|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5
Irenko, dziękuje
Weron dziękuje wiecie co ja sie w ciąży jakaś taka matka polka zrobiłam, wszystkim nam dookoła chciałabym matkować i tak bym chciała żebyśmy wszystkie miały dobre wyniki i zebyśmy ciąze znosili dobrze i bez szpitali... a jak sie u was coś dzieje to przeżywam to strasznie mocno Santi, hahahha ![]() ![]() Co do zakupów to ja też z ciuszkami stopuje i zamierzam w lutym jakieś niezbędne pierdoły pokupować typu materac, wanienka (tu niech ktoś mnie przekona że stelaż jest potrzebny-jeśli jest) pościel ![]() ciesz się ze w PL nie mieszkam, bo już bysmy sie o ten leżaczek biły Malwinka, uważaj na siebie ![]() jagodowa, pokaż zdjęcie brzuszka, ocenimy sylwia, niezły system ja to chyba wszystko zaczne do piwnicy wynosić ![]() Madeleine, a to ciekawe z tym różem ja w sumie z niebieskim tak nie mam ![]() myko, gratuluję udanej wizyty! Kuzynce chyba wtedy szło o to , ze jakbym straciła dziecko, to w sumie nie ja pierwsza i nie ostatnia Zreszta juz sie nie zamierzam nia denerwować ![]() Baw sie dobrze Agnes dawaj znać co tam jak tam Baset no to brawo że Marianka a nie Marian! Ja wiem! Ona się modli o to zeby juz jej tam nic nie wyrosło aaaa miałam pytać co z hemoroidem? ![]() Jakiś nowy termin wizyty zapisać? ![]() Scotasia, znaczy wizyta podstawowa, udana A kolejny termin wizyty?DŻizas, dzień mi dzisiaj dosłownie uciekł...i zabijcie mnie nie wiem co robiłam ludzie, mam amnezje
|
#3333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja kupuję stojak pod wanienkę. nie mamy w sumie takiego miejsca, w którym moglibyśmy postawić wanienkę i kąpać Małego..
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę brać na hemoroidy Proctohemolan, bo dobrze działał przed ciążą, maść i czopki, co wolę. Kosztuje ok. 30, więc nie jest źle. Dobrze, że ta wizyta dzisiaj była, bo bym nie dała rady z nim :/ Teraz tylko muszę sprawdzić serducho, czy jest wszystko okej, bo mi powiedział, że w ciąży nie powinno mi się tak dziać. Omdlenia i napadowe bóle głowy nie są normalne. Więc idę się zbadać. Termin kolejnej wizyty: 27 luty, godzina 11.40
|
|
#3335 |
|
Zadomowienie
|
Aleeeee mi się drzemło
![]() Serial przespany, pranie dalej mnie woła i upomina się o prasowanie... a ja jestem taka rozespana , że nie mam mocy
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
ej, ten tiny love nowy kosztuje u mnie 135 euro
|
#3337 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadzieja moja następna wizyta 27.02 - mam nadzieję, że nie będę musiała iść wcześniej..
|
|
|
|
#3338 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie ja bym musiała młodego na ziemi stawiać we wanience .... do kąpania, TŻ mówi ze co to za problem a ja bym wolała jednak chyba zeby stawiać wanienkę gdzieś wyżej ![]() Cytat:
![]() A badać serducho kiedy idziesz? zeby było OKzaraz zapisuje termin Lucky co ty za serial tam oglądasz? ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
|
|
#3339 |
|
Wtajemniczenie
|
jak się uda to licytuję
![]() jutro czeka mnie wizyta w Ikei.. i zastanawiam się czy nie podjechać do tego Świata Dziecka.. tylko z drugiej strony nie wiem po co pewnie bym tylko pieniądze wydała na "bardzo potrzebne rzeczy" ![]() szukam ładnych pieluszek flanelowych, nic mi się nie podoba
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
Nadzieja
W przyszłym tygodniu idę do rodzinnej, tak mi kazał. A jak EKG nic nie da, to mam iść na ECHO, prywatnie, bo na NFZ to się dostanę jak mała będzie mieć pół roku -.-' Dziękuje za wsparcie
|
#3341 |
|
Zadomowienie
|
Nadzieja, Pierwszą Miłość
a tak to przez cały dzień nie wł. TV dopiero o 18:00 i jak kładę się spać ![]() A co do leżaczka/bujaczka to moja chrześniaczka ma ten ; http://allegro.pl/tanio-lezaczek-buj...022156823.html i sobie chwalą baardzo sama się buja i śmieje się do tych zabawek. My malemu też będziemy coś takiego później kupować
|
#3342 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
aaaa zaraz się popłaczę ja też chcę !!! ![]() wszystko śliczne Cytat:
![]() Tien a co myślisz o fotelikach cybex ? Bo widzę że ty taka zorientowana ![]() Trzymaj się agnes Cytat:
nawet jestem w stanie zrezygnować z karuzelki no ale jak będzie w praktyce to dziecię pokaże ![]() Cytat:
sama nie wiem ale jakoś tego nie widzę ![]() U nas ponad 300 zł to przy naszych zarobkach też jest cene niemal zaporowa ![]() droga sprawa ale mam nadzieję że będę zadowolona ![]() Myko, Baset, Scotasia za wizyty
|
||||||
|
|
|
#3343 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi jednak marzył się taki rozkładany na płasko żeby można było już takiego maluszka tam położyć ![]() Cytat:
ja z tego samego powodu mam tylko 1 pieluszkę flanelową i chyba dokupię kilka zwykłych białych aaa jakby któraś była zainteresowana kosmetykami dla dzieci firmy pat&rub seria sweet to teraz jest 25 % taniej Edytowane przez strzalka44 Czas edycji: 2015-01-30 o 20:15 |
||
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Hemoglobina mi spadla mam juz 10 tylko i czegos jeszcze za malo w krwi ale to malo.istotne.
Zapomnialam powiedziec ze mala prawie 1200 g wazy. Na druhim ktg sie uspokoila. Teraz.lezymy czekamy na tatusia. |
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
TL znalazam uzywany taki
http://www.ebay.de/itm/Tiny-Love-Bab...item2c96281e45 Używany, a drogi ze ojprdl... A TŻ z kolei sie ślini do tego http://www.babybjorn.de/babywippen/b...-balance-soft/ bo takie to disajnerskie i tylko na to chce się zgodzić ![]() Lucky, też na to pacze Nic dziś ciekawego nie było oprocz trupa w barbarianie
|
#3346 |
|
Zadomowienie
|
A na co aż 10-15szt pieluch tetrowych
? Ja mam 5szt tylkoA flanelowe 4szt. zwykłą żółtą, z sowami, z misiami i czymś tam jeszcze...
|
#3347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny gratuluję wizyt
|
|
#3348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Duża dziewczynka 10 to jeszcze nie taka tragedia, a brałaś wcześniej żelazo ? Ja 2 m-ce biorę i mam 12 ![]() Trzymam za was mocno kciuki
|
|
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Cos mnie w szyjce pokuwa. Ale oznak porodu nie widac takze jest dobrze
|
|
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mała to juz klocuszek
|
|
#3351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi Tż cały czas powtarza, że piękny mam brzusio ![]() Baset, Myko i Scotasia gratuluję udanych wizyt! ![]() Super te bujaczki wstawiacie! Ja mam dostać od koleżanki, ale dokładnie nie wiem jaki. Mówiła, że jej Mała pół roku się w nim bawiła Byliśmy z Tż na spacerze, specjalnie dla mnie wrócił do domu wcześniej
|
|
|
#3352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiem Ci że z obserwacji to widzę że trochę tej tetry schodzi ![]() Bo to do odbicia, przy karmieniu do przykrycia, do szybkiego wytarcia lecącego gluta ze śliny ![]() No a wiadomo że jak dzieć zarzyga to już takiej brudnej nie będziesz cały dzięn urzywać ![]() No i jeszcze się przydaje żeby do snu podłożyć pod głowkę jak małe ulewa ![]() Zwykle jak jestem u znajomych którzy mają maluchy to tetra jest w każdym pomieszczeniu hehe ![]() Chyba wolę mieć te 15 szt i nie prać co chwilę
|
|
|
|
|
#3353 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie płacz Ja też mam nadzieję, że Tiny Love się sprawdzi Cytat:
|
||
|
|
|
#3354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mimo, że syn nie ulewał jakoś bardzo dużo
|
|
#3355 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3356 |
|
Rozeznanie
|
O to rzeczywiście duzo. Ja znalazłam na promocji u nas za €79
a normalnie kosztuje koło €100.Mam nadzieje że moje dziecko będzie chciało w nim leżeć
Edytowane przez mzgz Czas edycji: 2015-01-30 o 20:28 |
|
|
|
#3357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cenna uwaga, dziękuję włśanie zastanawiam się nad cybexem albo besafe |
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska możemy razem wyruszyć na ZUS... Ja dalej czekam na grudniową wypłatę
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ona dzis rozrabia okropnie |
|
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

ludzie, mam amnezje 

zeby było OK

makaron z sosem serowym i szpinakiem, mniam mniam 

: