Marcowe Mamy 2015 cz. VII - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-30, 19:19   #2161
nouvelle2
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VII

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
super zakupy!!

pokaże pokaże, ale jak będę w domu, bo teraz u rodziców siedzę

a waga i długość idealne, mogłaby córeczka być po mamusi

kozaki śliczne! zdradzisz gdzie kupiłaś?

kolejny śliczny kącik!!
ja też nie byłam duża i tż również raczej niewielki- liczę na to, że Zochan też jakoś specjalnie nie wyrośnie kozaki Zara

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Dziewczyny szalejecie z tymi zakupami

Nouvelle - z ciekawości w BabyFancie przejechałam się Mutsy Igo i to bardzo stylowy wózeczek. I fajnie mi się go prowadziło po sklepie.

U mnie zbliża się 9 miesiąc, więc zamawiam stanik do karmienia rozmiar 65JJ o taki http://mambra.pl/search.php?filter_s...ilter_producer=
Cena powala, ale nigdzie indziej nie znalazłam stanika w tym rozmiarze. Jakby co jest jeszcze miseczka większa o jeden rozmiar ufff.

Któraś pytała jak się robi masaż krocza. Ja pokazałam mężowi ten filmik i liczę, że robi mi go właśnie tak http://www.mamazone.pl/tv/film,24679...d-porodem.aspx
ja sobie jeżdżę między meblami i bardzo zwrotny jest Na jakiś forach czytałam negatywne opinie o amortyzacji, ale w sumie jak się poszuka, to o każdym wózku źle piszą
zaraz sobie te Twoje staniki pooglądam, bo ja też mam rozmiar mniej standardowy

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 19:20   #2162
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
W Zarze, tylko w tej chwili bardzo ciężko dorwać rozmiar, bo to z wyprzedaży.

Wydaje mi się, że jeśli czujesz jakiekolwiek ruchy dziecka, to raczej nie ma się co martwić. Dzisiaj niby jest niskie ciśnienie, więc może dziecko też jest senne i spokojne z tego powodu
Dzięki za info o kozakach, Zare mam dość daleko a że muszę leżeć hymmm, poszperam po serwisach może coś znajdę
Co do ruchów to oby to było tak jak myślisz, faktycznie rano mówili, że tragicznie niskie ciśnienie. A w wiadomościach pokazywali babeczke co rodziła martwe dziecko, podobno kilkanaście dni nie żyło jak ona tego nie czuła?? Ponoć posocznica... zaraz GBS mi się nasunęło, ale będzie sekcja i dopiero się wyjaśni..coś strasznego

Aaa i jestem za wklejeniem o tych skurczach na 1str zamiast wyprawki, już chyba wszystkie się zapoznały z tym tematem zresztą co szpital to inna wyprawka i najlepiej jednak podpytać właśnie tam.

Serio zamawiacie już staniki do karmienia?? To naprawdę nieprzewidywalna sprawa, ja w poprzedniej ciąży kupiłam jak się już cyce ustabilizowały, załamałabym się wydając tyle kasy a potem mieć za mały/duży...

Edytowane przez Rossi
Czas edycji: 2015-01-30 o 19:24
Rossi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 19:21   #2163
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Łóżeczko skręcone Kącik Maksymiliana gotowy
Jeszcze nad komodą będzie wisiał obraz wyhaftowany przez moją mamę Kubusia Puchatka i trzeba ubrać pościel- ale to dopiero jak będę się wybierać do szpitala

Niby nic prawie nie pomagałam przy skręcaniu, a zmęczona jak diabli jestem
ale piękny kącik
, że mi się ta komoda z żyrafą nigdzie nie zmieści
Stary 2015-01-30, 19:21   #2164
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ślicznie Teraz to już chyba prawie wszystkie mamy pokończone kąciki

nouvelle2 - przechodziłam trzy zimy w bardzo podobnym fasonie, dopóki suwak się nie popsuł wykosztowałam się na nie ale nie żałowałam
a suwaka nie chciałaś wymienić? ja kiedyś w botkach wymieniałam

Stary 2015-01-30, 19:23   #2165
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
a suwaka nie chciałaś wymienić? ja kiedyś w botkach wymieniałam
No właśnie myślałam, że się nie da. No i był pretekst do kupienia nowych, czego potem żałowałam, bo całą zimę się turlałam z reklamacjami itp...

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 19:28   #2166
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rossi Pokaż wiadomość
Dzięki za info o kozakach, Zare mam dość daleko a że muszę leżeć hymmm, poszperam po serwisach może coś znajdę
Co do ruchów to oby to było tak jak myślisz, faktycznie rano mówili, że tragicznie niskie ciśnienie. A w wiadomościach pokazywali babeczke co rodziła martwe dziecko, podobno kilkanaście dni nie żyło jak ona tego nie czuła?? Ponoć posocznica... zaraz GBS mi się nasunęło, ale będzie sekcja i dopiero się wyjaśni..coś strasznego

Aaa i jestem za wklejeniem o tych skurczach na 1str zamiast wyprawki, już chyba wszystkie się zapoznały z tym tematem zresztą co szpital to inna wyprawka i najlepiej jednak podpytać właśnie tam.
polecam śledzić stronę internetową, robią jeszcze dorzutki towaru i można coś ustrzelić

to w takim razie zmieniam pierwszy post

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
No właśnie myślałam, że się nie da. No i był pretekst do kupienia nowych, czego potem żałowałam, bo całą zimę się turlałam z reklamacjami itp...
do reklamowania czegokolwiek to trzeba mieć nerwy ze stali

Stary 2015-01-30, 19:31   #2167
asiulek8
Wtajemniczenie

No to i ja sie pochwale brzucholkiem. Koncowka 34 tygodnia

No u mnie się skończyło tym, że p. dyrektor od reklamacji pofatygowała się i ODRĘCZNIE mi napisała pismo które było w pudełku, że robią mi łaskę i wymieniają. A działy się cuda, łaty naklejali a było napisane że ma nie być nic naklejane. Potem mi skrócili języki bo pękły. Zima przeszła a ja w końcu wywalczyłam buty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1422642674292.jpg (87,0 KB, 57 załadowań)

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2015-01-30 o 19:34
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 19:37   #2168
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

No u mnie się skończyło tym, że p. dyrektor od reklamacji pofatygowała się i ODRĘCZNIE mi napisała pismo które było w pudełku, że robią mi łaskę i wymieniają. A działy się cuda, łaty naklejali a było napisane że ma nie być nic naklejane. Potem mi skrócili języki bo pękły. Zima przeszła a ja w końcu wywalczyłam buty
piłeczka rośnie a Ty chyba schudłaś na tej cukrzycowej diecie, co? bo jakaś drobniejsza niż ostatnio się wydajesz...

grunt, że udało Ci się cokolwiek wywalczyć, bo to wcale nie takie oczywiste

Stary 2015-01-30, 19:41   #2169
malinka612
Raczkowanie

Cytat:
No i takie mozna szybciutko zjeść. Ja dzisiaj jeszcze będę dwa robiła. Znalazłam przepis na ciasto niby dla cukrzyków, też mi się coś od życia należy a drugie takie bez pieczenia właśnie na bazie czekolady z piankami marshmallow. Tylko czekam na TŻ żeby pojechać na zakupy
poproszę przepis

Cytat:
dziewczyny nie mogę już nic dodać do pierwszego posta, bo post jest przeładowany tekstem i nie da się więcej wpisać. Co Wy na to, żeby wywalić stamtąd tą listę rzeczy do szpitala, a wkleić to o tych skurczach, co żona_marcina pisała? Listę do szpitala i tak każdy ma ze strony swojego szpitala albo z innych źródeł
W kolejnym wątku można zostawić ze 3 posty na takie rzeczy
A teraz może podać sam odnośnik do konkretnego posta (jeśli jest miejsce)
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 19:43   #2170
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka612 Pokaż wiadomość
poproszę przepis

W kolejnym wątku można zostawić ze 3 posty na takie rzeczy
A teraz może podać sam odnośnik do konkretnego posta (jeśli jest miejsce)
ja właśnie nie bardzo wiem jak to zrobić, żeby trzy pierwsze posty były moje, bo chciałam to zrobić już w tej części. Ale jak napisałam drugiego posta, to mi go wizaż połączył z pierwszym

Stary 2015-01-30, 19:50   #2171
luzna25
Zadomowienie

Cytat:

super brzuszek
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 19:50   #2172
mon9
Zakorzenienie

Marcowe Mamy 2015 cz. VII

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Patrzcie jakie piekne śpiworki wypuszcza la millouZałącznik 5900523

Piękny, wiadomo ile bedzie kosztował ? wlasnie musze jakis spiworek kupic do spania ale to chyba w lumpku cos dorwę.

DZISIAJ miałam rozkminy czy kupowac droższe rzeczy ktore mi sie podobają czy na all 4 razy taniej tak miałam z ochraniaczem na lozeczko na szczebelki taki śliczny z motylkami i gwiazdkami w odcieniach szarości na mamissima znalazlam

Ale poszłam po rozum do głowy i kupie akurat go taniej na all

Nouvelle zainspirowałam sie twoimi gangsta owcami ImageUploadedByWizaz Forum1422643748.766060.jpgImageUploadedByWizaz Forum1422643763.718581.jpgImageUploadedByWizaz Forum1422643780.619341.jpgImageUploadedByWizaz Forum1422643793.673240.jpg
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 19:53   #2173
mon9
Zakorzenienie

A to ten piękny ochraniacz ImageUploadedByWizaz Forum1422643981.853726.jpgImageUploadedByWizaz Forum1422643991.068024.jpg
Stary 2015-01-30, 19:55   #2174
malinka612
Raczkowanie

Może dłuższy odstęp między pisaniem jednego a drugiego coś da?
malinka612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 19:56   #2175
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
A to ten piękny ochraniacz Załącznik 5901148Załącznik 5901150
piekne zakupy

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

wlasnie zjadlam 4 donaty z czekolada , popilam szklanka coli i czuje ze zyje
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 19:58   #2176
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Zadzwoniłam do położnej i się pytam, czy jeszcze do mnie dojedzie, bo czekam od godziny 9, a ona: Ojej, miałam do Pani dzwonić, że nie dam rady, będę za tydzień w czwartek, dobrze?

No cóż... myślałam, że zabiję
Pffff rece opadają

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Wróciłam z lumpa, wstawiam łupy na szybko. Czapki, skarpetki i apaszka to nówki.

Ide wypic kawe i zjeść śniadanie.

Super zakupy, najbardziej mi sie podoba czapeczka i apaszka

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
ja właśnie nie bardzo wiem jak to zrobić, żeby trzy pierwsze posty były moje, bo chciałam to zrobić już w tej części. Ale jak napisałam drugiego posta, to mi go wizaż połączył z pierwszym

Ja wiem

Do każdego posta dodajesz jakies,foto i sa 3 posty oddzielne jeden po drugim
Stary 2015-01-30, 20:01   #2177
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

Serio zamawiacie już staniki do karmienia?? To naprawdę nieprzewidywalna sprawa, ja w poprzedniej ciąży kupiłam jak się już cyce ustabilizowały, załamałabym się wydając tyle kasy a potem mieć za mały/duży...
Mogla nie czuc, kiedys wyczytalam na forum, jak jedna mama opisywala, ze czula swoje martwe dziecko w brzuchu.... myslala ze to jego ruchy bardziej lekkie, ale ze sie rusza niestety to nie bylo to....ja np. intensywniej czuje synka kiedy sie ruszam. On ma swoje godziny na spanie, i nic go nie ukolysze nawet jak ide do sklepu,
ja juz jeden stanik mam z otwarciem, troche luzu w nim jest jakby mi piersi jeszcze podrosly

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Łóżeczko skręcone Kącik Maksymiliana gotowy
Jeszcze nad komodą będzie wisiał obraz wyhaftowany przez moją mamę Kubusia Puchatka i trzeba ubrać pościel- ale to dopiero jak będę się wybierać do szpitala

Niby nic prawie nie pomagałam przy skręcaniu, a zmęczona jak diabli jestem
piekne

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Rany, u mnie 35 tydzień.
Brzuch mi opadł na początku tygodnia. Młody uwiera mi na wszystkie organy . Non stop chce mi się jeść. W domu wpadłam w fazę sprzątania i przygotowywania, panikuję, że ciągle czegoś mi brakuje. Boję się

A tak w ogóle czytam moje notatki ze SR i co widzę:
- na 4 tygodnie przed porodem opada brzuch
- na 2 tygodnie przed pojawiają się skurcze przepowiadające
- na 72 godziny przed odchodzi czop (jeśli są widoczne nitki krwi to poród jest kwestią godzin).
I nic mi nie pasuje, bo skurcze mam już od jakiegoś czasu, a jednej z nas odpadł czop i minęło już ponad 72 godziny.
a ja czytalam ze czop moze wypasc nawet do dwoch tyg. przed rozpoczeciem porodu takze chyba z tym roznie.... Kurcze, ja to zadnych objawow nie mam, synek nie w tej pozycji co trzeba, brzuch wysoko...
nie boj sie zdazysz ze wszystkim , ja niby torbe mam ale co chwile cos dokladam, zmieniam itd.
Stary 2015-01-30, 20:01   #2178
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

mon9 śpiworki millou bodajże jakieś 300zł
asiulek8 brzuszek ekstra, chyba ciąża oszczędziła ci kilogramów gdzie indziej i tylko na brzuszku są co?
Stary 2015-01-30, 20:04   #2179
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Świetne są! gdzie można takie dostać?

Dziewczyny moje dziecię dzisiaj rusza tylko coś słodkiego i to zaledwie jakieś chwilowe przeciągnięcia odczuwam, powinnam się martwić? Są dni bardziej i mniej ruchliwe ale dzisiaj to naprawdę licho, mam nadzieję, że nadrobi wieczorem...

Hmmm ja mam bóle przepowiadające od 32tc, jestem w 35. Najbardziej liczę na odejście czopu, wtedy będę wiedziała, że mam się szykować, najgorzej jak odejdą wody... jak za pierwszym razem
Nie martw sie to napewno dzien leniuszka Tez mam takie dni, ze panikuje ale cierpliwie czekam i w inny dzien jest zdecydowanie lepiej, bo robi sobie dyskoteke z mojego brzuszka Synka nie raz nawet slodkie nie ruszylo jak mial taki dzien

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
dziewczyny nie mogę już nic dodać do pierwszego posta, bo post jest przeładowany tekstem i nie da się więcej wpisać. Co Wy na to, żeby wywalić stamtąd tą listę rzeczy do szpitala, a wkleić to o tych skurczach, co żona_marcina pisała? Listę do szpitala i tak każdy ma ze strony swojego szpitala albo z innych źródeł
Mozesz wyrzucic albo czytam ze mamusie wpadly na inny pomysl Ale to co napisala zona marcina o skurczach jest dosc przydatne wg mnie bo jak nam sie zacznie to mozna zagladnac czy to juz ten czas

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
kozaki takie
pokazuj śpiworek (to ten od x landera?) i przewijak

bardzo fajna waga i długość, takie 'przyjemne' do rodzenia
fajne kozaki
Stary 2015-01-30, 20:04   #2180
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Piękny, wiadomo ile bedzie kosztował ? wlasnie musze jakis spiworek kupic do spania ale to chyba w lumpku cos dorwę.

DZISIAJ miałam rozkminy czy kupowac droższe rzeczy ktore mi sie podobają czy na all 4 razy taniej tak miałam z ochraniaczem na lozeczko na szczebelki taki śliczny z motylkami i gwiazdkami w odcieniach szarości na mamissima znalazlam

Ale poszłam po rozum do głowy i kupie akurat go taniej na all

Nouvelle zainspirowałam sie twoimi gangsta owcami Załącznik 5901144Załącznik 5901145Załącznik 5901146Załącznik 5901147
Piękne rzeczy z pink no more będziecie na pewno z Helenka zadowolone, bo mają świetną jakość
Cytat:
Pffff rece opadają

Super zakupy, najbardziej mi sie podoba czapeczka i apaszka

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Ja wiem

Do każdego posta dodajesz jakies,foto i sa 3 posty oddzielne jeden po drugim
O, dzięki czyli następnym razem będzie trzeba tak zrobić

Stary 2015-01-30, 20:07   #2181
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Ale glupol. W ogole to nie jest duzo. Olej go

ja kupilam tz zegatek jak sie D.rodzil z dedykacja na spodzie. Teraz chyba tez musze bo jednak rownosc musi byc

O super ze wrocilas i wszystko ok.

D.wrocil ze zlobka i delikatnie kaszle ale delikatnie tzn.od 16:00 max 4x i nie gleboko. Jako ze mielismy i tak zapisana wczesniej kontrole u pediatry to poszlismy i osluchowo czysty wiec mamy nadzieje z tz i modlimy sie by nam sie przez weekend udalo cofnac ta lekka infekcje a nie by sie nasilila

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oby to nic takiego ten kaszel delikatny

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez antoxa Pokaż wiadomość
ale mnie dzisiaj kręgosłup boli i na dodatek zgaga mnie pali

na zdjęciu poniżej moje dzisiejsze zakupy
super zakupy

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
wstawię tutaj , może któraś się jeszcze skusi

Razowa szarlotka

Składniki:
•☠☠☠ 2 szklanki mąki pszennej razowej☠(typ 2000)
•☠☠☠ 200 g masła
•☠☠☠ żółtko
•☠☠☠ pół łyżki miodu
•☠☠☠ 1 kg jabłek
•☠☠☠☠paczka płatków migdałowych☠(ok. 100g)

Wykonanie:
Z mąki, masła, żółtka i miodu zagnieść kruche ciasto. Uformować kulę, owinąć folią, chłodzić w lodówce ok. 30 minut. Obrane jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać płatki migdałowe.
Tortownicę (o średnicy 22 cm) wysmarować masłem i posypać otrębami (używam otrębów owsianych). Większą częścią ciasta wykleić tortownicę z brzegami i zapiec w temp. 180°C przez 20 minut.
Na podpieczony spód wyłożyć jabłka i zetrzeć resztę ciasta. Ponownie piec 20 minut w temp. 180°C.
a ja piekarnika nie mam chetnie bym zrobila za to przed chwila gotowy kawalek kupilam do odgrzania w mikrofali z migdalow

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
dziewczyny jak mnie boli bozena ...... nie moge chodzic i siedziec.Moge jedynie lezec w jednej pozycji i sie nie ruszac..... nie wiem co się tam dzieje na dole ,co młody robi....ale nie jest to przyjemne.....
wierci sie w bozence.... chce wyjsc

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Crystal 25- dziękuję już mi lepiej tzn brzuch nie boli tak mocno i z plecami jest lepiej, więc to pewnie skurcze przepowiadające, z córką nie pamiętam żebym je tak odczuwałam

własnie zjadłam kanapki z pomidorem i ogórkiem i jogurt naturalny i synek robi sobie dyskotekę w brzuchu
Oby trwaly jak najdluzej, w sensie przepowiadajace a nie te porodowe juz ;P Dobrze ze przeszlo
Stary 2015-01-30, 20:11   #2182
aneta_s13
Rozeznanie

Pierwszy raz jestem mocno przestraszona... od 2 godzin licze skurcze i modle się by ustały

A skończyłam dziś kącik malutkiego...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10612551_1009730432374052_7721898584905601388_n.jpg (101,9 KB, 70 załadowań)
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 20:13   #2183
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

jaka ty chudziutka

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Pierwszy raz jestem mocno przestraszona... od 2 godzin licze skurcze i modle się by ustały

pieknie nie myslalas zeby pojechac na IP?
Stary 2015-01-30, 20:14   #2184
mon9
Zakorzenienie

No to wam jeszce pospamuje Helenka jak będziecie miały dość to krzyczcie
W pn kontrola okulisty, a na wadze juz prawie 2kg a dokładnie to 1980g

Edytowane przez mon9
Czas edycji: 2015-02-03 o 11:15
Stary 2015-01-30, 20:15   #2185
mon9
Zakorzenienie

Cytat:

Śliczny kącik

A regularne te skurcze? Ile trwają?
Stary 2015-01-30, 20:18   #2186
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
rozkleilam sie, i pokazalam TZ ktory obok mnie siedzi przeslodka Helenka, i widac ze bardzo silna kochana dziewczynka jest!
Stary 2015-01-30, 20:19   #2187
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:

wspaniały widok aż się łza zakręciła...

Co 4-5 minut po kąpieli nie ustały ale to pewnie wina przemęczenia. Idę położyć się spać jak nie dadzą zasnąć a się nasilą to mam problem.
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 20:21   #2188
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
wspaniały widok aż się łza zakręciła...

Co 4-5 minut po kąpieli nie ustały ale to pewnie wina przemęczenia. Idę położyć się spać jak nie dadzą zasnąć a się nasilą to mam problem.
to oby ustaly ja to bym jechala na Ip sprawdzic chociaz jesli sie jeszcze nasila i bedziesz czula silniejszy bol, przeciez zawsze mozna wrocic do domu, ale bedziesz wiedziala co i jak. odpoczywaj
Stary 2015-01-30, 20:21   #2189
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
podobno tych właściwych to się nie da przeoczyć

ale historia...najważniejsze, że się dobrze skończyło

a ja właśnie miałam miłą niespodziankę- przyjechał kurier, którego się nie spodziewałam także oprócz wózka i łóżeczka chyba jest wszystko wózek zamówiony tylko czekamy na kasę żeby zapłacić, łóżeczko wybrane, ale jeszcze chwilkę czekamy, bo może się okaże, że dostaniemy

wstawiam to co kupiłam, prawie wszystko szare no ale cóż

Super zakupy ja tez sporo szarego kupuje zeby ten roz wszechobecny stosować troche

Dasz linka do ochraniacza ? I do ręcznika i do prześcieradelek

A propo skurczy to te moje ja przeoczyłam w życiu bym nie powiedziala ze takie cmienie brzucha zwiastuje poród, skurcze to dopiero poczułam jak wody chlusnęły

Edytowane przez mon9
Czas edycji: 2015-01-30 o 20:24
Stary 2015-01-30, 20:24   #2190
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
cudnie

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości