|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI
a ja kielbaske na cieplo. i nie powiem- bardzo to dobre bylo
![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- patrze pogode: cisnienie jutro nie bedzie zachecalo. juz widze jaka przymroczona bede :/
|
#1682 | |
|
Zakorzenienie
|
Ha :-P 3 kapusty jakbym zjadła to bym jak balwanek wyglądała :-P
Cytat:
w środku jest czerwonawa Dzis tez ciśnienie mialo byc zdechniete :-(
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, nie strasz, jutro impreza na 19 to ja będę jak śnięta ryba ![]() Mój synek stwierdził, że nie mam pępka i zachwycony długo trzymał ręce na moim brzuchu a brat mu piątki przybijał ![]() Rybcia - Twoje dziecko chodzi do przedszkola czy żlobka? My 2 razy mieliśmy zalecone odrobaczanie, ale przy pierwszym odejsciu podałam jednorazowo i miałam podac po 2 tyg.dawkę, ale synek sie rozchorował poważnie i miał wysypkę i mozliwe, ze od tego albo od antybiotyku Jakis czas temu dostałam inny preparat ale nie podałam
|
|
#1684 |
|
BAN stały
|
Poczytalam w necie i czkawka nisko to niby glowka w dol
http://http://www.tipy.pl/artykul_18...brzuchu,2.html U mnie jest na gorze
|
|
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit. już znalazłam ![]() wróciłam do domu. Byłam na mszy 30dniowej za dziadka, brzuch coś twardnieje dziś jak stoję... więc teraz leżę i odpoczywam. Jutro mamy gości, więc sprzątanie czeka ![]() będąc na mszy przynajmniej ominęła mnie nerwówka półfinału w ręcznej
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2015-01-30 o 19:02 |
|
|
|
|
#1686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta tak tez go czuje, kopniaki na dole, w gory tylko delikatnie raczkami. zobaczymy, musze sie na wizyte umowic, do 10 mam zwolnienie.
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
A ja czkawke u dołu czułam a młody na dupce siedzi...
|
#1688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
od szpitala nie jadlam cytrusow, mandarynki leza ale troche sie boje, w sumie teraz sie troche ruszam, to moze zgagi nie bedzie, zdarzyla sie tlyko raz Majka- no prosze jakie chlopaki juz zzyte ![]() co do cisnienia tyo ja najwyzje przespie caly dzien jutro. a co mi tam ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- oczywiscie z all ![]() tu przykladowy link: http://allegro.pl/pojemnik-na-waciki...028245867.html te dosc drogie alke porzadniejsze, widzialam gdzies tansze, ew zamykane z wikliny, tez ladnie wygladaja ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- u mnie tez tak jest i jestem niemal pewna, ze maly caly czas jest na dupci
|
|
#1689 | |
|
Zadomowienie
|
Dziś zaliczyłam małe zakupki.. oj wypłatka leciii... :PKupiłam dla synka kocyk w tkmaxx no i skorzystałam z promocji w SP na pampersy ![]() a i kupiłam konika morskiego z FP, ale odbiorę w poniedziałek, bo dziś mi się nie chciało jechać. W weekend zamawiamy łóżeczko i materac ![]() Cytat:
szkoda że się nie udało..
|
|
#1690 |
|
BAN stały
|
U mnie niestety kopniaki na dole. Mam nadzieje ze się obruci. Mała jest to może jej się uda. Nie zaryzykuje SN przy takim ułożeniu a CC bardzo nie chce bo nie mogę być tyle w szpitalu.
|
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jesli chodzi o mecz to nie mielismy z nimi szans. z gory zalozone bylo ze Katar musi u siebie wygrac tyle tych szejkow i takie pieniadze mysle, ze inaczej Polacy nie wrocili by do kraju ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- a kiedy masz wizyte i jak byla ulozona ostatnio? kopniaki tez czujesz wysoko?
|
|
#1692 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
oho dawno kłótni w domu nie było to się sprzeczamy o wifi
też mam humor za☠☠☠isty... akurat do zakatrupienia kogoś
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jak siedza na tylku to jest jeszcze troche czasu na odwrocenie sie.
|
|
#1695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się na patyczki podoba to: http://allegro.pl/pojemnik-na-wykala...764889228.html ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() gdzie kupiłaś konika?
|
||
|
|
|
#1696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1697 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/3szt-koszyki-slomi...961116843.html takie zwykle tez mi sie podobaja ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
moj tez tak mowil, ja tam sie nie martwie, bedzie co bedzie a na sile go nie przekrece. tesciowej tez sie w dniu porodu tz przekrecil
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mamy router na wifi i świruje i my razem z nim wkurzający jest bo działa słabo....ja słyszałam ze do 34 tygodnia ma czas a jak nie to latarka świecić w dół brzucha ze pójdzie w strone swiatła jakaś laska tak przekonała swoje do obrócenia i nie wykładac nóg wyżej tyłka nie pamietam co tam jeszcze robiła ale dośc długi artykuł...
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjeddź niżej i zobacz wszystkie foty ![]() takie słomiane są bardzo fajne, moja mama ma taki zestaw i super jest |
|
|
|
|
#1701 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z jednej strony chce być przy porodzie, żeby mnie wspierać ale z drugiej boi się widoku mojego bólu i tej całej otoczki..super, że masz niewidoczną bliznę, lekarz się postarał przy szyciu ![]() moja koleżanka z pracy teraz we wtorek będzie mieć cesarkę to jestem b.ciekawa jej relacji, jak się będzie czuła itd. No i będzie rodzić w tym szpitalu co ja chcę to też powie co i jak ![]() Cytat:
u mojej chrzestnej koty łażą po blatach w kuchni, stole a normalnie są wypuszczane na dwór i aż strach pomyśleć ile zarazków przynoszą. Cytat:
![]() Twój synek będzie super starszym bratem, tak czuje ![]() Cytat:
![]() ![]() pokaż kocyk ![]() Cytat:
ale higieniczne to niezbyt ![]() a ja zamówiłam pizzę z pepperoni i pieczarkami i czekam na kumpelę, bo ma wpaść mnie odwiedzić mam też warki radler 0% to będzie imprezka hah ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
w ikei są chyba takie same ale w kolorze real słoma
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie moje! ![]() ![]() ![]() teraz mi namieszalas w glowie, a mialam wziac te wiklinowe ehh..
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/kosz-koszyk-lazien...953697880.html
te prostokątne też spoko
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tylko oglądam będe mieć wszystko w koszyczkach
|
|
|
|
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja musze miec real biel lub real szarosc ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- gowno tam, nie ma niebieskiego tez chyba zostane przy koszyczkach, tyle ze tych zamykanych wlasnie ![]() ja mam tez wszystko pod reka, bo mam ten przybornik lozeczkowy z boku komody tylko wlasnie waciki i patyczki latwiej jakby pod reka byly
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2015-01-30 o 19:42 |
|
|
|
|
#1706 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Idź i pogadaj z nimi- część z nich to tez ludzie ale tylko część i to niewielka, a jak nic to nie da pisz do kierownika inspektoratu, najlepiej koperta zaadresowana na kierownika.Cytat:
Cytat:
ja wyprałam koszule i szlafrok w płynie do prania, jakiś sensitive. hehe super ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moje mają zakaz chodzenia po stołach i blatach i się stosują. Wystarczy nauczyć, są mądre i doskonale wiedzą, że nie wolno. Cytat:
Spać mu ze mną wolno ale moje nie śpią ze mną w łóżku ehh taka rasa, ale zawsze, ale to zawsze są razem z nami w pomieszczeniu, gdzieś obok nas.Ze wspólnych talerzy też nie jemy ale nasze nie jedzą ludzkiego jedzenia-poza tym co, mogą dostać i jest dozwolone w karmieniu kotów.Ja mam dziś wolny wieczór- TŻ na imprezie pożegnalnej ludzi z pracy ![]() kurierzy mnie zasypali paczkami przyszła pościel dla Młodego plus ozdoby 3D i zaległy sterylizator oraz jedzenie Futer i moje książki ![]() poza tym wyprane są już tetry i flanele i okrycia kąpielowe Mlodego i czekamy z niecierpliwością na info od stolarza kiedy będą gotowe półki i kiedy będą je montować.
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|||||||
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kociną już ok biega jak szalona i polubiła moją fasolkę do karmienia
|
|
|
|
|
#1708 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym napisała dramatyczne pismo, że nie mam na wyprawkę, że samotna matka (twój TZ to twój mąż?), że łojezu i tak dalej. Cytat:
Cytat:
Aha, zapomnialbym - wszystkie wyniki mam dobre, wypuścili mnie, już nadaję z domku
Edytowane przez ametty Czas edycji: 2015-01-30 o 19:44 |
||||
|
|
|
#1709 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lece cos zamawiac.. ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() tez mi sie wydawalo ze wtykam gleboko a i tak sie ulewa, taki urok chyba :/ ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
![]() dobrze ze juz w domu jestes!
|
|
#1710 |
|
Rozeznanie
|
Edzik i malinka udane zakupy
![]() normalnie zaraz tu zasnę
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

Jakis czas temu dostałam inny preparat ale nie podałam

od szpitala nie jadlam cytrusow, mandarynki leza ale troche sie boje, w sumie teraz sie troche ruszam, to moze zgagi nie bedzie, zdarzyla sie tlyko raz