![]() |
#3871 |
Naczelna Nastolatka
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Ogólnie wiem co to znaczy, ale co to znaczy hmm w praktyce. W realu. To tak na cały dzień czy tylko na sesje??? W ogóle masz Pana czy jak to wygląda? Przepraszam, że tyle pytam, ale mnie to fascynuje.
![]()
#3872 |
Rozeznanie
|
Jestem w związku, takim leżącym gdzieś w pół drogi między klimatem tylko w łóżku a 24/7. Nigdy nie byłam w relacji czysto sesyjnej.
Kocie zachowania są na co dzień, bo po prostu mam taki charakter, mruczę jak się mnie mizia, odruchowo reaguję na czujnik laserowy i jak nie mam czym zająć rąk bawię się pomponem (zawieszka do telefonu). Czasem noszę obrożę na co dzień. Właściciel jest kociarz, ja takich ściągam do siebie ![]() I nawet mam własny karton do zabawy ![]() ![]()
#3873 |
Naczelna Nastolatka
|
to tak słodko brzmi
![]() ![]()
#3874 |
Rozeznanie
|
Bo ja podobno jestem bardzo urocza, a przynajmniej sporo osób tak twierdzi
![]() To jest BDSM, wszystkie rozwinięcia literek są jak najbardziej obecne w związku ![]()
#3875 |
Raczkowanie
|
Hej, mogę dołączyć i ja?
Wątek czytam od dawna, mysle, że od kilku lat, jednak wcześniej sama nie byłam przekonana czy to co lubię to coś więcej niż tylko ostry seks. Z eksem coś tam probowalismy, jednak on był zdecydowanie za mało dojrzały i myślał głównie o swoje przyjemnosci. Czasem miałam na coś ochotę w glowie, jednak jak robiłam to z nim to wcale nie było już tak fajnie. Byłam przy nim śpieta i nie potrafiłam do końca zaufac. Teraz poznałam faceta, z którym jest cudownie. Póki co przerobilismy bicie pasem, bicie po twarzy, wiazanie, mocne szarpanie za wlosy, przytrzymywanie za kark, tak, że nie jestem w stanie ruszyć glowa, konczenie na twarzy. Ostatnio widzieliśmy się dwa tygodnie temu (on dużo wyjeżdża sluzbowo) i wtedy powiedział, że jeśli chcemy posuwac się w tym dalej, musimy pogadać, ustalić ewentualne granice, nie chce iść dalej bez rozmowy. Mam nadzieje, ze znalazłam odpowiedzialnego Pana z którym będę mogła się rozwijać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3876 | |
multitasking ninja
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3877 |
Rozeznanie
|
WhySoSerious, mam 4 pary uszek (czarne, szare, białe i fioletowe) i 5 ogonków (czarny, szary, biały, fioletowy i brązowy), jestem na etapie projektowania brązowych uszu
![]() I uwielbiam chodzić z ogonem ![]()
#3878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się kartonem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Rozeznanie
|
Hibiku, zrobię zdjęcie jutro, bo jest u Właściciela w mieszkaniu, a jedyne jakie mam na własnym laptopie zawiera za dużo nagości na wizaż
![]() Ale karton jest po lodówce, więc mam sporo miejsca ![]()
#3880 |
Zakorzenienie
|
myszy też dostajesz?
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Rozeznanie
|
Elfir, mam pluszową, taką małą, podobno z kocimiętką
![]() Właściciel się śmieje, że jak się dorobimy kotów to będzie walka o zabawki ![]()
#3882 |
multitasking ninja
|
BiteAddict, a sama sobie robiłaś te ogonki? Bo mnie się właśnie taki marzy, ale nigdzie nie da się chyba kupić (albo ja jestem niepełnosprytna i nie umiem znaleźć)...
#3883 | ||
Raczkowanie
|
Będę nudny i do całej tej dyskusji "a bo BDSM to, tamto" wrzucę dwa moje (ah to ego!) cycaty:
Cytat:
Cytat:
@BiteAddict hej ![]() ![]() Pety są słodkie i urocze, lubię. Elementy pet play też. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3885 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czarny i fioletowy znalazłam w Krakowie na straganie, a szary upolowałam na allegro. Wszystkie mają karabińczyki. Do tego kupiłam odpowiedni plug (silikon), wkręciłam w niego taki metalowy haczyk-pętelkę i mam wymienne ogony ![]() Gotowe też można kupić, na allegro na pewno są, ale mi tam plug nie pasował, a poza tym często są jakieś wyliniałe ![]() I kosztują więcej niż takie samoróbki ![]() Vallarr czaiłam się, bo ja jestem strasznie nieśmiała ![]() A odnośnie Twoich cytatów, mnie strasznie drażnią efekty Grey'a. I ludzie którzy nagle twierdzą, że są klimatyczni bo to taaakie fajne ![]() Kiedyś do mnie na portalu ogłoszeniowym dla klimaciarzy (szukałam dominującego) napisał facet o nicku 'GreyToJa', strasznie mnie to rozbawiło i sam nick sprawił, że nie dostał nawet szansy ![]()
![]() |
#3886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A uszka kojarzą mi się bardzo japońsko.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2015-01-29 o 23:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | |
multitasking ninja
|
Cytat:
![]() Niech tam ludzie się inspirują czym chcą, ale akurat Grey to kiepskie źródło inspiracji - oprócz tego, że jest po prostu szmatławą literaturą, jest wręcz szkodliwy. I wcale nie opowiada o idealnej relacji BDSM, tylko o toksycznym związku. Polecam: http://40.media.tumblr.com/880aef3f0...h3qo1_1280.jpg
![]() |
#3888 |
Raczkowanie
|
Hibiku ja tylko pisalam ze u mnie to byl poczatek ... u innego nie musi ... choc jak sie mu od razu powie nie to nie to to raczej na pewno nic z tego nie bedzie ... ale to tylko moje zdanie ...
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;49995341]ani głupoty. Margot ![]() czy to do mnie mialo byc ?? bo to juz mile na pewno nie jest .... slaaave dziekuje ![]() Lajdon czyli jednak da sie zrozumiec co pisze ... ze kazdy moze miec SWOJE bdsm ![]() BiteAddict napisz cos wiecej o sobie i swoich doswiadczeniach jak mozesz ... nie spotkalam jeszcze osoby ktora sie okresla jako pet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Rozeznanie
|
Elfir bez żywych myszek na szczęście
![]() ![]() A łaskotek na szczęście nie mam ![]() WhySoSerious ogon jest prosty do zrobienia, mogę się swoimi pochwalić ![]() Wiem, że Grey jest o toksycznym związku, ale trafiłam na parę osób przekonanych, że pewne rzeczy wyglądają jak w tej książce ![]() ![]() azbra mam wrażenie, że określenie 'pet' to jest kwestia specyficznego, bardzo kociego charakteru i sporej ilości kocich zachowań, które przez lata stały się dla mnie naturalne. Plus konieczne jest odpowiednie podejście dominującego ![]() ![]() A doświadczenia... 3 związki klimatyczne, w obecnym jest więcej klimatu na co dzień, nie tylko w seksie, plus jedna luźniejsza relacja (nie pasowaliśmy do siebie). Parę lat ![]() ![]()
Kotoperz ![]() Edytowane przez BiteAddict Czas edycji: 2015-01-30 o 08:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Raczkowanie
|
BiteAddict dzieki
![]() a ogonkami i kartonem sie chwal ... szczegolnie ogonkami :P ja lubie byc "zwierzatkiem" w czasie sesji ... choc juz "petem" bym sie nie nazwala (bez sensu) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A tego, co Vallarr napisał jak widzę nadal nie zrozumiałaś ![]()
![]() |
#3892 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A suką nie jestem i nie byłam, nie trawię tego odniesienia w stosunku do siebie. I nie zgodziłabym się na przedmiotowe traktowanie poza łóżkiem.
Kotoperz ![]() Edytowane przez BiteAddict Czas edycji: 2015-01-30 o 09:13 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny - może któraś z Was jest zainteresowana imprezą Klimatyczną 20 lutego 2015 (PIĄTEK) w Katowicach.
Impreza ma charakter „play-party”, dla osób różnych preferencji. Jest to impreza zamknięta. Przewidywana liczba uczestników od dwudziestu paru do trzydziestu kilku. Głównie poszukujemy par i singielek. Część towarzystwa to stałe grono, część osoby nowe, stąd ogłoszenie o poszukiwaniu zainteresowanych do wspólnej zabawy. Ogłoszenie skierowane jest do OBU PŁCI i WSZYSTKICH PREFERENCJI. Główna organizatorka imprezy to doświadczona w klimacie Kobieta, która od ponad czterech lat organizuje imprezy na Śląsku. Szczegóły zawsze do uzgodnienia na etapie wstępnych rozmów. Podczas zabawy obowiązuje hasło bezpieczeństwa. Jeśli jesteście zainteresowane - napiszcie na prv |
![]() ![]() |
![]() |
#3894 | |
Rozeznanie
|
tak tylko nawiązując do tego co jest a co nie jest bdsm to moim zdaniem tu jest to bardzo trafnie napisane: http://erotykum.w.interia.pl/mniej%20typowe.html w ogóle całość tekstu mi sie podoba
![]() I w sumie doszłam do wniosku ze mimo, że ból mnie nie kreci, to jednak to co mnie kreci to bdsm w wersji light niz ostry seks, bo przecież ostrym seksem mozna nazwać seks gdzie jest szybkie tempo + klaps i anal a np. żadna osoba nie dominuje wtedy, nie ma żadnej psychicznej zależności, z kolei dla mnie bdsm to głownie 100% dominacja jednej ze stron i kompletne oddanie sie, ma dla mnie wymiar głównie psychniczny, bo najsilniej w tym "wszystkim" kreci mnie własnie bycie totalnie zdominowana i uległą niż mocniejsze pchniecia czy klapsy. Co do ostrego seksu to moze to być szybki numerek z dużą ilością klapsów czy szarpaniem za włosy a mimo to bdsm nigdy nie bedzie bo nikt od siebie zależny nie jest i nikt nie dominuje. I uważam że równie dobrze moze być powolny seks bez bicia ale moze juz byc bdsm jesli jedna osoba jest stuprocentowo uległa drugiej i wykonuje wszystkie zachcianki/rozkazy i ta podniecajaca świadomosc ze osoba dominujaca moze zrobic z Toba co zechce... nawet jesli nie bedzie ostrego lania/bólu to bardziej uznałabym to za bdsm niz seks z dużą iloscia klapsów i ostrych słowek ale pozbawiony jakiejkolwiek dominacji. Przynajmniej ja tak to rozumiem, jesli sie myle to trudno, kazdy ma przeciez prawo do własnej opinii na dany temat ![]() Ale dla mnie bdsm to głównie psychika i to ze strasznie podnieca bycie totalnie zdominowanym lub posiadanie nad kims pełnej kontroli (w zaleznosci od roli) a to czy w relacji pojawi sie bicie czy inne sprawianie bólu czy bedzie to tylko wiazanie, "branie siłą" i kneblowanie penisem ;p to moim zdaniem zalezy od indywidualnych ustaleń i potrzeb osób bedacych w zwiazku/relacji. Moze sie myle i pewnie wiele z Was na mnie naskoczy, ale dla mnie naprawde bdsm to przede wszystkim emocje i psychika (relacja uległy-"pan") a to czy pojawi sie ból fizyczny to juz jest tylko kwestia ustalenia granic, i uwazam ze mozna jak najbardziej miec seks bdsm nawet ostry ale bólu pozbawiony... ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3896 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() [1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;49991856]Popieram! Dla mnie dodatkowo nie można stawiać na równi samego aktu seksualnego z BDSM, ponieważ tam wielką rolę gra relacja emocjonalna Pan-suka, chęć oddania się w czyjeś ręce, poczucie zależności. Można dać klapsa dla samego klapsa, a można uderzyć lekko ale z taką wymową, że kobieta po prostu poczuje się posiadana, uległa i chętna by się podporządkować. Moim zdaniem BDSM jest przede wszystkim w głowie, a dopiero potem w łóżku.[/QUOTE] Aż dreszczy dostałam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3898 |
niecnotliwa dziewica
|
Osobiście najbardziej lubię GG w pozycji 69, i to ja jestem na dole. Głowy nie zwieszam poza krawędź tylko sobie leżę - a jeszcze jak mnie ściśnie udami za głowę, mrrrr
![]()
#3899 |
Rozeznanie
|
też lubię być na dole przy 69, ale mam ten problem że jak jest chociaż troche głęboko to robi mi sie duszno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
niecnotliwa dziewica
|
Mnie się głupio kojarzy z problemami z przegrodą nosową - skoro przy oddychaniu przez nos w trakcie obciągania masz problem - ale podkreślam, to jest skojarzenia laika, niczym nie poparte.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.