|
|
#991 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część IV
Cytat:
Cytat:
Z pewnością są baaaaardzo przeterminowane.. |
||
|
|
|
#992 |
|
Rozeznanie
|
Niektóre komentarze tego Pana też o tym świadczą (że sprzedaje przeterminowane kosmetyki)
|
|
|
|
#993 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak ten scrub ciężko się wyciska, ma bardzo gęstą konsystencję, za to efekt zadowalający
|
|
#994 |
|
Raczkowanie
|
hihih, moja list interesujących kosmetyków z 10 katalogu liczyła sobie 18 pozycji. po sprawdzeniu recenzji i opinii i zbadaniu zapasów na polkach skurczyła się do 5. Dzis została wyzerowana, bo byłam na zakupach i wypatrzyłam sobie kilka rzeczy, które bardo chciałabym mieć ;D
Najchętniej to zamieniłabym miejscami katalogi 11 i 12, bo w 12 mogłabym kupić peeling i preparat z glinką z clearskin za 18,90. Bardzo je polecam, są absolutnie fantastyczne;D. |
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Kobiety
ja za Wami nie nadążam... jak zaglądałam tu w lipcu to była część 3, teraz już 4... a nie było mnie raptem 2-3 tygodnie nie miałam dość długo neta, potem byłam na wakacjach nad morzem, a dzisiaj wróciłam z weekendu w Zakopanem w tym tygodniu składam zamówienie na 3 termin K10 dopiero, mam nadzieję, że wszystko dostanę. zamówienie jest marne na ledwo 150 zł, ale coś tam udało mi się uzbierać. jak się zacznie szkoła, mam nadzieję, że będzie lepiej
|
#996 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo tanio pewnie.. ja sama jak kupuje na allegro to pytam o date waznosci (jak mi nie odpisuja tzn ze po terminie; po prostu maja cos do ukrycia) jesli nic oczywiscie na ten temat nie jest wspomniane.. chyba zawsze podchodze troche z dystansem do allegro.. No! oby jutro paczka doszla, bo widze ze niektore Avonmaniaczki juz dostaly paczuchy
|
|
|
#998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też tak miała dziś rano, już myślałam że jest pr5zeterminowany, ładnie się musiałam namęczyć żeby go wycisnąć
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
już się wystraszyłam, że zamknęłi wątek..bo zdzwiło mnie to że od wczoraj nikt nic nie pisał
![]() zła jestem...bo w paczce miały być dwa produkty przeprosinowe o które pisałam za skarpetki...otwieram dziś paczkę z ciekawośćią co to będzie a tu świnie nie dały nic![]() :
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
myszka, dzisiaj coś ledwo wizaż chodzi i dlatego nikt nic nie pisał
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
a j a myslalam ze to tylko u mnei zle chodzi;(
|
|
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiu ja mam tak samo z nadążaniem z tym, że z cześci 2 przyszło mi przeskoczyć do 4. ![]() Dziś skontaktowałam się ze swoją konsultantką i zamówi mi upragniony zestaw z 10 na trzeci termin, więc będę dziś wybierała kolor podkładu i błyszczyku ze zdjęć w necie. Obym kupiła odpowiedni, bo już mam jeden za jasny podkład adaptacyjny z Oriflame.
Edytowane przez amber2046 Czas edycji: 2007-08-14 o 16:50 Powód: literówka |
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
nio teraz już wiem, że wizaż dziś zamulał
![]() ![]() ![]() miłego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#1004 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Wtajemniczenie
|
Odnośnie mojej wczorajszej wypowiedzi informuje, że Avon odpowiedział informując mnie, że komplet katalogów wraz z literaturą w jęz. polskim został do mnie już wysłany i że mnie bardzo przepraszają za pomyłkę.
W sumie ok, ale ciekawe kiedy ja to dostanę i ile czasu mi zostanie na zebranie zamówień ![]() |
|
|
|
#1006 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ja poradziłam opalonej teściowej podkład rozświetlająco-antystresowy Cream i puder prasowany Natural Beige i jest ok. Z błyszczyków UCR mam tylko Pink Icing i mogę go polecić, bo jest prześliczny. A korektor Fair jest beznadziejny. To odnośnie zestawu z katalogu 10. |
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam paczkę chociaż powinna być w czwartek
A nawet przez jutrzejsze święto to nie wiem czy nie czasem w piątek. Ale przeważnie przychodzi w środy i z rzadka we wtorki Miałam małe zamówienie teraz Ale na 3. termin też będę składałą bo na te 50zł mam spokojnie chętnych.
|
|
|
|
#1008 |
|
Raczkowanie
|
Hejka dziewczyny.Mam pytanie.Czy któraś z was lub może klientki używały już kremu LASER na popękane naczynka na nogach.Co o nim sądzicie? Chcę go sobie zamówić,ale nie wiem czy warto?pozdrawiam
|
|
|
|
#1009 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam próbki, smarowałąm przez miesiąc, naczynka nie są już takie widoczne. Ogólnie polecam choć nie wiem czy zlikwidują naczynka do końca.Dziewczyny mam na paznokciach ten nowy lakier Multikolor ten różowy. Wygląa tak jak w katalogu. Na początku mi się podobał, teraz troszkę taki jak dla barbie. Lekko opalizuje na zielono. Ten jaśniejszy jest taki mleczno - rózowy na paznokciach z też lekko zielonym połyskiem. Błyszczyki mają dokładnie te same kolory co lakiery, tak samo się błyszczą. |
|
|
|
|
#1010 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a mozesz zrobic fotke tego lakieru na paznokciach? |
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Adaptacyjny mam ten najaśniejszy, ale tu przesadziłam troszkę, bo aż taki bladzioch nie jestem. Czy te odcienie pokrywają się z tymi podkładu w musie? Tam odpowiedni był Almond, więc może tu też powinnam ten kupić... Ciężko się zdecydować na podstawie e-katalogu. Co sądzicie o błyszczyku Ice Nude, Coffee i Natural Glow (czy ten ostatni jest przezroczysty?).
|
|
|
|
|
#1012 | |
|
Doncia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
prosze bardzo Tylko to są fotki telefonrm :/ Oddają kolor (najlepiej chyba pierwsze i trzecie ale nie oddają połysku.![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1014 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Mam prośbę - możecie podać dokładny skład nawilżającego kremu na noc Liiv Botanicals "Witalność Natury"
I jeszcze jedno - skarpetki cały czas są w brakach? Nikt ich nie dostaje? Bo chciałam je kupić w K11 |
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Też je dostałam już na drugi termin K10
|
|
|
|
#1018 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Raczkowanie
|
Oferta internetowa do kat.11.
Internetowa oferta specjalna Luksusowy rozświetlacz do ciała 75 ml 19,90 Tusz do kresek "Plum" 9,90 Luksusowy peeling do ciała "TTA Always" 19,90 Pielęgnacyjny balsam do ciała "Kakao i kwiat lotosu" 200ml 5,90 Nakrapiany cień do powiek "Rings od smoke" 8g 7,90 Płyn do kąpieli owocowy koktajl 1000ml 9,90 Ujędrniający balsam do ciała 400ml 7,90 Miłosny błyszczyk na czekoladowo 8,90 Barwiąca tubka do ust i policzków "Peek a Boo" 15g 7,90 Barwiąca tubka do ust i policzków "Petal Pink" 15g 7,90 Zestaw upominkowy "Blue Rush" 54,90 Pistacjowa kosmetyczka 13,90 Torebka wieczorowa 24,90 Komplet biżuterii Burlesque 24,90 kosmetyczka srebrna 15,90 Zestaw upominkowy "Arabian Glow" 56,90 BROSZKA FAVOURITES 9,90 Zaparzacz do kawy 29,90 Kosmetyczka 9,90 Rękawica kąpielowa "Wesoła gromadka" 9,90 Całuśna szminka "Holly Berry" 5,90 Naszyjnik Treasures 15,90 Rzęsisty tusz do rzęs "Black" 5,90 Rzęsisty tusz do rzęs "Black/Brown" 5,90 |
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Oferta internetowa do K11.
Dość ciekawa ale cena srebrnej kosmetyczki -> ![]() teraz 15,90, a w netto była za 6,90
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

a jutro paczucha z k10..!!!! hihihih<jupi><radocha>
bo tanio pewnie..
W trakcie szukania pracy ...