|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
irmusia, gratulacje
![]() masija, zaśliniłam sie przez te twoje desery... no musze zjeść tort ....i co teraz? ![]() ![]() wiecie co. głupie malowanie a tak potrafi pokój odmienić. ale mi sie teraz podoba nie moge sie doczekać az bedziemy sypialke malować i urządzać kącik dla malucha |
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz jestem spokojna. Brzuch mi twardnieje ale jakoś myślę sobie, że gdyby o twardnienie czy pobolewanie było niepokojące to bym to jakoś wyczuwała a ja czuję, że jest dobrze wszystko. ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- A my chyba przemalujemy tę czerwoną ścianę na biało. Zrobi się łagodniej i więcej nam będzie pasowało rzeczy Bąbla do sypialni
|
|
#904 |
|
Konto usunięte
|
Malinowy!
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba Kejtice
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Aleście zgodne!!
![]() Uwielbiam wszystko co malinowe ale wolę torty czekoladowe... Chyba je połączę Cytat:
Jutro będę robiła biszkopt a resztę w sobotę więc musisz poczekać
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Irmusia gratulacje!!! Cieszę się ze wszystko ok!
Chyba rybka dziś tez miała USG połówkowe? Gratuluje! Czytalam ale nie pamiętam nicku
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi powiedziała, że na następnej wizycie. 10 lutego mam wizytę zresztą chyba Ty też bo jakoś tak zgrywamy się z wizytami
|
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostalam na glukozę... Juz drugivraz w tej ciąży... A za 6 tyg znowu
|
|
#911 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie, ale coś czuję, że za miesiąc dostanę
Mam za to pierdylion innych badań, których inne dziewczyny nie mają i w☠☠☠☠ia mnie to, bo płacę za te badania... Aaa cukier mi w tym miesiącu spadł do 76
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
mam dostać na najbliższej wizycie, na którą powinnam na dniach iść, a nawet się nie zapisałam
_______ czym różni się ten dotty od lupo bo tak wizualnie to tylko kolorystyką i drobnymi detalami w stylu torba, chyba inny pałąk, itp. widziałam na stronie, że to edycja limitowana która ma być dostępna w maju 2015. chciałabym zobaczyć na żywo bo w necie takie blade te kolory. swoją drogą lupo mogłoby się postarać w końcu o jakąś bogatszą kolorystykę 2 lata temu było 5 kolorów tylko..
|
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Princesika, mi sie wydaje że to dobry pomysł z tą ścianą
Cytat:
![]() :brzyda l:![]() ehhhhh, chyba sobie jutro na jakieś ciacho do mojej ulubionej kafejki skocze. od razu wybadam sprawe czy w sobote nie ma tam żadnej imprezy zamkniętej bo sie wybieram z moimi psiapsiółami z okazji urodzin ![]() toż to cukier idealny brawo |
|
|
|
|
#914 |
|
Rozeznanie
|
Hej laski! Jakoś nie miałam nastroju pisać, bo mnie jakaś deprecha dopadła... Brzuch mi ciągle twardnieje mimo brania no-spy i Luteiny, leżę cały dzień i tylko się martwię, nic mi się nie chce. A tu dziś ni z gruszki ni z pietruszki dzwoni do mnie teść i pyta jak się czuję, ja na to, ze dziś niekoniecznie, że brzuch mi spina, a on na to, że oglądał przed chwilą jakiś dziennik i tam było o o kobiecie, której dziecko zmarło w 9 m-cu ciąży, bo lekarz czegoś tam nie dopilnował i czemu ja chodzę prywatnie, powinnam jeszcze się zapisać państwowo, bo tak bezpieczniej, jak jeden lekarz będzie sprawdzał drugiego...Normalnie tego mi jeszcze dziś było trzeba, poryczałam się i roztrzęsłam...Ta ciąża stanowczo za dużo psychicznie mnie kosztuje. Zadzwonię jutro chyba do swojego gina, bo niepokoją mnie te twardnienia. A tak w ogóle to jak często je macie?
A może ta deprecha od Luteiny jako skutek uboczny? Sama już nie wiem
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jutro mam wizytę więc pewnie dostanę bilecik na glukozę
|
|
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super wyczucie ma teść...mi ostatnio ciągle brzuch twardnieje, nospy nie biorę. najczęściej twardnieje popołudniami jak już zmęczona jestem i nie mam kiedy usiąść. jak mam możliwość poleżeć to przechodzi. nie wiązałabym deprechy z luteiną |
|
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja dostalam takze wkrotce czekaja mnie bardzo interesujace 2 godziny w poczekalni pod labkiem
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#918 |
|
Rozeznanie
|
Ja muszę zrobić w przyszłym tygodniu...
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
|
|
|
#919 | |||
|
Zadomowienie
|
Teraz jak go poogladalam to tez mi sie spodobal, szcegolnie ta wersja mietowa - piekny
[QUOTE=rybkaa90;49994967]Już po badaniach. Mały wypiął się pupą, zakrył twarz rączkami i nie dał sobie zbadać serca. Wymęczyła mnie 50 minut i za nic w świecie nie chciał się przekręcić. Waży 304g na 19 tydz. 2 dz. Ułożony jest miednicowo jak na razie. Z racji, że badanie było utrudnione zbadamy przepływy na kolejnej wizycie. Mam zrobić posiew moczu. I łykać magnez na skurcze nóg. Ogólnie wszystko super No to super ze malenstwo zdrowo rosnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi ginka zapowiedziala, ze na kolejnej wizycie dostane - juz sie boje tej glukozy ![]() Cytat:
Moim zdaniem najlepiej chodzic do jednego lekarza, takiego zaufanego bo 2och czasem moze miec inne zdanie i wtedy dopiero robi sie balagan w glowie
|
|
|
#920 |
|
Rozeznanie
|
hej laski!!
ale mam dzis dzien! niby wolne, a zapierdziel orszy niz 10 godzin w pracy. narzucilam sobie tempo + dziecko mnie wykonczylo i teraz mi sie juz oczy kleja!! ale przy okazji zrobilam ciasteczka, na ktore poldzik dawala przepis - mniaaaammm! Tz wrocil z pracy i juz z 10 zjadl i juz mi tez mowil jakie bedzie mial jutro pyszne sniadanie jak je w kawie wymacza a popoludniu przyjaciolka wpada na kawe z ciastkami a potem idziemy do kina ja nie mam i juz zaczelam negocjacje z moim ginem zeby nie miec i chyba mi sie uda ![]() a w ogole to dzisiaj wyciagnelam z szafki wosk i postanowilam sie wydepilowac i stwierdzilam ze nastepnym razem trzeba bedzie isc do kosmetyczki chyba bo juz ciezko mi to idzie...
|
#922 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam!
Cytat:
Dziękuję! Cytat:
Dzięki! Taaak... już to widzę jak za 20 lat wszyscy trzej wołają "podaj mi piwo kobieto!" właśnie, właśnie. Dzięki!
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
A to moja bratowa miala to samo. Ona w ogole wysiedziec nie mogla bo za kazdym razem wymiotowala i chyba jak miala trzecie podejscie do badania to poszla na kompromis z lekarzem. Pozwolil zjesc jej sucha bulke rano przed badaniem (ponoc przy tescie glukozowym nie ma to az takiego wplywu na wynik) i sie w koncu udalo
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ja dostałam skierowanie juz na glukozę i mam to zrobić do 17 lutego, ale wtedy będę w 22 tc i sama nie wiem...
|
#926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noo my malowaliśmy latem i do tej pory jestem uhahana, że sobie odmieniliśmy kolorki i że (w miarę ) czysto jest, choć przy naszym rozbójniku plam przybywa...Dzięki! Cytat:
Po co on Ci takie rzeczy opowiada??? Wiadomo, że i tak się stresujesz...Po drugie jeśli ufasz swojemu lekarzowi, słuchaj co radzi. I tak jak któraś mamusia napisała- jeśli będziesz się źle czućź i martwić, zadzwoń i poradź się lekarza No ja przez ostatni tydzień miałam twardnienia przez większość dnia... Do tego bóle nieprzyjemne... Ale np po nocy mijało, pojawiało się znów w dzień. Dziś cały dzień było ok, a teraz czuję, że trochę się spina. dziękuję!
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Charlotta ja to zaraz do gina dzwonilam i zalecil magnez nospe i max. 2 razy dziennie np. apap. Mowil ze dopoki nie ma skurczy i bol puszcza to mam sie nie martwic a jakby tylko cos bylo nie tak to na ip. Swoja droga jak tesc mogl ci powiedziec cos takiego
Jeny tak sie boje tej glukozy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#928 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Wrrrrr. ..ale się z tz pożarlam:/ juz dawno nie byłam taka zła. Nie gadam z nim. Idę spać.
|
#930 | ||||
|
Konto usunięte
|
Industria
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Właśnie robię Tżtowi na jutro do pracy lasagne (ja nie lubię więc taką jednoosobową porcję robię), ale będzie miał minę jak wróci z treningu W pracy mu zawsze zazdroszczą jak coś zrobię, bo zapachy się po całym szpitalu roznoszą
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

nie moge sie doczekać az bedziemy sypialke malować i urządzać kącik dla malucha 

I na razie się trzymam. Jeszcze ani raz nie zadzwoniłam do swojej gin miedzy wizytami

[/RIGHT]

bo tak wizualnie to tylko kolorystyką i drobnymi detalami w stylu torba, chyba inny pałąk, itp. widziałam na stronie, że to edycja limitowana która ma być dostępna w maju 2015. chciałabym zobaczyć na żywo bo w necie takie blade te kolory. swoją drogą lupo mogłoby się postarać w końcu o jakąś bogatszą kolorystykę 
Po co on Ci takie rzeczy opowiada??? Wiadomo, że i tak się stresujesz...