|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyczerpalam na dziś limit czepiania się
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze nie teraz Przypomnij mi o tym za kilka miesiecy :P Dobra ide stad juz na serio bo zas ksiazki nie poczytam. Prosze juz mnie tu nie wywoływać :P nie ma ! ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
Ale jakiego czepiania ? porozmawiaj z nami wyjaśnij problem hahahhaha Dobranoc !
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Haha A wrzesniowki sa jak telenowela☺troche komedi, troche dramatu i mnosstwo spiec ☺a ze moj termin jest blizej wrzesnia niz lipca to wlasnie wrzesniowki podczytuje ☺ Aaaa i dla mnie bez wzgledu kto to pisze 8 swiezych mam z dziecmi na jednej sali to jakies nieporozumienie... 😕 czlowiek pewnie marzy by uciec ☺ brrrrrr..... |
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Ty będziesz kochana rodzić już w nowym miejscu zamieszkania... Aaa i lekarza będziesz musiała zmienić... |
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Bosch czy wy nie śpi cie ja wstaje wchodzę a tu 20 stron do nadrobienia w życiu ich nie nadrobię sorry laski. Ale widziałam ze o porodach nadal mowa i o wyborze szpitala tu nie mam nic do gadania bo umiem mieście jeden szpital jest I wyboru nie mam zresztą ten szpital jest dobry wiec nie ma co marudzić heh. Ja wstałam wyspana o dziwo i się ubieram właśnie idę młodego zanieść do przedszkola a potem do domu się wy myć i do lekarza pędem. Trzymajcie się odezwe sie jak wrócę to powiem co było.
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nocne pogaduchy ![]() A Ty podałaś, ze lekarza masz 03.02 ?? Chyba, ze dzis do innego idziesz ?
|
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
SugarbabyLove nasze dziewczyny oszalały albo bliżej 2 trymesyru i power wraca
![]() Tak dzieci to naklepsza antykoncepcja. Jak Filip był mały wystarczyło że popatrzyłam w stronę łóżeczka i ochota mijała ![]() Leżę jeszcze w łóżku młody właśnie wstał, myślę co na śniadanie zrobić ![]() Tż wziął moje auto bo jego rano zdechło więc jestem dziś uziemiona a młody nie idzie do przedszkola. Nie wiem jak to wytrzymam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#250 |
|
Okrutna, podła i zła
|
Pierwszy post jest super !!! Bardzo mi się podoba.
|
|
|
|
#251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
|
|
#252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moniska łącze się w bólu, mój młody nie idzie do żłobka. Cały tydzień będziemy w domu, a najgorsze że nigdZie się nie ruszymy bo ma antybiotyk
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
Wy chyba oszalałyście, tyle pisać w nocy. Dobrze, że po śniadaniu was nadrobiłam, bo by mi język w du..e uciekł, na myśl o tych wszystkich pysznościach.
Nie pisać dzisiaj za dużo, bo nie będę was po pracy nadrabiać trzy godziny ![]() Trzymajcie się cieplutko |
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny łącze sie w bólu, junior tez w domu bo ferie i go nie wysyłałam do zerowki - jeszcze jest przeziębiony i sie do soboty niech leczy! Ale dopiero co śniadanie zjedliśmy a juz jest "mamo to co robimy bo mi sie nudzi" :P
Wiec lecimy cos ogarnac mieszkanie a pozniej do zabawy i prac plastycznych Miłego dnia
|
#255 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie no oszalały te baby jedne ![]() Zaczął się etap 10 stron dziennie ![]() W czołówce gaduł to ja już na pewno nie będę : JESS, ROXANA, KASPERKA dziękuje za odp odnośnie twardnienie brzuszka Co to byłby za dzień jakbyście chociaż raz nie gadały o jedzeniu. Dobrze, że wczoraj poszłam spać, bo po tych rozmowach o truskawkach to musiałabym coś zjeść ![]() Cytat:
Teraz strona wygląda idealnie Cytat:
![]() Wszystkim nie odp, bo za dużo ![]() Mam dylemat czy iść na usg za 2 tyg ( bo planowo mam mieć dopiero w połowie marca połówkowe), bo ta płeć strasznie mnie ciekawi, ale musiałabym zapłacić dodatkowo 100 zł .... ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
, dlatego też nie było czasu na wizaż . Ferie się skończyły i dziś synek do przedszkola, a matka może mieć trochę czasu dla siebie
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki |
|
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
Jeden dzień mnie nie było, a tu tyle do nadrabiania;d
Co do jedzenia to ja wczoraj miałam taki napad głodu. Jechaliśmy może z godzinę i nagle mówię do TŻ-ta szybko szukaj jakiejś stacji, bo bagietkę z kurczakiem muszę zjeść. Myślałam, że nie wytrzymam z głodu;d A dopiero co przed wyjazdem śniadanie zjadłam. Poza tym wczoraj byliśmy u znajomych i jakoś tak mi na nerwy wpływali, że masakra. Aż do dziś jestem zdenerwowana. Ciągle jakieś docinki i przechwałki...;/ |
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
magdowe oby wymioty sobie poszły na dobre, bo wystarczająco sie już namęczyłaś
Kasperka a Ty jak się czujesz , bóle głowy nadal dokuczają ? SugarbabyLove kciuki za wizytę ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
aj
roxana_lu przez Twoje kajzery i ja dzisiaj już ciacho ugniotłam bo nie chce mi się jechać do piekarni ciekawe czy wyjdą
|
|
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
No zaczęły się docinki, że teraz to już nici z wakacji. Z dzieckiem już nigdzie się nie ruszymy. W nocy będzie ciągle płakać i s*ać.
Tak bo my mamy po 15 lat i nie wiedzieliśmy na co się piszemy... Poza tym wkurzyło mnie i strasznie mi się przykro zrobiło bo pewna osoba zapytała czy to wpadka. My dobrze wiemy, że to planowane, wymarzone i bardzo chciane i ten tekst po prostu mnie tak zdenerwował, że nawet nie wiedziałam co odpowiedzieć.. Ach chyba jakiś wybuch hormonów mam bo tylko chodzę i się denerwuję od wczoraj. |
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj wogole mnie nie bolała np, a dziś jak się obudziłam to mi trochę pulsowała znowu ![]() Ciekawe jak w ciągu dnia będzie ... |
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
A mierzysz sobie ciśnienie, bo to może jest od tego ?
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
machnij ręką na nich |
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja przyszłam pogadać, to wszystkie się zmyły
![]() Mirabelka niech spadają na szczaw
|
#265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
|
|
|
#266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To długo czekasz na kolejne USG... Ja wizytę u gin mam tak co 4 tyg i co 4 tyg robi mi USG Fakt faktem każda wizyta mnie kosztuje 100 zł, ale akurat na to kasy nie żałuję Gdybym mogła, to chodziłabym na USG co 2 tyg :p Kolejne mam już za niewiele ponad tydzień Już się doczekać nie mogę, bo zacznę wtedy już 16 tydzień i jest szansa, że poznamy płeć Cytat:
|
|
#267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ach chyba rzeczywiście nie ma co o tym za dużo myśleć. Teraz tylko czekam do czwartku na kolejną wizytę Niestety wymioty dalej się mnie trzymają;/ Trochę Wam zazdroszczę, że jesteście w Polsce i macie dostęp do lekarza bez problemów. Tutaj mają dziwne podejście do ciąży. Ach chyba czas wstać z łóżka i jakieś śniadanie ogarnąć
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję się dzisiaj jakoś tak beznadziejnie... Oby tylko grypa mnie nie atakowała...
|
#269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niby wstepnie poznałam płeć i ma być dziewczynka, ale jak sąsiadka mi ostatnio powiedziała, że też miała mieć córkę, a później wyszło, że chłopczyk, to jakoś zwątpiłam. Ja też chodzę prywatnie i płacę za wizytę 100 zł co 4 tyg, ale mój lekarz nie ma usg w gabinecie i robi je zupełnie gdzie indziej. Chcąc podejrzeć maluszka, to za każdym razem muszę wyłożyć dodatkowe 100 zł. Ciekawość mnie zżera i odżałuję tej stówki i pójdę Chce iść 16 lutego to będzie 17tc( 16t3d), więc już wszystko powinno być widać ![]() Cytat:
|
|
#270 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej laski
Ledwo sie dzisiaj z łóżka podniosłam , jakaś poranna deprecha mnie dopadła ale zebrałam się w sobie i jakoś poszło , nawet mieszkanie wysprzątalam . Obiadu nie robie , dla Juniora mam coś tam z wczoraj a ja zjem jakiegoś gotowca .. nie chceeee mi sieeeee nic ![]() Mirabelka co Ty sie kobieto przejmujesz , luzie gadali gadaja i gadac beda .. zlewaj to Cytat:
Cytat:
Też mam mniej czasu ze zwgledu na synka .. no ale jestem tu codziennie na tyle na ile mi czas pozwala ![]() Uwielbiam truskawki , też czekam W tamtym roku kupowalismy codziennie bo i Młody był w nich zakochany po uszy ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

wdech... i wydech 
kurde, to juz ta pora i moge mniej rozumieć hahaha
wyczerpalam na dziś limit czepiania się 

machnij ręką na nich
życzę teraz o wiele lepszych warunków