![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Ja jednym okiem i idę dalej spać NEWS OD LOGOASI
Hej ![]() ![]() ![]() Wiedziałam!!!! ![]()
#1112 |
Raczkowanie
|
Jaki tu spokój, na na na naaa..
![]() Druga noc z rzędu, że nie mogę spać. I druga noc z rzędu, że koło 3 robię się mega głodna aż mi niedobrze ![]() ![]() Macie może jakiś sposób na chrapanie Tż, tak żeby go uciszyć ale nie udusić? Ja mojego mogę budzić co minutę i prosić żeby nie chrapal a i tak przy kolejnym wciąganiu przez niego powietrza dudnią ściany ![]()
#1113 |
Rozeznanie
|
Asia moje gratulacje dla Ciebie i dużo zdrówka dla Dzidzi 🎆.
Gosia ja tez nie śpię,mąż chrapie jak twój masakra. Mój gin wieczorem do mnie dzwonil i z łaską powiedzial ze mogę się zgłosić na cesarkę, ordynator wyraził zgodę. Nie muszę robić żadnych aktualnych badań, na ktg tez w międzyczasie nie widzi potrzeby przechodzenia hmmn dziwne A my dzisiaj do tej IKEA jedziemy, ciekawe jak ja to przeżyje taka niewyspana .
#1114 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekujemy za gratulacje
![]() Fotka bedzie ale pozniej Maly stara sie byc grzeczny ale czasem krzyczy najglosniej na oddziale hihi Ja sie czuje kiepsko, wczoraj wstalam pierwszy raz na siku dopiero przed polnoca bo mam mroczki i odjezdzam. Dzisiaj tez nie lepiej ;/ Co do porodu- bedzie opis, w kazdym razie pekla mi szyjka, polozna cudowna i na pewno bylo warto chwile cierpiec Gratuluje pozostalym rozpakowanym mamusiom ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1116 |
Konto usunięte
|
agata to chyba dobra wiadomość
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zadomowienie
|
Logoasia gratuluję!
Iskra kciuki! Odezwij sie jak dojdziesz do siebie! ![]() Boze jaki mam katar.... chyba padne zaraz, jeszcze mi tego na koniec brakowało... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1118 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry !
Węgielek - ja również Cię witam ![]() Logoasia - gratulacje Lui_89 - ja też wstałam z katarem Przeklęte_pragnienia - mnie przy pierwszym porodzie pękła szyjka, ale z tego, co pamiętam, to szybko wszystko się zagoiło ![]() Coś czuję, że mnie jakieś przeziębienie dopadło. Oby nie przeszło w nic poważniejszego, bo nie wyobrażam sobie po cc kaszlu ![]() Miłego dzionka wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jesteś biedulo :-* Oby wszystko się szybko goilo :-* czekamy na Szymcia <3 Cytat:
![]() Zaraz myślami z Iskra będziemy :-* A ja poprosiłam męża by został dziś w domu. zaraz zadzwoni i weźmie wolne i będziemy się kielbasic w wyrze o! ![]()
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Gosiak lacze sie w bolu,moj malzon tez tak chrapie,najgorsze ze jak go bydze ruszam czy cos jedyne co mowi to ja wcale nie chrapie ![]() Agata ten gin ![]() Logoasia gratulujemy Karolinki po drugiej stronie brzuszka!! ![]() Ilonka ![]() ![]() Aga ale plan,w sumie calkiem niezly ![]() Sobie z mezem polezingujecie ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Lui wspolczuje tego kataru :-( Kuruj sie Ehh ide chyba spac dalej |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Raczkowanie
|
Słyszałam że ten prenalen na katar jest dobry jakby co
![]() Jakoś mnie ten Prenalen nie przekonuje. W grudniu miałam syrop i tabletki na gardło. Syrop fuuuj i niestety żaden z tych specyfików mi nie pomógł. Wypiłam mleko z masłem i miodem, a teraz czas na jakąś bułę ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i pięknie.. M zasnął, a ja juz nie mogę hehe
