. Anioł! Nawet jak pojawiły się plotki, że kogoś ma, napisała do mnie, bym w to nie wierzył, bo za bardzo mnie kochała, żeby biec w ramiona innego.
Kilka razy prosiła o powrót, o szansę, ze łzami w oczach. Nie zgodziłem się, zaczęła mnie drażnić, a życie singla było takie fajne...
Ale w końcu przestała. Odpuściła. Mija parę miesięcy, znudziły mi się imprezy, koledzy.Na początku ona przeżywała, a ja miałem gdzieś.
Teraz z tego co wiem, ma dobrą pracę, jakoś się pogodziła chyba z tym, co się stało. Widziałem ją przypadkowo: piękna, zgrabna, uśmiechnięta. I dalej ta bijąca od niej dobroć. Poblokowałem ją na wszystkich portalach, nie chcę wiedzieć, co u niej, bo to boli.
Nie wiem, dlaczego faceci są takimi debilami, że doceniają po czasie to, co stracili. Dałbym wszystko, żeby ją odzyskać. Jak mam to teraz zrobić....?
Ona ma takie dobre serce, nie chowa urazy.

Edytowane przez pinokio10
Czas edycji: 2015-01-28 o 17:47
pinokio10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 17:55   #2
Elfir
Zakorzenienie

Dot.: Jestem debilem - dałem jej odejść

po czymś takim, co odstawiłeś, nigdy nie potrafiłabym na jej miejscu uwierzyć, że się zmieniłeś.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 17:59   #3
pinokio10
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
po czymś takim, co odstawiłeś, nigdy nie potrafiłabym na jej miejscu uwierzyć, że się zmieniłeś.
Dla niej naprawdę się zmieniłem. Naprawdę.
Raczej czasami nie potrafiłem zrozumieć, że ją ranię, że jestem egoistą, a czasami łatwiej było powiedzieć, że nie wiem, o co jej chodzi i czego się czepia.
A tu nawet nie o zmianę chodzi, ona mnie brała takim, jaki jestem. Czasem się denerwowała, płakała przeze mnie, czasem była zmęczona moim zachowaniem. Ale powiedziała mi, że tak mnie kocha, że ode mnie nie odejdzie.
A teraz ja widzę, że była kobietą mojego życia.
Stary 2015-01-28, 18:03   #4
Elfir
Zakorzenienie

Upokorzyłeś ją doszczętnie.

Mnie byłoby wstyd sobie spojrzeć w oczy, po tym jak ją potraktowałeś.
Twój widok przypominałby mi stale jak się mogłam upadlać dla faceta.
Innymi słowy nie miałabym żadnych miłych skojarzeń w związku z twoja osoba.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Stary 2015-01-28, 18:04   #5
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez pinokio10 Pokaż wiadomość
A tu nawet nie o zmianę chodzi, ona mnie brała takim, jaki jestem. Czasem się denerwowała, płakała przeze mnie, czasem była zmęczona moim zachowaniem. Ale powiedziała mi, że tak mnie kocha, że ode mnie nie odejdzie.
Ale odeszła i dobrze zrobiła. Związek z kimś, kto nie szanuje czasu własnej partnerki, wiecznie się z nią sprzecza, wykręca się i doprowadza do sytuacji, w której to strona niewinna przeprasza tą, która zawiniła, to tak naprawdę trudny związek, który często przynosi więcej smutku niż radości. Takie związki dla własnego dobra lepiej kończyć.

Cytat:
Jesteś pewien? Zwłaszcza, że na początku wcale za nią nie tęskniłeś?
Stary 2015-01-28, 18:05   #6
emma8
Zadomowienie

Cytat:
Dla niej naprawdę się zmieniłem. Naprawdę.
Raczej czasami nie potrafiłem zrozumieć, że ją ranię, że jestem egoistą, a czasami łatwiej było powiedzieć, że nie wiem, o co jej chodzi i czego się czepia.

Pewnie że jest, czemu miałaby nie być? Bez skomlenia ugotuje, ☠☠☠☠☠☠ze, posprząta, dupkę wyliże kiedy trzeba, można traktować ją jak śmiecia, a ona i tak wróci jak bumerang- cud, nie dziewczyna.
A to dobre serce które tak w niej podziwiasz, to po prostu tęsknota za takim samym gnojkiem jak jej ojciec, który pewnie też chlał, miał w dupie rodzinę, a matka za nim całe życie latała i płakała po kątach.
Jesteś kimś kogo ona wybrała do kontynuowania patologii jaką wyciągnęła z domu- możesz być z siebie dumny.
emma8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 18:08   #7
lily92920
Zakorzenienie

Potraktowałeś ją jak śmiecia, kogoś kto nie ma prawa głosu, potem olałeś bo koledzy byli ważniejsi. Starała się, miałeś ją dalej gdzieś. Dobrze zrobiła, że przestała się już Tobą interesować.
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-28, 18:10   #8
Lagoon
Raczkowanie

Jak widać, sama miłość nie wystarczy, a zwłaszcza tylko z jednej strony. Jak dla mnie jesteś egoistycznym manipulatorem i nie wierzę że dużo do niej czułeś. Bardzo dobrze że wreszcie poszła po rozum do głowy.
Może dość ostro się wypowiadam, ale miałam do czynienia z takim panem, który nawet w końcu stwierdził, że lubi mnie wyprowadzać z równowagi i sprawiać mi przykrość, bo wtedy czuje, że mi zależy na nim (wtf?!!!). Dlatego jak czytam o Twoich poczynaniach to nóż mi się w kieszeni otwiera. Chore.
Lagoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 18:16   #9
klempaa
Zakorzenienie

Bardzo dobrze, że przejrzała na oczy.

A Ty teraz się z tym gryź. I bardzo Ci dobrze, tyle Ci powiem.
Podły gość, a do tego pies ogrodnika.

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 18:22   #10
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez emma8 Pokaż wiadomość
Pewnie że jest, czemu miałaby nie być? Bez skomlenia ugotuje, ☠☠☠☠☠☠ze, posprząta, dupkę wyliże kiedy trzeba, można traktować ją jak śmiecia, a ona i tak wróci jak bumerang- cud, nie dziewczyna.
A to dobre serce które tak w niej podziwiasz, to po prostu tęsknota za takim samym gnojkiem jak jej ojciec, który pewnie też chlał, miał w dupie rodzinę, a matka za nim całe życie latała i płakała po kątach.
Jesteś kimś kogo ona wybrała do kontynuowania patologii jaką wyciągnęła z domu- możesz być z siebie dumny.
Dokładnie to samo mi przyszło do głowy.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 18:47   #11
ThinkingAboutUs
Rozeznanie

Niestety emma ma rację.
Jeśli ona pochodzi z patologicznej rodziny, niestety będzie uzależniona i obawiam się (chociaż mam ogromną nadzieję, że jednak nie), że znajdzie sobie kolejnego dupka, który będzie ranił.
Zrób coś dla niej i zostaw ją w spokoju, daj jej znaleźć kogoś lepszego.
ThinkingAboutUs jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-28, 18:50   #12
Elfir
Zakorzenienie

Bananalama - ten gif:

kojarzy mi się z podskakującym penisem...

T.Pratchett
Stary 2015-01-28, 18:50   #13
szklana_mgla
Rozeznanie

Wybacz ale ta dziewczyna od początku miała cie chyba w dupie
szklana_mgla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 18:52   #14
Elfir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklana_mgla Pokaż wiadomość
Wybacz ale ta dziewczyna od początku miała cie chyba w dupie
fakt, błaganie na kolanach ze łzami w oczach to zwykle objaw obojętności...

T.Pratchett
Stary 2015-01-28, 19:02   #15
pinokio10
BAN stały

Cytat:
fakt, błaganie na kolanach ze łzami w oczach to zwykle objaw obojętności...
Dobra.
Wiem, że z*****em.
Ale to też nie było tak, że chlałem, szlajałem się. Raczej doszło do nieporozumienia, ona chciała walczyć, ja chciałem spokoju.
Po prawdzie miała cały dom na głowie, mnie nic nie musiało interesować - ale nie robiłem tego specjalnie, po prostu jakoś jak się nie zrobiło dziś, można było jutro, aż taki problem?
Piła jej matka, nie ojciec. Ojca miała super, miała z nim świetny kontakt.
Ale czasem mnie denerwowała - wiedziałem, że ma problem, ale nie mówiła o tym. To skąd miałem wiedzieć, że jest coś nie tak?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-28, 19:08   #16
Elfir
Zakorzenienie

Cytat:
wiedziałem, że ma problem, ale nie mówiła o tym. To skąd miałem wiedzieć, że jest coś nie tak?
No ty byłeś jej głównym problemem
I ciężko było jej z tobą rozmawiać, skoro:

"Nie chciało mi się z nią gadać, zlałem, wyszedłem do kumpli. "

T.Pratchett
Stary 2015-01-28, 19:16   #17
emma8
Zadomowienie

Cytat:
Dobra.
Wiem, że z*****em.
Ale to też nie było tak, że chlałem, szlajałem się. Raczej doszło do nieporozumienia, ona chciała walczyć, ja chciałem spokoju.
Po prawdzie miała cały dom na głowie, mnie nic nie musiało interesować - ale nie robiłem tego specjalnie, po prostu jakoś jak się nie zrobiło dziś, można było jutro, aż taki problem?
Piła jej matka, nie ojciec. Ojca miała super, miała z nim świetny kontakt.
Ale czasem mnie denerwowała - wiedziałem, że ma problem, ale nie mówiła o tym. To skąd miałem wiedzieć, że jest coś nie tak?

Oj biedny. No tak, skąd mogłeś wiedzieć. Niczego nie robiłeś specjalnie. Wytłumacz mi po co dziewczynie taki chwast w domu jak Ty? nic nie ogarnie w domu, nie ogarnie nawet sam siebie i swojego marnego żywota. A najgorsze jest to że takie typy jak Ty nie mają również cienia przyzwoitości i wracają w momencie kiedy człowiek już się pozbiera. Daj jej święty spokój, każdy jeden z ulicy będzie dla niej lepszy niż Ty. Dziewczyna pewnie szybko zobaczy że takich ludzi jak Ty jest multum i będzie miała w czym wybierać

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Chciałam jeszcze dodać że nie rozumiem jak Ciebie może nie odrzucać takie skomlenie i upadlanie się dziewczyny na każdym kroku. I te zapewnienie po rozstaniu, że ona żadnego nie ma bo tak Cię kocha. We mnie budzi to tylko niesmak i zażenowanie, ale widzę że to jest to co Ciebie kręci.

Edytowane przez emma8
Czas edycji: 2015-01-28 o 19:12
emma8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 19:22   #18
201610170910
Konto usunięte

Mam nadzieję, że ta dziewczyna nigdy się nie zgodzi do Ciebie wrócić
201610170910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 19:32   #19
pinokio10
BAN stały

Cytat:
Napisane przez emma8 Pokaż wiadomość
Oj biedny. No tak, skąd mogłeś wiedzieć. Niczego nie robiłeś specjalnie. Wytłumacz mi po co dziewczynie taki chwast w domu jak Ty? nic nie ogarnie w domu, nie ogarnie nawet sam siebie i swojego marnego żywota. A najgorsze jest to że takie typy jak Ty nie mają również cienia przyzwoitości i wracają w momencie kiedy człowiek już się pozbiera. Daj jej święty spokój, każdy jeden z ulicy będzie dla niej lepszy niż Ty. Dziewczyna pewnie szybko zobaczy że takich ludzi jak Ty jest multum i będzie miała w czym wybierać

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Chciałam jeszcze dodać że nie rozumiem jak Ciebie może nie odrzucać takie skomlenie i upadlanie się dziewczyny na każdym kroku. I te zapewnienie po rozstaniu, że ona żadnego nie ma bo tak Cię kocha. We mnie budzi to tylko niesmak i zażenowanie, ale widzę że to jest to co Ciebie kręci.
Kochałem ją. Uwielbiałem się przy niej budzić i z nią zasypiać, spędzać wspólne wieczory. Byłem dumny, że ją mam. Tęskniłem, gdy jej nie było, byłem zachwycony jej inteligencją.
Jak odszedłem od niej, nadal tęskniłem. I wydaje mi się, że napisała to, że nikogo nie ma, bo chciała dać mi delikatnie do zrozumienia, że czeka na mnie.
Ona też nie była prosta, rodzina alkoholowa, deprecha, naprawdę, czasem jej nie rozumiałem. I nie chodzi o to, że akurat wtedy poszedłem do kumpli - wcześniej też musiałem z niej "wyduszać", co jej leży na sercu, bo wiedziałem, że coś jest, a ona nigdy nie rozmawiałam. Mówiła, że nie potrafi, że kiedyś każdy miał gdzieś jej problemy i ona ma blokadę. No ale jak już była ze mną, to chyba mogła się otworzyć, zaufać, prawda?
Często było tak, że robiła coś sama, a potem miała pretensje, że jej nie pomogłem. Irytowało mnie to.
Skąd miałem wiedzieć, że pod koniec związku tęskniła za spacerem czy wyjściem do kina/na kawę? Wyglądała na szczęśliwą, kiedy spędzaliśmy czas wieczorami w domu, nic nie mówiła. Jak się miałem domyślić, że chciałaby gdzieś wyjść? Faceci są prości, nam jak się nie powie, to nie ma zmiłuj.
Ona potrafiła pracować cały tydzień, a w weekend albo przed pracą wstawać mi po słodkie bułki na śniadanie, taka była kochana. Ale jak mnie poprosiła, to też kupowałem kwiatka czy coś w tym stylu.

Edytowane przez pinokio10
Czas edycji: 2015-01-28 o 19:34

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-28, 19:39   #20
Elfir
Zakorzenienie

przecież też miałeś jej problemy gdzieś, skoro uciekałeś do kumpli.

Ale jak mnie poprosiła, to też kupowałem kwiatka czy coś w tym stylu.

Innymi słowy musiała się prosić, byś okazał odrobinę wdzięczności, za to, ze lata tobie rano po bułeczki?

Problem z tobą polega na tym, że jednak się nie zmieniłeś.

T.Pratchett
Stary 2015-01-28, 19:40   #21
naftalia1990
Rozeznanie

Sama jestem dda (dorosłe dziecko alkoholika) i dobrze wiem jak to jest błagać o miłość, gdy druga osoba ma cię głęboko w d. Upokorzyłeś ją bardzo. Skąd wiesz, że gdyby do ciebie wróciła nie postąpiłbyś, po pewnym czasie, znowu tak samo? Może po prostu jesteś psem ogrodnika. A dziewczyna tylko będzie cierpiała, a w życiu już zapewne dość się nacierpiała. Chyba nie wyobrażasz sobie jak to jest mieć pijącego rodzica. Daj jej spokój, może odnajdzie kogoś, kto ją doceni.

Stanisław Jerzy Lec

7.05.2011
5.04.2012 - prawko za pierwszym razem

zapuszczam odrosty - ostatni raz farbowane 14 września 2012

25.10.2011 [*] w moim sercu na zawsze
naftalia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 19:59   #22
pinokio10
BAN stały

Cytat:
Napisane przez naftalia1990 Pokaż wiadomość
Sama jestem dda (dorosłe dziecko alkoholika) i dobrze wiem jak to jest błagać o miłość, gdy druga osoba ma cię głęboko w d. Upokorzyłeś ją bardzo. Skąd wiesz, że gdyby do ciebie wróciła nie postąpiłbyś, po pewnym czasie, znowu tak samo? Może po prostu jesteś psem ogrodnika. A dziewczyna tylko będzie cierpiała, a w życiu już zapewne dość się nacierpiała. Chyba nie wyobrażasz sobie jak to jest mieć pijącego rodzica. Daj jej spokój, może odnajdzie kogoś, kto ją doceni.
Nie miałem jej gdzieś: ja ją kochałem! Kiedy wracałem z domu, a ona wychodziła po mnie na dworzec. Kiedy wracałem z uczelni, a ona była. Było nam ze sobą dobrze, zapatrzony byłem z nią.
Ale każdy facet potrzebuje odrobiny wolności. Fakt, z kumplami widziałem się codziennie, ale wieczory spędzałem głownie z nią.
Pożarliśmy się, bo poprosiła o powrót do domu, a ja wyszedłem z kumplami na imprezę. Aż taka tragedia...? Jasne, potem nałożyło się trochę innych czynników, innych słów, z mojej strony, z jej strony. Ale p*****ę, o takie coś się czepić? Tym bardziej, że nigdy wcześniej tego nie zrobiła, tym bardziej nie wiedziałem, o co jej chodzi
Stary 2015-01-28, 20:01   #23
Elfir
Zakorzenienie

widzisz, jaka to zła kobieta. Trzymała cię na smyczy, kontrolowała i robiła awantury o nic.

To chyba lepiej dla ciebie, że nie jesteście razem?

T.Pratchett
Stary 2015-01-28, 20:06   #24
tur3cka
Raczkowanie

A to faceta się prosi, żeby kwiatka kupił swojej Ukochanej? Nie wiedzialam... :O

Swoją drogą, ona poczuła się olana, zostawiła Cię, teraz Twoja kolej żebyś się upadlał i poczuł jak ona gdy Cię prosiła (takiego gościa...) o to, byś wrócił do niej...

Czekaj, to ona chciała wrócić do domu, a Ty sobie do kolesi poszedłeś i nie zrozumiałeś? Tez bym kopnęła faceta w zad gdyby inni byli ważniejsi niż ja. I widocznie to była jedna z wielu spraw, które chciała sprawdzić i wybrałeś kolegów.

Edytowane przez tur3cka
Czas edycji: 2015-01-28 o 20:10
tur3cka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 20:13   #25
Kamina11
Raczkowanie

Cytat:
widzisz, jaka to zła kobieta. Trzymała cię na smyczy, kontrolowała i robiła awantury o nic.

pinokio, a czy wobec niej używałeś tych wszystkich przekleństw, jak tutaj? Niby tak ją kochasz, ale ona Cię tak w☠☠☠☠iała i inne takie, w☠☠☠☠iała bo nie rozmawiała, w☠☠☠☠iała bo słusznie zerwała, ogólnie przedstawiasz się tu trochę jako chamski, agresywny gość, nie mający szacunku do tej dziewczyny, te wszystkie Twoje chamskie zagrywki z olewaniem jej, te Twoje manipulacje to że odwracałeś kota ogonem, potem to jak zerwała i Cię strasznie w☠☠☠☠iłaa Ty zachowałeś się jak się zachowałeś, nie masz szacunku do niej, paskudna ta Twoja "miłość"

Edytowane przez Kamina11
Czas edycji: 2015-01-28 o 20:14
Kamina11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 20:15   #26
pinokio10
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tur3cka Pokaż wiadomość
A to faceta się prosi, żeby kwiatka kupił swojej Ukochanej? Nie wiedzialam... :O

Swoją drogą, ona poczuła się olana, zostawiła Cię, teraz Twoja kolej żebyś się upadlał i poczuł jak ona gdy Cię prosiła (takiego gościa...) o to, byś wrócił do niej...

Czekaj, to ona chciała wrócić do domu, a Ty sobie do kolesi poszedłeś i nie zrozumiałeś? Tez bym kopnęła faceta w zad gdyby inni byli ważniejsi niż ja. I widocznie to była jedna z wielu spraw, które chciała sprawdzić i wybrałeś kolegów.
Mówiłem, że facet jest prosty. Dostała kwiaty, choćby na urodziny. Ale że bez okazji? Nie domyślamy się takich rzeczy.

Nie. Ona została w domu z koleżankami, ja poszedłem do kumpli. Spoko. Ona poprosiła, żebym po piwie wrócił do domu, ale na spontanie wyszła impreza - tam dawno nie byłem, że postanowiłem, że wyskoczę. Coś złego? Nikt nie planował, tak wyszło.
A potem jeszcze się złożyło parę czynników.
Moi kumple bardzo ją lubili, spędzaliśmy dużo czasu razem, oni bardzo często u nas bywali. Wszyscy nam bardzo kibicowali. Ale kiedy zerwała ze mną publicznie, wszyscy moi znajomi powiedzieli, że zachowała się niepoważnie...

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Kamina11 Pokaż wiadomość

pinokio, a czy wobec niej używałeś tych wszystkich przekleństw, jak tutaj? Niby tak ją kochasz, ale ona Cię tak w☠☠☠☠iała i inne takie, w☠☠☠☠iała bo nie rozmawiała, w☠☠☠☠iała bo słusznie zerwała, ogólnie przedstawiasz się tu trochę jako chamski, agresywny gość, nie mający szacunku do tej dziewczyny, te wszystkie Twoje chamskie zagrywki z olewaniem jej, te Twoje manipulacje to że odwracałeś kota ogonem, potem to jak zerwała i Cię strasznie w☠☠☠☠iłaa Ty zachowałeś się jak się zachowałeś, nie masz szacunku do niej, paskudna ta Twoja "miłość"

Nie. Nigdy jej nie obraziłem. NIGDY. Ona mnie też. Zbyt dużo szacunku do niej miałem, a poza tym nie robi się takich rzeczy w stosunku do kobiety.
Stary 2015-01-28, 20:21   #27
tur3cka
Raczkowanie

Być na imprezie - nie, nic złego. Ale jeśli się przedłuża i nie masz możliwości, żeby ona sama nie wracała do domu (zamówienie jej taxi, czy żeby ktoś ze znajomych ją zawiózl...) to się wkurzyła. Podejrzewam, że nawet nie napisałeś jej SMS, że wrócisz później. To tym bardziej się nie dziwię, że poczuła się urażona. To takie typowe dla facetów...
tur3cka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 20:22   #28
Elfir
Zakorzenienie

no i na dodatek jest niepoważna. Widzisz jak dobrze, że ze sobą nie jesteście?

T.Pratchett
Stary 2015-01-28, 20:22   #29
Neferath
Raczkowanie

Nie gadaj o szacunku do niej, kiedy ona się upadlała przed tobą. Żałosne jest to, co piszesz. Mam nadzieję, że nigdy jej nie przyjdzie do głowy, by znowu związać się z tobą. I że nie trafi na drugiego takiego palanta.
Neferath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 20:23   #30
pinokio10
BAN stały

Cytat:

Dlaczego lepiej?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości