|
|
#2491 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LV
Ju, pięknie to powiedział
Wracając wczoraj do domu żałowałam, że nie umiem malować, tyle obrazów bym czasnęła. Z mroczno-groteskowym domem nanuszkach na czele. |
|
|
|
#2492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-29 o 10:52 |
||
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Bolka znowu ma nadżerkę na języku Nie myje się i nie je od wczoraj, zajrzałam dziś do pyska, a tam nadżera A już bylo tak pięknie...szaleje, mruczy, przytula się, domaga sie jedzenia, ale bierze w pyszczek i wypluwa, bo ją boli ![]() Jak nie ☠☠☠☠a urok, to sraczka Ju, gratuluję
|
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
bry
i earl reya |
|
|
|
#2495 | |||
|
Panaroja
|
snad ogólnej szarzyzny , pluchy i błota
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
właśnie ten krótszy żywot te nowe są pioruńsko trwałe , przynajmniej na mnie , prawie dobę trzymają .2. i spadam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polski hotel uznany za najpiękniejszy na świecie http://archirama.muratorplus.pl/arch...,67_1358.html#
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dzięki za dokładne czytanie, zrobiłaś mi mną dzień ! ![]() Tak tak tak - chcę przeziomować No wreszcie morda mi się śmieje - kurcze fajnie u tej mamy było - poza tym że miałam straszny zjazd samopoczucia na tle pogodowym chyba? Ledwie widziałam na oczy, łeb jakby mi przywalono żeliwnym rondlem, miałam mdłości, ogólny zjazd, to jak mi przeszło to cała reszta całkiem w deskę przyjemnie było, aż nie chce mi się wracać
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-29 o 13:04 |
|
|
|
#2498 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, tylko bardziej płaskie, w sensie cieńsze, nie takie drogie, z zamkniętym obwodzie.Ale i tak żadnego nie noszę, bo mi pierścionki przeszkadzają na palcach. Po pierwsze to je czuję, a po drugie, to na nie patrzę, zamiast się skupić na czymś innym ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Redzik, skąd zamawiałaś Lovera? Bo brzmi bardzo mojo Nie odsprzedałabyś trochę Laurela?
|
|
|
#2500 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja w ogóle lubię oglądać ładną biżuterię - bo na sobie znoszę najwyżej kolczyki, wszystko inne mi zazwyczaj przeszkadza, zaczepia się o coś.
|
#2501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2503 |
|
Nindżopesz
|
Wpadnę offtopowo z opowieścią o perfumach - testuję Bitter Rose, Broken Spear - wooow, rozgrzany metal! Znaczy nie gorący ciastek tylko żelazo
Ale czad! Pachnie trochę jak kreff, Fire and Blood, hell yeah! Maja zna? Pewnie zna i nie lubi.
|
|
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety u mnie nici z krwi i żelaza, tylko jakaś trawa czy inne zielsko skrzyżowane z Maszkarella
|
|
#2505 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Niestety róża wyłazi choć nadal jest dziwnie. Otwarcie rządzi.
|
|
|
|
|
#2506 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#2507 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Róża w perfumach zaczyna mi się ostatnio zdecydowanie podobać, czemu nieustająco się dziwię.
|
|
#2508 |
|
Nindżopesz
|
Testuję na przedpokoju Mood Indigo, przybiega did i mówi:
- tata wrócił? Bo coś śmierdzi a tata też śmierdzi. |
|
|
|
#2509 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bez 5 posiłków dziennie nie da się shóść? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale faktycznie cudny Cytat:
--- Ostatnio takie pierdoły wyprowadzają mnie z równowagi, że szok Cały dzień był miły-piękny, aż z równowagi wyprowadziły mnie kotlety mielone, aż się matce opieprz dostał
|
|||||||
|
|
|
#2510 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() dziecko jest po prostu szczere ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2511 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. i zupa była za słona |
|
|
|
|
#2512 |
|
BAN stały
|
Czasami bywam wybuchowy, to pewnie kumulacja taka
|
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy z Bolką u weta..i chyba jest żle...powiedzial,że to prawdopodobnie wątroba albo nerki...jeszcze nie wiadomo...dostala tylko zstrzyk z witamin i jutro mamy znowu jechać....
Jak jej wet zajrzał do pyska, to o mało mu palca nie odrąbała... Tylko kurna nie podoba mi się ta diagnoza, bo jak wcześniej miała nadżerkę, to stwierdził że to się zdarza...czasem bez powodu strasznego.... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-01-29 o 19:08 |
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
Joł. joł baru snad wrzodów żołądka i dwunastnicy .
![]() Jutro w ramach poprawy nastroju wybieram się w al Jerozolimskie w celu szukania pierścionka Trzymajcie kciuki żebym została tylko modelką dłoni ... Bo jakiś brylant na pewno poprawiłby mi humor...![]() Albo szmaragd chociaż
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemniej znany wróg to wróg do opanowania. Wiem, że to nie pocieszające, ale już nie będziesz błądzić w ciemności. |
|
|
|
|
#2516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o ![]() Cytat:
![]() oby to jednak nic takiego
|
|||
|
|
|
#2517 | |
|
BAN stały
|
Biedna kiciunia
Ale może to faktycznie tylko nadżerka zwykła? ![]() ![]() Cytat:
Przecież Ty nie lubisz szmaragdów
|
|
|
|
|
#2518 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Koleżance po nim bardziej się kciało słodkiego ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2519 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję! Cytat:
kapitalny pomysł! Taki dom chętnie bym namalowała - nie jako duftart (chociaż...?) Groteska bliska jest mojemu sercu! ![]() to samo co narączki, tylko że na dole ![]() Cytat:
Cholera, trrzymam kciuki za wyzdrowienie! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Masz wrzody? Stwierdzone? Spoo - dziękuję!
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-01-29 o 23:12 |
||||||||
|
|
|
#2520 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj gryxiu stary zgred się robisz ![]() Przed okresem jesteś/w trakcie? ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.

I jak zwykle spotkania ładują mnie pozytywnie, energetycznie, tak teraz sama sobie jestem przeszkodą, i chcę przeziomować pod kocykiem w domowym zaciszu. Ostatnio wiele spraw mi dokopało, nerwowy system mi nie wytrzymuje, ale jakoś sobie tłumaczę, że muszę myśleć pozytywnie, bo nic innego mi już nie pozostało
te nowe są pioruńsko trwałe , przynajmniej na mnie , prawie dobę trzymają .

Mnie się ten poniższy bardzo podoba, żółty diament 0,43 ct w białym złocie 750 (w stylu Cartier Tank Solitaire) 

Cały dzień był miły-piękny, aż z równowagi wyprowadziły mnie kotlety mielone, aż się matce opieprz dostał