|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI
Cytat:
![]() Dziewczyny, pochwalę się Wam, dzisiaj miałam obronę więc już oficjalnie mam tytuł magistra jestem tak zmęczona, że póki co nie dotarło to do mnie. Nowy etap życia uważam za otwarty
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część VI
Cytat:
|
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odnośnie obrony i legitymowania przy zakupie alkoholu, to mogę opisać swoje doświadczenia. Pewnie niektóre z was już czytały te historie, bo opisywałam w kilku wątkach, ale cóż... Przeczytają raz jeszcze Otóż kończyłam studia w 2012, akurat trwało Euro 2012 w Polsce, moja obrona odbywała się dzień przed meczem z Rosjanami, następnego dnia inne seminarium miało obronę, więc umówiliśmy się na wspólne kibicowanie. Szłam na spotkanie, gdy zadzwoniła koleżanka, żebym wzięła piwo jak będę przechodziła koło sklepu. Tym sposobem chwilę przed meczem wpadłam zziajana do Polo po czteropak piwa, kolejka długa jak diabli, wszyscy z alko na mecz . A kasjerka do mnie: "Dowodzik jest?" Ja karpik . Nie wiem co jej odbiło w tym momencie, oczywiście dowodu nie miałam , a awanturować się nie bardzo mogłam, bo tuzin facetów stojących za mną w kolejce już szykował się do zamordowania mnie, bo spieszyli się na mecz. Tym sposobem nie kupiłam piwa, a znajomi mieli powód do żartów przez dłuższy czas. Co dobre pamiętam, że na I roku kupowałam spirytus (do celów kosmetycznych) i nikt mnie o dowód nie zapytał. Także chyba studia mnie odmłodziły .Aaa. Jak miałam 23 czy 24 lata i byłam z mamą u okulisty, to babka w recepcji dała mamie do wypełnienia moją kartę . A potem zdziwiła się datą urodzenia i pytała, czy na pewno 88, a nie 98 . Ostatnio posunęłam się jednak w czasie i najwyraźniej wyglądzie, bo nie mam takich "problemów" .Co nie zmienia faktu, że w pracy i osobę w moim wieku niektórzy odbierają mało profesjonalnie .Smutno mi, bo niestety polegliśmy z Katarem .
![]() Edytowane przez --Olka-- Czas edycji: 2015-01-31 o 00:28 |
|
|
|
|
#2734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
Innego scenariusza być nie mogło. Swoją drogą ciekawa jestem, jak będzie wyglądał finał...Niezła historia z tym dowodem
Edytowane przez Agnessa* Czas edycji: 2015-01-31 o 00:53 |
||
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Przed meczem z Chorwacją trzymałam kciuki, mówiąc, że to nasz najważniejszy mecz i muszą się spiąć, a dalej... trudno. Nawet 4 miejsce to będzie bardzo dobry rezultat. Chociaż po dzisiejszym początku myślałam, że dadzą radę . Nie da się zagrać 3 meczy po kolei na takim speedzie. Akurat nie wydaje mi się, żebyśmy zostali jakoś skrzywdzeni przez sędziów, "Katarczycy" zagrali lepiej i tyle.Chociaż może łatwo mi mówić, za siatkarzami bardziej jestem
|
|
|
#2736 | ||
|
batonik
|
caarolaaa
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie rozbawiły memy po tym meczu
![]() Mi jest bardzo żal, bo piłkarze ręczni to kolejny argument po siatkarzach, żużlowcach i kilku naszych polskich lekkoatletach i olimpijczykach, iż piłka nożna to żaden sport narodowy, bo jesteśmy w tym beznadziejni i tyle. Było już mnóstwo trenerów, zmian w kadrze itp. a tak czy siak dostajemy się na Mundial/Euro, tylko wtedy kiedy jesteśmy gospodarzami Mamy tylu wspaniałych sportowców i wspaniałych dyscyplin, w których Polacy wiodą prym, a wszyscy i tak będą się podniecać Lewandowskim. |
|
|
|
#2738 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katarczycy nie zagrali źle - to fakt, ale sędziowie im bardzo pomogli... I to było do przewidzenia Od początku było wiadomo, kto wygra ten mecz, taka prawda, niestety ![]() Ja też bardzo lubię siatkówkę, od dziecka jeździłam na mecze reprezentacji, zbierałam autografy, zdjęcia... I zawsze chętnie oglądam mecze ![]() Ręczną też bardzo lubię, ale siatkówka to mój nr 1 Natomiast o piłce nożnej mam podobne zdanie, jak reszta dziewczyn |
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie miałam okazji być na żużlu, czasem w telewizji obejrzę, ale na żywo to musi być moc! Na pewno niesamowite przeżycie! Tenisa też bardzo lubię ![]() Miłego weekendu, Dziewczyny!
|
|
|
|
|
#2743 | ||
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje! Ja się obroniłam w lipcu i muszę przyznać, że zaczynam tęsknić za studiami ![]() Mamy sukcesy w wielu dziedzinach sportu (Malitowski z Leunis chociażby) o których nic nie słychać, bo nie są piłką nożną... |
||
|
|
|
#2744 | ||
|
Kociara
|
Cytat:
Ale tu akurat ciężko się nie zgodzić, tym bardziej, że już wcześniej wpadły mi w oko Teraz będę się czaiła na te drugie tylko, że czarne ![]() Cytat:
Mówiłam Wam kiedyś, że moją słabością są lumpeksy - zawsze na coś się skusiłam, bo "przecież za 3zł to szkoda nie brać" ale dziś byłam ze szwagierką i nie dałam się skusić żadnej bluzeczce Czuję duuużą ulgę, bo ostatnio sporo rzeczy wywaliłam/wystawiłam na Vinted i wisi tylko to co naprawdę lubię i noszę Brakuje mi jeszcze kilku klasyków, ale najpierw trza iść na siłkę |
||
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choćby ta kwestia z brakiem krytego toru dla łyżwiarzy. A duże pieniądze idą na marnych grajków .
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie i mamę też po raz pierwszy zabrał mój ojczym i totalnie przepadłyśmy! Mi się marzy kurs tenisa, ale nie wiem czy nie jestem na to już za stara Po za tym jestem malusia, a w tenisa lepiej grają osoby wysokie. Ja to bym się chyba tylko do skoków narciarskich nadawała A tak na marginesie, dziś odkopałam swój róż ze Sleeka Mirrored Pink i nie mogę się "napaczeć" na efekt, zupełnie o nim zapomniałam! Polecam wszystkim blondynkom z jasną karnacją! |
|
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę uporania sie z tym bo u mnie wciąż coś zalega niestety.
|
|
|
|
|
#2748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
Ja obiecuję sobie w kółko, że muszę zrobić jakieś porządki, bo połowę szafy mam do wywalenia (jak nie więcej).
To sobie skoki pooglądałam .
|
|
#2750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest wspaniałe, jak całe rodziny uczestniczą w sportowych wydarzeniach ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
Ja kiedyś na pewno też się wybiorę
|
||
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na czyich meczach byłaś? Na żywo to musi super wyglądać |
|
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na RG byłam na Djokovicu (po meczu podpisał piłkę , Sharapova, Kvitova... Murraya nie widziałam podczas meczu ale wkradłyśmy się z siostrą na korty treningowe i wtedy do niego podeszłam, podpisał piłeczkę, podobnie z Genie Bouchard, też miała trening a po treningu zgodziła się na selfie , Sharapova tez na trenignu była ![]() Także niezapomniane wspomnienia, polecam się kiedyś wybrać, droga trochę impreza ale warto
|
|
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie wspólnie z rodziną, nauczeni doświadczeniem, zakupiliśmy bilety na tą imprezę od razu kiedy się tylko pojawiły, szybko klepnęliśmy hotel w rozsądnej cenie i nic, tylko czekać na wyjazd. Kiedy dotarliśmy taksówką pod hotel to nam się zdawało, że coś tu nie gra, to chyba nie nasz, bo wygląda dość .. ekskluzywnie. Ale wszystko się zgadzało, więc wchodzimy do środka, stajemy przy recepcji, rozglądamy się po lobby bar, a tam WSZYSCY zawodnicy. Po prostu wszyscy Pani recepcjonistka w ogóle myślała, że jesteśmy z ekipy któregoś z żużlowców, a potem powiedziała, że to jest hotel, w którym oni wszyscy się zawsze zatrzymują i świetnie trafiliśmy Także przez 2 dni jeździłam z nimi wszystkimi windami, jadłam śniadania obok nich, kiedy wychodziłam z pokoju, to któryś mi się zawsze na korytarzu zakręcił. A ponieważ było to ostatnie Grand Prix w cyklu, zorganizowano tam też wieczorem imprezę na cześć nowego mistrza świata.Ogólnie byłam w szoku po pięciu zawałach kiedy stamtąd wyjeżdżaliśmy
|
|
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam podobne szczęście, kiedyś byłam na meczu pokazowym Davida Nalbandiana (teraz już nie gra ale swego czasu był dość dobry), chciałyśmy z siostrą do niego podejść żeby nam podpisał piłkę ale się nie udało bo takie tłumy a on szybko zszedł z kortu. Było to za granicą, po paru dniach miałyśmy lot powrotny, stoimy na lotnisku przy nadawaniu bagaży a tam... David okazało się że leci tym samym lotem do Wiednia, chwilę pogadałyśmy i cyknęłyśmy fotkę a z kolei podczas lotu Wiedeń-Kraków leciałyśmy z Ulką Radwańską ale jej to akurat nie lubię
|
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam bardzo
Co do sportu to ja w porównaniu do większości z Was uwielbiam piłkę nożną kocham ligę hiszpańską i FC Barcelonę Bardzo lubię oglądać też siatkarzy i ręcznych
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

jestem tak zmęczona, że póki co nie dotarło to do mnie. Nowy etap życia uważam za otwarty

. Nie wiem co jej odbiło w tym momencie, oczywiście dowodu nie miałam
, a awanturować się nie bardzo mogłam, bo tuzin facetów stojących za mną w kolejce już szykował się do zamordowania mnie, bo spieszyli się na mecz. Tym sposobem nie kupiłam piwa, a znajomi mieli powód do żartów przez dłuższy czas.
.
.
.