Mamusie wrześniowo-październikowe 2013! cz. XVI - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-31, 21:19   #2311
kahunia
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowo-październikowe 2013! cz. XVI

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Kurczę mam kupon allegro i chciałabym kupić jakiś ciuch, albo buty.
Płaszczyk by mi się przydał, ale nic mi się nie podoba
Spodnie bym chciała, ale nie wiem jakie
Buty też znalazłyby miejsce u mnie w szafie
Bluzkę chętnie bym przygarnęła, ale nie wiem którą
Czyli: masz za mało kuponów

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-31, 21:24   #2312
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
dziś przepadnie, bo chyba się na nic nie zdecyduję
Stary 2015-01-31, 21:32   #2313
Poziomkowa89
Zakorzenienie

A co masz na oku? Doradzimy.

Byliśmy na sali zabaw ale byl bal karnawałowy byli tłum dzieci wiec nawet nie wchodziliśmy. Pojechaliśmy do kawiarni z sala zabaw. Leo ma szalone pomysły chciał wejść po drabinie do domku z krześlem w ręce jak mu pomogłam z tym bo chcialam sprawdzić jego dalsze plany to okazało sie ze chce zjechac ze zjeżdżalni siedząc na krześle

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-31, 21:42   #2314
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
A co masz na oku? Doradzimy.

Byliśmy na sali zabaw ale byl bal karnawałowy byli tłum dzieci wiec nawet nie wchodziliśmy. Pojechaliśmy do kawiarni z sala zabaw. Leo ma szalone pomysły chciał wejść po drabinie do domku z krześlem w ręce jak mu pomogłam z tym bo chcialam sprawdzić jego dalsze plany to okazało sie ze chce zjechac ze zjeżdżalni siedząc na krześle
nie mogę przestać się śmiać
może przez soplicę orzech laskowy
Wiesz co, mi ciężko coś kupić, bo bluzki muszą być dość szerokie ze względu na odstający brzuchol Spodnie wolę z trochę wyższym stanem, nie cierpię biodrówek, bo mi spadają Buty uwielbiam każde (w miarę ładne ) większość leży w szafie i czeka na swoją kolej
Stary 2015-01-31, 21:52   #2315
MsLullaby
Zakorzenienie

Zjadłam frytki i pół dużej pizzy, jestem krową, będę słoniem, dziękuję dobranoc

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-31, 22:03   #2316
kahunia
Zadomowienie

Ja się dzisiaj obkupiłam pojechałam z mamą na zakupy i w końcu jakiś nowy ciuch wpadł mi do szafy Amelce oczywiście też coś kupiłam, fajne przeceny są w cocodrillo, za 20-30 zł tuniki czy sukienki, a jakość jest super, także warto. Za to u mnie w hm czaiłam się dla Amelki na taką tunikę jeansową z rajtami, za 80 zł jest więc sporo... myślałam, że przecenia w końcu i dzisiaj patrzę, że nie ma tego tam, gdzie zawsze, na przecenie też nie - i już się wkurzyłam, że przecenili i mi wykupili, patrzę, a ona z nową kolekcją wisi oszuści

Stary 2015-01-31, 22:23   #2317
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Zjadłam frytki i pół dużej pizzy, jestem krową, będę słoniem, dziękuję dobranoc
Ooo nie,słonice 2 lata w ciazy chodzą

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-31, 22:29   #2318
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Kahunia niezła cena tej sukienki

Lula

Jaika zamów buty od przybytku głową nie boli

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Musze isc do tego cocodrilo bo jeszcze mnie tam nigdy nie widzieli!

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Upiekłam dzis dzieciom placek w kształcie misia murzynek z wiśniami. A starym mufinki z wiśniami bo mi zostały.

Czekamy na dzidziusia
Stary 2015-01-31, 22:42   #2319
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Kahunia niezła cena tej sukienki

Lula

Jaika zamów buty od przybytku głową nie boli

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Musze isc do tego cocodrilo bo jeszcze mnie tam nigdy nie widzieli!

