Marcowe Mamy 2015 cz. VII - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-30, 16:48   #2101
niunia_ona
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VII

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie Wy macie małe brzuszki
Ja w 34 tygodniu... Ogromny iii.....opadł mi już trochę
Nie zdziwię się, jak mnie pogoni szybko do porodu... Mama i teściowa już mnie straszą

Ale we wtorek wizyta u ginekologa to się dowiem co i jak i czy mi grozi wcześniejszy poród

Moja mina bezcenna
pieknie ;]

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 16:54   #2102
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

I jeszcze aranżacja wnętrza [COLOR="Silver"]
:
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 16:56   #2103
Lila_17
Rozeznanie

Ale naprodukowałyście, chwilę mnie nie było
Nouvelle super bryka
Super brzuszki i zgadzam się, że żadnych wielorybków nie widać!! Tylko piękne ciążowe brzuszki
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 17:03   #2104
aroli
Zadomowienie

Wow ale pędzicie
za fajne zakupy dla maluszków, i wózeczek też widziałam bardzo ładny

Ja dzisiaj byłam TK maxx... jejku jaki tam bałagan był pudełka poniszczone, ciuszki na wieszakach niekompletne...ciuszki dla chłopców pomieszane z ciuszkami dla dziewczynek...
I w sumie wzięłam tylko okrycie kąpielowe za 35 zł, był jeszcze komplet bodziaków- 5 sztuk (2 na 0-3 i 3 na 3-6) za 40 zł - opłacało się brać ?
W H&M było dosłownie kilka sztuk ubranek na promocji, w SMYKU to samo- już nową kolekcję mają.
Więcej się nachodziłam niż to warte
A teraz meczyk oglądamy z TŻ, później skoki narciarskie...chyba się zdrzemnę

I 27.11.2010 --> II 07.07.2012
29.03.2015
17.11.2016
aroli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 17:03   #2105
asiulek8
Wtajemniczenie

Dostałam PIT'a. Już wypełniłam i w poniedziałek w zębach zaniosę do US żeby szybciutko były pieniążki

U nas na wątku są same sexy mamusie

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 17:05   #2106
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Widzę, że to twoja też druga ciąża, to tak samo jak u mnie i wiesz już nawet za bardzo nie panikuje, co ma być to będzie tylko wolałabym poczekać z porodem to 12.02. bo wtedy ciąża jest traktowana jako donoszona, po co mają wpisywać że mały jest wcześniakiem

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

A tak w ogóle to ja już nie pamietam jak wyglądają skurcze porodowe, widocznie nie było tak źle że o nich zapomniałam, mam nadzieję że ich nie przegapię Wolałabym żeby w domu odeszły mi wody to bym nie miała wątpliwości, z córką miała przebijany pęcherz w szpitalu więc jechałam do szpitala bez żadnych bóli
W pierwszej ciaży to jabym mogła całe życie chodzić heh zresztą wywoływali mi ją masażem szyjki, odeszły w szpitalu po tym wody i się zaczęły bóle a teraz... uhhh od 30tc twardnienia, problemy z szyjką, bóle i stresy... A bóle porodowe hmm powiem tak, ja zapomniałam o nich zaraz po porodzie choć zaj... bolało i myślałam, że już zejde na drugi świat Teraz wydaje mi się, że jakoś dam radę i nie będzie tak źle ale jak przyjdzie co do czego to pewnie znowu będę miauczała, że już nie dam rady i zdam sobie sprawę, jak łatwo zapomina się tak silny ból..

Dziewczyny super brzuszki, same laseczki z Was! Smv gdzie się tam chowa Twoje maleństwo, wtulone w kręgosłup mamusi miałam taki brzusio w 5mc hehe
Nouvelle świetna furka, też nad nim dumałam ciekawe jak się będzie sprawował

EDIT Odprawiłam właśnie córeczkę i męża do sali zabaw, młoda ma dziś 7 urodzinki i hula z koleżankami tak bardzo chciałam tam z nimi być buuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuu

Edytowane przez Rossi
Czas edycji: 2015-01-30 o 17:23
Rossi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 17:08   #2107
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

I jeszcze aranżacja wnętrza

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

o, super! bo już się martwiłyśmy o Ciebie
super bryka bardzo elegancka
Cytat:
ja bym chciała zawieszkę do Pandory ale nie będę zła jak nawet kwiatów nie dostanę, bo tż będzie w takich emocjach, że pewnie o podstawowych rzeczach zapomni, a co dopiero o prezencie dla mnie
hahah no ja tez nie licze na fajerwerki
Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Wyrwij kartke, zaznacz ktore Ci sie podobaja i poloz na stole. TZ moze sie zorientuje

Ja pokazywalam TZ zareczynowe ktory mi sue podoba i dostalam ten co mi sie najbardziej podobal
haha w takim razie potrzebuję na gwałt rety katalogu z apartu, to jest jakiś sposób
Stary 2015-01-30, 17:19   #2108
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
super bryka bardzo elegancka

hahah no ja tez nie licze na fajerwerki

haha w takim razie potrzebuję na gwałt rety katalogu z apartu, to jest jakiś sposób
Wydrukuj coś ze strony i porozkładaj
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 17:36   #2109
KasiaKasiaWiki
Basia_KasiaWiki

Cytat:
Nie zdziwię się, jak mnie pogoni szybko do porodu... Mama i teściowa już mnie straszą

Ale we wtorek wizyta u ginekologa to się dowiem co i jak i czy mi grozi wcześniejszy poród

Moja mina bezcenna
ładny brzuszek
rośnijcie zdrowo !!!
Stary 2015-01-30, 17:39   #2110
Hottie07
Zakorzenienie

jestem

melduję, że mamy 2301 kg i jesteśmy na pewno małą królewną

jak to Pani doktor powiedziała, do gigatnów na pewno należeć nie będzie, ale najwazniejsze , że rośnie i wszystko jest w porządku

ale piękne brzuszki wstawiłyście

i gratuluję wszystkich zakupów
Stary 2015-01-30, 17:40   #2111
KasiaKasiaWiki
Basia_KasiaWiki

Cytat:
ostatecznie to ja też miałam na dzisiaj plany sprzątania..... muszę się wreszcie za to zabrać, ale w każdym pomieszczeniu, które mam do ogarnięcia, tż będzie jutro wiercił dziury i chyba nie opłaca mi się dziś odkurzać

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

no właśnie zauważyłam, że minę masz, jakbyś nie wierzyła w to, co widzisz

ale Wy macie fajne te brzuchy, takie piłki bo mój jest rozwleczony od cycków w dół, młoda chyba na baczność stoi....
zabawnie to określiłaś, u mnie brzuch trochę sadełka więcej córeczki, martwiłąm się że mam mały że nie rośnie a tu na nie cały 33 tc 2274 g.
a teraz mi wmawiają, że urodzę 4 kilowego bobasa bo najszybciej teraz rośnie dziecko,?
eh no nie wiem czy dam radę gdyby tak było....
Stary 2015-01-30, 17:42   #2112
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aroli Pokaż wiadomość
Wow ale pędzicie
za fajne zakupy dla maluszków, i wózeczek też widziałam bardzo ładny

Ja dzisiaj byłam TK maxx... jejku jaki tam bałagan był pudełka poniszczone, ciuszki na wieszakach niekompletne...ciuszki dla chłopców pomieszane z ciuszkami dla dziewczynek...
I w sumie wzięłam tylko okrycie kąpielowe za 35 zł, był jeszcze komplet bodziaków- 5 sztuk (2 na 0-3 i 3 na 3-6) za 40 zł - opłacało się brać ?
W H&M było dosłownie kilka sztuk ubranek na promocji, w SMYKU to samo- już nową kolekcję mają.
Więcej się nachodziłam niż to warte
A teraz meczyk oglądamy z TŻ, później skoki narciarskie...chyba się zdrzemnę
jak były dobrej jakości, to opłacało się

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 17:56   #2113
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Nouvelle pochwal się później

mnie tak mdli ze to tragedia, obudziłam się
Właśnie z bólem głowy ;/

Crystal na przyszłość MIĘ MASUJEMY I Nie GLASZCZEMY BRZUCHOW i to się tyczy wszystkich! Ka pe wu? Potem się naglaskamy dzidziusia
wiem kochana wiem ale ja juz wtedy bylam na straconej pozycji, to z bolu sobie poglaskac moglam przynajmniej

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Witamy sie w koncowce 36tc
slicznie

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
Napisane przez emilia1987 Pokaż wiadomość
Super brzusio i wydaje mi sie taki mały w porównaniu do mojego

A u mnie 32 tydz, 106 cm obwód brzucha i wyglądam tak.
kolejny sliczny brzuszek

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
Ale jaja dostałam pudełko gratisów dla maluszka (pewnie dlatego ze pampersy zamawialam) płatki kosmetyczne, chusteczki nawilzajace,patyczki,szam pon do włosów i dwie pieluchy jakiejs firmy Mats d'enfants
gratisy sa fajne

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Paplinko super ze jeszcze ie rodzisz Nouvelle czekamy na fotki
Boże jak mi niedobrze Zachciało mi się gorącego kubka z biedry

Dziewczyny śliczne brzuchalce macie. Ja jutro 33tc zaczynam ale dziś wrzucę foteczke. Oto i Ja-wielorybus wielki
jaki wielorybus ))) slicznie!!!
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 17:56   #2114
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emily863 Pokaż wiadomość
Wydrukuj coś ze strony i porozkładaj
haha gorzej jak pomysli, ze się za malowanie biorę i rozkładam kartki
Stary 2015-01-30, 18:00   #2115
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

I jeszcze aranżacja wnętrza

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

o, super! bo już się martwiłyśmy o Ciebie
sliczny wozek

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
chcesz się dopisać na listę wózkową?

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

to musimy się zapytać czy żona_marcina się zgadza
zona_marcina zgadzasz sie

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Wróciłam Akurat trafiłam na moją ginkę w szpitalu. Powiedziała, że nie ma sensu mnie kłaść jak na razie. Skurcze nie powodują rozwarcia, szyjka trzyma. Dostałam receptę na większą dawkę luteiny i jeszcze dodatkowy magnez do tego, co już biorę. Jutro mam dać znać, czy lepiej. A poza tym zrobiła mi wymaz na gbsa i ogólnie na inne bakterie, bo powiedziała, że może jakaś infekcja być powodem. Także uff na razie jest ok Dziękuję za kciuki
dobrze ze juz w domku odpoczywaj

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
A i naszła mnie ochota na pyszną sałatkę, podaję przepis :
Makaron tortelini z kapustą i grzybami lub inny
2 pomidory
zielony ogórek
kukurydza konserwowa
sól, pieprz, majonez, sos włoski lub grecki winiary
Makaron gotuję, pomidora i ogórka kroję w kostkę dodaję kukurydzę,przyprawiam solą i pieprzem całość polewam sosem włoskim(przepis na opakowaniu) i dodaję 2 łyżki majonezu wszystko mieszam, wkładam do lodówki na 2 godziny żeby wszystko się przegryzło,pychotka polecam
mam nadzieje ze lepiej sie czujesz uwielbiam te salatke, mama ja czesto robi i mi przywozi
Stary 2015-01-30, 18:02   #2116
emilia1987
Raczkowanie

kruszynkaa88, mordka_1985 piękne brzuszki

nouvelle2 Ty tu o szarlotce piszesz a ja własnie skonczyłam robic z mama szarlotke, tzn mama robiła a ja sie przyglądałam i zapisywałam sobie po kolei co tam trzeba do niej i juz jest w piekarniku. Wstyd sie przyznac ale ja to dopiero zaczynam swoją przygode kulinarną odkąd w czerwu wyszłam za mąż.. takża duzo rzeczy jeszcze nie umiem, ale sie ucze pilnie by męża kubki smakowe zadowolić

Tydzień 40/ 40
emilia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 18:04   #2117
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co, muszę Wam coś napisać, bo się cieszę jak głupek. Ale to żadnego związku z ciążą nie ma, więc kto niezainteresowany szmatami, to lepiej elaboratu nie czytać
Od dwóch lat szukam jakiejś kurtki zimowej/płaszcza, który mi się będzie naprawdę podobał i który będzie w miarę ciepły i z kapturem. No i w zeszłym roku nic nie znalazłam w cenie poniżej 400 zł A ostatnio w Zarze przymierzałam jeden, który mi się strasznie spodobał, ale wszędzie wyprzedany i tylko xs zostało. A jednak coś zimowego wolałam w rozmiarze s. Na dodatek miał cudną, wyprzedażową cenę jak na zimowy płaszcz. No i od kilku dni, kilka razy dziennie (w nocy też ) odświeżam stronę Zary czy może jakimś cudem rozmiar s wskoczył, bo wszystkie rozmiary są wyprzedane, aż tu nagle dziś weszłam na stronkę i była jedna jedyna sztuka Cieszę się, bo jest to coś, o co mi chodziło i nie kosztowało fortuny

... w sumie to mi kolorystycznie do wózka pasuje

a w temacie ciążowym- mogłaby mi któraś przypomnieć od kiedy liście malin pić? bo nie chcę znaleźć w necie jakiś błędnych informacji
Tez tak mam jesli o ubrania chodzi, dlugo czekam na moj rozmiar jak sobie cos upatrze i sie modle o niego Co do ubran jestem wybredna, ostatnio pol roku szukalam butow, bo ''nowa moda na adidasy'' kompletnie mi nie pasowala,i zadnych nie kupilam przez dlugi czas ja liscie malin zaczynam pic juz po weekendzie bo mi wlasnie je przywioza a to jeszcze z 6 tyg zostanie do porodu.
Stary 2015-01-30, 18:05   #2118
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:

nouvelle2 Ty tu o szarlotce piszesz a ja własnie skonczyłam robic z mama szarlotke, tzn mama robiła a ja sie przyglądałam i zapisywałam sobie po kolei co tam trzeba do niej i juz jest w piekarniku. Wstyd sie przyznac ale ja to dopiero zaczynam swoją przygode kulinarną odkąd w czerwu wyszłam za mąż.. takża duzo rzeczy jeszcze nie umiem, ale sie ucze pilnie by męża kubki smakowe zadowolić
Metodą prób i błędów będziesz mistrzem kuchni ;D

Ja lubię eksperymentować, ale od kąd jestem na diecie trochę zaniedbałam kucharzenie.

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-01-30, 18:09   #2119
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

Moja mina bezcenna

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Ja to sie boje, że wody odejdą pod prysznicem i nie zauważę. Ale nawet gdyby odeszły to skurcze powinny też być.
W poprzedniej ciaży przebijali mi na łóżku porodowym to ich nie widziałam :/

Wklejam ,,grubcia".
63kg i 97 cm w pępku.

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
jestem

melduję, że mamy 2301 kg i jesteśmy na pewno małą królewną

jak to Pani doktor powiedziała, do gigatnów na pewno należeć nie będzie, ale najwazniejsze , że rośnie i wszystko jest w porządku

ale piękne brzuszki wstawiłyście

i gratuluję wszystkich zakupów
za wizyte klask i:

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

[QUOTE=87marta78;50012399]
Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
Śliczny brzunio cieszmy się brzuszkami póki możemy bo kto wie kiedy nastąpi dzień jak znikną

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Nawet nie wiesz jak ja czekam na to, aby zniknął...

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Wyszłam na chwilę do sh koło bloku i tak się zmachałam, że ciężko mi teraz oddech złapać :/ ale kupiłam małej 2 bluzki, dresiki i sweterek więc nawet opłacało się wyjść
pokaz
Stary 2015-01-30, 18:10   #2120
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

wyślij mi kawałek
ja z pieczenia ciast to orłem nie jestem, lepiej radzę sobie z wytrawnymi potrawami

Stary 2015-01-30, 18:10   #2121
crystal25
Zakorzenienie

wstalam, nadrobilam, ide po zakupy
Stary 2015-01-30, 18:12   #2122
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Tez tak mam jesli o ubrania chodzi, dlugo czekam na moj rozmiar jak sobie cos upatrze i sie modle o niego Co do ubran jestem wybredna, ostatnio pol roku szukalam butow, bo ''nowa moda na adidasy'' kompletnie mi nie pasowala,i zadnych nie kupilam przez dlugi czas ja liscie malin zaczynam pic juz po weekendzie bo mi wlasnie je przywioza a to jeszcze z 6 tyg zostanie do porodu.
moim problemem jest to, że w większości podobają mi się rzeczy, na które kompletnie mnie nie stać. Więc zanim znajdę odpowiednik w cenie dla ludzi, to też trochę czasu mija
Mam te liście w domu i kusi mnie żeby zaparzyć choć jeden kubek dla smaku

Stary 2015-01-30, 18:13   #2123
luzna25
Zadomowienie

nouvelle2 super bryka

Hottie07 brawa za udaną wizytę i że malutka urosła

gratuluje wszystkim dziewczyną super brzuszków! i wcale nie wyglądacie jak wieloryby tylko jak sexi mamusie
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 18:13   #2124
emilia1987
Raczkowanie

Cytat:
wyślij mi kawałek
ja z pieczenia ciast to orłem nie jestem, lepiej radzę sobie z wytrawnymi potrawami
Dla każdej z Was znajdzie sie kawałek
Ja póki co to najchętniej robię ciasta takie bez pieczenia, np na krakersach, herbatnikach, 3bit, rafaello itp wiem ze zawsze wyjdą .

Tydzień 40/ 40
emilia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 18:16   #2125
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla każdej z Was znajdzie sie kawałek
Ja póki co to najchętniej robię ciasta takie bez pieczenia, np na krakersach, herbatnikach, 3bit, rafaello itp wiem ze zawsze wyjdą .
No i takie mozna szybciutko zjeść. Ja dzisiaj jeszcze będę dwa robiła. Znalazłam przepis na ciasto niby dla cukrzyków, też mi się coś od życia należy a drugie takie bez pieczenia właśnie na bazie czekolady z piankami marshmallow. Tylko czekam na TŻ żeby pojechać na zakupy

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2015-01-30, 18:18   #2126
nusiekowa
Wtajemniczenie

dziewczyny jak mnie boli bozena ...... nie moge chodzic i siedziec.Moge jedynie lezec w jednej pozycji i sie nie ruszac..... nie wiem co się tam dzieje na dole ,co młody robi....ale nie jest to przyjemne.....
Stary 2015-01-30, 18:19   #2127
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość

Hottie07 brawa za udaną wizytę i że malutka urosła
dziękuję kamień z serca

Cytat:
No i takie mozna szybciutko zjeść. Ja dzisiaj jeszcze będę dwa robiła. Znalazłam przepis na ciasto niby dla cukrzyków, też mi się coś od życia należy a drugie takie bez pieczenia właśnie na bazie czekolady z piankami marshmallow. Tylko czekam na TŻ żeby pojechać na zakupy
ja mam przepis na szarlotkę na cieście razowym - dla diabetyków jakbyś chciała - ale nie wypróbowałam jeszcze, bo dla mnie cukier jest łaskawy popołudniu i mogę zjeść domowego pączka lub kawałek ciasta drożdżowego
Stary 2015-01-30, 18:21   #2128
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
moim problemem jest to, że w większości podobają mi się rzeczy, na które kompletnie mnie nie stać. Więc zanim znajdę odpowiednik w cenie dla ludzi, to też trochę czasu mija
Mam te liście w domu i kusi mnie żeby zaparzyć choć jeden kubek dla smaku
zrob jedna teraz przeciez nic sie nie stanie
tez tak mam jak to mowi moj TZ i moja rodzina , ty chcesz wszystko albo nic, w kazdym sensie ;P
Stary 2015-01-30, 18:21   #2129
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
kurczę, robię się głodna

Stary 2015-01-30, 18:22   #2130
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Crystal 25- dziękuję już mi lepiej tzn brzuch nie boli tak mocno i z plecami jest lepiej, więc to pewnie skurcze przepowiadające, z córką nie pamiętam żebym je tak odczuwałam

własnie zjadłam kanapki z pomidorem i ogórkiem i jogurt naturalny i synek robi sobie dyskotekę w brzuchu
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości