|
|
#3601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5
Cytat:
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- W ogóle to dzień dobry Ruska cudnie wyszły te pasy, mojemu TŻ też się bardzo spodobały I uważaj tam na siebie i nie tłucz się już Lily u Ciebie też super pasiaki, zwłaszcza w sypialni bardzo ładnie się komponują My byliśmy dziś w pepco z mamą. Oczywiście wyniosłyśmy półśpiochy, 2 pary getrów i body Trochę mnie mąż wkurzył bo co wezmę coś dla dziewczynki to mówi że ładne i za chwilę sobie żartuje że śmiesznie będzie chłopczyk w tym wyglądał jak na następnym usg ujawni się ptaszek i tak kilka razy dziennie potrafi sobie żartować i aż dzisiaj mu powiedziałam że skoro tak gada to chyba by wolał tego chłopca no i co? Obraził się na mnie Fistaszku sukienka bardzo mi się podoba agnes cieszę się że już jesteś w domku, odpoczywaj dużo |
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Strzalka ;*
Weron a moze dla swietego spokoju warto powtorzyc krzywa? |
|
|
|
#3603 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kto nosi soczewki??? nie wysuszają Wam się bardziej oczy w ciąży???
Ja miałam suche więc bez sztucznych łez całego dnia w soczewkach nie ogarnęłam, ale w ciąży to już w ogóle jest jak na pustyni...od początku już odstawiłam <z bólem powrót do okularów> i właśnie dziś znów próbuje. Jest lepiej ale kropić muszę...
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale slyszalam ze moga sie wysuszac w ciazy..
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszcz e jak komus tak latwo wchodzi nakladaniei. Zdejmowanie
|
|
|
|
|
#3606 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak Ty się czujesz Agnes? Na razie nie musisz mi wysyłać tej diety- najwyżej już u lekarza coś dostanę. |
|
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem w domu ze mna ok ale leze jak chcesz to zaraz ci wysle ta diete reszte kartek. Ale jak masz taki cukier to mi sie wydaje ze nie masz czym sie martwic.
|
|
|
|
#3608 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poczytałam to co mi wysłałaś wcześniej a jak będzie trzeba to już lekarz mi coś da. Odpoczywajcie dziewczyny- my tez mamy dzisiaj dzień leniucha
|
|
|
|
|
#3609 | ||||
|
Zadomowienie
|
I
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I uważaj na siebie, bo tez jak to czytałam to się wystraszyłam, musimy teraz bardzo uważać bo to nie tylko stłuczenia, najważniejsze że wszystko w porządku i podejrzałaś Leosia Cytat:
Cytat:
Agnes ja tez bardzo długo uczyłam się zakładać soczewki, płakałam i zajomowało mi to baaardzo długo. Ale kwestia przyzwyczajenia teraz rach-ciach i po sprawie. Jak spróbujesz to na pewno się przekonasz ![]() I teraz najważniejsze Waży aż 1075 gr i lekarz powiedział że duży chłopak - 27t5dz! Na razie odwrócony pośladkowo i jakoś tak podłużnie, ale ma czas żeby się jeszcze odwrócićI lekarz mówił że najbardziej sprawdza się termin porodu z 1 usg tego z 12 tygodnia, bo teraz różnie dzieci rosną Do tego nazbierałam mnóstwo ulotek, gazet, termometry do kąpieli, gadżetów, widziałam na żywo wózki bebetto i nadal mi się bardzo podobają, więc pewnie taki kupimy
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Ruska bądź ostrożna i odpoczywaj teraz!
Oglądam szczypiornistów i nerwowo nie wytrzymuje Ja dzisiaj zamówiłam zasłonki do pokoju dziewczyn i 5m materiału i będę szyć Ok dogrywka!!! Kciuki za naszych!!! |
|
|
|
#3612 |
|
Rozeznanie
|
Kinga napisz później jaki wynik
|
|
|
|
#3613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
|
|
#3614 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A zaraz po nich Johnson's. Reszta jakoś mi się nie sprawdziła, a używałam kilka rodzajów. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3615 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziś miałam stracha że już zapomniałam jak to się robi, ale udało się szybko tylko ciekawe jak ze zdjęciem będzie a ja jeszcze sobie nie ułatwiam zadania bo mam długaśne pazury![]() Cytat:
![]() swoją drogą fajne takie dodatkowe darmowe USG, że też u mnie nie ma ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cierpliwości kochana
|
|
|
#3616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilka sekund temu myślałam, że rodzę, ale to jednak był zawał.... ![]() ![]() ![]() CZY ONI NIE UMIEJĄ NORMALNIE WYGRYWAĆ???!!!
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wygrali i to najważniejsze - chociaż mogło być złoto a nie brąz :/ no ale chłopaki dali radę, pokazali serce do walki i wygrali
|
|
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
Jagodowa gratki tymka
)Nartus ja wlasnie wkladk laktacyjne tt kupilam to dobrze ze dobre |
|
|
|
#3620 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dzieczyny, witam się z wami całkiem chora. TŻ drugi raz w tym roku mi się pochorował i tym razem zaraził i mnie. Jemu już lepiej, za to ja w piątek całkiem się rozłożyłam
Katar, kaszel, ból gardła, ból głowy, opryszczka. Ńormalnie żyć nie umieraćDo tego wczoraj piesza mi wtargnęła zza innego samochodu na pasach jak jechałam samochodem... Uwierzcie- mało co zawału nie dostałam. Oczami wyobraźni widziałam już ją na jezdni nieprzytomną, policję, a siebie na komisariacie. Na szczęście skończyło się dobrze, udało mi się ją ominąć, ale ile się strachu najadłam to tylko ja wiem...
|
#3621 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
baelka, współczuję choroby i stresów
trzymaj się
|
#3623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz finał oglądam,ale widzę,że już sędziowie normalni są i nie ułatwiają Katarczykom.. Dziewczyny powtarzam pytanie, bo nie dostałam odp. Pieluszki na początek z pampera to takie? http://www.aptekagemini.pl/pieluszki...orn-78szt.html bo są jeszcze do 2,5 kg ale to chyba dla wczesniakow prawda? i jak z ceną w miarę ok?
|
|
#3624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciła ta moja zguba
Ale w opłakanym stanie... Przejechał 40 km, wrócił przemoczony i z zimna purpurowy, bo złapał go w połowie drogi deszcz.. Wiec żal mi się zrobiło bidulka...okrylam go kocem, nakarmiłam gorąca pizza, napoilam gorąca herbata z cytryną i zapowiedziałam ze jak mi się pochoruje to mu nakopie do tyłka ![]() Teraz siedzi pod tym kocem udaje, że kaszle... gada przy tym "chyba będę chory" i się chichra
|
#3626 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Ruska jak dobrze, że nic się Wam nie stało! Pięknie się pokoik zapowiada. Tien dobrze, że w szpitalach funkcjonuje wypis na własne żądanie ![]() Ola gratuluję zakupu samochodu ![]() Capriola ja majty wzięłam M zwykle sprzedający podają obwód w pasie też. a ztych wkładek co wymieniłaś to ja używałam Jonhson i były ok. Bella odradzam![]() Jagodowa fajna sprawa z tym usg, duży już Tymcio ![]() Baelka zdrówka! Mnie też coś bierze. Koleżanki mi podpowiedziały, żeby zgnieść ząbek czosnku z łyżką oliwy i posmarować tym stopy na noc i założyć skarpetki. Dziś wypróbuje, dam znać jutro czy działa![]() Dobrze, że nie byliśmy z młodym na tym szczepieniu, bo byliśmy dziś u moich rodziców, a tam prawie wszystkie dzieciaki chore ![]() Eh biorę tyle tego Mg i dalej mi brzuch twardnieje ![]() Majaa ja kupiłam te pieluszki z linka dla młodego i go uczuliły w szpitalu. Ale rozmiar dobry, tak myślę. Teraz kupiłam Happy Newborn 2-5kg. Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2015-02-01 o 17:58 |
|
|
|
#3627 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aa i cena ok, na all widziała je za ok 47 zl najtaniej ale jak robisz zamówienie w gemini to się opłaca
Edytowane przez strzalka44 Czas edycji: 2015-02-01 o 18:01 |
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Jagodowa, super że Ci się udało tak z tym usg
ładna waga Tymka ![]() Baelka, zdrówka wcale Ci się nie dziwię ze się zdenerwowałas najważniejsze że wszystko w porządku...
|
#3629 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
Nadzieja- dziękuję ![]() Scotasia- ciekawy ten sposób, daj znać koniecznie jak podziałało
05.09.2014. nasz ślub http://suwaczki.maluchy.pl/li-71252.png http://www.suwaczki.com/tickers/rfxg5vsmh4zn90j4.png Edytowane przez baelka Czas edycji: 2015-02-01 o 18:03 |
|
|
|
#3630 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie właśnie łosiek i ziemniaczki w piekarniku dochodzą ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

niby wszystkie takie same, ale może ma któraś z Was doświadczenie, że np. jedne przesiąkają a inne nie i ktorych unikać?
i tak kilka razy dziennie potrafi sobie żartować i aż dzisiaj mu powiedziałam że skoro tak gada to chyba by wolał tego chłopca
no i co? Obraził się na mnie 

zazdroszcz e jak komus tak latwo wchodzi nakladaniei. Zdejmowanie

Tylko siostrzenica ma to po mnie
najgorsze, że spadłam na lewy bok, cały stłukłam... rusek akurat zamykał drzwi i wszystko widział podleciał przerażony i zawołał rodziców, a tata widział przez okno i wyleciał jak potłuczony do mnie... wszyscy przerażeni
ufff normalnie myślałam, że padnę.... w sumie to pomierzył wszystko tak jak na połówkowym potwierdził płeć (aż byłam w szoku, że w szpitalu mi tak zrobił) małego zważył i ma 700g
I uważaj na siebie, bo tez jak to czytałam to się wystraszyłam, musimy teraz bardzo uważać bo to nie tylko stłuczenia, najważniejsze że wszystko w porządku i podejrzałaś Leosia