|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3272 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5
Emilia i Ola super, że wysiedziałyście na glukozie- oby teraz wyniki były dobre
![]() Agnes przeraził mnie Twój wpis, ale teraz doczytałam, że z małą wszystko ok...ufff...trzymaj się kochana. Dobrze, że już nie krwawisz. A wiadomo skąd ta krew? Baset, Myko- trzymam kciuki za wizyty ![]() Iluzjoo fajnie że napisałaś- ostatnio się zastanawiałam co u WAs. Twoje rozwiązanie już niedługo Oby dolegliwości bólowe odpuściły.---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- U mnie już było 2 w tym roku i wciskali kserokopię kalendarzy na 2015r
|
|
|
|
#3273 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3274 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wierzę w takie rzeczy
![]() mamy takiego kominiarza, którego wcale nie rozumiem, tak szybko gada
|
#3275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No pewno są też tacy co w zimie nigdy nie wietrzą swoich domów !!!
Edytowane przez mzgz Czas edycji: 2015-01-30 o 15:26 |
|
|
|
|
#3276 |
|
Rozeznanie
|
widziała któraś w realu
http://allegro.pl/czapka-minky-dla-n...040228633.html czy aby nie za gruba na maj?
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Glukozówki (albo glukozianki
) trzymam kciuki za wasze wyniki Co do jedenia po glukozie, ja miałam ze sobą banany, ale nic mi nie było w zasadzie wiec pojechałam do domu i tam dopiero wciągnęłam banana, napiłam się wody i poszłam spać ![]() Strzałka, no ale ze takie jaja z płcią? i urodziła się dziewczynka ![]() Agnes, matko kochana, zmartwiłaś mnie dziewczyno! Odzywaj sie i mów nam co sie dzieje w miare mozliwości, 3 mam kciuki i myślami jestem z Tobą Wiedzą chociaż skąd to krwawienie? Tzn co było powodem? ![]() Scotasia, od zaparć to chyba raczej czułabyś te bóle jak kolka...przynajmniej u mnie tak jest ze kłuje mnie w jednym miejscu Szczerze, ciesze sie ze to oglądanie wkładki i papieru to nie tyko mój bzik ![]() myszonka, biedna Ty z ta kolką nerkowa myko, dzięki za wytłumaczenie no i baw się dobrze na wyjeździe truskawka, widze ze miałaś trochę przejść , no ale najważniejsze że teraz jest OK i masz racje, ja sama zdaje sobie sprawę, ze muszę sie od niej odciąć ale to nie jest do końca takie proste... bo mimo ze fb unikam jak ognia zeby mi du.py nie zawracała to ona i tak pisze ( ja sama wole sie nie odzywać, bo mam na nią alergie) a ostatnio na pozegnanie pisze mi ze mam sie odezwać częściej, bo tylko ona pisze... no ale jak moge pisać do osoby która np zamiast mnie podczas pobytu w szpitalu pocieszyć to wypisywała,ze mam sie nie martwić, ze ona straciła jedna ciaze w 8 tc ?! Przepraszam bardzo ale nie takich słów oczekiwałam swoja waga się nie przejmuj wczoraj czytałam na lutówkach o tym ![]() xhanka przerąbane z infekcją, mnie męczyła 3 miesiące, a badanie moczu były OK Ty sie też nie martw poproś lekarza o silniejsze środki, bedzie lepiej
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Iluzja kochana
Lily uffff Zapomniałam wczoraj ci odpisać chyba na temat przewijaka, czy sie ślizga...wiesz sam z siebie na komodzie sie nie ślizga, a i podejrzewam ze jak położę na nim małe 3kg wzwyż, to juz wgl szansy nie ma zeby sie przemieszczał Santi bidulo, ja przytyłam tyle samo! znaczy 5 kg i mam głęboko w dosłownie sie odcinam od zawistnych mi osób Szczerze? Nie mam tu już nawet koleżanek... a nie! mam ale jedną,ciężarną innych mi nie trzeba bo nie chce wysłuchiwać pieprzenia ze grubo wyglądam... no heloł, jestem w ciąży wiec wiecznie chuda nie bede, nie? Santiiii Nie mów że koniec odwyku ![]() Komin przepchany? ![]() Lucky, teściową to masz mistrzowską ![]() Sylwia, zdradź mi prosze gdzie ty te wszystkie reklamówy z ciuszkami w mieszkaniu ułożysz ? Masz pojemną garderobę?![]() dorka, trzymam kciuki za wyniki krwi i moczu Ola, to mój tak wczoraj mnie wymacał, dosłownie jego ręce były wszędzie, ośmiornica- bez kitu Uffffffffffffffffffffffff ffffffffffff, skończyłam
|
#3279 |
|
Rozeznanie
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Truskawko podziwiam siostrę, bo siostra mojego męża odstawiła syna w 5 miesiącu życia od piersi, bo miał skaze właśnie, bo jej lekarz kazał i ona posłuchała :/ |
|
|
|
|
#3281 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
A no i najważniejsze!!
27 tydzień czas zacząć !
|
#3283 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja nadal siedzę w czapeczkach http://allegro.pl/next-2pak-czapeczk...961882499.html
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mamuski, bez nadrabiania dziś bo nie mam czasu.
Jestem okropnie wściekła, zadzwoniła do mnie dzis szefowa że ZUS ją poinformował że nie przyjmują ksera mojego zwolnienia bo na pieczątce o zgodności z oryginałem był podpis położnej a nie lekarza Poza tym próbuję się dziś jeszcze pouczyć i ciągle albo ktoś przychodzi albo ktos mnie woła, jprtle ! Chcę już być po tych egzaminach, ba po studiach... Także donapisania, trzymajcie za mnie kciuki. Ogólny dziś w☠☠☠☠
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Lolcia biedna, znowu ZakładUzdrawianiaSchorowanych coś chce od was...służbiści piertoleni
![]() Ucz się ucz i nie stresuj
|
#3286 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3287 |
|
Zadomowienie
|
Ruska , na opryszczkę to nie wiem, ale wczoraj robil mi się kącik - posmarowałam maścią oliwkową i dzisiaj już nic nie mam, wcześniej ewentualnie rozpuszczałam wit B complex i smarowałam
|
#3288 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eee no ja z odwyku wróciłam, styczeń był baaardzo długim miesiącem poodkurzam i zasiadam do allegro, muszę kupić resztę pieluch, smoków i innych pierdół niezbędnych Cytat:
|
|
#3289 |
|
Zadomowienie
|
A ja odpuściłam na jakiś czas dzieciowe zakupy bo mam dużo innych wydatków, więc reszta dopiero w okolicy marca... ( zobaczę jeszcze kiedy kasę z Zus'u dostanę
) Muszę zrobić konkretną listę co jeszcze potrzebuję.---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- A co u Brown ? Ma ktoś z nią kontakt ?
|
#3290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie, Brown się długo nie odzywa... wie ktoś coś?
|
|
#3291 |
|
Raczkowanie
|
Hejka.
Agnes trzymam kciuki. U mnie dzisiaj coś kłuje w okolicy pępka i w dół. (( już o 12 poszła no spa, teraz dalej i nospa forte i magnez. (( leżę. .Miałam obiad robić. .. ojej trzymcie kciuki co by przeszło. .. ((
|
|
|
|
#3292 |
|
Zadomowienie
|
Agnes trzymam kciuki za Was, zmartwilam się ale musi być dobrze!
A mi jakas Pani w tramwaju miejsca ustąpiła bo "pani w ciąży, prawda?" i siedzę z tym swoim brzuchem który wydawał mi się mały ale miło mi się zrobiło ludzie bywają fajni
|
#3293 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje, ja zaczynam 26
![]() Z tej okazji pokażę wam ostatnie (serio!) już zakupy ubraniowe poczynione w przeciągu ubiegłych dni i tygodni SDC15617.jpgSDC15618.jpgSDC15619.jpgSDC15620.jpgSDC15621.jpgSDC15623.jpgSDC15624.jpgSDC15625.jpgSDC15626.jpgSDC15627.jpg |
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewxzyny
Zbadali mi przeciwciala dzis i jeszcze sie okaze czy imunoglobuliny nie dostane |
|
|
|
#3295 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno polecę fotelik z testami, czy z bazą czy bez będzie 100x bezpieczniej niż z tym z zestawu baza podniesie bezpieczeństwo i komfort użytkowania, później z łatwością sprzedasz cały zestaw albo zostawisz dla rodzeństwa jeśli planujecie Cytat:
no i brawa dla niej! ![]() Agnes kciuki ciągle trzymam ale cieszę się, że jest ok! Madeleine super ciuszki ) Właśnie zjadłam obiad makaron z sosem serowym i szpinakiem, mniam mniam
|
|
#3298 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Te najmniejsze ułożę w szafce malucha, a te większe poczekają w schowku Jakbym miała garderobę, to bym nie wychodziła z lumpków ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3299 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes, a mówili co było przyczyną krwawienia?
![]() Madeleine, dziękuje i również gratuluje niezłe łowy Takie różowe
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

) trzymam kciuki za wasze wyniki 

no ale jak moge pisać do osoby która np zamiast mnie podczas pobytu w szpitalu pocieszyć to wypisywała,ze mam sie nie martwić, ze ona straciła jedna ciaze w 8 tc ?! Przepraszam bardzo ale nie takich słów oczekiwałam
Ty sie też nie martw poproś lekarza o silniejsze środki, bedzie lepiej

(( już o 12 poszła no spa, teraz dalej i nospa forte i magnez.
ale miło mi się zrobiło ludzie bywają fajni
makaron z sosem serowym i szpinakiem, mniam mniam