|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Hej hej
Ja już po parapetówce , wróciliśmy wcześniej bo mi Młody nie spał w dzień i teraz padł jak mucha Roxi baaaardzo ale to bardzo podoba mi się pierwsza strona .. jesteś miszczyni ![]() Co do cc czy naturalnego porodu to ja jestem za naturalnym . Rodziłam w bólach , wielkich bólach ale powiem wam że nie cierpiałam jakoś strasznie , nie skupiałam się na tym że boli .. Wiedziałam że to wszystko po to żeby Adaś mogł być juz ze mną , wiedziałam że predzej czy pozniej to sie skonczy więc po prostu cierpliwie ( czyt. wyzywając i wrzeszcząc ) na to czekałam . Rodziłam 6 godzin więc mysle ze teraz moze byc jeszcze szybciej . Bede sie modlic o to zebym nie musiala miec cc ![]() A co do jedzonka w szpitalu to tu was zadziwie .. mnie ono smakuje . Te zupki wodniste o specyficznym szpitalnym smaku , te ziemniaczki z lekkim sosikiem i rozgotowanym mieskiem , to maselko do chleba na sniadanie ..Może mam dziwne gusta ale ja jestem za
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedyś pracowałam na magazynach C&A- ciuchy i ich jakość nie porywają
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to pora kupić a nie zza rogu czaić i teraz jeszcze koleżance z forum zazdrościć ![]() oki, już zmieniam !
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#155 |
|
Rozeznanie
|
I znowu przegapiłam .. dzisiaj nowy tydzień .. już 13
|
#156 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja kupiłam sobie w H&M 2 bluzki(te z fotki- rózowa i czarna- ślicznie brzuszek podkreslaja ![]() i wydałam tylko 100e hihih a z C&A mierzyłam w zeszłej ciąży i mi jakoś kroje źle leżą... i nie kupiłam nic
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do jedzonka to widzisz co osoba to opinia, mi niestety gula w gardle stoi jak myślę o jedzeniu szpitalnym. zresztą jak leżałam na podtrzymaniu w poprzedniej ciąży to przez 3 dni dostawałam wszystkie posiłki z domu (TŻ mi woził) bo nie byłam w stanie nic przełknąć Cytat:
![]() C&A nie lubię, oprócz tej jednej spódniczki ![]() i jak wrażenia ? na film się wybierasz? ![]() jeszcze nie przegapiłaś bo nadal jest "DZIŚ"
|
|
#159 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do drugiego CC, moj lek prowadzący jest zdania,że bedzie próba SN, a jesli zaczną się komplikacje(tj przy 1) to pewnie wtedy decyzja o CC. Nie zmienia to faktu,że wybieram się też prywatnie i podejrzewam,że tam to będzie raczej kwestia rozmowy. Póki co jednak nie wybiegam aż tak w przyszłość Cytat:
Cytat:
. Moja na szczęście była normalna i długo utrzymywałyśmy kontakt po wyjściu ze szpitala. Wycieczek też nie było,bo do Niej przychodził tylko maż(tj do mnie) i raz mama. Byłyśmy tam razem 5 dni w sumie i naprawde to miło wspominam.Szpital czysty,lekarze mili,położne do rany przyłóż. Każdemu życzę takiego miejsca. Tym razem też chciałabym tam rodzic.
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||||
|
|
|
#160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#161 |
|
Rozeznanie
|
Fionanas na sali było 8, do każdej ktoś przychodził co chwilę . zero spokoju i prywatości . Z laktatorem się musialam ukrywać bo przy obcych facetach sie zwyczajnie krepowałam
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale znam już ten cały stystem funkcjonowania h&m online. O 6 rano będą pewnie uzupełnione brakujące rozmiary Wtedy Ty mi pozazdrościsz hehehe
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życzę teraz o wiele lepszych warunków
|
|
#164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ja dopiero zaczęłam zakupy bo przecież nie mam bluzki do moich nowych bucików hmmmm... myślę właśnie co by tu jeszcze było "pilnie potrzebne " ![]() |
|
|
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle co w stacjonarnym mam to kupić mogę.. a w większości to pustki!
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się, że 1 część była najlepsza, trzecia to taka nuda już "rozpadam się na milion kawałków"
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
wszystko oczywiście nadrobiłam Cytat:
![]() Pisałyście tu coś o łazienkach w szpitalach. Ja jeszcze nie rodziłam, ale niestety w 6-7tc musiałam niestety poleżeć na ginekologii... I powiem Wam, że mimo, iż widziałam salowe, które non stop sprzątały na oddziale, to kąpiel była dla mnie katorgą... niby czysto, ale jakiś taki ogólny syf... Ja teraz czuję się, jakbym miała 5letnie dziecko w domu - Tż dopadła grypa...
|
|
#168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to co to była za sala?? gimnastyczna nie no szczerze to nie wyobrażam sobie tego |
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn wiadomo, że nie wszystko. Bo ja nawet stwierdziłam, że jeansy to wykorzystam jeszcze przez jesień/zimę co mi szkoda nie będzie - pójdę jedynie do krawcowej, żeby mi ten materiał na brzuch zwęziła i już - super ciepło mi będzie
|
|
#170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jest większy wybór przecen niż w necie i niektóre rzeczy są jeszcze tańsze niż online Kochana Koleżanko wycieczkę trzeba sobie zrobić ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- a co to są książki Greya? tyle o tym słysze a dalej nie wiem co to??? coś o sexie czy co??? |
|
|
|
|
#171 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie w zeszłym tygodniu dopadło mocne przeziebienie i do tej pory trzyma poza tym, że przestalo mnie boleć gardło, ale zamiast tego mam zgagę wiec chyba bez różnicy. Ale goraczkę co wieczór mam, i w dodatku lece jeszcze jutro do pracy! ![]() :kw asny:
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poza tym jak leżałam po zgłoszeniu się z krwawieniem, jako czekająca na "zakończenie ciąży" (tak mnie nazywali lekarze przychodzący na obchód), to ze mną na sali leżały cztery młodsze ode mnie dziewczyny z bliskim terminem porodu, codziennie słuchałam ich ktg patrząc jak mi betaHCG spada... to było traumatyczne
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ciekawe jak wyglądałby chłop po porodzie hahah i co by mówił jakby wypchnął z siebie 4 kg dziecko...
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Koleżanki z pracy mowiły że kontrowersyjna książka, której nie mogą skończyć bo ich facetom się to nie podoba! ;/ to był dla mnie hit! Jest nawet w wersji elektornicznej. Znajdziesz napewno na internecie. Czyta się dośćszybko |
|
|
|
|
#175 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i może na kolejnego Bąbelka Ci zostanie
|
|
|
|
|
#176 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) więc pewnie poczekam na wersję na dvd i będę miała Pana Grey'a na własność haha ![]() Cytat:
najgorzej - chory TŻ to tragedia w domu chociaż ja swojego trochę już ' oduczyłam' tych jego zagrań i 'umierania'. :PCytat:
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
Witam w nowym watku
![]() O mnie tez pisza ze sie nie udzielam!! no wiecie co!!![]() Codziennie Was podczytuje i zawsze staram sie cos naskrobac. Nie mam moze tyle czesu co niektóre ze od rana do wieczora klepie, ale staram sie tu byc z Wami na bieżąco! Piszecie o Grey'u - ja sie wybieram do kina ja!!! Wczoraj oglądałam "jak urodzic i nie zwariowac" - polecam ![]() I poza tym wciagnełam sie od 3 tyg w serial "Synowie Anarchii" oglądała któras????? O harleyowcach, o narkotykach i broni ale watek miłosny tez tam jest! Co najgorsze nie moge przestac a jeszcze dwa sezony mi zostały! Ja wiem ze to nie jest odpowiedni serial dla kobiety w ciazy... Ale nie moge sie powstrzymac! Zwłaszacza ze głowny bohater to takie ciachoooo
![]() Żona Mama Misia ![]() Makijażystka ![]() Edytowane przez Aliczka88 Czas edycji: 2015-02-01 o 21:59 |
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam zakupy, ale uwierz mi kochaba, ze ciaza zmienila mi jakos to zamilowanie Moze przyjdzie mi jeszcze wena i bede biegac po sklepach
|
|
|
|
|
#179 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn dla mnie to taka lekka poczytajka na wieczór :P zależy co kogo kręci ![]() Cytat:
Cytat:
kto wie ja to bym machnęła jeszcze później jedno od razu z marszu tylko ciekawe co na to TŻ ale nigdy nie wiadomo
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądam właśnie "Chłopaków do wzięcia" Rozwalił mnie tekst kolesia do laski : "no przyjedź, to potargamy się trochę" hahaha
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

.. jesteś miszczyni 

. Moja na szczęście była normalna i długo utrzymywałyśmy kontakt po wyjściu ze szpitala. Wycieczek też nie było,bo do Niej przychodził tylko maż(tj do mnie) i raz mama. Byłyśmy tam razem 5 dni w sumie i naprawde to miło wspominam.