Mamusie Lipcowe 2015, cz.2 :) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-02, 08:41   #661
ja_dalia
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.2 :)

ale cichy weekend

witam Was lutowo mamusie ... ja właśnie rozpoczynam 18tc czyli 5 miesiąc

i tak jakoś mnie natycha....ale ten czas zapitala :P

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 08:48   #662
Truskawka31
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
ale cichy weekend

Ja 18 tc rozpocznę w środę i też już nie mogę się doczekać. Mój dzieć wczoraj się bardzo rozkopał, bardzo miłe uczucie

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Już niedługo połówkowe, pewnie jakoś ok. 18 lutego - bardzo fajnie
Truskawka31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 08:55   #663
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
ale cichy weekend

U mnie tez dziś 18 tc o 16 mam wizytę, normalnie aż mnie brzuch boli ze stresu

Elinka21trzymaj się Slonko!!! będzie dobrze

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...

Edytowane przez Strobiluska
Czas edycji: 2015-02-02 o 08:56
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 08:55   #664
anuszka88
Raczkowanie

Dzien dobry
Co do tygodni, to ja 18 tydzien zaczne w piatek a brzuch mam wrazenie, ze wyglada na ciąże miesiąc wyższą
Jak z Waszym samopoczuciem w II trymestrze? Ja ostatnio doly jakies lapie i nadal jestem zmeczona calymi dniami oby juz to minelo bo mąż powoli ma mnie dosyc
anuszka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 09:01   #665
Truskawka31
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anuszka88 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Co do tygodni, to ja 18 tydzien zaczne w piatek a brzuch mam wrazenie, ze wyglada na ciąże miesiąc wyższą
Jak z Waszym samopoczuciem w II trymestrze? Ja ostatnio doly jakies lapie i nadal jestem zmeczona calymi dniami oby juz to minelo bo mąż powoli ma mnie dosyc
Ja czuję się raczej dobrze, normalnie pracuję, ale pojawiają się czasami bóle kręgosłupa na odcinku lędźwiowym, boli mnie czasami bardzo pośladek jak dłużej leżę po przebudzeniu... Ale tak ogólnie, to chyba nie mogę narzekać
Stary 2015-02-02, 09:02   #666
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Dzien dobry
Mój brzuch to wyglada chyba nawet na dwa miesiące większy ja czuje się w miarę dobrze, chociaż ciagle bolą mnie pachwiny, plecy i rwa kulszowa.... No i jakaś rozdrażniona jestem (biedny Maz, zebrało mu się wczoraj, bo noża nie umył ) i o włosach już nie wspomnę, matowe, sztywne i brzydkie ale ogólnie nie ma złe tylko marudzę, ze Malucha nie czuje jeszcze ...... A Ty jak tam?

Ps. Mam post nr 666

Edytowane przez Strobiluska
Czas edycji: 2015-02-02 o 09:06
Stary 2015-02-02, 09:18   #667
gkatarzynka
Zadomowienie

Witam się i ja z rana po zebraniu Młodej do przedszkola i Męża do pracy. Miałam dziś kiepską nockę, bo nie mogłam zasnąć do 3 w nocy więc pewnie za chwilę zaliczę drzemkę.
Mam za sobą baaaardzo aktywny weekend, bo wysprzątałam całe mieszkanie - oczywiście Mąż i Hania bardzo pomagali, bo Młoda ostatnio stała się chętna do takich wspólnych zajęć. Wcześniej jedno z nas sprzątało, gotowało... a drugie było z Hanią, bo nie chciała pomagać tylko się bawić... Więc teraz jest nadzieja, że jak się Maluszek pojawi, to będę mieć małego pomocnika, z którym coś razem zrobimy jak Maleństwo będzie spało.
Dziewczyny, czy Wam się skończyły wzdęcia? Bo mi wygląda na to, że przeszły, ale też troszkę się niepokoję, bo miałam wrażenie, że Dzidziulek już się trochę ruszał a teraz cisza... Wizytę mam dopiero po 24.02, a teraz jakoś doktorowi wypadło z głowy, żeby tętna poszukać (takim jestem wybrykiem natury, że jak już mnie na badanie weźmie, to się nadziwić nie może) a i ja zapomniałam, bo się zawsze stresuję przy wizycie...
Chyba zaraz zjem trochę czekolady i będę czekać czy coś nie ruszy
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
gkatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 09:19   #668
anuszka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
No i jakaś rozdrażniona jestem (biedny Maz, zebrało mu się wczoraj, bo noża nie umył ) i o włosach już nie wspomnę, matowe, sztywne i brzydkie ale ogólnie nie ma złe tylko marudzę, ze Malucha nie czuje jeszcze ...... A Ty jak tam?

Ps. Mam post nr 666
To nie tylko mojemu mezowi sie zbiera chociaz moj mowi ze to pewnie nie przez hormony ,a po prostu ja taka jestem i zadowolony nie jest
Moje wlosy nie dosc ze sianowate to strasznie sie przetluszczaja i tez mam bardzo sucha skore (tak jak kilka dziewczyn ktore tu o tym pisaly), czyli ogolnie fajnie
Stary 2015-02-02, 09:25   #669
gkatarzynka
Zadomowienie

aaa.... i mój brzuch też jest większy niż miałam na tym etapie z Hanią... choć teraz to wygląda tak, jakbym baaaardzo dużo zjadła, taka duża opona mi się pojawiła miękka więc jak usiądę to nie jest taka piłeczka jak miałam z Hanią końcem piątego miesiąca...
Stary 2015-02-02, 09:26   #670
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
To nie tylko mojemu mezowi sie zbiera chociaz moj mowi ze to pewnie nie przez hormony ,a po prostu ja taka jestem i zadowolony nie jest
Moje wlosy nie dosc ze sianowate to strasznie sie przetluszczaja i tez mam bardzo sucha skore (tak jak kilka dziewczyn ktore tu o tym pisaly), czyli ogolnie fajnie
Aaa tak,tak zapomniałam o skórze.... Nie mogę podkładu nałożyć, bo mi skorki wystają, a żaden peeling czy scrub nie działa hehe ale mimo wszystko, uwielbiam swój stan

Stary 2015-02-02, 09:28   #671
jesuismagnifique
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gkatarzynka Pokaż wiadomość
aaa.... i mój brzuch też jest większy niż miałam na tym etapie z Hanią... choć teraz to wygląda tak, jakbym baaaardzo dużo zjadła, taka duża opona mi się pojawiła miękka więc jak usiądę to nie jest taka piłeczka jak miałam z Hanią końcem piątego miesiąca...
U mnie to samo...rodzina też przerażona - sugerują że dziecko będzie większe
Aaaaaaaaa....strach pomyśleć co będzie potem?!

Ja miałam weekend imprez...jestem wykończona psychicznie i fizycznie. Jestem bardzo nieimprezową osobą a jak pomyślę, że za rok będę miała 2 imprezy ... obydwu synów, jeszcze drugie roczek to (tzn frajda jest...ale potem człowiek jest wypompowany)
jesuismagnifique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 09:31   #672
anuszka88
Raczkowanie

Cytat:
Aaa tak,tak zapomniałam o skórze.... Nie mogę podkładu nałożyć, bo mi skorki wystają, a żaden peeling czy scrub nie działa hehe ale mimo wszystko, uwielbiam swój stan
Noo te skorki na twarzy ja mimo wszystko podklad nakladam, ale wczesniej tone kremu nakladam zeby jakos tych skorek sie pozbyc i jakos to wyglada
Stary 2015-02-02, 09:34   #673
gkatarzynka
Zadomowienie

Cytat:
A ja tu mam inaczej z nerwami... jestem w domu więc odpadł mi jeden bardzo istotny element sresogenny... no i ogólnie jestem spokojniejsza - mam więcej cierpliwości dla Hani - chce mi się z Nią bawić, razem czytamy, rysujemy, malujemy, wylepiamy, pieczemy, sprzątamy... Mężuś też ma teraz lepiej, bo Mu przygotowuję śniadanka do pracy a jak wraca z pracy, to obiadek czeka na stole - choć to od niedawna, bo w końcu mam siłę (w pierwszym trymestrze tak mnie mdłości męczyły, że musiałam leżeć i się nie ruszać, nawet nie przełykać). Ale za to jak ok 21 jestem głodna, to Mężuś mi pyszne kanapeczki przygotowuje...

Co do skóry, to też mam strasznie suchą i nic nie pomaga - choć generalnie garnier - ten co to można raz w tygodniu smarować daje radę jak smaruję codziennie. No i neutrogena teraz sobie troszkę też radzi więc używam na zmianę - a na brzuszek i piersi coś na rozstępy...

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
No właśnie... u mnie nawet peeling i potem tona kremu nawilżającego nie dają rady... a te skórki mnie dobijają...
Ale też lubię być w ciąży...
Stary 2015-02-02, 10:00   #674
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Truskawka31 Pokaż wiadomość
Ja 18 tc rozpocznę w środę i też już nie mogę się doczekać. Mój dzieć wczoraj się bardzo rozkopał, bardzo miłe uczucie

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Już niedługo połówkowe, pewnie jakoś ok. 18 lutego - bardzo fajnie
ja połówkowe mam 24.02 właśnie się umówiłam fuertka dopiszesz mi ?

a moj mieszkaniec ostatnio spokojny... zupełnie odwrotnie niż mama

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Ja czuję się raczej dobrze, normalnie pracuję, ale pojawiają się czasami bóle kręgosłupa na odcinku lędźwiowym, boli mnie czasami bardzo pośladek jak dłużej leżę po przebudzeniu... Ale tak ogólnie, to chyba nie mogę narzekać
wspołczuje.... mi na szczescie ten bol przeszedl, ale tez mnie ponad tydzien męczył

ogólne samopoczucie mam w miare OK - fizycznie... pychicznie za to porażka

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
podobno w 2 ciąży szybciej rośnie

mój też sporawy jak na 18 tc, albo juz nie pamietam jak to jest... musze starych fotek poszukac to w klubie wkleje te sprzed 3ch lat i teraz

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2015-02-02, 10:02   #675
Truskawka31
Rozeznanie

Ja chyba wybiorę się do dermatologa i zapytam się jakich specyfików mogę używać w ciąży, celem zlikwidowania kolejno następujących po sobie wyprysków... Stan ten nasilił się w ciąży, a nie wiem co jest mi dozwolone i dlatego zmywam twarz tylko żelem do mycia twarzy.

Na suchą cerę polecam olejek jojoba, parę kropel w trakcie mycia twarzy wieczorem - super sprawa
Stary 2015-02-02, 10:03   #676
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:

Co do skóry, to też mam strasznie suchą i nic nie pomaga - choć generalnie garnier - ten co to można raz w tygodniu smarować daje radę jak smaruję codziennie. No i neutrogena teraz sobie troszkę też radzi więc używam na zmianę - a na brzuszek i piersi coś na rozstępy...
ojjjj mnie to skóra tak swedzi że masakra... oliwką co drugi dzien ale i po pare razy (bo oliwka tez wysusza w duzych ilosciach ) na przemian z jakimiś balsamami... ale myslalam że tylko brzuch, a tu ostatnio ramiona, plecy i nogi tak że do krwi idzie sie zadrapać ( a posmarowanie ledwo na 1h starcza )

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2015-02-02, 10:18   #677
Aviskowa
Zadomowienie

Witam Was po weekendzie.

Cytat:
ale cichy weekend

http://fajnamama.pl/suwaczki/4qwdu63.png
Aviskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 10:23   #678
fantastka
Zakorzenienie

Też się witam po weekendzie

Widzę, że dołączyła do nas mama z trójką dzieci Gratulacje! Cieszę się, że przy takiej liczbie pociech znajdujesz czas na wizaż

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 10:37   #679
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chyba wybiorę się do dermatologa i zapytam się jakich specyfików mogę używać w ciąży, celem zlikwidowania kolejno następujących po sobie wyprysków... Stan ten nasilił się w ciąży, a nie wiem co jest mi dozwolone i dlatego zmywam twarz tylko żelem do mycia twarzy.

Na suchą cerę polecam olejek jojoba, parę kropel w trakcie mycia twarzy wieczorem - super sprawa
Ja miałam masakrę jeszcze miesiąc temu i kupiłam szczotkę soniczną do twarzy i w 3 dni zniknęły wszystkie wypryski. Używam ją z żelem babydream, a potem przecieram tonikiem Clinique. Czasem jeszcze żel hialuronowy plus olej z kocanki i kropelka oleju tamanu.

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Brzuch też mam większy niż z synkiem. Chociaż potem jak wystrzelił w 7 miesiącu, to pod koniec była po prostu monstrualna kula. 3 dni przed terminem, jakaś pani w sklepie, która się do mnie odwróciła, krzyknęła "Matko boska czy to jest prawdziwe?!"

Za to na całej reszcie ciała schudłam wyraźnie, nie mam za co złapać. Skóra się jędrna zrobiła (mimo że nie biegam już 4 miesiące). Włosy też w lepszej kondycji, tylko skóra na całym ciele taka sucha i piekąca Swędzi. Nawet plecy muszę balsamem smarować!
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 11:01   #680
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aviskowa Pokaż wiadomość
Jak u Was z ciśnieniem ? Mnie bardzo ćmi głowa.
moje ciśnienie w ciazy jest jakieś dziwne. Ogólnie zazwyczaj mam 110,115 / 70 ale są momenty kiedy potrafi mi skoczyc do 140/90 ale czuje kiedy... serce wtedy mi zaczyna walic i robi mi sie duszno. No i tętno mam wysokie, przy tych atakach podwyższonego ciśnienia tetno jest nawet 110,a tak przy normalnym ciśnieniu 0k 88. Za 2 tygodnie mam wizytę to pokaże moje notatki z wynikami ciśnienia i zobaczymy moze powie czemu tak mam.... ;/

Cytat:
Napisane przez elinka21 Pokaż wiadomość
Ja po badaniu z dzidzia ok,szyjka dluga, rozwarcia nie ma, krwawienie tez juz nie ma ufff... prawdopodobnie bylo z szyjki nie z macicy, wiec moze jakies naczynko lekarz powiedzial
Prawdopodobnie bedzie chlopczyk
ufff dobrze ze to tylko jakis fałszywy alarm
i gratuluję poznania płci!

a tak poza tym witam sie po weekendzie na uczelni
wiecie, jednak na uczelni oplaca sie byc w ciaży mam kilka przedmiotów zaliczonych tak o, po prostu, bo jestem w ciaży i ciezko mi wysiedzieć np 10 godzin w sobotę w szkole aaa i jest szansa, że będę mogła sie szybcej bronić, moze zdaże przed porodem bo jak nie to potem dopiero październik albo i później....

aaaa i jeśli szukacie jakiś ubrań "ciażowych" to polecam tesco. Co prawda nie ma tam działu dla mam, ale są przeceny i mozna w dobrch cenach upolowac ciuszki np w większym rozmiarze. Ja kupiłam sobie sukienkę na lato, przeceniona z 89 zl na 22 zaraz wstawie foto do klubu to sobie zobaczycie
Stary 2015-02-02, 11:59   #681
cicha1990
Rozeznanie

a mnie od wczoraj boli brzuszek jak na okres i nie wiem co myslec nie fajnie.. dodatkowo nerwowo nie wytrzymuje bo dzis bylam w zusie i dowiedzialam sie z emoj pracodawca nie przeslal do zusu 3 moich zwolnien.. i z tad brak kasy od 2 miesiecy... nie rozumiem jak tak mozna... bede sie klocic.. ale nerwy mam zszarpane chociaz wiem ze nie powinnam sie denerowac;( ale plakac mi sie chce...
cicha1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 12:04   #682
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cicha1990 Pokaż wiadomość
a mnie od wczoraj boli brzuszek jak na okres i nie wiem co myslec nie fajnie.. dodatkowo nerwowo nie wytrzymuje bo dzis bylam w zusie i dowiedzialam sie z emoj pracodawca nie przeslal do zusu 3 moich zwolnien.. i z tad brak kasy od 2 miesiecy... nie rozumiem jak tak mozna... bede sie klocic.. ale nerwy mam zszarpane chociaz wiem ze nie powinnam sie denerowac;( ale plakac mi sie chce...

o kurdeee.... niefajanie...
da sie to jakos odkręcic z zusem? coś Ci zaproponowali?

mocno ten brzuch Cie boli? może nospe weź?
Stary 2015-02-02, 12:08   #683
cicha1990
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
o kurdeee.... niefajanie...
da sie to jakos odkręcic z zusem? coś Ci zaproponowali?

mocno ten brzuch Cie boli? może nospe weź?
to nie zusu wina niestety tylko pracodawca debil nie wysyla moich zwolnein bo nie trafily do zusu.. trafilo tylko 1 zwolnienie a 3 kolejne nadal nie trafily do zusu.. bede dzownic do pracy i pytac dlaczego nie wysylaja.. a jak to nic nie da to pojade tam i ich chyba rozniose... a brzucho no tak srednio i tak tylko z lewej strony w sumie.. poloze sie i zobacze czy mi przejdzie.. ale nie wiem tez czy to nie z nerwow np;/
Stary 2015-02-02, 12:29   #684
agunineczka
Zakorzenienie

tak tak rozumiem że wina pracodawcy, ale gdyby jakos dostarczył te zaświadczenia to należy Ci sie ta kaska czy już przepadla?
Stary 2015-02-02, 12:29   #685
gkatarzynka
Zadomowienie

Cytat:
Cicha, to witaj w klubie... u mnie jedno zwolnienie już poszło do ZUSu z błędnym NIPem - tzn z NIPem pracodawcy, u którego dodatkowo pracowałam w zeszłym roku. Ostatnie zwolnienie ze środy udało się odkręcić u lekarza i poprawił NIP. Tamto wcześniejsze już jest w ZUSie i oni ani pieniędzy nie wysłali ani się nie kontaktowali, że jest jakiś błąd. Generalnie księgowa nie sprawdziła tamtego zwolnienia, no a ja jakoś też nie pomyślałam... Jak szukałam informacji, to albo będą u mnie wyjaśniać albo u lekarza.
A w Twoim przypadku podobno w razie czego można dostarczyć do ZUSu kopie zwolnienia, który jest u lekarza. Spróbuj się jeszcze w ZUSie dowiedzieć jeśli pracodawca będzie robił problemy. Bo z tego co wiem, to wygląda tak, że Ty musisz dostarczyć zwolnienie w ciągu 7 dni, bo jak nie to tracisz bodajże 25% a pracodawca ma je do ZUSu dostarczyć niezwłocznie a chyba nie jest powiedziane, że ma jakiś określony czas. A tak powinno być
Stary 2015-02-02, 12:53   #686
cicha1990
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
tak tak rozumiem że wina pracodawcy, ale gdyby jakos dostarczył te zaświadczenia to należy Ci sie ta kaska czy już przepadla?
nalezy a gdyby zus robil problemy to nie do mnie z tym tylko do pieprzonego pracodawcy z ktorego winy zwolnienia nie sa dostarczane od 3 grudnia a mamy luty... nie wiem jak sie nie wyjasni to bede u lekarza 17lutego to wezme poprosze o kopie wszystkich zwolnien pojade podsune im pod nos aby mi to podpisali i sama wysle do zusu.. bo inaczej nerwowo sie wykoncze;/
Stary 2015-02-02, 12:54   #687
natetitka
Zadomowienie

Mnie na suchą skórę twarzy pomaga krem ziaja z bioolejkiem arganowym albo z awokado. Myślę też o zakupie balsamu pod prysznic z nivea bo miałam próbkę i podobało mi się to nawilżenie.

Co do włosów ja mam tak, że są piękne, mogłabym tydzień nie myć. Włosy i paznokcie rosną mi jak szalone

FB

_________________________ ___

moje nowe uzależnienie surówka
natetitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 12:55   #688
cicha1990
Rozeznanie

Cytat:
Cicha, to witaj w klubie... u mnie jedno zwolnienie już poszło do ZUSu z błędnym NIPem - tzn z NIPem pracodawcy, u którego dodatkowo pracowałam w zeszłym roku. Ostatnie zwolnienie ze środy udało się odkręcić u lekarza i poprawił NIP. Tamto wcześniejsze już jest w ZUSie i oni ani pieniędzy nie wysłali ani się nie kontaktowali, że jest jakiś błąd. Generalnie księgowa nie sprawdziła tamtego zwolnienia, no a ja jakoś też nie pomyślałam... Jak szukałam informacji, to albo będą u mnie wyjaśniać albo u lekarza.
A w Twoim przypadku podobno w razie czego można dostarczyć do ZUSu kopie zwolnienia, który jest u lekarza. Spróbuj się jeszcze w ZUSie dowiedzieć jeśli pracodawca będzie robił problemy. Bo z tego co wiem, to wygląda tak, że Ty musisz dostarczyć zwolnienie w ciągu 7 dni, bo jak nie to tracisz bodajże 25% a pracodawca ma je do ZUSu dostarczyć niezwłocznie a chyba nie jest powiedziane, że ma jakiś określony czas. A tak powinno być
no wlasnie.. ja mam 7 dni a pracodawca 'niezwlocznie' moze sobie rozumiec jak chce... zobacze jak nic nie wskuram z pracodawca to zrobie tak jak wyzej wezme kopie od lekarza dam pracodawcy do podpisania i sama wysle...
Stary 2015-02-02, 12:56   #689
Sarrai
Wtajemniczenie

Ale masakra z tym Zusem :/ Jakoś co miesiąc to składki potrafią prawidłowo pobierać, ale żeby wypłacić podstawowe świadczenia to już jest problem... Wychodzi na to, że wszystkiego trzeba pilnować..

Ja jeszcze 2 godziny do fajrantu... powiem Wam, że taka rozkojarzona siedzę w tej robocie, zapominam o różnych rzeczach.. no normalnie kisiel zamiast mózgu. Pracujące mamuski - tez tak macie?
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 12:58   #690
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie.. ja mam 7 dni a pracodawca 'niezwlocznie' moze sobie rozumiec jak chce... zobacze jak nic nie wskuram z pracodawca to zrobie tak jak wyzej wezme kopie od lekarza dam pracodawcy do podpisania i sama wysle...

ech szkoda, że tyle nerwów Cię to musi kosztować, skoro Twojej w tym winy wcale nie ma... ;/
ale tak to już jest jak samemu sie o wszystko nie zadba to

zmykam na zakupy bo moja lodówki świeci pustkami w weekend mnie nie było w domu i o. tż zakupów porządnych nie zrobił...

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości