|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI
Cytat:
![]() micha sałatki, bułka i zaraz pęknę
|
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez zaraz sie rozpekne, ale bylo pychotka :-D
|
#1234 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
sama bym swoj obejrzala, ale urycze sie a po co. nie moge sie teraz emocjonowac
|
|
#1235 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mmmmm![]() to to mi się chcę to bym zjadła.ale poza tym kicha dalej nie wiem co kupić na obiady...jak ja tego nie lubie![]() najgorsze jest to, że tak naprawdę na nic nie mam ochoty i nic mi się takiego obiadowego nie chce jeść... zobaczę co M przyniesie w jadłospisie od pani dietetyk, to może się przykoleguje i będę czasem z nim jadła...
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|
|
|
|
#1236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle, ze zupy to ja zaraz nie czuje. przeleci i ni ma ![]() a teraz kawa i nalesnik z serem ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- u mnie bylo to samo. a juz nie mowiac o miecie. teraz tylko to by pil, zamiast herbaty ![]() mysle, ze wiele rzeczy by mu posmakowalo, gdyby tylko zechcial sprobowac. ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- jakby nie mogli cc zrobic.. rany nie moge sobie tego nawet wyobrazic :/ i w ogole co to znaczy donosic? do ktorego tc?
|
|
#1237 | ||
|
Zakorzenienie
|
hehe Cytat:
Hehe ja tez wymyslac nie lubie Cytat:
My tez po obiadku. Zaraz cos do picia na cieplo ogarne. Patrzcie co M kupil zeby Mikolaj mial swoj kosz na pranie w lazience ![]() Zebym nie musiala z naszych ciuchow jego wybierac do prania |
||
|
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
I ja!
padam tak się najadlam ze szok. Ale tak jak nie przepadam za watrobka to taka z dużą ilością cebulki i pieczarek była pycha!Zaraz jedziemy z Tż zamówić szafę. Wahamy się czy brać venge czy jasna taki kolor ni to bez ni to szary. Podoba nam się ta jasna ale mamy stół venge i myślę czy to będzie pasować, jak myślicie? Cytat:
"Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04 Edytowane przez Hanka20 Czas edycji: 2015-01-29 o 16:29 |
|
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
i chlebek
![]() a na to masełko czosnkowe ![]() Cytat:
![]() ja nie miałabym gdzie postawić
|
|
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a szafa chyba wenge skoro taki jest stol, pasowala bedzie
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1243 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się wydaje, że moja ma już troszkę takie swoje stałe pory ![]() chyba, że zjem coś słodkiego to wtedy fika bez względu na wszystko ![]() Cytat:
![]() miłego wieczorku ![]() Cytat:
![]() ja bym nie miała gdzie postawić ![]() ktoś pytał o tę marcową dziewczynkę, która się urodziła pod koniec listopada to dzidzia rośnie ładnie, jak ostatnio czytałam to przybiera prawidłowo tak jak inne dzidzie jeszcze w brzuszku nie powiem, że daje to trochę optymistyczne podejście bo urodziła się na początku 26 tygodnia
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
spanie mnie bierze, ale nie pójdę spać, bo obudzę się o 20 i nie będę mogła w nocy spać
|
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
my już po obiadku i nieskromnie powiem, że mielone wyszły mi najlepsze w życiu
mąż stwierdził, że w tej ciąży jakiegoś talentu kulinarnego dostałam ![]() a ja po prostu już prawie 9 miesięcy jestem żoną to się wyrabiam, co nie?
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Matko ja to mam tak malusią łazienkę że tam igły nie idzie wepchać
![]() jedna szafkę mam pod zlewem i nie włoży tam za wiele i w sumie innego miejsca na graty nie ma
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zaczęłam 32 t.c. a tym samym 8 m-c
Mój synek pochwalił sie w przedszkolu, że będzie miał brata Julka, no i chyba to imie musi juz zostać, może i dobrze, bo to nam życie ułatwi ![]() Obkupiłam dziś siebie i Tż w Reserved, jest świetna promocja na rzeczy przecenione min.2 szt - dodatkowe 20%, 3 szt - 30%, od 4 - 50%. Kupiłam chyba z 15 szt.ubrań i zapł.niecałe 250zł. Brałam rozm.S, są i teraz w marę i po ciaży będzie jak znalazł. W Home and You 1+drugi produkt -50%, na nową kolekcję i wyprzedażową. babka przy mnie kupowała zaje.fajne talerze, filizanki, miseczki w duzej ilosci i zapł.180zł. Ja kupiłam drugi taki kubek co juz mam dla Tż (ten dorzucę tacie do prezentu urodzinowego) http://home-you.com/pl/kuchnia-kubki...162387068.html a sobie taki: http://home-you.com/pl/jadalnia-kubk...162387808.html Od rana zjadłam 1 kanapkę i jakis włoski przysmak z Lidla (francuska bułka z pomidorami i mozarellą) i wypiłam soczek. Nie chce mi sie jesć. teraz robię nam frytki, zaraz jakaś surówka i może wcisne kotlet ![]() Hanka - straszna historia z tą dziewczyną. Mogliby wywołać Jej poród lub zrobić cc. Wydaje mi sie, że byłaś w szpitalu 6 pełnych dób ![]() Sonia - mój synek do dziś ma oddzielny kosz na bieliznę, bo staram sie prać oddzielnie jego rzeczy. Białe wrzucam razem bo tego mamy mało i rzadko piorę biel. Violka - ja do brzucha nie mowie, ale ogólnie sporo gadam np. z synkiem i on gaduła to braciszek będzie znał nasze głosy
|
#1249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy.---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- brawo za 8 miesiac. jak to pieknie leci ![]() ![]() a z zakupami ladnie poszalalas ale przy takiej promocji zal nie kupic
|
|
#1250 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hehe. Cytat:
omnomnom;D dzieki;* Cytat:
hehe. U nas tylk owlasnie taka mala wneka 30x30 Cytat:
![]() O Ty zakupoholiku maly ![]() Mam cappucino
|
|||||
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
HANKA jej wywolali porod po prostu tyle ze sama musiala podjac ta decyzje i podpisac papier
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
No hej
![]() Uprasowałam te 7 kg prania :P wstawiłam i rozwiesiłam nowe, ale już mniej, nie ładowałam tak bębna, bo nie dam rady prasować na siedząco, a na stojąco to już myślałam że będę nie wiem, płakać, rzygać, mdleć :P ponad 3 godziny to prasowałam Jeszcze byłam u koleżanki i ją wykorzystałam, żeby po sklepach pojeździć :P W Tesco znów jakaś promocja na pampki ale od 2 tych zielonych. I mają ładniejszy zestaw obiad o 10 zł droższy od tego, co kupiłam, zastanawiam się, czy nie zwrócić. Tylko mój ma 6 talerzy, 6 talerzy deserowych i 6 głębokich a Tescowy po 4 i 4 kubki. Sama nie wiem... Dla TŻeta pewnie się nie będzie chciało już jechać... Sztućców nie znalazłam :P w Biedrze za to znalazłam garnki za 109 zł, ale nie jestem do nich przekonana, chyba wolę dołożyć i kupić jakieś firmowe. spać mi się chce okrutnie i ledwo oddycham, niestety moja alergia chyba się naliliła + przeziębienie i nie wiem, co robić, bo moje wziewne leki to sterydy... Do alergologa taka kolejka, że na sierpień może się dostanę Ale dość narzekania
|
|
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha, mi sie od początku dobrze kucharzylo, chyba sie z tym urodziłam ze tak nieskromnie powiem. Sama mieszam i rzadko cos niedobrego mi wyjdzie Cytat:
Tz juz w domku i teraz nawet do 2tyg wolne ma. Przestoj jest. Ale podobno jeszcze cos kasy ma dac jego szefuncio teraz w sumie to dobrze bo ogarnie dom troche. W kuchni mi poleczki dorobi jutro bo mam szafę z drazkiem wąska a niepotrzebna mi tu.
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga, wklejam bardzo długi link :P Kupiłam dziś przypadkiem ( wpadłam na sekundę :P) na szmatkach takie oto coś:
http://www.gumtree.com/p/baby-toys/m...ion/1090560730 mój ma inne uszy. Moim zdaniem to na pieluchy, co nie? Tylko jak to wyprać? To ma na dnie taką jakby tekturkę, której nie ma jak wyjąć, czy ma ktoś jakiś pomysł? ![]() ![]()
|
|
|
|
#1256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
kurde dopiero w domu zajarzyłam, że to takie ciężkie do uprania raczej ;/ chyba jedynym wyjściem jest wypruć to dno i zszyć po upraniu. Ale mi się to podoba bardziej niż te przyborniki więc zostanie ze mną
|
|
|
|
#1258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kapustę najpierw siekam i gotuję w posolonej wodzie, później dusze na pod smażonej cebulce i przyprawiam. Mięsny robię najczęściej z mielonego i podsmażam mięsko i mieszam z kapustką Zmęczona jestem oczy mi się zamykają masakra |
|
|
|
|
#1259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klaski :noo to synek przesądził sprawę ![]() wow, super promocje kusisz ![]() ![]() a kubek wzięłaś dla siebie b.fajny-napis extra ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ej Laski, która ma te koszule z Italian Fashion???
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Laskiiiiiiiii od dziś tylko w ten sposób!!!!!!!
http://zszywka.pl/p/--12912071.html
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

polecam
poezja 

mysle, ze to wynika z jego ulozenia, za tydzien sprawdze moja teorie 

w sumie to dobrze bo ogarnie dom troche. W kuchni mi poleczki dorobi jutro bo mam szafę z drazkiem wąska a niepotrzebna mi tu.
klaski :