![]() |
#1123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do chrapania. Mój w zeszłym roku miał operację na przegrodę nosową, co prawda z innych przyczyn niż chrapanie, ale pomogło też i w tym względzie, więc mam jako taki luz, ale czasem wcześniej, przed operacją..... drżyjcie narody!! Ile się kopów ode mnie naprzyjmował. A jak było mega źle, to szłam spać do drugiego pokoju. Cytat:
Ilonka Juhuuuu!!!! Gratulacje dla Ciebie i Szymcia!! Dzięki za namiar na coś od kataru. Właśnie się zorientowałam, że mam go plus minus 7 miesięcy, ale teraz się nasilił.... na pewno sobie kupię coś, bo już mam dosyć. Iskra- kciuki!!! Aga, plan dobry!!! Ja wczoraj zagadnęłam swojego o seksik, a on mi na to.... uwaga jaki znawca, że już lepiej nie, że nie jest wskazane!!! Nie spodziewałam się, że przyjdą czasy, że mój M z własnej, nieprzymuszonej woli nie podejmie się wyzwania. Oj maaaarnie jest marnie. Na 11 do gina. Włos już umyty, inka się pije. No ciekawe co mi powie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Rozeznanie
|
logoasia gratulacje z okazji narodzin Karolinki
![]() Ilona zdrówka i sił dla Ciebie. Fajnie ze masz juz małego. Iskra kciuki ![]() Anus1980 zdyowka, oby herbata szybko pomogła. Ja zaraz wstaje bo na 8:30 mam usg.
#1125 |
Zakorzenienie
|
Zielona i Martula kciuki za wizyty/usg
![]() Może sól morska do nosa tez byłaby rozwiązaniem. Ja lubię te, które jak się psikaczu do nosa to pod takim ciśnieniem uderzają ![]() Tez pokasłuję trochę ale chyba to niegroźne. Zaraz będę budzić M. Co to ma być ![]()
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
Budź leniucha, niech wstaje!
Idę kudły suszyć. Potem śniadanie. Dziś to chyba jest zimno....... A mój mi dzisiaj oświadczył w drzwiach, że ma nadzieję, że dojadę do gina, bo paliwa w baku t jest może na 10 metrów. I poszedł. I co ja mam zrobić z tą informacją teraz? Wlać olej słonecznikowy do baku? |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=martu_la;50005147]
Anus1980 zdyowka, oby herbata szybko pomogła. Dzięki ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- [QUOTE=1141655;50005171] Może sól morska do nosa tez byłaby rozwiązaniem. Ja lubię te, które jak się psikaczu do nosa to pod takim ciśnieniem uderzają ![]() Tez pokasłuję trochę ale chyba to niegroźne. Aga dobrze, ze przypomniałaś o soli morskiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1129 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Asia gratulacje ![]() U mnie noc średnia. Dopadła mnie znowu rwa ![]() Mąż już w pracy i się zastanawiam jak to się podnieść z łóżka... Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
Asia.... najpierw się turlasz, turlasz, turlasz na brzeg łóżka... spuszczasz jedną nogę...dyszysz, jęczysz, stękasz... podpierasz się ręką.... syczysz bo boli, potem druga noga... potem przeganiasz psa, bo się okazało, że leży centralnie w miejscu Twojego wyturliwania się z łożka ( jak zwykle). A potem, śmiało jak sarenka podnosisz resztę obolałego ciała i żwawo pionizujesz.
Cooo, ty nie dasz rady? |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Konto usunięte
|
zielona kciuki za dojazd do lekarza
marta kciuki za usg czekam na ktg Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Melbi kciuki za ktg.
Ilonka zdrowia kochana! Wracaj do sil. LOgoasia wielkie gratulacje. Uwinelas sie niesamowicie! Dziewczynki kciuki za dzisiejsze wizyty i usg. A jeszcze co do ciazy to ja tez sie ciesze na dzidziusia po drugiej stronie, ale jednoczesnie mi zal ze go juz w brzuchu nie bede czula. Teraz jest tylko moj ![]() Dzis robie pizze corze i malzonowi. Lui wspolczuje kataru. Niech Ci szybko mija.
#1133 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki, witam wszystkie mamusie i ciążówki
Gratuluję wszystkim mamusiom ![]() Asia - gratulacje ![]() ![]() Dziewczyny u nas powolutku normuje sie doba, Agatka kończy dzisiaj już tydzień, z każdym dniem jest bardziej aktywna tzn na dłużej otworzy oczka, popatrzy na nas , poleży chwilkę , ale ogólnie moje dziecię tylko je i śpi, płacze tylko jak matka z cycem za wolno sie zbiera a ją dopada głód, przerwy między karmieniami ma do 3- 4 godzin tu nas zaskoczyła czasami próbuję ją obudzić wcześniej żeby zjadła, ale nie ma na to szans Ja po cc juz super śmigam wszystko robię,muszę jescze uważać podczas schylania, no i jak za duzzó posiedzę to wieczorami szwy ciągną mocniej, ale ogólnie jest ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Zadomowienie
|
Logoasiu gratuluje
![]() ![]() Ilonka, szybkiego gojenia życzę... A szymus dracy się pewnie tez uroczy ![]() Zielona jak Ty pięknie i trafnie opisalas proces zwlekania się z wyrka, ja tez zawsze depne chociaz na ogon psi, ale zawsze cos. Aga ja tez bym dzisiaj taki bezstresowy całodzienny lezing zrobiła, chyba dopiero na emeryturze dam rade ![]() Agata ja w pierwszej ciąży pierwsze i ostatnie ktg miałam juz w szpitalu przed cesarka, może z cesarkowymi tak standardowo się nie szczupła jak nic niepokojące go się nie dzieje.. A mi dzisiaj śniło się ze Maciejka urodzila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
Asiu gratki za narodziny Karolinki
Dziewczyny wizytujace trzymam kciuki za wizyty Iskra mam nadzieje ze juz jesteś po cesarce U mnie noc z 1 siku. Potem o 7 córkę nakarmilam i dałam syropy bo kaszle jak stary diesel. Mam nadzieje ze coś ruszy do końca tygodnia bo kurcze dzis brzuch bolesny,twardy prawie ciagle i są skurcze jakieś. Jeden aż mnie na 2 pogonil a u mnie z tym ciężko. Po 2 w poniedziałek maz do pracy pójdzie jak się nic nie zmieni. Fakt ze bedzie robił trasę tak by codziennie kolo 16byc w domu ale jednak bede musiała w razie awarii sama sobie radzić. Nawet mówiłam ze jak w szpitalu bede to ma jeździć no chyba ze ciężko ze mną bedzie.
#1136 |
Zadomowienie
|
Kasiulka zrób i pizzę dla mojej rodzinki , bo nie mam pomysłu na obiad a maz by się ucieszył... A może serio zrobię mu pizzę na obiad, później jak będzie mała to znów nie będzie mi się chciało
![]() Ewek świetnie, ze Wam się wszystko juz normuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- A w ogóle kiepski dziś dzień...Moja mama idzie uśpić naszego staruszka ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już nieraz miałam, ale nie zmienia to faktu, że i tak i tak boli ![]() Jak tam Twoje swędzenie, dzisiaj. asz lekarza? Przepraszam, ale wczoraj mi to umknęło. Widziałam tylko, że masz podwyższone wyniki... ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() Trzymajcie się ciepło ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Wegielku przykro mi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zadomowienie
|
zielona- mydełka dotarły wcoraj, dziękuję bardzo, juz wczoraj Młoda używała , jest super
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Olcia - Dopisz mi na pierwszej stronie Agata 3650 i 56 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.