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Upiekłam dzis dzieciom placek w kształcie misia murzynek z wiśniami. A starym mufinki z wiśniami bo mi zostały.
Taka http://www.hm.com/pl/product/31157?article=31157-B a że matka kupiła sobie dzisiaj koszulę w takim kolorze to i dziecku by się coś przydało chyba druknę kupon na 25%

A z cocodrillo to się pośpiesz bo niby ostatnie dni wyprzedaży, a tam bez przecen to ceny raczej kosmiczne, zresztą sklep internetowy też mają to możesz zajrzeć

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

I muszę Amelkę nauczyć babskiej solidarności, bo jak przyszłam z torbami to popatrzyła co jej kupiłam - nawet dobrą reklamówkę polosowała - a później zgarnęła rachunek za moje zakupy i zaniosła tż'towi

Stary 2015-01-31, 22:43   #2320
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Taka http://www.hm.com/pl/product/31157?article=31157-B a że matka kupiła sobie dzisiaj koszulę w takim kolorze to i dziecku by się coś przydało chyba druknę kupon na 25%

A z cocodrillo to się pośpiesz bo niby ostatnie dni wyprzedaży, a tam bez przecen to ceny raczej kosmiczne, zresztą sklep internetowy też mają to możesz zajrzeć
Śliczna nie moge oglądać dziewczynkowych ubranek
W hm kupiłaś sobie koszule? Tez bym chciala

Czekamy na dzidziusia
Stary 2015-01-31, 23:03   #2321
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Śliczna nie moge oglądać dziewczynkowych ubranek
W hm kupiłaś sobie koszule? Tez bym chciala
Koszula w reserved, ale w hm też chyba widziałam.

W ogóle w reserved widziałam rozmiary 44 - źle to wpływa na moją motywację, ale w sumie fajnie, że nie tylko dla szczuplaków szyją

Stary 2015-01-31, 23:11   #2322
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Koszula w reserved, ale w hm też chyba widziałam.

W ogóle w reserved widziałam rozmiary 44 - źle to wpływa na moją motywację, ale w sumie fajnie, że nie tylko dla szczuplaków szyją
Widziałam fajne w hm ale sa strasznie długie. A ja nie bede tego nosić w spodniach. Never.
Co do paragonu to nieźle cie urządziła

Czekamy na dzidziusia
Stary 2015-01-31, 23:25   #2323
kahunia
Zadomowienie

To zobacz ta w reserved ja mam ja tak do bioder, spokojnie można na wierzchu nosić

Stary 2015-01-31, 23:27   #2324
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Tylko ze kartę podarunkowa mam do hm a tera mamy plan oszczędzać bo do wiosny chcemy zrobić łazienkę i pokój leonka

Czekamy na dzidziusia
Stary 2015-01-31, 23:38   #2325
kahunia
Zadomowienie

A no to lipa. Ale może w hm coś jeszcze będzie co by Ci pasowało

My latem Ameli pokój chcemy robić, powoli się rozglądam za mebelkami i zaczynam się wkurzać bo wszędzie z jakimiś kolorowymi dodatkami a ja chcę białe całe. W Ikei fajne można zmontować ale komoda mi za niska :p a z innej serii nie wiem czy czasem odcienie nie będą różne. No i tak cały czas coś.

Stary 2015-01-31, 23:45   #2326
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

I muszę Amelkę nauczyć babskiej solidarności, bo jak przyszłam z torbami to popatrzyła co jej kupiłam - nawet dobrą reklamówkę polosowała - a później zgarnęła rachunek za moje zakupy i zaniosła tż'towi
Nie trzeba już drukować
ale Cie zrobiła z paragonem Heheh
Stary 2015-01-31, 23:47   #2327
Poziomkowa89
Zakorzenienie

A ściany jak zaplanowalaś?

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Laryska to jak to sie teraz odbywa?

Czekamy na dzidziusia
Stary 2015-01-31, 23:51   #2328
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
nie mogę przestać się śmiać
może przez soplicę orzech laskowy
Wiesz co, mi ciężko coś kupić, bo bluzki muszą być dość szerokie ze względu na odstający brzuchol Spodnie wolę z trochę wyższym stanem, nie cierpię biodrówek, bo mi spadają Buty uwielbiam każde (w miarę ładne ) większość leży w szafie i czeka na swoją kolej
Ja to mam tak ze jak czegoś konkretnego szukam to ciężko mi znaleźć :p a jak idę bez żadnego celu to przeważnie spoooro rzeczy mi się podoba i przeważnie tez wtedy nie mam kasy

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
O to to!

Cytat:
dziś przepadnie, bo chyba się na nic nie zdecyduję
Za 12 minut pojawi się nowy kupon
Ja go chyba wykorzystam na torbę do wózka i ogólnie do noszenia, bo moja dotychczasową sprzedalam z wózkiem i teraz chodzę jak dziad z reklamówka

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Możesz zrobić zdjęcie telefonem i to pokazać, albo pokazać w telefonie z maila bezpośrednio
Stary 2015-01-31, 23:57   #2329
Brydzia_
Zakorzenienie

kupiłam aparat od 3 lat się za to zabierałam wreszcie

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 00:06   #2330
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Ja to mam tak ze jak czegoś konkretnego szukam to ciężko mi znaleźć a jak idę bez żadnego celu to przeważnie spoooro rzeczy mi się podoba i przeważnie tez wtedy nie mam kasy

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

O to to!

Ja go chyba wykorzystam na torbę do wózka i ogólnie do noszenia, bo moja dotychczasową sprzedalam z wózkiem i teraz chodzę jak dziad z reklamówka

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Możesz zrobić zdjęcie telefonem i to pokazać, albo pokazać w telefonie z maila bezpośrednio
Ja to mam myśl kupic leowi plecak-miś i niech sam nosi swoje toboły(pieluchę, picie, zabawki, ciuchy na zmianę). Tylko nigdzie nie moge spotkać takiego plecaka

Czekamy na dzidziusia
Stary 2015-02-01, 00:47   #2331
angelikada
Wtajemniczenie

Cześć wam ja mam dopiero chwile żeby was poczytać... Bo tak ciągle coś i nigdy nie mam czasu... a aktualnie mam super fajna rewolucję i wylądowałam w wc :/ chyba przez dzisiejszy likier :/

Ale nie o tym chciałam ale wpadłam pochwalić moja Lene bo zaczęła CHODZIC jeszcze zalicza upadki ale najważniejsze że sama chce juz były moment ze kawałek przeszła ale przedwczoraj pokonała cala długość od pokoju do kuchni a to trochę spory kawałek bo z jednego końca domu do drugiego i tak kilka razy i śmiga czasem też chcę jeszcze za rączkę no bo czuję się pewniej ale i tak jestem z niej dumna

Poziomko fajne plecaki są ze skip hopa ale zaznaczam że około 100 zł kosztują :/ ale masz różne szczotka sowa motyl itd możesz sprawdzić na ich stronie moja Lena dostala pod choinkę i ma do tego jeszcze bidon i parasolke wszystko z motywem sowy ale widziałam Tez Ze Były jakieś wyprzedaże. A w piątek Lena dostala tez od mojej cioci taki mini plecaczek nawet chyba z biedronki z pieskiem słodki ale mało pojemny typowo na przekaske i picie ten ze skip hopa zostawiam na czas jak pójdzie do przedszkola

Ok mykam spać obym usnela szybko buzka !
Stary 2015-02-01, 01:15   #2332
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Laryska, brawa dla Oli, dzielna malutka
Zuzka będzie miała badania takie jak i w ubiegłym roku, generalnie napromieniują ją równo Po to żeby ocenić jak sobie radzi ta operowana nerka i ta zdrowsza, bo i na nią nadchodzi pora żeby wyleczyć...

( Współczuję. Mam nadzieję, że może tym razem lepiej przejdzie badanie i nie będzie tak płakać. Moja Gosia tylko jak zobaczy biłay strój lekarza to wpada w histerię. A gdzie jakieś osłuchanie....
Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Kto jeszcze KP? Poziomkowa i kto jeszcze?
Ja Ale przyznam, że czasami jest to upierdliwe. Np. rano jak się ubiueram do pracy i jestem rozebrana to Gosia krzyczy cyyyycy i zaczyna wyyyyć jakby to miał być ostatni cyc w jej życiu. No i zaczynam seans na klopie....

Ja się tylko boję jak będą wyglądały po karmieniu

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość

Pamięta mnie ktoś jeszcze?
Smutno mi bez was, ale nie mam ostatnio możliwości Was poczytać :/
Kubuś mi choruje juz 3 tydzień, najpierw angina, 3 dni po wybraniu antybiotyku straszny katar i kaszel. Na szczęście bez zmian osluchowych. Inhalujemy się i na razie malutka ale chyba poprawa jest. Kupiłam w końcu katarek, super wyciąga, tylko ile przy tym krzyku i płaczu wczoraj aż mi Kubuś ochrypl. Do tego nieźle dokazuje, bo ileż można samemu z matką w 4 ścianach siedzieć
A I ciocia, która mi trochę pomagała tez choruje juz 2 tygodnie i ze wszystkim niestety sama walczę. najgorzej, że od wczoraj mnie strasznie brzuch boli i nic pomimo odpoczynku nie przechodzi. Boje się bo z Kubusiem w 23tc wylądowałam w szpitalu z zagrażającym porodem przedwczesnym i teraz tez 23tc :/
Zdrówka dla Kubusia !!!!
A Ty jak się czujesz?

Cytat:
Ja się dzisiaj obkupiłam pojechałam z mamą na zakupy i w końcu jakiś nowy ciuch wpadł mi do szafy Amelce oczywiście też coś kupiłam, fajne przeceny są w cocodrillo, za 20-30 zł tuniki czy sukienki, a jakość jest super, także warto. Za to u mnie w hm czaiłam się dla Amelki na taką tunikę jeansową z rajtami, za 80 zł jest więc sporo... myślałam, że przecenia w końcu i dzisiaj patrzę, że nie ma tego tam, gdzie zawsze, na przecenie też nie - i już się wkurzyłam, że przecenili i mi wykupili, patrzę, a ona z nową kolekcją wisi oszuści
. Ja czasami jak patrzę na ceny ubranek to mnie osłabia. Moja teściowa mieszka w małej miejscowości i obkupuje Małą w ubrania lumpowe za 1-2 zł (??!!). Niektóre nie posiadają śladów użytkowania...więc na wiosnę koniecznie sama muszę pójść na ryneczek

Ja generalnie mam problem z rajstopami-wszystkie, które Gosia dostała skulkowały się zanim poszły do pierwszego prania.

Ja sobie kupiłam kilka ubrań teraz na wyprzedażach ale bez szału. W przymierzalni to w ogóle depresji dostałam z powodu brzucha ale na poprawę humoru kupiłam sobie futerko w panterkę (!!!). Więc od poniedziałku Warszawa jest moja No co- trzeba mieć coś od życia

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ----------

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
Cześć wam ja mam dopiero chwile żeby was poczytać... Bo tak ciągle coś i nigdy nie mam czasu... a aktualnie mam super fajna rewolucję i wylądowałam w wc :/ chyba przez dzisiejszy likier :/

Ale nie o tym chciałam ale wpadłam pochwalić moja Lene bo zaczęła CHODZIC !
Brawo dla Lenki !!!

A ja się pytam- czy poza moją Gosią i Julkiem Madziuchny któraś pocieszka jeszcze nie chodzi?

---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Druga runda- czyli witamy kolejne maluchy

misia332 (Monika, 27 l.) tp. 11.01.10.2015 Antoś ur. 08.01.2015 (3160 g, 50 cm, SN)
Logoasia (Asia, 27l.) tp. 06.02.2015 Karolinka ur. 29.01.2015 (3220, 50cm, SN)

Gratulacje !!!

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 07:24   #2333
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to mam tak ze jak czegoś konkretnego szukam to ciężko mi znaleźć :p a jak idę bez żadnego celu to przeważnie spoooro rzeczy mi się podoba i przeważnie tez wtedy nie mam kasy

no i kupon przepadł
oj to koniecznie kup jakąś torbę
Cytat:
Ale nie o tym chciałam ale wpadłam pochwalić moja Lene bo zaczęła CHODZIC jeszcze zalicza upadki ale najważniejsze że sama chce juz były moment ze kawałek przeszła ale przedwczoraj pokonała cala długość od pokoju do kuchni a to trochę spory kawałek bo z jednego końca domu do drugiego i tak kilka razy i śmiga czasem też chcę jeszcze za rączkę no bo czuję się pewniej ale i tak jestem z niej dumna
Lencia
Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
( Współczuję. Mam nadzieję, że może tym razem lepiej przejdzie badanie i nie będzie tak płakać. Moja Gosia tylko jak zobaczy biłay strój lekarza to wpada w histerię. A gdzie jakieś osłuchanie....
Emilka ma to samo, jak tylko wejdziemy do gabinetu, to robi się podkówka i w ryk

Badzia nie spinaj się tak, że Gosia jeszcze nie chodzi. Widocznie nie jest gotowa. Nie prowadź ją na siłę, bo może sobie tylko krzywdę zrobić (choć wiem, że jesteś rozsądna i tego nie robisz) Już niedługo pójdzie, zobaczysz, a wtedy za Nią nie nadążysz
Stary 2015-02-01, 08:41   #2334
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Nie trzeba już drukować
ale Cie zrobiła z paragonem Heheh
O to fajnie. Może dzisiaj podjadę i kupię ukrywając cenę przed tz'tem :p

Cytat:

Kolorystyka będzie taka: biel, szary, mięta i podróży róż. Nie wiem jeszcze jak ściany dokładnie bo nie zdecydowaliśmy czy robimy gładzie czy tapeta będzie wszędzie.

Cytat:

Też zazwyczaj tak mam, ale wczoraj jakoś się udało

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
kupiłam aparat od 3 lat się za to zabierałam wreszcie

jaki?

Cytat:
Ja to mam myśl kupic leowi plecak-miś i niech sam nosi swoje toboły(pieluchę, picie, zabawki, ciuchy na zmianę). Tylko nigdzie nie moge spotkać takiego plecaka
Ja mam w domu taki z sagi (kiedyś dawali do herbaty) ale tam mało co się zmieści. W biedronka tez widziałam ale to chyba przed świętami jeszcze.

Cytat:

Poziomko fajne plecaki są ze skip hopa ale zaznaczam że około 100 zł kosztują :/ ale masz różne szczotka sowa motyl itd możesz sprawdzić na ich stronie moja Lena dostala pod choinkę i ma do tego jeszcze bidon i parasolke wszystko z motywem sowy ale widziałam Tez Ze Były jakieś wyprzedaże. A w piątek Lena dostala tez od mojej cioci taki mini plecaczek nawet chyba z biedronki z pieskiem słodki ale mało pojemny typowo na przekaske i picie ten ze skip hopa zostawiam na czas jak pójdzie do przedszkola

Ok mykam spać obym usnela szybko buzka !
Brawa za chodzenie

Cytat:

Ja Ale przyznam, że czasami jest to upierdliwe. Np. rano jak się ubiueram do pracy i jestem rozebrana to Gosia krzyczy cyyyycy i zaczyna wyyyyć jakby to miał być ostatni cyc w jej życiu. No i zaczynam seans na klopie....

Ja się tylko boję jak będą wyglądały po karmieniu

Zdrówka dla Kubusia !!!!
A Ty jak się czujesz?

. Ja czasami jak patrzę na ceny ubranek to mnie osłabia. Moja teściowa mieszka w małej miejscowości i obkupuje Małą w ubrania lumpowe za 1-2 zł (??!!). Niektóre nie posiadają śladów użytkowania...więc na wiosnę koniecznie sama muszę pójść na ryneczek

Ja generalnie mam problem z rajstopami-wszystkie, które Gosia dostała skulkowały się zanim poszły do pierwszego prania.

Ja sobie kupiłam kilka ubrań teraz na wyprzedażach ale bez szału. W przymierzalni to w ogóle depresji dostałam z powodu brzucha ale na poprawę humoru kupiłam sobie futerko w panterkę (!!!). Więc od poniedziałku Warszawa jest moja No co- trzeba mieć coś od życia

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ----------

Brawo dla Lenki !!!

A ja się pytam- czy poza moją Gosią i Julkiem Madziuchny któraś pocieszka jeszcze nie chodzi?

---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ----------

Cytat:

Gratulacje !!!
Ja jakoś po lampach nie umiem chodzić, nie to ze nie chce ale jakoś nigdy nie potrafiłam wygrzebac czegoś fajnego.

A rajstopki mamy z lidla i zadowolona jestem. Jakieś tez w smyku kupowałam i tez były ok.

A od czwartku ew lidlu ciuszki

Edytowane przez kahunia
Czas edycji: 2015-02-01 o 08:43
Stary 2015-02-01, 08:58   #2335
MsLullaby
Zakorzenienie

Brawo Lenka!

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-02-01, 09:18   #2336
ja-ika
Zakorzenienie

Lula jak tam po wczorajszej wyżerce?
Stary 2015-02-01, 09:39   #2337
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
A no to lipa. Ale może w hm coś jeszcze będzie co by Ci pasowało

My latem Ameli pokój chcemy robić, powoli się rozglądam za mebelkami i zaczynam się wkurzać bo wszędzie z jakimiś kolorowymi dodatkami a ja chcę białe całe. W Ikei fajne można zmontować ale komoda mi za niska :p a z innej serii nie wiem czy czasem odcienie nie będą różne. No i tak cały czas coś.
W ikei jest seria Nordli i mozna sobie dostosowywać wielkość komody ale nie wiem czy taka ci się podoba.

BADZIA ja kupuję rajstopy tylko w hm. Sa praktycznie 2razy droższe ale te np z lidla czy biedry od razu sie niszczyly. A te z hm z ktorych już wyrosła wyglądają bardzo dobrze

Dzień dobry, młoda zaś z gorączką

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Lenka

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Młoda ubrala plecak do przedszkola i buty na ręce a teraz stoi pod drzwiami i ryczy że chce iść na dwór
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-01, 09:52   #2338
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Kurczę a to nie za szybko żeby dawać takiemu maluchowi coś do dźwigania na plecy? Nawet nie musi to być super ciężkie, ale ja bym miała opory dać takiemu niemowlakowi.

Cytat:
Ale nie o tym chciałam ale wpadłam pochwalić moja Lene bo zaczęła CHODZIC jeszcze zalicza upadki ale najważniejsze że sama chce
Pięknie!

Wy tak o zakupach więc pochwalę się i ja, że się troszkę obkupiłam w fajniste ubrania. Takie biurowo-eleganckie, ale z jajem Smokingowa marynarka od Anji Rubik z Mohito, koralowa i czarna sukienka z asymetrycznym dołem z Asosa, ołówkowa spódnica i przezroczysta koszula ze Stradivariusa, sweterkowy kardigan z Reserved i hit - rozkloszowaną, skórzaną sukienkę w kolorze pudrowego różu z Reserved Brzmi podejrzanie, ale wygląda super. Jaram się. Za to kocham zarabianie pieniędzy!
Stary 2015-02-01, 09:57   #2339
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Lula jak tam po wczorajszej wyżerce?
Chce udawać że nic się nie wydarzyło

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-02-01, 10:24   #2340
tassia
Zakorzenienie

Endzi zazdroszcze zakupów na maksa... Za mną chodzi od jakiegoś czasu wypad na turbo zakupy ale teraz to ja sobie mogę leginsy, dres albo podomke kupić ....
Ostatnio zaczytuje się w blogu ... Simplycite.pl czy jakoś tak i mnie natknęli no modyfikacje szafy

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości