Poważny problem w związku - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-01-30, 09:40   #121
mrofka89
Wtajemniczenie

Dot.: Poważny problem w związku

Cytat:
Napisane przez Kolor Bzu Pokaż wiadomość
Tak. Jakby TŻ stwierdził, że chciałby bym miała owłosionego boberka to bym zapuściła. Albo byśmy się umówili, że raz tak, raz tak, albo doszlibyśmy do kompromisu przystrzyżenia.
Serio o golenie robić raban jak i niepodległość. Nie rozumiem. To nie jest trwała zmiana, on nie chce by ona farbowała włosy, zrobiła sobie kolczyk/tatuaż. On chce by ona zgoliła sierściucha, który jakbu co i tak w 3-4 tygodnie odrośnie.
Nie rozumiesz, że ktoś po prostu może czuć się niekomfortowo nawet jeśli zmiana nie jest trwała naprawdę szczęście w związku definiowane jest przez spełnianie każdej zachcianki partnera nawet kosztem swojego samopoczucia?
mrofka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 09:41   #122
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
Spróbuj pojac ze są osoby które ogolonej bozeny n i e znoszą. I źle się z tym czują. Wiec ni chcą, p ok prostu nie chcą tego robić

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

A nie zapomnijmy ze facetowi chodzi o golenie odbytu. Bosze dla mnie to jest jakiś idiotyzm.
Zakonna, podziwiam, kibicuję, ale walczysz z wiatrakami. Wszystko lub prawie wszystko w imię tego, co pan chce, panu się podoba i co pan widział u innych pań. Nie mamy mózgów dostrojonych do tego typu myślenia, więc nie ogarniemy.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 09:41   #123
cava
Zakorzenienie

Cytat:
Spróbuj pojac ze są osoby które ogolonej bozeny n i e znoszą. I źle się z tym czują. Wiec ni chcą, p ok prostu nie chcą tego robić

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

A nie zapomnijmy ze facetowi chodzi o golenie odbytu. Bosze dla mnie to jest jakiś idiotyzm.

To się mówi: tego nie zrobię bo coś tam. A nie mami: "może..." i płakusia po kątach.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 09:44   #124
zakonna
Naczelna Nastolatka

Już chyba pisałam ze kobieta źle robi ze z nim jest. Ale wątek nie jest o niej tylko o jego wymyslach które ona powinna spełniać w podskokach i z rozkoszą.

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Zakonna, podziwiam, kibicuję, ale walczysz z wiatrakami. Wszystko lub prawie wszystko w imię tego, co pan chce, panu się podoba i co pan widział u innych pań. Nie mamy mózgów dostrojonych do tego typu myślenia, więc nie ogarniemy.
Doris. tyle mojego ze sobie popisze
Stary 2015-01-30, 09:46   #125
cava
Zakorzenienie

A mi chodzi o to, ze człowiek jak najbardziej może sobie wymyślać i partnerowi/ce proponować.

To żadna zbrodnia i zamach na niezależność.
Od tego ma się otwory gębowe, żeby artykułować swoje potrzeby oraz zachcianki, grunt to się dogadywać a nie ściemniać.

Liz Williams
Stary 2015-01-30, 09:51   #126
201611210932
Konto usunięte

No bez przesady, ja nie wiem jak można mieć do kogoś takie podejście i wymagać golenia odbytu i pleców.

Na swoim przykładzie: mogę spokojnie golic pośrodku ale okolice odbytu odpadają - w tamtym miejscu zawsze mam większe podrażnienia co powoduje duży dyskomfort przy chodzeniu razem z odrastającymi włoskami, przez 2 tyg (a golić codziennie nie mogę bo podrażnienia). Może ona tez tego nie lubi.

Pamiętam wątek faceta w którym narzekał że dziewczyna każe mu golic na gładko, a to takie niemęskie to takie wielkie oburzenie było : jak ona może wymagać (!), rób tak jak ci jest wygodniej. Albo teraz wątek: czy żona może palic? - może jej sprawa, wolny człowiek. ALE golic odbyt musi, no i odchudzac z tej "nadwagi"

Widać że autor nie może zaakceptować tych boczków (w które jakoś nie wierzę przy takiej wadze) i włosów tu i ówdzie i ostatecznie go to brzydzi, to po prostu niech nie meczy siebie i dziewczyny i znajdzie taką co będzie mu odpowiadać w 100%.

(o ginekologu nie mówię bo to jasne...)
201611210932 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 09:52   #127
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrofka89 Pokaż wiadomość
Nie rozumiesz, że ktoś po prostu może czuć się niekomfortowo nawet jeśli zmiana nie jest trwała naprawdę szczęście w związku definiowane jest przez spełnianie każdej zachcianki partnera nawet kosztem swojego samopoczucia?
A skad wie że jej się nie podoba/źle się z tym czuje skoro nie spróbowała?
Kolor Bzu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-30, 09:54   #128
mrofka89
Wtajemniczenie

Cytat:
A skad wie że jej się nie podoba/źle się z tym czuje skoro nie spróbowała?
A skąd wiesz, że nie próbowała zanim była z autorem?
Stary 2015-01-30, 09:55   #129
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
A mi chodzi o to, ze człowiek jak najbardziej może sobie wymyślać i partnerowi/ce proponować.

To żadna zbrodnia i zamach na niezależność.
Od tego ma się otwory gębowe, żeby artykułować swoje potrzeby oraz zachcianki, grunt to się dogadywać a nie ściemniać.
Dokładnie. Każdy ma prawo mieć zachcianki i od tego jest związek by o tych zachciankach mówić. A tu taki pojazd bo facet chciałby by jego dziewczę się ogoliło. I jeszcze gdyby ona mu kategoryczne nie powiedziała, a on naciskał, to bymm zrozumiała oburzenie. Ale ona mu obiecałą coś i się dziwi że facet chce by obietnicę dotrzymała.
Stary 2015-01-30, 09:58   #130
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Cytat:

dokładnie .poza tym on napisał ze ona goli okolice bikini i coś tam jeszcze ale nie goli tyłka .jeśli on tego nie akceptuje niech ją zostawi i poszuka wygolniej .w końcu kiedy ja poznał miała tam te włosy zasugerował żeby zgoła ona powiedziała może kiedyś i tyle.noe goli nadal ?widocznie nie lubi. Myje się dba o siebie a ze nie chce golić włosów dla jego widzimisię to nie jest jakiś grzech zaniedbania
Poprostu nie pasują do siebie niech się rozstana a nie on jej cały czas insynuuje ze teraz będziesz biegała 2 godzinki to ja przyjdę później
nie chce dziewczyny z opona niech idzie szukać takiej bez a nie próbuje na sile kogoś zmienić
PS. Poza tym każdy nawet słabo rozgarniety umysłowo domyśliłby się ze jeśli ktoś nie zrobił czegoś dla nas mimo 1,5 roku obietnic ze to zrobi TO ZNACZY ZE NIE CHCE TEGO ZROBIĆ czy musi mu to powiedzieć prosto w twarz żeby to pojął. Mózgu nie umie użyć i czytać z czynów nie z słów?

Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Czas edycji: 2015-01-30 o 10:09
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 10:01   #131
mrofka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie. Każdy ma prawo mieć zachcianki i od tego jest związek by o tych zachciankach mówić. A tu taki pojazd bo facet chciałby by jego dziewczę się ogoliło. I jeszcze gdyby ona mu kategoryczne nie powiedziała, a on naciskał, to bymm zrozumiała oburzenie. Ale ona mu obiecałą coś i się dziwi że facet chce by obietnicę dotrzymała.
Moment,moment. W pierwszym poście autor napisał, że goli bikini, ale nie odbyt i że prosił, ale nigdzie nie napisał, że ona obiecała to zrobić: "Kolejny problem jaki był i jest do tej pory to depilacja,z męskiego punktu widzenia,jak i z innych kobiet z jakimi miałem stycznośc,każda była wszędzie wydepilowana,moja niestety okolice ud,odbytu,dołu pleców omijała. Oczywiście rozumiem,nie wiedziała,więc nie od razu,ale delikatnie jej podpowiadałem,to złapałem w wannie,to coś pomówiłem w żartach,nie zadziałało. Po 2 latach próśb,kłótni,delikatności ,gdzie przez 2 lata się kłóciła,że nie mam racji,teraz coś z tym zrobiła ale już nie chce dyskutować na temat,że 2 lata odbijała od tego i nie przyznawała racji i tak jest ze wszystkim."
Nie widzisz w tym, że ona od 2 lat nie chce tego zrobić, a ten ją ciśnie??
Stary 2015-01-30, 10:07   #132
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Haha, no nie wiem, serio to taki problem ogolić se odbyt? Tym bardziej, że to nie jest w sumie estetyczne, a jeśli kobieta ma się przez to czuć bardziej pożądana przez faceta, to ani jej to dużo czasu nie zajmie, ani krzywdy nie zrobi. Dla mnie to masakra, jakie tu padają opinie. Według mnie na tym polega związek, żeby iść na ustępstwa, jakiś kompromis, starać się, żeby partner był zadowolony itd. Dziwię się po prostu, że komuś, komu niby na partnerze zależy może latać, czy będzie się partnerowi podobał czy nie. Jasne najlepiej się wcale nie starać, nie myć się, mieć nadwagę i busz między nogami i facet jeszcze nie ma prawa zwrócić uwagi, bo to zamach na wolność i w ogóle włosów w odbycie trzeba bronić jak niepodległości.
Ja się tylko autorowi dziwię, co robi z taką dziewczyną? To młoda kobieta, powinna o siebie dbać. Dla mnie ona jest po prostu leniwa, jeśli nawet nie chce jej się zadbać o zdrowie (iść do lekarza).
Żadna kobieta chyba nie chciałaby współżyć z facetem, który nieprzyjemnie pachnie w okolicach penisa.

Edytowane przez syklamen
Czas edycji: 2015-01-30 o 10:08
syklamen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 10:09   #133
cava
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrofka89 Pokaż wiadomość
A skąd wiesz, że nie próbowała zanim była z autorem?

To czego nie powie: nie ogolę bo mnie swędzi/drapie/obrzydza/niewygodnie mi/ cokolwiek - próbowałam to wiem?

Swoja drogą na "seksie" jest masa kobiecych wypowiedzi ze nie podoba im się zapach nasienia partnera i nikt na nie nie najeżdża, że jak one mogą nie akceptować, a za to jakieś porady z czapy wzięte żeby faceta ananasami paść, nawet jak nie znosi owoców

I jakoś nie widziałam, żebyście leciały walczyć w imię uciśnionych misiaczków na siłę namawianych do jedzenia czegoś, za czym nie przepadają.

Liz Williams
Stary 2015-01-30, 10:14   #134
Kolor Bzu
Zakorzenienie

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;50007531]PS. Poza tym każdy nawet słabo rozgarniety umysłowo domyśliłby się ze jeśli ktoś nie zrobił czegoś dla nas mimo 1,5 roku obietnic ze to zrobi TO ZNACZY ZE NIE CHCE TEGO ZROBIĆ czy musi mu to powiedzieć prosto w twarz żeby to pojął. Mózgu nie umie użyć i czytać z czynów nie z słów?[/QUOTE]

I po co zawsze tyle peanów na cześć komunikacji w związku i mówienia o swoich potrzebach, opiniach, starachach itd, skoro teraz nagle pada hasło, że przecież trzeba czytać w myślach i zlewać słowa partera i jego obietnice, bo zachowanie.

Nie ogarniam tego wątku- totalnie. Wygóowane czy nie każdy ma prawo mieć swoje oczekwiania, zwłąszcza, że to nic ingerujacego nie jest. Chyba fajnie jest się podobać partnerowi, ale nie musimy mieć absolutną wolność co z tego, że w jakiś spsób partnera odrzucamy od siebie...
Stary 2015-01-30, 10:18   #135
mrofka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
To czego nie powie: nie ogolę bo mnie swędzi/drapie/obrzydza/niewygodnie mi/ cokolwiek - próbowałam to wiem?

Swoja drogą na "seksie" jest masa kobiecych wypowiedzi ze nie podoba im się zapach nasienia partnera i nikt na nie nie najeżdża, że jak one mogą nie akceptować, a za to jakieś porady z czapy wzięte żeby faceta ananasami paść, nawet jak nie znosi owoców

I jakoś nie widziałam, żebyście leciały walczyć w imię uciśnionych misiaczków na siłę namawianych do jedzenia czegoś, za czym nie przepadają.
Sorry, ale mam wrażenie, że nie czytasz tego co piszę. Jasno kilka razy napisałam, że owszem z zapachem powinna iść do lekarza ! Ile razy mam to jeszcze napisać?
Ale włosy na plecach i tyłku to jest sprawa estetyki, a widać, że każde z nich inaczej to postrzega. Ona przez 2 lata tego nie zrobiła, czyli nie chce. Gdyby chciała to już dawno by to zrobiła.
Stary 2015-01-30, 10:43   #136
Konto usunięte

Cytat:
I po co zawsze tyle peanów na cześć komunikacji w związku i mówienia o swoich potrzebach, opiniach, starachach itd, skoro teraz nagle pada hasło, że przecież trzeba czytać w myślach i zlewać słowa partera i jego obietnice, bo zachowanie.

Nie ogarniam tego wątku- totalnie. Wygóowane czy nie każdy ma prawo mieć swoje oczekwiania, zwłąszcza, że to nic ingerujacego nie jest. Chyba fajnie jest się podobać partnerowi, ale nie musimy mieć absolutną wolność co z tego, że w jakiś spsób partnera odrzucamy od siebie...
komunikacja komunikacja ale są też komunikaty poza werbalne i jeśli ktoś mówi co innego a nie robi nic to chyba znaczy ze nie chce tego zrobić.
Zresztą doczytałam co wkleila inna użytkowniczka tutaj ze ona od 2 lat mu mówiła ze nie chce tego zrobić ze mieli o to kłótnie itp
No chyba jaśniej juz się nie da zakomunikować ze nie chce golić włosów jak kłócąc się o to przez 2 lata.
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 10:44   #137
201803290936
Konto usunięte

[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;50008338]komunikacja komunikacja ale są też komunikaty poza werbalne i jeśli ktoś mówi co innego a nie robi nic to chyba znaczy ze nie chce tego zrobić.
Zresztą doczytałam co wkleila inna użytkowniczka tutaj ze ona od 2 lat mu mówiła ze nie chce tego zrobić ze mieli o to kłótnie itp
No chyba jaśniej juz się nie da zakomunikować ze nie chce golić włosów jak kłócąc się o to przez 2 lata.[/QUOTE]

Ale to ona powinna z nim zerwać w takim razie - uprzedzam argument zanim się pojawi. A poza tym to oszustka i śmierdzi. Więc o czym my rozmawiamy. Autor wątku to święty człowiek.
Stary 2015-01-30, 10:47   #138
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to ona powinna z nim zerwać w takim razie - uprzedzam argument zanim się pojawi. A poza tym to oszustka i śmierdzi. Więc o czym my rozmawiamy. Autor wątku to święty człowiek.
Nie jest święty. Ale ona też nie jest. Winni w pewnym sensie są oboje, ale nei wybielajmy dziewczyny.
Stary 2015-01-30, 10:49   #139
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Nie jest święty. Ale ona też nie jest. Winni w pewnym sensie są oboje, ale nei wybielajmy dziewczyny.
Jedziecie po niej jak po łysej kobyle, a tu nagle "nie wybielajmy dziewczyny". Autora zachcianki pt. golenie pleców (brzmi tak absurdalnie, że...) są OK. I nikogo nie zastanawia fakt, że skoro jedne fragmenty jego historyjki brzmią co najmniej dziwnie, to może i inne zmyślił.
Stary 2015-01-30, 10:52   #140
Elfir
Zakorzenienie

Cytat:
A co jeżeli ona jest Wilkołakiem? To by wyjaśniało te kilometry owłosienia (szczególnie na plecach), dziwny zapach i w ogóle.
Może transseksualista, który nie przebył pełnej kuracji hormonalnej?

W kwestii nieładnego zapachu:

https://www.youtube.com/watch?v=UZdNSGGojZk

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett

Edytowane przez Elfir
Czas edycji: 2015-01-30 o 10:57
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-30, 10:54   #141
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
Może transseksualista, który nie przebył pełnej kuracji hormonalnej?
Dobre (Elfir, Ty zawsze coś mądrego napiszesz - serio piszę). Może autor to odkrył i dlatego się nie odzywa.
Stary 2015-01-30, 10:58   #142
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Cytat:
Jedziecie po niej jak po łysej kobyle, a tu nagle "nie wybielajmy dziewczyny". Autora zachcianki pt. golenie pleców (brzmi tak absurdalnie, że...) są OK. I nikogo nie zastanawia fakt, że skoro jedne fragmenty jego historyjki brzmią co najmniej dziwnie, to może i inne zmyślił.
Co brzmi dziwnie? Fragment o nadwadze? Jak ważyłam 6 kilo więcej to wszędzie wychodziła mi niby waga normalna a byłam spasiona i miałam wielki brzuch. Gołe liczby o niczym nie świadczą.
Owłosienie brzmi niewiarygodnie? Przecież może mieć włosy na plecach. Ja np. mam włosy na palcach u stóp tyle że je golę. Bywają dziewczyny z taką urodą po prostu.
Fragment o nie chodzeniu do gina? Może nie chodzi. To, że się myje o niczym nie świadczy bo jeśli 2 razy dziennie myje bożenkę mydłęm to też może sobie florę baktryjną rozwalić.
Stary 2015-01-30, 11:15   #143
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Co brzmi dziwnie? Fragment o nadwadze? Jak ważyłam 6 kilo więcej to wszędzie wychodziła mi niby waga normalna a byłam spasiona i miałam wielki brzuch. Gołe liczby o niczym nie świadczą.
Owłosienie brzmi niewiarygodnie? Przecież może mieć włosy na plecach. Ja np. mam włosy na palcach u stóp tyle że je golę. Bywają dziewczyny z taką urodą po prostu.
Fragment o nie chodzeniu do gina? Może nie chodzi. To, że się myje o niczym nie świadczy bo jeśli 2 razy dziennie myje bożenkę mydłęm to też może sobie florę baktryjną rozwalić.
Nawet Cava przyznała (jeżeli się mylę, to sorry), że całość historii jest , ale nie zamierzam z Tobą dłużej dyskutować, bo argumenty w postaci "a ja mam włosy na palcach stóp" są po prostu zbyt rozbrajające. Chciałabym, ale nie mogę. Życzę miłego dnia.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-30, 11:18   #144
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet Cava przyznała (jeżeli się mylę, to sorry), że całość historii jest , ale nie zamierzam z Tobą dłużej dyskutować, bo argumenty w postaci "a ja mam włosy na palcach stóp" są po prostu zbyt rozbrajające. Chciałabym, ale nie mogę. Życzę miłego dnia.
Wybacz Doris, zazwyczaj się z Tobą zgadzam, ale tutak no po prostu nie mogę i nie jestem w stanie. Uważam, że więcej racji ma autor niż ta dziewczyna.
Stary 2015-01-30, 11:22   #145
Elfir
Zakorzenienie

Cytat:
Ja np. mam włosy na palcach u stóp tyle że je golę.
Hobbitki je czesały.

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Stary 2015-01-30, 11:36   #146
mrofka89
Wtajemniczenie

Dziewczyna się z nim od 2 lat o to kłóci i mówi, że nie chce - przynajmniej tak autor napisał w pierwszym poście. Jak jeszcze jaśniej ma mu dać znać, że tego nie zrobi???

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
i jeszcze na pewno ma wszy jak bobry skoro jest taka zaniedbana, bo nie chce ogolić pleców i odbytu
Stary 2015-01-30, 11:50   #147
zakonna
Naczelna Nastolatka

Ja nie mogę w tym wątku. Nie wyrabiam po prostu. Posiadanie własnego zdania na temat tego czy się chce golić odbyt jako powód do nękania przez dwa lata.
Stary 2015-01-30, 12:02   #148
Elfir
Zakorzenienie

problemem tego wątku jest to, że dziewczyna autora nie jest zdecydowana, albo inaczej - na odczepnego kiwa głową na zgodę, zamiast powiedzieć mu wprost że lubi z włoskami.

T.Pratchett
Stary 2015-01-30, 12:32   #149
Konto usunięte

przeciez mu powiedziala ze nie chce tych wlosow ogolic to on jest tepy i nie rozumie ze mozna nie chciec tego robic
powinien to zaakceptowac skoro poznal ja wlasnie taka albo poszukac innej ktora bedzie sie golila dla niego czy dla siebie z przyjemnoscia
ja nie mam zamiaru zmieniac wszystkiego o co moj partner mnie poprosi,chce sie czuc dobrze przedewszystkim we wlasnej skorze dla siebie a nie dla kogos
moge zmienic pewne rzeczy a inne nie kazdy ma jakies granice i naginanie sie do wyobrazen marzen partnera wbrew sobie nie jest dobre dla naszej psychiki
ja bym chciala byc soba w swoim zwiazku nie kims kogo moj partner wyreowal
tak chce mu sie podobac ale bedac taka jaka jestem a jesli jestem tak daleko od idealu to chyba nie jestesmy dla siebie stworzeni
po co sie meczyc? to pytanie dotyczy obydwojga tych ludzi
partner smierdzi?nie goli sie?ma opone?nie chce nic z tym zrobic?
sprawa jasna dla mnie odchodze nie probuje kogos wcisnac w ramy mojego idealu,poprostu szukam dalej tego kto bedzie pasowal mi naturalnie bo kazda wymuszona zmiana jest tylko na chwile w koncu prawdziwe ja i tak da znac o sobie ile lat mozna wytrzymac udajac kogos kim sie nie jest ?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości