|
|
#4081 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :)
Cytat:
moi rodzice zawsze lataja z tego biura i jeszcze nigdy nie narzekali W końcu skończyłam robić zaproszenia powkładalam w koperty i można zaczynać rozdawać :-D PatiPee gratulacje przedłużenia umowy! Wysłane z mojego LG-D605
|
|
|
#4082 |
|
Raczkowanie
|
O majn god Juana oswiadczyny w Chanii na plaży? Bosko!
![]() ---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Laski spontan poszedł pełny! Od dwóch godzin siedzę z TŻem na googlach i czacie i właśnie kupiliśmy bilety na Sycylię ![]() O matko ale emocje! Uff, dobra mamy lot w dwie strony z Wawy do Trapani, a potem do Palermo jakoś chcemy dojechać. Ale to hotel będziemy później szukać narazie pora iść spać
|
#4083 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale był późny wieczór i na plaży byliśmy sami zupełnie i tzet mnie tak totalnie zaskoczył bo cały czas mieliśmy w planach ślub rok później. A tu niespodzianka, on nie chce czekać <3 w ogóle się nie spodziewałam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w sumie było zabawnie ja się śmiałam ale u mnie to nic nowego gratki Welderka! ![]() ja to bym nie pojechała tak na własną rękę bo cenie sobie bardzo to, że z biura NIC nie muszę ogarniać sama. Pewnie wychodzi dużo taniej, dużo więcej swobody ale jednak po pierwszych wakacjach all inclusive z biura powiedziałam, że ja nawet mogę jeść suchary ale ich nie zamienię na żadną inną formę wypoczynku jestem zbyt wygodna |
|
|
|
|
#4085 | |
|
Czerwcowa PM
|
Cytat:
może kiedyś, jak będę miała więcej czasu to będę planować wakacje sama, ale to na pewno nie w tym i nie w przyszłym roku
|
|
|
|
|
#4086 |
|
Raczkowanie
|
A ja znowu nie lubię przez biura, widzę to jako ograniczenie. A teraz możemy sobie przebierać w najpiekniejszych hotelach w centrum Palermo, a nie w tych co biuro proponuje :P No może ja też inaczej na to patrzę, ale dla mnie np tydzień lezenia plackiem na plaży za granicą to stracony czas i pieniądze. No bo mam plażę na codzień, plazowanie mnie nudzi, a jak już opuszczam Polskę to nie wyobrażam sobie nie zwiedzić miejsca pobytu wzdłuż i wszerz
![]() No i jak byśmy chcieli tą samą miejscowke z biurem to hoho wyszło by pewnie sporo, aż sprawdze z ciekawości :P ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- No i nawet jakbyśmy z biurem jechali to tylko ze śniadaniem, bo trzeba potem sie spieszyć bo obiad zaraz. Nie zdążę dobrze wyjść na miasto :P
|
#4087 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokumenty mozna doniesc nawet w dniu slubu do protokolu potrzebny jest tylko dowod, akt chrztu oraz indeks z katechizacji szkolnej uff, nie musimy zmieniac lotu Cytat:
ale w sumie kazdy odpoczywa na swoj sposob ![]() widze, ze wakacyjnie sie zrobilo tutaj |
||
|
|
|
#4088 |
|
Raczkowanie
|
Eeye nie do konca rozumiem, o co chodzi z dokumentami z USC? Ja wyoelnialam domumenty na poczatku stycznia, sa wazne pol roku. Ale nie wiem, co potrzebuje ksiadz, podejrzewam,ze to samo.
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
z USC dla księdza dają taki jakiś dokument, że nie ma przeszkód do zawarcia małżeństwa ale jeszcze nie wiem jak to wygląda
i ważne jest 3 miesiące
|
|
|
|
#4090 |
|
Raczkowanie
|
No co kto lubi, mnie akurat typowe plażowanie dzień w dzień okropnie męczy. Chyba, że są jakieś atrakcje wodne, no ale to my co roku praktycznie co weekend idziemy na plażę albo jezioro całą ekipą bierzemy plażowe sprzęty, albo rolki na bulwarze po pracy i jest zabawa
Tęsknię właśnie za jakimś totalnie innym miejscem, z historią, chcę poznać inną kulturę, ludzi, miasto, no wiecie o co mi chodzi ![]() Poza tym bardzo mi się podobają te hoteliki np, z tarasem na dachu z roślinami z widokiem na miasto No i kocham Włochy, z początku myślałam gdzie indziej, bo już byłam we Włoszech, ale nie na Sycylii no i jestem w skowronkach od rana i nie mogę się doczekać![]() Jedynie męczący może być brak wody, ale tam akurat plaża jest, to można się schłodzić w wodzie w międzyczasie. A co do USC, to my nie dostaliśmy żadnych dokumentów ważności?? Nic nie wiem o tym, wpłaciliśmy pieniądze, ustaliliśmy termin, podpisaliśmy jakieś dokumenty odnośnie nazwiska itp i tyle. A to było w grudniu czyli na pół roku przed ślubem. Chyba by nas poinformowali o jakichś dodatkowych dokumentach z terminem ważności? Aa dobra kumam, to są pewnie dokumenty do kościoła tylko, nas nie dotyczy bo bierzemy cywilny.
|
#4091 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna cena ale wyżywienie BB? to dla mnie by już odpadło |
|
|
|
|
#4093 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale mi się mało co podoba z biur, no bo drogo i nic ciekawego dookoła
|
|
#4094 |
|
Raczkowanie
|
No wlasnie, bo ja sie na tym kompletnie nie znam :p
|
|
#4095 | |
|
Czerwcowa PM
|
Cytat:
![]() jeśli szukasz opinii stricte o hotelu to polecam tripadvisor i forestertravel |
|
|
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ nie przepada za zwiedzaniem, ale też nie lubi tak nonstop leżeć plackiem. On najbardziej lubi wyjazdy gdzie jest 50% odpoczynek, 50% zwiedzanie, mi to pasuje. Naszym problemem jest to, że jesteśmy strasznymi śpiochami, a większość wycieczek zorganizowanych na wyjazdach z biur podróży zaczyna się wcześnie rano, więc dla nas najlepiej samu sobie jeździć, o której chcemy. |
|
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam idealną fryzurę dla siebie
http://www.fryzury-katalog.pl/Images...niowane-69.jpg
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spontany są najlepsze!---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
makijaż też ujdzie.
|
|
#4099 | |
|
Czerwcowa PM
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrališmy obrączki
Wysłane z telefonu. |
|
|
|
#4101 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4102 |
|
Wtajemniczenie
|
Pokaz obrączki
|
|
|
|
#4103 |
|
Czerwcowa PM
|
pokaż, nie trzymaj nas w napięciu!
![]() co tam w ogóle u Was? ja dziś siedzę w domu i piszę pracę... wizaż to jedyna rozrywka
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
No nie mogę Wam pokazać, bo TŻ zabrał i nie zdążyłam zrobić zdjęcia
![]() Wysłane z telefonu. ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Jak dostanę zdjęcia od TŻ, to Wam natychmiast pokażę ![]() Wysłane z telefonu. |
|
|
|
#4105 |
|
Szczęśliwa Czerwcówka
|
Witam Dziewczyny
![]() Pisałam na wątku jakiś czas temu, a potem ruszyłyście z przygotowaniami jak szalone i niebardzo mogłam się wbić w temat, bo nic nie mieliśmy w sprwach ślubnych zorganziowanego ![]() Ale teraz jest już duużo lepiej Mam suknię !! zdjęcie z załączniku(usunę niedługo, niewiadomo kto podgląda wątek delikatnie się mieniący welon dostałam w gratisie taki delikatny z niewielkimi kryształkami na końcu. Obrączki też już mamy, foto w załaczniku model ZB-106 tylko w mojej nie będzie żadnych kamieni, prosta zwykła jak TŻta.. Ogólnie łączone są z białgo i żóltego złota. Takie zawsze mi się podobały i Tż jak założył na palec to przyznał mi rację. Wyszły nas bardzoooo tanio, ponieważ mój wujek jest jubilerem więc nie zarabiał na nas nic. I zaproszenia mamy zamówione tylko cały czas czekamy, a niestety długo coś schodzi już powoli zaczynam sie denerwować. I miałam małe spięcia ze świadkową, ale jest już wszytsko dobrze Umówiłam też się do fryzjerki, kosmetyczki. Siebie i świadkową. Tylko muszę iść na fryzurę próbną a kompletnie nie mam kiedy...W ogóle miałam teraz ciężki okres, bo zmarła mi 2 tygodnie moja najukochańsza babcia Rozmawiałam z mamą na temat ewentualnego przełożenia wesela, ale doszłysmy do wniosku, że babcia starsznie tego wesela chciała i na pewno nie chciałaby żeby przekaładać. A ogólnie wybrałam na kolor przewodni malinowy tylko nie będzie go jakoś dużo, ale po prostu niektóre dodatki bedą do siebie pasować. Sukienka świadkowej, bukiet ślubny, deokracje samochodu, sali, zaproszenia i tort Rozpisałam się strasznie. Mam nadzieję, że teraz łatwiej będzie mi się wbić do rozmowy, bo ślub coraz bliżej, więc nie ma już czasu odkładać wszystkie na potem, co mam w zwyczaju robić Udanej soboty Dziewczyny
13.06.2015 ![]() Czekamy... Edytowane przez Shanti90 Czas edycji: 2015-02-02 o 08:44 |
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4107 |
|
Zadomowienie
|
Shanti90 przepiękna masz suknie!
obraczki rowniez i bardzo ladny kolor przewodni wybralas bardzo mi przykro z powodu Twojej babci.. na pewno bedzie patrzec na Was z góry w tym dniu i bedzie z Wami w Waszych sercach |
|
|
|
#4108 | |
|
Czerwcowa PM
|
Cytat:
Nie przekładaj wesela. Babcia będzie z Tobą w tym dniu i będzie z góry się cieszyła z Waszego szczęścia. |
|
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
Pokazuję obrączki
Ważą niecałe 7,5 g. Za jakiś czas usunę zdjęcia.
Edytowane przez Malwina_89 Czas edycji: 2015-02-01 o 10:11 |
|
|
|
#4110 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładne obrączki
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

)
moi rodzice zawsze lataja z tego biura i jeszcze nigdy nie narzekali

już powoli zaczynam sie denerwować. I miałam małe spięcia ze świadkową, ale jest już wszytsko dobrze