|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 37 - nasz sezon!
szczerze sama dobrz enie wiem.. spac w nocy nie moglam ale jakos tak na wesolo... rano wstalam i ok a humor mi siadl gdy sie dowiedzialam ze moja kuzynka jest w ciazy... i teraz sama nie wiem czemu ta inf mnie tak jakos zdolowala... ehhh
|
|
|
|
#2762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie w każdym bądź razie razi jak koronki odstają, ale to wszystko w każdej sukni można poprawić, więc się nie martw. Trzeba tylko przypilnować w sklepie aby to dokładnie przyszyli. Ja koniec końców nie zdecydowałam się na ten model, mimo że wyglądał pięknie. Bo po prostu jestem delikatna i taka ilość tiulu na dole mnie przytłacza. Pamiętaj, że skoro się w niej idealnie czujesz to jest to twoja suknia! Nie ważne co powiedzą inni. A po zakupie zawsze jest taki kac po zakupowy- bo wiesz, że już ją masz i nie wymienisz. Każda pannna młoda myśli czy tam gdzieś w 100000 salonie nie czeka lepsza. Nie martw się! Ta jest Twoja i ważne, że czujesz się w niej piękna. |
|
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Izzy - bardzo ładna suknia i to Tobie ma przede wszystkim sie podobać
|
|
|
|
#2765 |
|
nibyżona
|
a ja jutro o 19 idę przymierzyć sukienkę. no ciekawa jestem
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja kupiłam chyba we wakacje za 10zł .Izzy wg mnie wyglądasz fajnie , jedynie wg mnie jest ciasna w biuście, ale skoro mówisz, że da się poszerzyć, to na pewno wszystko Ci dobrze dopasują
|
|
|
#2767 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Marzyłam o tych falbanach z Pronovias co wstawiałam link, ale wyglądałam w niej na dużo większą, ta pięknie eksponuje mi talię i biust, a to moje atuty No ale odwrotu już nie ma, teraz muszę szukać dodatków Edytowane przez Izzy_ Czas edycji: 2015-02-01 o 16:28 |
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
jeeeeeest
piękne to było
|
#2769 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Jest! Polacy- Co za kozaki. Nie wierzyłam, jak przegrywali trzema bramkami. Izzy bardzo ładnie- bardzo kobieco
|
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem fanką ręcznej ale ten mecz byl niesamowity
![]() Wysłane z telefonu. |
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Mój M. to na zawal mało nie padł a ja z nim za te jego krzyki.. wyeksmituja nas stąd za te mecze...
![]() ale chłopaki pieknie to zrobili
|
|
|
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczna |
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dobry wybór a jakie zastrzeżenia ma teściowa? |
|
|
|
|
#2775 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
ledwo oddycham z tym emocji. na zmianę klęłam ze złości i płakałam ze szczęścia!!!
Izzy, bardzo ładna suknia. uwielbiam jak spódnica układa się w ten sposób. |
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
pierwszy raz oglądałam ręczną
i to dogrywkębardzo brutalny sport
|
|
|
|
#2778 |
|
|
lubię to!
|
|
|
|
#2779 |
|
Raczkowanie
|
A to pamiętacie?
|
|
|
|
#2780 |
|
|
|
|
|
|
#2781 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
najpierw byłyśmy w salonie z Pronovias, mierzyłam falbany, później byłyśmy zmierzyć tą. I była umowa, że doradzamy i komentujemy po zobaczeniu obydwu moich typów. I teściowa mojej mamie na ucho po Pronoviasce szepnęła, że to chyba ta jedyna. Ale jak zmierzyłam tą to widziałam od razu po oczach że to strzał w dziesiątkę. Decyzja była jednogłośna, tym bardziej, że czuję się w niej jak w drugiej skórze, a nie wielkiej kiecce. Więc ten dzisiejszy telefon mnie totalnie rozbił Seductivee, dziękuję Teściowa dzwoniła po interwencji TŻ, że siedzę i płaczę nad sukienką. Mówi, że głupio palnęła i że wyglądam pięknie, nie ma lepszego wyboru, tylko trzeba zwrócić uwagę dokładnie na przeróbki krawieckie (co wiem ) Ale trochę mi lżej..A tak w ogóle jak Was nadrabiam, to widzę, że my daleko w tyle jesteśmy, musimy podgonić.. Mamy tylko umowę z salą i ja suknię Z kamerzystą i DJ pewnie podpiszemy umowy w tym tygodniu, foto kazała nam się zgłosić po wizycie u księdza. Ale ksiądz dopiero w połowie lutego.. A jeszcze kwiaty, dekoracje, zaproszenia i pewnie masa rzeczy, o której nie pamiętam masakra
|
|
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo brutalny, w porównaniu do siatki czy nawet ręcznej to prawie jak boks...
wiedziałam, ze Któras to zaraz wrzuci ;p |
|
|
|
#2783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama wiesz lepiej, teściowa za Ciebie w kiecy chodzić nie będzie ![]() trochę się zachowała, jakby sama kupowała ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
masakrano i kompletnie nie radzę sobie ze śledzeniem piłki takie zamieszanie, że tylko na bramkę patrzyłam ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2784 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wczoraj akurat i tym gadałysmy a dzis je znalazlam |
|
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do sukni - Ty masz się w niej czuć wyjątkowo, nie teściowa ![]() Wysłane z telefonu. |
|
|
|
|
#2786 |
|
Zakorzenienie
|
Kimitri dopiero teraz zobaczyłam Twój dopisek na biało... Ja się obawiam, ze podobnie zareaguję jak się dowiem, że szwagierka P. jest w ciąży.
Izzy czyli jak mówiłyśmy nie słuchaj się teściowej a i nie przejmuj się nie wszystkie tu jesteśmy tak do przodu ze wszystkim. My mamy tyle rzeczy do kupienia i zrobienia, że jesteśmy totalnie do tyłu...
|
|
|
|
#2787 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2788 |
|
Konto usunięte
|
Ech dziewczyny.... Mam tyle nauki że masakra, nie mam szans zdążyć do piątku się nauczyć bo jutro poradnia, wtorek i czwartek kurs
a jeszcze od dwóch tygodni nie mamy wyników poprzednich zaliczeń i może sie okazać że i w tą sobotę i niedzielę mam pisać jesli czegoś nie zaliczyłam... To jest jakiś żart po prostu, bo jak mam się nauczyć na egzamin w 3 dni z czego mam jeszcze egzaminy inne? Ci wykładowcy sa tak niepoważni. Naprawdę tyle się mówi ze PW to taka elitarna jednostka, a mają taki burdel. Tż na podyplomowce za te same pieniadze na sgh ma luksus-dostają materiały, wszystko wiadomo. A u nas nawet Ci nie powiedzą jaka masz ocenę... A materiały.... Hahahha, połowie sie nie chce przygotować, inni Ci nie udostępnią bo nie. Może ze dwóch sie znajdzie takich którzy maja solidne materiały i to bez błędów. Bo to akurat norma że dostajemy od wykładowców coś z błędami, nie wychwycimy, a oni to nas z pretenchą ze coś jest źle. Oh really? A ja myślałam że to ich zadanie przekazać rzetelną wiedzę...:/
|
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Izzy śliczna sukienka i ty w niej jeszcze piękniejsza
a mnie wczoraj moja grupa na studiach zaskoczyła... zorganizowali imprezę panieńską i prezent dla mnie - dawno się tak dobrze nie bawiłam, i były nawet nagie męskie pośladki
|
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
generalnie masz rację z tą zaliczką, ale aż sprawdziłam swoją umowę
i mam tam zaliczka: xxx zł w przypadku odstąpienia od umowy z przyczyn niezależnych od salonu zaliczka zostaje zatrzymana przez salon i jak to się ma teraz do pojęcia "zaliczka" i w ogóle prawnie? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.

.

i to dogrywkę
najpierw byłyśmy w salonie z Pronovias, mierzyłam falbany, później byłyśmy zmierzyć tą. I była umowa, że doradzamy i komentujemy po zobaczeniu obydwu moich typów. I teściowa mojej mamie na ucho po Pronoviasce szepnęła, że to chyba ta jedyna. Ale jak zmierzyłam tą to widziałam od razu po oczach że to strzał w dziesiątkę. Decyzja była jednogłośna, tym bardziej, że czuję się w niej jak w drugiej skórze, a nie wielkiej kiecce. Więc ten dzisiejszy telefon mnie totalnie rozbił 

a jeszcze od dwóch tygodni nie mamy wyników poprzednich zaliczeń i może sie okazać że i w tą sobotę i niedzielę mam pisać jesli czegoś nie zaliczyłam... To jest jakiś żart po prostu, bo jak mam się nauczyć na egzamin w 3 dni z czego mam jeszcze egzaminy inne? Ci wykładowcy sa tak niepoważni. Naprawdę tyle się mówi ze PW to taka elitarna jednostka, a mają taki burdel. Tż na podyplomowce za te same pieniadze na sgh ma luksus-dostają materiały, wszystko wiadomo. A u nas nawet Ci nie powiedzą jaka masz ocenę... A materiały.... Hahahha, połowie sie nie chce przygotować, inni Ci nie udostępnią bo nie. Może ze dwóch sie znajdzie takich którzy maja solidne materiały i to bez błędów. Bo to akurat norma że dostajemy od wykładowców coś z błędami, nie wychwycimy, a oni to nas z pretenchą ze coś jest źle. Oh really? A ja myślałam że to ich zadanie przekazać rzetelną wiedzę...:/