Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-30, 22:14   #2731
caarolaaa
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość

Jakiś czas temu siedzimy z mężem na obiedzie. Lokal fajny, obsługa też, kończymy, mąż mówi do kelnerki przy płatności kartą:
- Proszę sobie doliczyć 10% napiwku (w większości lokali jest taka opcja na terminalu).
Pani grzecznie podziękowała......I się zaczęło
Liczy, liczy, myśli, wzrok do góry, na dół, uwaga - poszła w ruch kartka i długopis.... wszystko to naprawdę chwilę trwało
Ja myślałam już że biorę udział w jakiejś ukrytej kamerze, po czym Pani mówi:
- A może mi Pan powiedzieć jaka to będzie kwota, bo nie jestem zbyt dobra z matematyki
W nagrodę dostała więcej tylko teraz mam wrażenie, że całkowicie pogrąży się w procentach
biedna Pani

Dziewczyny, pochwalę się Wam, dzisiaj miałam obronę więc już oficjalnie mam tytuł magistra jestem tak zmęczona, że póki co nie dotarło to do mnie. Nowy etap życia uważam za otwarty
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 22:23   #2732
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pochwalę się Wam, dzisiaj miałam obronę więc już oficjalnie mam tytuł magistra jestem tak zmęczona, że póki co nie dotarło to do mnie. Nowy etap życia uważam za otwarty
Serdeczne gratulacje Kochana
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-31, 00:24   #2733
--Olka--
Zakorzenienie

Cytat:

Odnośnie obrony i legitymowania przy zakupie alkoholu, to mogę opisać swoje doświadczenia. Pewnie niektóre z was już czytały te historie, bo opisywałam w kilku wątkach, ale cóż... Przeczytają raz jeszcze.

Otóż kończyłam studia w 2012, akurat trwało Euro 2012 w Polsce, moja obrona odbywała się dzień przed meczem z Rosjanami, następnego dnia inne seminarium miało obronę, więc umówiliśmy się na wspólne kibicowanie. Szłam na spotkanie, gdy zadzwoniła koleżanka, żebym wzięła piwo jak będę przechodziła koło sklepu. Tym sposobem chwilę przed meczem wpadłam zziajana do Polo po czteropak piwa, kolejka długa jak diabli, wszyscy z alko na mecz. A kasjerka do mnie: "Dowodzik jest?" Ja karpik. W trakcie ostatnich 5 lat wielokrotnie kupowałam w tym sklepie, u tej kasjerki, alkohol, często znacznie bardziej procentowy i nigdy nie zapytała mnie o dowód, tylko ten jeden raz po obronie. Nie wiem co jej odbiło w tym momencie, oczywiście dowodu nie miałam, a awanturować się nie bardzo mogłam, bo tuzin facetów stojących za mną w kolejce już szykował się do zamordowania mnie, bo spieszyli się na mecz. Tym sposobem nie kupiłam piwa, a znajomi mieli powód do żartów przez dłuższy czas.

Co dobre pamiętam, że na I roku kupowałam spirytus (do celów kosmetycznych) i nikt mnie o dowód nie zapytał. Także chyba studia mnie odmłodziły.

Aaa. Jak miałam 23 czy 24 lata i byłam z mamą u okulisty, to babka w recepcji dała mamie do wypełnienia moją kartę. A potem zdziwiła się datą urodzenia i pytała, czy na pewno 88, a nie 98, bo myślała, że mam z 15 lat. Ale wybaczam, to były wakacje, ja bez makijażu, w krótkich spodenkach i koszulce z Myszką Miki.

Ostatnio posunęłam się jednak w czasie i najwyraźniej wyglądzie, bo nie mam takich "problemów" .
Co nie zmienia faktu, że w pracy i osobę w moim wieku niektórzy odbierają mało profesjonalnie.

Smutno mi, bo niestety polegliśmy z Katarem.

Edytowane przez --Olka--
Czas edycji: 2015-01-31 o 00:28
--Olka-- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-31, 00:51   #2734
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
biedna Pani

Gratulacje!

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

Cytat:
Napisane przez --Olka-- Pokaż wiadomość

Odnośnie obrony i legitymowania przy zakupie alkoholu, to mogę opisać swoje doświadczenia. Pewnie niektóre z was już czytały te historie, bo opisywałam w kilku wątkach, ale cóż... Przeczytają raz jeszcze.

Otóż kończyłam studia w 2012, akurat trwało Euro 2012 w Polsce, moja obrona odbywała się dzień przed meczem z Rosjanami, następnego dnia inne seminarium miało obronę, więc umówiliśmy się na wspólne kibicowanie. Szłam na spotkanie, gdy zadzwoniła koleżanka, żebym wzięła piwo jak będę przechodziła koło sklepu. Tym sposobem chwilę przed meczem wpadłam zziajana do Polo po czteropak piwa, kolejka długa jak diabli, wszyscy z alko na mecz. A kasjerka do mnie: "Dowodzik jest?" Ja karpik. W trakcie ostatnich 5 lat wielokrotnie kupowałam w tym sklepie, u tej kasjerki, alkohol, często znacznie bardziej procentowy i nigdy nie zapytała mnie o dowód, tylko ten jeden raz po obronie. Nie wiem co jej odbiło w tym momencie, oczywiście dowodu nie miałam, a awanturować się nie bardzo mogłam, bo tuzin facetów stojących za mną w kolejce już szykował się do zamordowania mnie, bo spieszyli się na mecz. Tym sposobem nie kupiłam piwa, a znajomi mieli powód do żartów przez dłuższy czas.

Co dobre pamiętam, że na I roku kupowałam spirytus (do celów kosmetycznych) i nikt mnie o dowód nie zapytał. Także chyba studia mnie odmłodziły.

Aaa. Jak miałam 23 czy 24 lata i byłam z mamą u okulisty, to babka w recepcji dała mamie do wypełnienia moją kartę. A potem zdziwiła się datą urodzenia i pytała, czy na pewno 88, a nie 98, bo myślała, że mam z 15 lat. Ale wybaczam, to były wakacje, ja bez makijażu, w krótkich spodenkach i koszulce z Myszką Miki.

Ostatnio posunęłam się jednak w czasie i najwyraźniej wyglądzie, bo nie mam takich "problemów" .
Co nie zmienia faktu, że w pracy i osobę w moim wieku niektórzy odbierają mało profesjonalnie.

Smutno mi, bo niestety polegliśmy z Katarem.
Niestety - ale to było do przewidzenia... Innego scenariusza być nie mogło. Swoją drogą ciekawa jestem, jak będzie wyglądał finał...

Niezła historia z tym dowodem

Edytowane przez Agnessa*
Czas edycji: 2015-01-31 o 00:53
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-31, 01:51   #2735
--Olka--
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnessa* Pokaż wiadomość
Niestety - ale to było do przewidzenia... Innego scenariusza być nie mogło. Swoją drogą ciekawa jestem, jak będzie wyglądał finał...
Teraz będzie trzeba obejrzeć i mecz o 3. miejsce i finał.

Przed meczem z Chorwacją trzymałam kciuki, mówiąc, że to nasz najważniejszy mecz i muszą się spiąć, a dalej... trudno. Nawet 4 miejsce to będzie bardzo dobry rezultat. Chociaż po dzisiejszym początku myślałam, że dadzą radę. Nie da się zagrać 3 meczy po kolei na takim speedzie. Akurat nie wydaje mi się, żebyśmy zostali jakoś skrzywdzeni przez sędziów, "Katarczycy" zagrali lepiej i tyle.

Chociaż może łatwo mi mówić, za siatkarzami bardziej jestem.
Stary 2015-01-31, 09:15   #2736
sskers
batonik

caarolaaa

Cytat:

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:

Przed meczem z Chorwacją trzymałam kciuki, mówiąc, że to nasz najważniejszy mecz i muszą się spiąć, a dalej... trudno. Nawet 4 miejsce to będzie bardzo dobry rezultat. Chociaż po dzisiejszym początku myślałam, że dadzą radę. Nie da się zagrać 3 meczy po kolei na takim speedzie. Akurat nie wydaje mi się, żebyśmy zostali jakoś skrzywdzeni przez sędziów, "Katarczycy" zagrali lepiej i tyle.

Wg mnie, nawet jeśli zajmą czwarte miejsce to będzie dobry wynik. Bo dobrze zagrali tylko z Chorwatami. Reszta meczy, to była istna masakra i mieli dużo szczęścia, że je wygrywali. Co nie zmienia faktu, że sędziowie byli wczoraj jednostronni

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-31, 09:35   #2737
carpaibex
Zakorzenienie

Mnie rozbawiły memy po tym meczu

Mi jest bardzo żal, bo piłkarze ręczni to kolejny argument po siatkarzach, żużlowcach i kilku naszych polskich lekkoatletach i olimpijczykach, iż piłka nożna to żaden sport narodowy, bo jesteśmy w tym beznadziejni i tyle. Było już mnóstwo trenerów, zmian w kadrze itp. a tak czy siak dostajemy się na Mundial/Euro, tylko wtedy kiedy jesteśmy gospodarzami
Mamy tylu wspaniałych sportowców i wspaniałych dyscyplin, w których Polacy wiodą prym, a wszyscy i tak będą się podniecać Lewandowskim.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (17,5 KB, 82 załadowań)
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-31, 09:41   #2738
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Mamy tylu wspaniałych sportowców i wspaniałych dyscyplin, w których Polacy wiodą prym, a wszyscy i tak będą się podniecać Lewandowskim.
Nawet nie wiesz jak mnie to denerwuje. Moglibyśmy mieć potęgi w wielu dyscyplinach, które zamiast tego uśmierca się. Gdyby tylko te pieniądze co idą na nożną, były rzucone gdzie indziej.. A tak piłkarze dostają miliony za to że wyjdą na boisko i dadzą zgnoić się

Stary 2015-01-31, 09:59   #2739
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Telefon działa i wygląda na to że zupełnie nic mu nie jest Mam zdecydowanie więcej szczęścia niż rozumu.
super wiadomośc
Stary 2015-01-31, 11:13   #2740
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:

Katarczycy nie zagrali źle - to fakt, ale sędziowie im bardzo pomogli... I to było do przewidzenia Od początku było wiadomo, kto wygra ten mecz, taka prawda, niestety

Ja też bardzo lubię siatkówkę, od dziecka jeździłam na mecze reprezentacji, zbierałam autografy, zdjęcia...
I zawsze chętnie oglądam mecze

Ręczną też bardzo lubię, ale siatkówka to mój nr 1 Natomiast o piłce nożnej mam podobne zdanie, jak reszta dziewczyn
Stary 2015-01-31, 12:01   #2741
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Katarczycy nie zagrali źle - to fakt, ale sędziowie im bardzo pomogli... I to było do przewidzenia Od początku było wiadomo, kto wygra ten mecz, taka prawda, niestety

Ja też bardzo lubię siatkówkę, od dziecka jeździłam na mecze reprezentacji, zbierałam autografy, zdjęcia...
I zawsze chętnie oglądam mecze

Ręczną też bardzo lubię, ale siatkówka to mój nr 1 Natomiast o piłce nożnej mam podobne zdanie, jak reszta dziewczyn
Ja najbardziej lubię żużel, ale to już wiecie, oprócz tego chętnie oglądam naszych skoczków narciarskich i ostatnio tenisa, mój TŻ mi nieco wytłumaczył, bo wcześniej byłam zielona w tym temacie.
Stary 2015-01-31, 12:18   #2742
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Ja najbardziej lubię żużel, ale to już wiecie, oprócz tego chętnie oglądam naszych skoczków narciarskich i ostatnio tenisa, mój TŻ mi nieco wytłumaczył, bo wcześniej byłam zielona w tym temacie.
Wiemy, wiemy o Twojej fascynacji żużlem
Nigdy nie miałam okazji być na żużlu, czasem w telewizji obejrzę, ale na żywo to musi być moc! Na pewno niesamowite przeżycie!

Tenisa też bardzo lubię Marzy mi się wyjazd na Wimbledon albo turniej Roland'a Garros'a w Paryżu Może kiedyś...

Miłego weekendu, Dziewczyny!
Stary 2015-01-31, 12:36   #2743
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ty też dołączasz do grona pięknych trzydziestoletnich?

Z którego maja jesteś?
Wychodzę z założenia, że nie ważne ile się ma lat. Ważne, na ile się człowiek czuje Ja mojej trzydziestki nie odczuwam

Takie sytuacje są najlepsze Mnie rok temu pani w Lidlu poprosiła o dowód, gdy kupowałam alkohol Moja mama, która była ze mną zaczęła się tak śmiać, że pani na kasie zgłupiała Ale dowód pokazać musiałam

Jak równo
7 maja

Cytat:
biedna Pani

Gratulacje! Ja się obroniłam w lipcu i muszę przyznać, że zaczynam tęsknić za studiami

Cytat:
Nawet nie wiesz jak mnie to denerwuje. Moglibyśmy mieć potęgi w wielu dyscyplinach, które zamiast tego uśmierca się. Gdyby tylko te pieniądze co idą na nożną, były rzucone gdzie indziej.. A tak piłkarze dostają miliony za to że wyjdą na boisko i dadzą zgnoić się
Mamy sukcesy w wielu dziedzinach sportu (Malitowski z Leunis chociażby) o których nic nie słychać, bo nie są piłką nożną...

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-31, 13:09   #2744
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Fajne są te mokasyny A za takie pieniądze, to żal by było nie wziąć
Jak widać Zarze też się one spodobały, skoro w nowej kolekcji znowu zdecydowali się wypuścić taki model
Normalnie nie lubię tego argumentu, bo kojarzy mi się z czasami kiedy pod ty pretekstem kupowałam byle bluzki, bo kosztowały 15 zł na wyprzedaży Ale tu akurat ciężko się nie zgodzić, tym bardziej, że już wcześniej wpadły mi w oko Teraz będę się czaiła na te drugie tylko, że czarne
Cytat:
biedna Pani

Ooo, gratulacje !

Mówiłam Wam kiedyś, że moją słabością są lumpeksy - zawsze na coś się skusiłam, bo "przecież za 3zł to szkoda nie brać" ale dziś byłam ze szwagierką i nie dałam się skusić żadnej bluzeczce Czuję duuużą ulgę, bo ostatnio sporo rzeczy wywaliłam/wystawiłam na Vinted i wisi tylko to co naprawdę lubię i noszę Brakuje mi jeszcze kilku klasyków, ale najpierw trza iść na siłkę
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-31, 13:34   #2745
--Olka--
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie.
Choćby ta kwestia z brakiem krytego toru dla łyżwiarzy. A duże pieniądze idą na marnych grajków.
Stary 2015-01-31, 13:40   #2746
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy nie miałam okazji być na żużlu, czasem w telewizji obejrzę, ale na żywo to musi być moc! Na pewno niesamowite przeżycie!

Tenisa też bardzo lubię Marzy mi się wyjazd na Wimbledon albo turniej Roland'a Garros'a w Paryżu Może kiedyś...

Żużel to akurat bardzo rodzinny sport, zazwyczaj jest tak, że dziadek zabiera swoje dzieci, a potem te dzieci zabierają swoje dzieci i tak dalej. To jest fajne jak się siedzi na trybunach, a obok Ciebie dzieciaczki w wieku 4-5 lat i ogarniają zawodników lepiej niż Ty
Mnie i mamę też po raz pierwszy zabrał mój ojczym i totalnie przepadłyśmy!

Mi się marzy kurs tenisa, ale nie wiem czy nie jestem na to już za stara Po za tym jestem malusia, a w tenisa lepiej grają osoby wysokie. Ja to bym się chyba tylko do skoków narciarskich nadawała

A tak na marginesie, dziś odkopałam swój róż ze Sleeka Mirrored Pink i nie mogę się "napaczeć" na efekt, zupełnie o nim zapomniałam! Polecam wszystkim blondynkom z jasną karnacją!
Stary 2015-01-31, 13:47   #2747
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Mówiłam Wam kiedyś, że moją słabością są lumpeksy - zawsze na coś się skusiłam, bo "przecież za 3zł to szkoda nie brać" ale dziś byłam ze szwagierką i nie dałam się skusić żadnej bluzeczce Czuję duuużą ulgę, bo ostatnio sporo rzeczy wywaliłam/wystawiłam na Vinted i wisi tylko to co naprawdę lubię i noszę Brakuje mi jeszcze kilku klasyków, ale najpierw trza iść na siłkę
też się na tym czesto łapałam, na szczęscie wyrosłam już z tego . Zawsze jak było cos ładnego taniego to brałam, co z tego ze nie w moim stylu i i tak nie założe, to już nie ma zadnego znaczenia zazdroszczę uporania sie z tym bo u mnie wciąż coś zalega niestety.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-31, 17:36   #2748
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:

Jeśli już któryś wybierasz to polecam Wimbledon, zdecydowanie bardziej mi się podobało niż na RG
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-31, 17:45   #2749
--Olka--
Zakorzenienie

Ja obiecuję sobie w kółko, że muszę zrobić jakieś porządki, bo połowę szafy mam do wywalenia (jak nie więcej).

To sobie skoki pooglądałam.
Stary 2015-01-31, 20:10   #2750
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Żużel to akurat bardzo rodzinny sport, zazwyczaj jest tak, że dziadek zabiera swoje dzieci, a potem te dzieci zabierają swoje dzieci i tak dalej. To jest fajne jak się siedzi na trybunach, a obok Ciebie dzieciaczki w wieku 4-5 lat i ogarniają zawodników lepiej niż Ty
Mnie i mamę też po raz pierwszy zabrał mój ojczym i totalnie przepadłyśmy!

Mi się marzy kurs tenisa, ale nie wiem czy nie jestem na to już za stara Po za tym jestem malusia, a w tenisa lepiej grają osoby wysokie. Ja to bym się chyba tylko do skoków narciarskich nadawała

A tak na marginesie, dziś odkopałam swój róż ze Sleeka Mirrored Pink i nie mogę się "napaczeć" na efekt, zupełnie o nim zapomniałam! Polecam wszystkim blondynkom z jasną karnacją!
Super z tym żużlem! Nie miałam pojęcia, że to taki rodzinny sport To jest wspaniałe, jak całe rodziny uczestniczą w sportowych wydarzeniach

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Jeśli już któryś wybierasz to polecam Wimbledon, zdecydowanie bardziej mi się podobało niż na RG
Byłaś na obu turniejach? Wow, zazdroszczę!

Ja kiedyś na pewno też się wybiorę Dziękuję za sugestię odnośnie Wimbledonu
Stary 2015-01-31, 20:22   #2751
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Super z tym żużlem! Nie miałam pojęcia, że to taki rodzinny sport To jest wspaniałe, jak całe rodziny uczestniczą w sportowych wydarzeniach

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Byłaś na obu turniejach? Wow, zazdroszczę!

Ja kiedyś na pewno też się wybiorę Dziękuję za sugestię odnośnie Wimbledonu
Tak, byłam na obu i szczerze polecam, niesamowita atmosfera jakbyś miała jakieś pytania organizacyjne albo coś to pisz, chętnie podzielę się doświadczeniem
Stary 2015-01-31, 20:49   #2752
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, byłam na obu i szczerze polecam, niesamowita atmosfera jakbyś miała jakieś pytania organizacyjne albo coś to pisz, chętnie podzielę się doświadczeniem
A sama grasz w tenisa ?
Stary 2015-01-31, 21:01   #2753
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
A sama grasz w tenisa ?
Teraz to sporadycznie bo czasu mało, ale przez jakieś 5 lat w trakcie gimnazjum/liceum grałam całkiem sporo, z 4 razy w tygodniu teraz mało co pamiętam z gry... ale wciąż uwielbiam i śledzę na bieżąco, a od czasu do czasu idę pograć
Stary 2015-02-01, 07:38   #2754
monimyszek
Zakorzenienie

Witajcie miłego dnia
Stary 2015-02-01, 11:37   #2755
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super! Ja w tym roku na pewno nie pojadę, ale może w przyszłym, więc jeśli mogę - to się do Ciebie odezwę w tej sprawie

A na czyich meczach byłaś? Na żywo to musi super wyglądać
Stary 2015-02-01, 12:00   #2756
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super! Ja w tym roku na pewno nie pojadę, ale może w przyszłym, więc jeśli mogę - to się do Ciebie odezwę w tej sprawie

A na czyich meczach byłaś? Na żywo to musi super wyglądać
Ja w tym roku może pojadę znowu na Wimbledon, ale zobaczymy jak to się ułoży

Na RG byłam na Djokovicu (po meczu podpisał piłkę), V. Williams z Radwańską, Anie Ivanovic, Tsondze i jeszcze kilku mniej czołowych zawodników ale to była 3 rd więc nie była to ta najwyższa półka. Na Wimbledonie na 4rd byłam, wtedy grali: Federer (na nim mi najbardziej zależało a miałam miejsce w 2. rzędzie więc tak blisko) z Robredo, Nadal z Kyrgiosem (wtedy co przegrał), pamiętny debel sióstr Williams gdzie Serena zachowywała się jak po %%% , Sharapova, Kvitova... Murraya nie widziałam podczas meczu ale wkradłyśmy się z siostrą na korty treningowe i wtedy do niego podeszłam, podpisał piłeczkę, podobnie z Genie Bouchard, też miała trening a po treningu zgodziła się na selfie , Sharapova tez na trenignu była
Także niezapomniane wspomnienia, polecam się kiedyś wybrać, droga trochę impreza ale warto
Stary 2015-02-01, 12:43   #2757
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w tym roku może pojadę znowu na Wimbledon, ale zobaczymy jak to się ułoży

Na RG byłam na Djokovicu (po meczu podpisał piłkę), V. Williams z Radwańską, Anie Ivanovic, Tsondze i jeszcze kilku mniej czołowych zawodników ale to była 3 rd więc nie była to ta najwyższa półka. Na Wimbledonie na 4rd byłam, wtedy grali: Federer (na nim mi najbardziej zależało a miałam miejsce w 2. rzędzie więc tak blisko) z Robredo, Nadal z Kyrgiosem (wtedy co przegrał), pamiętny debel sióstr Williams gdzie Serena zachowywała się jak po %%% , Sharapova, Kvitova... Murraya nie widziałam podczas meczu ale wkradłyśmy się z siostrą na korty treningowe i wtedy do niego podeszłam, podpisał piłeczkę, podobnie z Genie Bouchard, też miała trening a po treningu zgodziła się na selfie , Sharapova tez na trenignu była
Także niezapomniane wspomnienia, polecam się kiedyś wybrać, droga trochę impreza ale warto
To ja Wam opowiem też coś zabawnego, co zdarzyło mi się podczas jednego wyjazdu na Grand Prix na żużlu, a zapamiętam to do końca życia.
Ogólnie wspólnie z rodziną, nauczeni doświadczeniem, zakupiliśmy bilety na tą imprezę od razu kiedy się tylko pojawiły, szybko klepnęliśmy hotel w rozsądnej cenie i nic, tylko czekać na wyjazd. Kiedy dotarliśmy taksówką pod hotel to nam się zdawało, że coś tu nie gra, to chyba nie nasz, bo wygląda dość .. ekskluzywnie. Ale wszystko się zgadzało, więc wchodzimy do środka, stajemy przy recepcji, rozglądamy się po lobby bar, a tam WSZYSCY zawodnicy. Po prostu wszyscy Pani recepcjonistka w ogóle myślała, że jesteśmy z ekipy któregoś z żużlowców, a potem powiedziała, że to jest hotel, w którym oni wszyscy się zawsze zatrzymują i świetnie trafiliśmy Także przez 2 dni jeździłam z nimi wszystkimi windami, jadłam śniadania obok nich, kiedy wychodziłam z pokoju, to któryś mi się zawsze na korytarzu zakręcił. A ponieważ było to ostatnie Grand Prix w cyklu, zorganizowano tam też wieczorem imprezę na cześć nowego mistrza świata.
Ogólnie byłam w szoku po pięciu zawałach kiedy stamtąd wyjeżdżaliśmy
Stary 2015-02-01, 12:56   #2758
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
To ja Wam opowiem też coś zabawnego, co zdarzyło mi się podczas jednego wyjazdu na Grand Prix na żużlu, a zapamiętam to do końca życia.
Ogólnie wspólnie z rodziną, nauczeni doświadczeniem, zakupiliśmy bilety na tą imprezę od razu kiedy się tylko pojawiły, szybko klepnęliśmy hotel w rozsądnej cenie i nic, tylko czekać na wyjazd. Kiedy dotarliśmy taksówką pod hotel to nam się zdawało, że coś tu nie gra, to chyba nie nasz, bo wygląda dość .. ekskluzywnie. Ale wszystko się zgadzało, więc wchodzimy do środka, stajemy przy recepcji, rozglądamy się po lobby bar, a tam WSZYSCY zawodnicy. Po prostu wszyscy Pani recepcjonistka w ogóle myślała, że jesteśmy z ekipy któregoś z żużlowców, a potem powiedziała, że to jest hotel, w którym oni wszyscy się zawsze zatrzymują i świetnie trafiliśmy Także przez 2 dni jeździłam z nimi wszystkimi windami, jadłam śniadania obok nich, kiedy wychodziłam z pokoju, to któryś mi się zawsze na korytarzu zakręcił. A ponieważ było to ostatnie Grand Prix w cyklu, zorganizowano tam też wieczorem imprezę na cześć nowego mistrza świata.
Ogólnie byłam w szoku po pięciu zawałach kiedy stamtąd wyjeżdżaliśmy
Haha, to nieźle Wam się udało
Ja miałam podobne szczęście, kiedyś byłam na meczu pokazowym Davida Nalbandiana (teraz już nie gra ale swego czasu był dość dobry), chciałyśmy z siostrą do niego podejść żeby nam podpisał piłkę ale się nie udało bo takie tłumy a on szybko zszedł z kortu. Było to za granicą, po paru dniach miałyśmy lot powrotny, stoimy na lotnisku przy nadawaniu bagaży a tam... David okazało się że leci tym samym lotem do Wiednia, chwilę pogadałyśmy i cyknęłyśmy fotkę a z kolei podczas lotu Wiedeń-Kraków leciałyśmy z Ulką Radwańską ale jej to akurat nie lubię
Stary 2015-02-01, 14:12   #2759
caarolaaa
Zakorzenienie

Dziękuję Wam bardzo jeszcze do mnie trochę nie dociera, że po wielu miesiącach męki z promotorką wreszcie udało mi się obronić

Co do sportu to ja w porównaniu do większości z Was uwielbiam piłkę nożną polska liga kompletnie mnie nie interesuje, wspieram naszą reprezentację, ale również uważam, że to przesada inwestować w naszym kraju w ten sport kocham ligę hiszpańską i FC Barcelonę Byłam nawet na dwóch meczach (jeden w Barcelonie, drugi w Gdańsku).
Bardzo lubię oglądać też siatkarzy i ręcznych no i lekkoatletyka, w szczególności biegi
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 16:31   #2760
sskers
batonik

Omal nie zeszłam na zawał

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości