|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część IX
Lisoletto,może znajdziesz coś u mnie za miniaturke Kookai i odlewkę L'Artisan L'ete en Douce ?
|
|
|
|
#422 |
|
Raczkowanie
|
Tradycyjnie poszukuję, chetnie kupię
Lancome La Vie Est Belle |
|
|
|
#423 | ||
|
lise-kotta
|
Cytat:
![]() nie lubię się z tą wersją niestety (kombo arbuz na paczuli Cytat:
_________________________ _____________________ dzisiaj dokładam: Calvin Klein Down Town - spróbowana raz (f) Repetto EDT - nowa (f) Armani Code Ultimate - spróbowana raz (f) Lancome La Vie Est Belle - spróbowana raz (f) YSL Manifesto - 3/4 próbki (f) |
||
|
|
|
#424 |
|
Wieczne Kutango
|
Szukam flaszki Citizen Queen Juliette Has a Gun
.
|
|
#425 |
|
Wtajemniczenie
|
Lisoletto,to odpada,bo to mam w takim atomku że nie przeleję,pozatym to i tak za mało za to co chcę
![]() Może następnym razem
|
|
|
|
#426 |
|
Konto usunięte
|
Nadal mam na wymianę wodę toaletową Tommy Hilfiger Eau de Prep Tommy Girl 50ml bez dwóch psików testowych. Ktoś chętny?
|
|
|
|
#427 | |
|
lise-kotta
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo , bardzo szukam
w ilości co najmniej 5 ml, ale chętnie 10-15 ml:Dzing Navigateur Wazamba- nawet mniej też chcę Greyland Un Bois Vanille Gucci PH ale Dzing najważniejszy Oddaję co w wątku w podpisie
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
|
|
|
#430 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam na większe testy;
Ferragamo Signorina oraz Eleganza niezmiennie w każdej ilości; Chance i Tendre Mademoiselle edp Givenchy Eaudemoiselle Chloe love intense oddam co w wątku i poszukam poza
|
#431 |
|
Nindżopesz
|
Nieaktualne
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2015-01-30 o 12:15 |
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie sporo zmian, więc aktualizuję
- Miniatury Micallef - wszystkie nowe: Avant Garde Black Watch Style Gardenia Mon Parfum Spicy Pomelos Printemps odlewki oraz próbki: - Dior Tendre Poison - ok. 0,5 ml - YSl Manifesto L'Eclat - ok. 1 ml próbka firmowa - Mugler Angel Violette ok. 3-3,5 ml - Mugler Angel edp - ok. 3,5 ml - Sonia Rykiel - klasyczny sweterek - unikat - ok. 7-8 ml http://www.fragrantica.com/perfume/S...kiel-3088.html - Stella Sheer 2008 - ok. 2 ml - unikat - Guerlain Aqua Allegoria Limon Verde - ok. 7 ml - Hugo Boss Deep Red - ok. 9 ml - Rochas Man 2010r - ok. 1 ml - Prada Infusion d'Iris Intense - ok. 2 ml - Van Cleef&Arpels Feerie Rose des Neiges - ok. 1-1,5 ml Niszowe: - L'Artisan Caligna - ok. 3 ml - Mancera The Aoud - ok. 0,5 ml - L'Artisan Safran Troublant - ok. 2,5-3 ml + drugi atomek ok. 3 ml - Montale Dark Purple - ok. 2,5 ml - Eau D'Italie Graine de Joie - ok. 10 ml http://www.galilu.pl/wybierz-marke/e...oie-edp-100-ml - Lutens Daim Blond - ok. 4,5 - 5 ml + drugi atomek ok. 4 ml - Lutens Feminite du Bois - ok. 3 ml - Idole de Lubin - ok. 1 ml - Parfumerie Generale Cuir Venerum - ok. 1 ml - Micallef Aoud Man - ok. 1-1,5 ml - Folies des Seasons Automne - ok. 1 ml - Phaedon Tabac Rouge - ok. 2,5 ml oraz flakony w wątku
|
|
|
|
#433 |
|
Biegnąca z wilkami
|
Czy znalazłabyś coś u mnie za:
L'Artisan Caligna - ok. 3 ml - Mancera The Aoud - ok. 0,5 ml - L'Artisan Safran Troublant - ok. 2,5-3 ml + drugi atomek ok. 3 ml (jedna próbka mi wystarczy) Poza wątkiem mogę się podzielić z moich flakonów: Black Orchid do 2,5ml Habanita (stara wersja) do 2,5ml Lubin Galaad do 2ml Jeżeli spodobałoby Ci się coś w moim wątku, to z chęcią dobiorę u Ciebie inne próbki
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#435 |
|
Zadomowienie
|
dużo na zbyciu:
Explosive Aigner ok 4,6/5 miniatura próbki (F-Firmowa, R-Robiona A-atomizer, większość z perfumerii i zużycie to 1-2 "psiki" testowe) Ambar J. del Pozo 2 ml RA L'Acquarossa Fendi 1 ml FA Marni Rose 1,5 ml FA Marni edp 1,5 FA Nr 4 Jil Sander 1,5 ml F Dark Purple Montale 2 ml F Essential Angel Schlesser 2 ml FA Carven edp Carven 1,2 ml FA One CK 1,2 ml FA Glamour Toujours Moschino 1,5 F Body Burberry 1,5 ml F London Burberry 2 ml FA ciąg dalszy inne zużycie: Meharees L`Erbolario 0,6 ml RA Stella edp Stella McCartney 0,6 ml R JHAG Vengeance Extreme 4/5 ml RA John Galliano edp J.Galliano 1,3 ml RA Boudoire Vivien Westwood 1 ml RA wersja koniakowa Gold (Life Threads) La Prairie ok 3/5 ml plastik Aramis Rose Calligraphy 4,7/5 ml plastik Limited Edition Dawid Yurman 4,8/5 ml szkło Shaal Nur Etro ok 2 ml R Absolu Rochas 1,4 ml RA Rose Absolute edp Stella McCartney 1,8 ml RA Sonia Rykiel Women (Not for men) 4,3/5 szkło Close GAP 1,5 ml R XS edt P.Rabanne 1,5 ml R Botega Venetta edp 0,7 ml R S.T.Dupont Femme 1 ml R CdG 888 0,7 ml R Rogue Rihanna 0,7 ml R Volupte O. de la Renta 1,3 ml R Michael Kors M.Kors edp 0,9 ml FA CK Euphoria Cic (?) 0,9 R XS edt P.Rabanne 1,5 ml R mogę zrobić odlewkę z własnych flakonów: - Opium Orchidee de Chine edt YSL - Velvet Orchid T.Ford - Oriental Edition II Angel Schlesser - Eaudemaiselle Givenchy - Fever Celine Szukam przede wszystkim Visa i Calypso R.Piguet, ale jestem otwarta na wszelkie propozycje
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
oddam
![]() Aquolina Blue Sugar 2 x ok. 2 ml Blumarine Innamorata 1,5 ml Burberry Brit Red 0,3 ml Cartier La Panthere edp Charles Jourdan The Parfum 0, 6 ml Christian Lactroix C'est la fete! 2 ml Givenchy Very Irresistible Sensual edp 1 ml Gres Madame Gres 1,4 ml Guerlain Cologne Du 68 0,5 ml Hermes Eau Claire Des Merveilles 0,4 ml Honore’s Trip 0,3 ml L’Occitane Verbena 0, 9 ml Lutens L'eau ok. 2,5 ml Madonna Truth Dare edp 1,2 ml PG Cadjmere edt 2 ml R. Cavalli Just Gold for her edp 1 ml TDC Jasmin de Nuit 2 ml odlewka Jesus del Pozo Ambar 10 ml szukam: Agent Provocateur L'Agent Badgley Mischka Couture Balmain Extatic Hermes 24 Faubourg Eau Delicate Juliette Has a Gun Mad Madame Guerlain Eau de Lingerie Mancera Roses Greedy Mauboussin Mauboussin edt Mauboussin Pour Elle Givenchy My Couture Paco Rabanne Ultrared Shiseido Zen Gold Shiseido Zen Moon Essence Shiseido Secret Bloom większej ilości (może być odlewka): Queen Latifah Queen of Hearts Mugler Angel Sunessence (z 2009 roku) oraz tego, co wpadnie mi w oko
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#438 |
|
Rozeznanie
|
Witam, posiadam z rozbiórek wizażowych i chętnie się podzielę
![]() Burberry Body edp ok 3-4ml Guerlain La Petite Robe Noire Edt ok 3ml Prada Candy ok 4ml Flowerbomb rose explosion ok. 4-5ml Lolita Lempicka Lolita Lempicka edp ok 4ml Prada Amber ok 3ml YSL Baby Doll ok 4ml Paco Rabbane Black xs ok 2,5ml Varsace Yellow Diamond ok.5ml Lancome la vie est belle legere ok. 4ml Jimmy Choo Jimmy Choo edt ok 3ml Thierry Mugler Angel edp 5ml Chanel Coco Mademoiselle edp ok 3ml YSL Opium Vapeurs ok 8,5ml I właściwie to interesuje mnie tylko Signorina edp w każdej ilości ktoś chciałby się jej pozbyć?
|
#439 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mogę zrobić odlewki z: - Juliette Has a Gun Citizen Queen - Jardin de France Tentation Dentelle - Cacharel Lou Lou - Cacharel Lou Lou Blue - Madonna Truth or Dare Naked - Alexander McQueen My Queen - Rochas Femme - Breil Milano Women - Agent Provocateur Maitresse - Jean Desprez Bal a Versailles - Lutens Cedre - Reminiscence Tonka - Gloria Vanderbilt - Cafe Cafe - L de Lolita Lempicka Mam też takie odlewki: - Montana Parfum de Peau - 6/10 ml - Casmir Chopard - 4/5 ml - Jacomo Art Collection #08 - 5/10ml - Kim Kardashian Pure Honey - 2-2,5/5 ml - Slava Zaitsev Maroussia - 3/5ml - Cartier Must edt - 2/5ml - Zadig&Voltaire Tome 1 for her - 2,5/5 ml - Lapidus Rumba Passion - 1,5-2/5 ml - Cerruti Image Woman - 2 ml - Agent Provocateur L'Agent - 2,5 ml I takie próbki (ilość między około 0,5-2ml, w zależności od próbki): - Idole de Lubin edp - L'Artisan Deliria - Ginestet Botrytis - L'Or de Torrente edp - Paloma Picasso edp - Joop Le Bain - L'Artisan Piment Brulant - Christian Lacroix C'est la Fete - Oueen Latifah Queen of Hearts - Van Cleef&Arples Reve - Van Cleef&Arples Cologne Noire - Rosa Flamenca - Menard L'eau de Kasaneka - Rochas Tocade - Diptyque Philosykos edt - Fleur de Figuier - Guerlain Chamade - Michalsky - Asmar SoOud |
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za te próbki?
[1=02eba319b6a88f5cf3646af c45676ed72e415e48_5eab58a 6545cb;50007345] - Alexander McQueen My Queen - Agent Provocateur L'Agent - 2,5 ml - Oueen Latifah Queen of Hearts [/QUOTE] |
|
|
|
#441 |
|
JESTEM ONA
|
Szukam Chanel Coco Noir .
Poproszę o kontakt na PW.
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam Bombki Edp. Do oddania Bottega Veneta oraz inne (w wątku).
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
Myślę że tak, muszę tylko znaleźć chwilę spokoju żeby wybrać co dokładnie
Rezerwuje dla Ciebie Meharees i VW |
|
|
|
#444 |
|
Wieczne Kutango
|
Może chce się ktoś pozbyć flaszki Ferrari Essence Oud?
. Większą odlewką też nie pogardzę.
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#446 |
|
Zadomowienie
|
[1=02eba319b6a88f5cf3646af c45676ed72e415e48_5eab58a 6545cb;50007345]Jewerly, znajdziesz coś u mnie za powyższe
Mogę zrobić odlewki z: - Juliette Has a Gun Citizen Queen - Jardin de France Tentation Dentelle - Cacharel Lou Lou - Cacharel Lou Lou Blue - Madonna Truth or Dare Naked - Alexander McQueen My Queen - Rochas Femme - Breil Milano Women - Agent Provocateur Maitresse - Jean Desprez Bal a Versailles - Lutens Cedre - Reminiscence Tonka - Gloria Vanderbilt - Cafe Cafe - L de Lolita Lempicka Mam też takie odlewki: - Montana Parfum de Peau - 6/10 ml - Casmir Chopard - 4/5 ml - Jacomo Art Collection #08 - 5/10ml - Kim Kardashian Pure Honey - 2-2,5/5 ml - Slava Zaitsev Maroussia - 3/5ml - Cartier Must edt - 2/5ml - Zadig&Voltaire Tome 1 for her - 2,5/5 ml - Lapidus Rumba Passion - 1,5-2/5 ml - Cerruti Image Woman - 2 ml - Agent Provocateur L'Agent - 2,5 ml I takie próbki (ilość między około 0,5-2ml, w zależności od próbki): - Idole de Lubin edp - L'Artisan Deliria - Ginestet Botrytis - L'Or de Torrente edp - Paloma Picasso edp - Joop Le Bain - L'Artisan Piment Brulant - Christian Lacroix C'est la Fete - Oueen Latifah Queen of Hearts - Van Cleef&Arples Reve - Van Cleef&Arples Cologne Noire - Rosa Flamenca - Menard L'eau de Kasaneka - Rochas Tocade - Diptyque Philosykos edt - Fleur de Figuier - Guerlain Chamade - Michalsky - Asmar SoOud[/QUOTE] Niestety nic
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Ilu ml szukasz?
Jeśli Twoja fragrantica jest aktualna, to miałabym z Twoich wish: Flowerbomb extreme Flowerbomb edp Miss Dior (chodzi na pewno o edp z 2011 r.?) Daisy edt AoD Le Secret Elixir ale nie oddam całej flaszki Bombki
Edytowane przez oliwia18 Czas edycji: 2015-01-30 o 17:33 Powód: dopisek |
|
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czego szukasz? Daj znać, może coś znajdę w swoich zbiorach
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bottega Veneta legere (co najmniej 5 ml) Soir de lune Classique jpg Signorina eleganza Hugo Boss intense Baby doll Addict edt CH 212 VIP Hot Couture edt |
|
|
|
|
#450 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

.

w ilości co najmniej 5 ml, ale chętnie 10-15 ml: