|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Cytat:
To Ty tam zagladasz i sprawdzasz kto i ile ???
|
|
|
|
|
#212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak nadejdzie sezon muszę spróbować. Mam jagody w sloiczkach w syropie, wiecie jakie pyszne są? Ze śmietaną lub bezpośrednio ze słoika do buzi ![]() Idę spać bo glodna się zaczynam robić. Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja w pierwszej ciazy nie mialam takich do karmienia, bo nie wiedzialam jaki rozmiar bedzie, i w sumie przed porodem bratowa dala mi 3 co na nia nie padowaly po porodzie wszystkie z h&m ☺ i ja po porodzie wcislam sie w 2 😊 w sensie, ze pasowaly - te przezroczyste cieniutkie rozm sprzed ciazy 80c zmienil sie na 85d ☺ podczas nawalu cycki byly wieksze, ale potem caly czas sa takie d, wiec teraz kupilam tez ten rozmiar (ja nadal karmie, choc rzadziej piersia, wiec nie zdazyly zmalec☺) teraz tylkptylko wzielam te z twardymi przodami z racji tych twardych wystajacych sutkow☺ ale te co mam, miekkie zostawiam sobie po domu, a nowe na wyjscia ☺ |
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
...no, wyliczam Wam
Cytat:
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz |
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skoro jest drugie śniadanie to w słowniku ciężarówek może się pojawić "druga kolacja",nie krępuj się ![]()
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak na szefowa przystalo ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() Musze cos zjesc zanim sie poloze, jabluszko... albo dwa
|
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
po prostu muszę być najlepsza
a tak serio to mi w sumie wstyd, że ja taka gaduła jestem pojadę do Austrii to odpoczniecie troszkę ode mnie, udzielać się będę ale nie aż tyle ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
DOBREJ NOCKI ŚWIRUSKI
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Wykąpałam się i mieliśmy iść spać... Ale myślę sobie : zaglądnę jeszcze na forum. Młode ziemniaki będą mi się teraz po nocach śniły
Dobranoc !
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty, tyyy.. z tym biczem i fantazjami to na TŻ a nie na nas! ![]() dobranoc ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- jeszcze jedno! nie pamiętam, której obiecałam ale teraz mi się przypomniało - stronka z mega fajnymi tapetami: https://www.littleroom.pl/produkty/n...n%C4%99/tapety
|
|
#222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja juz dawno po kolacji a przez Was znowu mnie wolaja te lodyyyy z lodowki😈☺ |
|
|
|
|
#223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jabłka, kiwi i pomarańcze są moimi ulubionymi owocami w ciąży ![]() Od jabłek migrena ?! Serio ?! ![]() Spokojnej nocy Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-02-01 o 22:44 Powód: Blad |
|
|
|
|
#224 |
|
Rozeznanie
|
Hahah a zebys wiedziala ze ta wiafomosc byla wyczetpujaca ☺ haha bo pisze juz z lozka z tel i caly czas sie cos j...bie ☺ przedtem mi skopiowalo jakos caly watek wrzesniowy w moja odpowiefz ☺ dobrze ze sie zorientowalam bo byscie mialy epopeje wrzesniowek ☺ hihih
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty, Ty ładnie to tak podczytywać z ukrycia ? zartuje oczywiscie hihi ![]() W łożku ma prawo ... PS przeniosłam sie z laptopa na telefon w łożku i zas weszłam do Wss bo spac nie moge. Ale dobra, teraz juz sie wyciszam, książkę poczytam i pełen chill
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz tez w lozku z tel i... jablkami ![]() Zaraz jeszcze szybko pod prysznic wskocze
|
|
|
|
|
#228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przybijam piątkę w sprawie w/w owoców!!również zmykam pod kołderkę! tylko wciągnę jeszcze fantazję ![]() DOBRANOC
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
A co to fantazja ? Jogurcik jakis ???
|
||
|
|
|
#230 |
|
Rozeznanie
|
Ej..... niedobra ☺dobrze ze juz w lozku leze i nie chce mi sie d...y ruszac bo przpomnialas mi o jabuszkach z lodowki 😊😈
No ale Junior juz po 2 pobudkach wyladowal u mego boku, takze dzis nici z jablek, lodow i Sexu ☺ haha naturalna antykoncepcja ☺ poprzez zaniechanie ☺ a nie powiem...myslalam ze moze sie zrelaksuje przed snem... :p o coz... jutro bedzie goracy poranek 😈😈😈😈😈☺ |
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahahahahahaha naturalna atykoncepcja
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- ROXI a Ty nam nie udawaj ze spisz wizazoholiczko ☺☺☺☺☺ my dobrze wiemy ze podczytujesz, bo tak nas wszystkie lu isz ☺ |
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo, na bank nas podczytuje A ja dziś w ciągu dnia spałam i znowu mi się spać nie chce Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-02-01 o 23:01 Powód: Blad |
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Głupoty opowiadacie
dawno śpię hahahhahahaha
|
#235 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Śnie na jawie --- Dobra, przyznam sie, ze tez wrzesniowki podczytywałam ale w pewnym momencie stwierdziłam, ze tam jest tak dziwnie, ze chyba nie chce w tym uczestniczyć !
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-02-01 o 23:07 |
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana chciałam Ci powiedziec, ze powoli mnie doganiasz a udowodnię Ci nawet, ze mnie przegonisz i Ci łyso bedzie hahahaha
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
Zwariowały, chwile mnie nie było i tyle pisać? Zgagę mam
oczy mnie bolą bo mnie książka wciągnęła i nie mogłam przestać, lecę się kąpać i spać---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Poza tym ja też leżałam z ośmioma dziewczynami na sali ale chyba moje posty są mało widoczne
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
A ja zauwazylam jedna rzecz i wywołuje do odpowiedzi TusiaeM - ty jestes kochana nasza czy wrześniowek ?! Bo widze, ze sie i tu i tu udzielasz. No noooo...
---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
Ale co mało widoczne ? Bo nie rozumiem kurde, to juz ta pora i moge mniej rozumieć hahaha Aaaa i na zgagę dziewczyny polecają zimne mleko, ja mleka nie moge tak pic sobie od tak bo mnie by sponiewieralo wiec polecić moge rennie !
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-02-01 o 23:15 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

???

jak nadejdzie sezon muszę spróbować. Mam jagody w sloiczkach w syropie, wiecie jakie pyszne są? Ze śmietaną lub bezpośrednio ze słoika do buzi 

oczy mnie bolą bo mnie książka wciągnęła i nie mogłam przestać, lecę się kąpać i spać