Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-29, 21:58   #1351
Koperco
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
A ja znowu blokada z jedzeniem i zgaga, może po tym prenalen bo kupilam dzisiaj
ja nie jem NIC słodkiego (nawet ciasta, tylko owoce) i cytryny. Kwasne tylko w porze lunchu i obiadu bo w innym wypadku zgaga murowana. No i tłustego, a raczej mocno smażonego. I zgage mam ale malutką, do zażegnania mlekiem.
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 21:59   #1352
Majka232
Zakorzenienie

Zwariuję... Jak pojawia się zgaga to zaraz mnie kaszel męczy i on te zgagę jeszcze pogłębia. Chyba będę brac leki 2-3 razy dziennie żeby nie miec tego cholerstwa a nie tylko doraźnie
Stary 2015-01-29, 22:01   #1353
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Dziewczyny a co myślicie o znamionach, myszkach. Mówi się że jak kobieta się silnie przestraszy i złapie za jakąś część ciała to dziecko będzie miało myszkę, i z poparzeniami podobnie? Ja na początku jakoś stopę sobie poparzyłam i nie wiem czy się martwić... Macie jakieś historie z życia w tym temacie?
Ale mi maleńka bryka
Ja sie ciagle podparzam piecem i w poprzedniej ciazy tez i mlody znamion nie ma. Jeszcze ostrzej trochesie poparzylam piekarnikiem narece i tez nic.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 22:02   #1354
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
ja nie jem NIC słodkiego (nawet ciasta, tylko owoce) i cytryny. Kwasne tylko w porze lunchu i obiadu bo w innym wypadku zgaga murowana. No i tłustego, a raczej mocno smażonego. I zgage mam ale malutką, do zażegnania mlekiem.
Owoce i soki tez moga powod.zgage :/
U mnie ona jest niezależnw od jedzenia
Stary 2015-01-29, 22:06   #1355
kordelka85
BAN stały

Skurcze mnie mecza cos dzisiaj, teraz wieczorem juz bardzo, wzielam nospe i chyba lepiej.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Ja tez niby lekko jem i zgaga jak diabli i to chyba gorsza niz mialam przed dieta. Ale mnie wlasnie meczy najbardziej jak sie pozadnie nie najem,a ze ciagle glodna...
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 22:12   #1356
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

dziewczyny baaardzo wspolczuje wam zgagi mnie w szpitalu dopadla pierwszy raz po soku mandarynkowym i myslalam, ze sie wykoncze.. nigdy wczesniej jej nie mialam, teraz tez sie nie powtarza. cale szczescie.

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 22:14   #1357
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
zadzwon zapytaj, a noz widelec

a szafa chyba wenge skoro taki jest stol, pasowala bedzie
No mam taki zamiar a szafę jednak wzięliśmy ta jasna trudno pokój jest dość mały i mam dość już ciemnych mebli. Stół kupiony trzy lata temu jest porządny wiec nie będziemy go wymieniać z powodu zmiany upodobań.

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ja dziś zaczęłam 32 t.c. a tym samym 8 m-c

Mój synek pochwalił sie w przedszkolu, że będzie miał brata Julka, no i chyba to imie musi juz zostać, może i dobrze, bo to nam życie ułatwi

Obkupiłam dziś siebie i Tż w Reserved, jest świetna promocja na rzeczy przecenione min.2 szt - dodatkowe 20%, 3 szt - 30%, od 4 - 50%. Kupiłam chyba z 15 szt.ubrań i zapł.niecałe 250zł. Brałam rozm.S, są i teraz w marę i po ciaży będzie jak znalazł.

W Home and You 1+drugi produkt -50%, na nową kolekcję i wyprzedażową. babka przy mnie kupowała zaje.fajne talerze, filizanki, miseczki w duzej ilosci i zapł.180zł. Ja kupiłam drugi taki kubek co juz mam dla Tż (ten dorzucę tacie do prezentu urodzinowego) http://home-you.com/pl/kuchnia-kubki...162387068.html a sobie taki: http://home-you.com/pl/jadalnia-kubk...162387808.html

Od rana zjadłam 1 kanapkę i jakis włoski przysmak z Lidla (francuska bułka z pomidorami i mozarellą) i wypiłam soczek. Nie chce mi sie jesć. teraz robię nam frytki, zaraz jakaś surówka i może wcisne kotlet

Hanka - straszna historia z tą dziewczyną. Mogliby wywołać Jej poród lub zrobić cc.
Wydaje mi sie, że byłaś w szpitalu 6 pełnych dób

Sonia - mój synek do dziś ma oddzielny kosz na bieliznę, bo staram sie prać oddzielnie jego rzeczy. Białe wrzucam razem bo tego mamy mało i rzadko piorę biel.

Violka - ja do brzucha nie mowie, ale ogólnie sporo gadam np. z synkiem i on gaduła to braciszek będzie znał nasze głosy

Gratki 8 miesiąca i udanych zakupów faktycznie za 250 zł aż tyle ciuchów to się opłaca

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie kupujcie nic z Chin!!!!!
Zamolwilam te kapcie i dostalam pismo, ze mam je odebrac w urzedzie celnym i zaplacic clo.
Oczywiscie tego nie zrobie bo nie mam jak tak sie dostac i musze pokryc koszty przechowywania.

Masakra! Co to ma być w ogóle???

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Nie mam dzis weny na nic. Z rana jeszcze jak cie moge a potem to juz samopoczucie w dol. U lekarza pozytywnie. Mlody po mimo lekkiego katarku ma uszka czyste, cisnienie w nich prawidlowe i niedosluch sie cofnal nastepna wizyta kontrolna dopiero w czerwcu. Tylek mnie zaczal bolec w tej przychodni ze od razu wrocilismy do domu i tak leze do tego czasu. Obiadu nie robilam nawet, maz gotowce po drodze kupil.

SONIA ja bym Miasto 44 ogladnela.
Super ze z synkiem ok

Rybcia fajna fura

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 22:15   #1358
Majka232
Zakorzenienie

Moj kochany dziec rozpycha się jednocześnie na 4 strony świata i do tego pod zebrem swidruje ech
Stary 2015-01-29, 22:16   #1359
madzixx88
Zakorzenienie

też współczuję zgagi miałam 2-3 razy i do końca nie wiedziałam czy to to

najadłam się czekolady i pomarańczy i zaraz brzuch mi pęknie.

oglądaliśmy film i mąż usnął, przykryłam go kocykiem w misie-haha słodko wygląda

Rybka-super wózek
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 22:22   #1360
blackberry89
Zakorzenienie

Uciekam spac dobranoc kochane :-*
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 22:23   #1361
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

a ja wzielam sobie lody. tylko cii.. bo na noc to nie bardzo..

JAŚ

Stary 2015-01-29, 22:39   #1362
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
SONIA juz nie dlugo tluscioch najemy sie
Oj tak nie mogę się doczekać siostra zrobi paczusie a ja faworki będzie wyzerka

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ooo akurat jak mam wizytę i to jeszcze po południu
I teraz nie wiem - czy nażreć się już do południa i więcej ważyć na wizycie czy dopiero po wizycie zjeść tyle pączkow, że pękne?

hehe no to jest dylemat...

Cytat:
Napisane przez aniaaaaniaaa Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny. Troche mbie tu nie bylo. Egzaminow mialam sporo ibraklo czasu. Jutro ide do szpitala z podejrzeniem hipotrofii plodu... naczytakam sie o tym jak glupia... miala ktoras z was cos podobnego?

Cytat:
Sylwia gliwka na 30tc 5dni a brzuszek na 26tc.. osiwieje do jutra

Nie martw się mnie też wychodzą różnice w pomiarach. Tak samo glowka wyszła większa od brzuszka. Tak jak Nati pisze może lekarz się machnął za daleko pojechał kursorem i wyszło tak a nie inaczej. Będzie dobrze!

Cytat:
A ja znowu blokada z jedzeniem i zgaga, może po tym prenalen bo kupilam dzisiaj
Ja też mam dziś zgage drugi raz mnie męczy w ciąży. Nic fajnego

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
A mnie brzuch po prawej boli, nie wiem czy młody mnie ukrzywdzil czy co :-( Ehh.

Mama dzwoniła ze na goraczke i chora, tz zawiózł jej leki bo nie miala nic na goraczke. A tatuś podobno ledwo wrócił do domu, akurat u siostry był chłopak... Biedna, dobrze ze ja tam nie mieszkam juz...
No to nie ciekawie ma się Twoja rodzinka z tata współczuję. Mnie też czasem tak kluje z jednej strony brzucha pewnie mały się gdzieś wpycha tak to sobie tłumaczę.

Cytat:
Skurcze mnie mecza cos dzisiaj, teraz wieczorem juz bardzo, wzielam nospe i chyba lepiej.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Ja tez niby lekko jem i zgaga jak diabli i to chyba gorsza niz mialam przed dieta. Ale mnie wlasnie meczy najbardziej jak sie pozadnie nie najem,a ze ciagle glodna...
Połóż się już i odpocznij na skurcze najlepsze leżenie.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 22:40   #1363
boleczka93
Zakorzenienie

Mam dzisiaj ciezki dzien. Ogolnie juz ostatnio jest lepiej ale dzisiaj znowu jakos zle. Chciaz nie mialam nawet czasu myslec w ciagu dnia bo duzo pracy to na wieczor mam masakre. Jeszcze do tego M nie ma bo pojechal do dziadkow .. dopiero zaraz wraca a myslalam ze gdzies sie przejdziemy i troche rozluzujemy. Do dupy...
Przepraszam ze takie doly tu wypisuje.

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Jedyne co mnie trzyma jakos dzisiaj przy zyciu to moja Nikolcia mi sadzi kopniaki jak nigdy moja malusia kochana

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 22:40   #1364
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Moja karoca
Cudny i ten granat pasowałby do pokoiku małego
Cytat:
Dziewczyny a co myślicie o znamionach, myszkach. Mówi się że jak kobieta się silnie przestraszy i złapie za jakąś część ciała to dziecko będzie miało myszkę, i z poparzeniami podobnie? Ja na początku jakoś stopę sobie poparzyłam i nie wiem czy się martwić... Macie jakieś historie z życia w tym temacie?
Ale mi maleńka bryka
Jeżeli to prawda to moje dziecko będzie miało full znamion bo oparzyłam się już kilkanaście razy nie mówiąc o strachu

długo mnie dziś nie było humoru u mnie brak...

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 22:41   #1365
gossip_girl21
Zakorzenienie

Podczytuje inne mamuśki kurde lutego nie ma a połowa lutówek już rozpakowana... ocb? wytłumaczy mi ktoś?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 22:43   #1366
malinka1984
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI

Gossip zobaczysz u Nas zrobi się ruch już pod koniec lutego,czuję to w kościach

Pozdrawiam
Malinka
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 22:43   #1367
ametty
Rozeznanie

Mnie tez meczy zgaga niezaleznie od niczego. I jeszcze mi sie ulewa przy tym. Ostatnio zahaftowalam izbe przyjec w czasie KTG przez to.

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wychodzę Czekamy na l4 i za niedługo będę w domku
Super! A ile ci dni wpisali na l4 w rubryce o pobycie? Ja w zeszlym roku na patologii zostalam przyjeta o 22 a nastepnego dnia kolo 13 po zabiegu mnie wypisali i mialam wpisane dwa dni pobytu. Ja bym sie tym wpisem sugerowala.

Moze mnie jutro wypisza, jak wyniki beda ok Ale zastanawiam sie, czy by nie poprosic o zostawienie jeszcze na weekend, bo akurat jutro tesciu musi przyjechac obejrzec nasza instalacje elektryczna i nie pomaga tlumaczenie, ze TZ poprawil podlaczenie zmywarki i juz nie razi pradem.... Akurat jak bede chciala ogarnac sie po szpitalu i w koncu walnac na wygodne lozko. Mam kochanych tesciow, ale czasami to az do porzygu.

Cytat:
Dziewczyny nie kupujcie nic z Chin!!!!!
Zamolwilam te kapcie i dostalam pismo, ze mam je odebrac w urzedzie celnym i zaplacic clo.
Oczywiscie tego nie zrobie bo nie mam jak tak sie dostac i musze pokryc koszty przechowywania.
Ale zeby kapcie? Moj maz ciagle zamawial spore paczki z chin z jakimis czesciami do modeli i nigdy nie musial biegac do celnikow. Mam nadzieje, ze po prostu to odesla i nie beda cie scigac.

Cytat:
tzta siostre w ciazy kopnal prad w reke, Nela ma teraz na lapce takie znamie, jak blyskawica, niby nic takiego, w zime nie widoczne ale no w lato sie to nie opala i bardziej widac

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

To moja mala bedzie miala blyskawice z reki do reki, ciekawe czy przez plecy czy przez biust.

Cytat:
Czesc dziewczyny. Troche mbie tu nie bylo. Egzaminow mialam sporo ibraklo czasu. Jutro ide do szpitala z podejrzeniem hipotrofii plodu... naczytakam sie o tym jak glupia... miala ktoras z was cos podobnego?
Oby nie, trzymam kciuki!!
Stary 2015-01-29, 22:43   #1368
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj ciezki dzien. Ogolnie juz ostatnio jest lepiej ale dzisiaj znowu jakos zle. Chciaz nie mialam nawet czasu myslec w ciagu dnia bo duzo pracy to na wieczor mam masakre. Jeszcze do tego M nie ma bo pojechal do dziadkow .. dopiero zaraz wraca a myslalam ze gdzies sie przejdziemy i troche rozluzujemy. Do dupy...
Przepraszam ze takie doly tu wypisuje.

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Jedyne co mnie trzyma jakos dzisiaj przy zyciu to moja Nikolcia mi sadzi kopniaki jak nigdy moja malusia kochana
Kochana jestem w Tobą... też mam dziś doła i wszystkiego dość, już nie wyrobiłam i się rozryczałam jak głupia trochę mi ulżyło ale tylko trochę ;/

Stary 2015-01-29, 22:44   #1369
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Mój synek ma na pleckach taką plamkę a ja nie przypominam sobie żebym sie za plecy złapała i nawet byłoby ciężko bo to na kręgosłupie
W tej ciaży Tż mnie masakrycznie owadem przestraszył :/
Cytat:
Ja sie ciagle podparzam piecem i w poprzedniej ciazy tez i mlody znamion nie ma. Jeszcze ostrzej trochesie poparzylam piekarnikiem narece i tez nic.
O i takich odpowiedzi oczekiwałam

Cytat:
musiałam oddać 1 pudło i kupić ściemniacz do lampki - z M już zamontowaliśmy i wyszło super!!ale jestem zadowolona - jest dokładnie tak jak sobie wymyśliłam

Nie chcę być monotonna ale można takie kupić w IKEI:P białe lub czarne.
Super że jest tak jak wymyśliłaś Mi coś nie pasują moje zasłony - za dużo kropek stwierdziłam i chyba będę wymieniać ale paragonu chyba mi nie dali , ciekawe czy sie będzie coś dało zdziałać.
A te mocowanie już kupiłam w Benmarze dziś białe za 12 zł także cały żyrandol wyszedł z 35 zł

Też sobie dziś dogadzam najadłam się cheetosów serowych i teraz białą czekoladka z miodem i orzeszkami poprawiam i jakaś zmęczona się czuję może uda mi się z raz wcześniej iść spać. Mąż ma plan w salonie spać
Bo ostatniej nocy ja chrapałam, Czester wymiotował i teraz mamy sypialnię w innym pokoju niż wcześniej i coś nam pyka w grzejnikach prawie non stop - tak jakby woda kapała, a mój Tż wrażliwy na takie dźwięki w przeciwieństwie do mnie I się mega wkurza. Prawdopodobnie na górze mają zapowietrzone grzejniki, a ludzi niema są w Stanach - także do końca sezonu grzewczego raczej takie atrakcje Tż ewentualnie jeśli zostanie w sypialni to ma moje chrapy dziś nagrać ale mówi że ja to pikuś, wystarczy mnie szturnąć i się ogarniam hehe
Stary 2015-01-29, 22:45   #1370
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Podczytuje inne mamuśki kurde lutego nie ma a połowa lutówek już rozpakowana... ocb? wytłumaczy mi ktoś?
Ze styczniem było to samo...
Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość

Pozdrawiam
Malinka
Początek marca kochana początek w lutym nikt się nie ma rozpakować

Stary 2015-01-29, 22:46   #1371
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:

Pozdrawiam
Malinka
No cos Ty? Myslisz ze tak szybko? :P

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość

Hehehe nie wiem co to sie dzieje :P

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Kochana jestem w Tobą... też mam dziś doła i wszystkiego dość, już nie wyrobiłam i się rozryczałam jak głupia trochę mi ulżyło ale tylko trochę ;/
Tez plakalam, faktycznie robi sie lzej ale tylko na chwile. Ahh musimy sie trzymac. Buzi

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-01-29, 22:51   #1372
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość

To moja mala bedzie miala blyskawice z reki do reki, ciekawe czy przez plecy czy przez biust.
patrzac na to jak kopnela cie zmywarka to z jednej i z drugiej str

JAŚ

Edytowane przez MaŁa_Sylwia
Czas edycji: 2015-01-29 o 22:53
Stary 2015-01-29, 22:53   #1373
malinka1984
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI

boleczka myślę że pod koniec lutego już może być u Nas ruch to będą u niektórych z Nas 35/36 tydzień więc wszystko może się zdarzyć.
Ja tam celuję w 23.03 na urodzinki emka

Pozdrawiam
Malinka
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 22:55   #1374
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

Też sobie dziś dogadzam najadłam się cheetosów serowych i teraz białą czekoladka z miodem i orzeszkami poprawiam i jakaś zmęczona się czuję może uda mi się z raz wcześniej iść spać. Mąż ma plan w salonie spać
Bo ostatniej nocy ja chrapałam, Czester wymiotował i teraz mamy sypialnię w innym pokoju niż wcześniej i coś nam pyka w grzejnikach prawie non stop - tak jakby woda kapała, a mój Tż wrażliwy na takie dźwięki w przeciwieństwie do mnie I się mega wkurza. Prawdopodobnie na górze mają zapowietrzone grzejniki, a ludzi niema są w Stanach - także do końca sezonu grzewczego raczej takie atrakcje Tż ewentualnie jeśli zostanie w sypialni to ma moje chrapy dziś nagrać ale mówi że ja to pikuś, wystarczy mnie szturnąć i się ogarniam hehe
to ja mam tak jak twoj tz, malo co mnie zbudza i zasnac potem ciezko, a chrapanie tzta czasami mnie do furii doprowadza, wiec stopery to u mnie podstawa juz widze co bedzie jak sie maly urodzi

JAŚ

Stary 2015-01-29, 22:56   #1375
soniuska
Zakorzenienie

Mala puszka ananasa nie jest zla

Nati super

Black...dobrxe ze ukochany pomogl mamie...

Koperco dziekuje kochana
Masc bede stosowac,dzieki naprawde wielkie dxieki
I super ze sciemniacz spoko

Majka mnie tez gigant zgaga meczy:-(

Hanka paczki!!!!

Bolus

Oglafalismy uprowadzona 3,super filn
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 22:58   #1376
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
to ja mam tak jak twoj tz, malo co mnie zbudza i zasnac potem ciezko, a chrapanie tzta czasami mnie do furii doprowadza, wiec stopery to u mnie podstawa juz widze co bedzie jak sie maly urodzi
No właśnie ciągle mu zapominam te stopery kupić, chociaż on niechce , twierdzi że uszy potem bolą , ale przynajmniej by spał jak człowiek
Stary 2015-01-29, 22:59   #1377
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
boleczka myślę że pod koniec lutego już może być u Nas ruch to będą u niektórych z Nas 35/36 tydzień więc wszystko może się zdarzyć.

Pozdrawiam
Malinka
No tak w sumie to juz bedzie sie mozna spodziewac czegos :P ja celuje miesiac pozniej 25.04 hahaha

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Mala puszka ananasa nie jest zla

Nati super

Black...dobrxe ze ukochany pomogl mamie...

Koperco dziekuje kochana
Masc bede stosowac,dzieki naprawde wielkie dxieki
I super ze sciemniacz spoko

Majka mnie tez gigant zgaga meczy:-(

Hanka paczki!!!!

Bolus

Oglafalismy uprowadzona 3,super filn

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
Stary 2015-01-29, 23:00   #1378
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:

Pozdrawiam
Malinka
weźźźź....

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Ze styczniem było to samo...

Początek marca kochana początek w lutym nikt się nie ma rozpakować
o to to....

Cytat:
Pozdrawiam
Malinka

jasna dupa boje sie! ja sie normalnie boje....
mam nadzieję że od tego czasu bd obolała ociężała i bd tylko marzyć żeby w końcu urodzić bo na dzień dzisiejszy jestem obsrana na samą myśl...

coś mnie brzuch dziś pobolewa... nie wiem czemu tak niefajnie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 23:03   #1379
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ciągle mu zapominam te stopery kupić, chociaż on niechce , twierdzi że uszy potem bolą , ale przynajmniej by spał jak człowiek
idzie sie przyzwyczaic, na poczatku moze i bola, ale ja czasem wyciagamw nocy, jak juz jestem bardzo zspana to i mniej wszystko przeszkadza

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

koniec lutego, poczatek marca na jedno wychodzi, zobaczymy jak to bedzie, nie ma co na zas panikowac.

a swoja droga to kiedy pakujecie torby do szpitala ?

JAŚ

Edytowane przez MaŁa_Sylwia
Czas edycji: 2015-01-29 o 23:06
Stary 2015-01-29, 23:07   #1380
ametty
Rozeznanie

Cytat:

jasna dupa boje sie! ja sie normalnie boje....
mam nadzieję że od tego czasu bd obolała ociężała i bd tylko marzyć żeby w końcu urodzić bo na dzień dzisiejszy jestem obsrana na samą myśl...

coś mnie brzuch dziś pobolewa... nie wiem czemu tak niefajnie
Jak zabierali dzisiaj dziewczyny na rozpakowanie z mojej salki, to chyba tylko ja sie stresowalam One mialy jakby ulge w oczach i nie mogly sie doczekacz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości