|
|
#3871 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Ogólnie wiem co to znaczy, ale co to znaczy hmm w praktyce. W realu. To tak na cały dzień czy tylko na sesje??? W ogóle masz Pana czy jak to wygląda? Przepraszam, że tyle pytam, ale mnie to fascynuje.
|
#3872 |
|
Rozeznanie
|
Jestem w związku, takim leżącym gdzieś w pół drogi między klimatem tylko w łóżku a 24/7. Nigdy nie byłam w relacji czysto sesyjnej.
Kocie zachowania są na co dzień, bo po prostu mam taki charakter, mruczę jak się mnie mizia, odruchowo reaguję na czujnik laserowy i jak nie mam czym zająć rąk bawię się pomponem (zawieszka do telefonu). Czasem noszę obrożę na co dzień. Właściciel jest kociarz, ja takich ściągam do siebie ![]() I nawet mam własny karton do zabawy A uszy i ogon są dość charakterystycznym elementem na imprezach
|
|
#3873 |
|
Naczelna Nastolatka
|
to tak słodko brzmi
normalnie jak nie BDSM. Fajne, podoba mi się
|
#3874 |
|
Rozeznanie
|
Bo ja podobno jestem bardzo urocza, a przynajmniej sporo osób tak twierdzi
![]() To jest BDSM, wszystkie rozwinięcia literek są jak najbardziej obecne w związku
|
|
#3875 |
|
Raczkowanie
|
Hej, mogę dołączyć i ja?
Wątek czytam od dawna, mysle, że od kilku lat, jednak wcześniej sama nie byłam przekonana czy to co lubię to coś więcej niż tylko ostry seks. Z eksem coś tam probowalismy, jednak on był zdecydowanie za mało dojrzały i myślał głównie o swoje przyjemnosci. Czasem miałam na coś ochotę w glowie, jednak jak robiłam to z nim to wcale nie było już tak fajnie. Byłam przy nim śpieta i nie potrafiłam do końca zaufac. Teraz poznałam faceta, z którym jest cudownie. Póki co przerobilismy bicie pasem, bicie po twarzy, wiazanie, mocne szarpanie za wlosy, przytrzymywanie za kark, tak, że nie jestem w stanie ruszyć glowa, konczenie na twarzy. Ostatnio widzieliśmy się dwa tygodnie temu (on dużo wyjeżdża sluzbowo) i wtedy powiedział, że jeśli chcemy posuwac się w tym dalej, musimy pogadać, ustalić ewentualne granice, nie chce iść dalej bez rozmowy. Mam nadzieje, ze znalazłam odpowiedzialnego Pana z którym będę mogła się rozwijać. |
|
|
|
#3876 | |
|
multitasking ninja
|
Cytat:
|
|
#3877 |
|
Rozeznanie
|
WhySoSerious, mam 4 pary uszek (czarne, szare, białe i fioletowe) i 5 ogonków (czarny, szary, biały, fioletowy i brązowy), jestem na etapie projektowania brązowych uszu
![]() I uwielbiam chodzić z ogonem
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pochwal się kartonem! |
|
|
|
|
#3879 |
|
Rozeznanie
|
Hibiku, zrobię zdjęcie jutro, bo jest u Właściciela w mieszkaniu, a jedyne jakie mam na własnym laptopie zawiera za dużo nagości na wizaż
![]() Ale karton jest po lodówce, więc mam sporo miejsca
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
myszy też dostajesz?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
#3881 |
|
Rozeznanie
|
Elfir, mam pluszową, taką małą, podobno z kocimiętką
![]() Właściciel się śmieje, że jak się dorobimy kotów to będzie walka o zabawki
|
|
#3882 |
|
multitasking ninja
|
BiteAddict, a sama sobie robiłaś te ogonki? Bo mnie się właśnie taki marzy, ale nigdzie nie da się chyba kupić (albo ja jestem niepełnosprytna i nie umiem znaleźć)...
|
#3883 | ||
|
Raczkowanie
|
Będę nudny i do całej tej dyskusji "a bo BDSM to, tamto" wrzucę dwa moje (ah to ego!) cycaty:
Cytat:
Cytat:
@BiteAddict hej Widziałem Cię na wizażu już, się czaiłaś strasznie długo Pety są słodkie i urocze, lubię. Elementy pet play też. |
||
|
|
|
#3884 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
|
|
|
#3885 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czarny i fioletowy znalazłam w Krakowie na straganie, a szary upolowałam na allegro. Wszystkie mają karabińczyki. Do tego kupiłam odpowiedni plug (silikon), wkręciłam w niego taki metalowy haczyk-pętelkę i mam wymienne ogony ![]() Gotowe też można kupić, na allegro na pewno są, ale mi tam plug nie pasował, a poza tym często są jakieś wyliniałe ![]() I kosztują więcej niż takie samoróbki ![]() Vallarr czaiłam się, bo ja jestem strasznie nieśmiała ![]() A odnośnie Twoich cytatów, mnie strasznie drażnią efekty Grey'a. I ludzie którzy nagle twierdzą, że są klimatyczni bo to taaakie fajne I dziewczyny nagle twierdzące, że są uległe bo myślą, że każdy dominujący będzie jak w tej idiotycznej książce...Kiedyś do mnie na portalu ogłoszeniowym dla klimaciarzy (szukałam dominującego) napisał facet o nicku 'GreyToJa', strasznie mnie to rozbawiło i sam nick sprawił, że nie dostał nawet szansy
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A uszka kojarzą mi się bardzo japońsko.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2015-01-30 o 00:33 |
|
|
|
|
#3887 | |
|
multitasking ninja
|
Cytat:
![]() Niech tam ludzie się inspirują czym chcą, ale akurat Grey to kiepskie źródło inspiracji - oprócz tego, że jest po prostu szmatławą literaturą, jest wręcz szkodliwy. I wcale nie opowiada o idealnej relacji BDSM, tylko o toksycznym związku. Polecam: http://40.media.tumblr.com/880aef3f0...h3qo1_1280.jpg
|
|
#3888 |
|
Raczkowanie
|
Hibiku ja tylko pisalam ze u mnie to byl poczatek ... u innego nie musi ... choc jak sie mu od razu powie nie to nie to to raczej na pewno nic z tego nie bedzie ... ale to tylko moje zdanie ...
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;49995341]ani głupoty. Margot czy to do mnie mialo byc ?? bo to juz mile na pewno nie jest .... slaaave dziekuje ![]() Lajdon czyli jednak da sie zrozumiec co pisze ... ze kazdy moze miec SWOJE bdsm ![]() BiteAddict napisz cos wiecej o sobie i swoich doswiadczeniach jak mozesz ... nie spotkalam jeszcze osoby ktora sie okresla jako pet
|
|
|
|
#3889 |
|
Rozeznanie
|
Elfir bez żywych myszek na szczęście
Ostatnio schował tą zabawkową, zawiązał mi oczy i kazał szukać po pokoju![]() A łaskotek na szczęście nie mam ![]() WhySoSerious ogon jest prosty do zrobienia, mogę się swoimi pochwalić Wiem, że Grey jest o toksycznym związku, ale trafiłam na parę osób przekonanych, że pewne rzeczy wyglądają jak w tej książce azbra mam wrażenie, że określenie 'pet' to jest kwestia specyficznego, bardzo kociego charakteru i sporej ilości kocich zachowań, które przez lata stały się dla mnie naturalne. Plus konieczne jest odpowiednie podejście dominującego a jak pisałam, Właściciel jest kociarz, więc zadowolony, że takiego kota ma![]() A doświadczenia... 3 związki klimatyczne, w obecnym jest więcej klimatu na co dzień, nie tylko w seksie, plus jedna luźniejsza relacja (nie pasowaliśmy do siebie). Parę lat Wystarczyło, żeby z pewnością określić granice i potrzeby, a także to co lubię bardziej i mniej
Edytowane przez BiteAddict Czas edycji: 2015-01-30 o 09:10 |
|
|
|
#3890 |
|
Raczkowanie
|
BiteAddict dzieki
![]() a ogonkami i kartonem sie chwal ... szczegolnie ogonkami :P ja lubie byc "zwierzatkiem" w czasie sesji ... choc juz "petem" bym sie nie nazwala (bez sensu) dla mnie bycie zwierzatkiem jest czescia bycia suki ... dla Pana dla jego przyjemnosci ... to cos co jest w suce - taka przedmiotowosc ... ale samo bycie zwierzatkiem juz nie dla mnie ...
|
|
|
|
#3891 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A tego, co Vallarr napisał jak widzę nadal nie zrozumiałaś
|
|
#3892 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A suką nie jestem i nie byłam, nie trawię tego odniesienia w stosunku do siebie. I nie zgodziłabym się na przedmiotowe traktowanie poza łóżkiem.
Edytowane przez BiteAddict Czas edycji: 2015-01-30 o 10:13 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3893 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny - może któraś z Was jest zainteresowana imprezą Klimatyczną 20 lutego 2015 (PIĄTEK) w Katowicach.
Impreza ma charakter „play-party”, dla osób różnych preferencji. Jest to impreza zamknięta. Przewidywana liczba uczestników od dwudziestu paru do trzydziestu kilku. Głównie poszukujemy par i singielek. Część towarzystwa to stałe grono, część osoby nowe, stąd ogłoszenie o poszukiwaniu zainteresowanych do wspólnej zabawy. Ogłoszenie skierowane jest do OBU PŁCI i WSZYSTKICH PREFERENCJI. Główna organizatorka imprezy to doświadczona w klimacie Kobieta, która od ponad czterech lat organizuje imprezy na Śląsku. Szczegóły zawsze do uzgodnienia na etapie wstępnych rozmów. Podczas zabawy obowiązuje hasło bezpieczeństwa. Jeśli jesteście zainteresowane - napiszcie na prv |
|
|
|
#3894 | |
|
Rozeznanie
|
tak tylko nawiązując do tego co jest a co nie jest bdsm to moim zdaniem tu jest to bardzo trafnie napisane: http://erotykum.w.interia.pl/mniej%20typowe.html w ogóle całość tekstu mi sie podoba
.I w sumie doszłam do wniosku ze mimo, że ból mnie nie kreci, to jednak to co mnie kreci to bdsm w wersji light niz ostry seks, bo przecież ostrym seksem mozna nazwać seks gdzie jest szybkie tempo + klaps i anal a np. żadna osoba nie dominuje wtedy, nie ma żadnej psychicznej zależności, z kolei dla mnie bdsm to głownie 100% dominacja jednej ze stron i kompletne oddanie sie, ma dla mnie wymiar głównie psychniczny, bo najsilniej w tym "wszystkim" kreci mnie własnie bycie totalnie zdominowana i uległą niż mocniejsze pchniecia czy klapsy. Co do ostrego seksu to moze to być szybki numerek z dużą ilością klapsów czy szarpaniem za włosy a mimo to bdsm nigdy nie bedzie bo nikt od siebie zależny nie jest i nikt nie dominuje. I uważam że równie dobrze moze być powolny seks bez bicia ale moze juz byc bdsm jesli jedna osoba jest stuprocentowo uległa drugiej i wykonuje wszystkie zachcianki/rozkazy i ta podniecajaca świadomosc ze osoba dominujaca moze zrobic z Toba co zechce... nawet jesli nie bedzie ostrego lania/bólu to bardziej uznałabym to za bdsm niz seks z dużą iloscia klapsów i ostrych słowek ale pozbawiony jakiejkolwiek dominacji. Przynajmniej ja tak to rozumiem, jesli sie myle to trudno, kazdy ma przeciez prawo do własnej opinii na dany temat .Ale dla mnie bdsm to głównie psychika i to ze strasznie podnieca bycie totalnie zdominowanym lub posiadanie nad kims pełnej kontroli (w zaleznosci od roli) a to czy w relacji pojawi sie bicie czy inne sprawianie bólu czy bedzie to tylko wiazanie, "branie siłą" i kneblowanie penisem ;p to moim zdaniem zalezy od indywidualnych ustaleń i potrzeb osób bedacych w zwiazku/relacji. Moze sie myle i pewnie wiele z Was na mnie naskoczy, ale dla mnie naprawde bdsm to przede wszystkim emocje i psychika (relacja uległy-"pan") a to czy pojawi sie ból fizyczny to juz jest tylko kwestia ustalenia granic, i uwazam ze mozna jak najbardziej miec seks bdsm nawet ostry ale bólu pozbawiony... ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3895 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3896 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;49991856]Popieram! Dla mnie dodatkowo nie można stawiać na równi samego aktu seksualnego z BDSM, ponieważ tam wielką rolę gra relacja emocjonalna Pan-suka, chęć oddania się w czyjeś ręce, poczucie zależności. Można dać klapsa dla samego klapsa, a można uderzyć lekko ale z taką wymową, że kobieta po prostu poczuje się posiadana, uległa i chętna by się podporządkować. Moim zdaniem BDSM jest przede wszystkim w głowie, a dopiero potem w łóżku.[/QUOTE] Aż dreszczy dostałam ![]() Cytat:
wchodzi z łatwością, nie mam odruchu wymiotnego (głownie przez to nie lubię dławienia się, bo aż mi żółądek ściska, gdy mam odruch wymiotny, nie toleruję rzygania w seksie), można się zdziwić, jakie to łatwe
|
||
|
|
|
#3897 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo jak od przodu to chyba by uderzał w tylna sciane gardła i by bolało?
|
|
|
|
|
#3898 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Osobiście najbardziej lubię GG w pozycji 69, i to ja jestem na dole. Głowy nie zwieszam poza krawędź tylko sobie leżę - a jeszcze jak mnie ściśnie udami za głowę, mrrrr
|
#3899 |
|
Rozeznanie
|
też lubię być na dole przy 69, ale mam ten problem że jak jest chociaż troche głęboko to robi mi sie duszno
nie mam odruchu wymiotnego, po prostu zaczyna mi się źle oddychać i to tak niebezpiecznie źle :/ wiecie moze z czego to moze wynikać?
|
|
|
|
#3900 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mnie się głupio kojarzy z problemami z przegrodą nosową - skoro przy oddychaniu przez nos w trakcie obciągania masz problem - ale podkreślam, to jest skojarzenia laika, niczym nie poparte.
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.

A uszy i ogon są dość charakterystycznym elementem na imprezach

I dziewczyny nagle twierdzące, że są uległe bo myślą, że każdy dominujący będzie jak w tej idiotycznej książce...
nie mam odruchu wymiotnego, po prostu zaczyna mi się źle oddychać i to tak niebezpiecznie źle :/ wiecie moze z czego to moze wynikać?