|
|
#331 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Cytat:
i co wstaje to mnie brzuch boli a w dzień to chodzę co chwile bo pęcherz jak u wróbelka
|
|
|
|
|
#332 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i piękne FOtki Mój gin to samo mówił o tych badaniach, że jak nie chcę usunąć chorego dziecka to nie ma potrzeby sie niepotrzebnie stresowac ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() Moich wiele postów pozostało bez echa i co? takie prawa forum Jak mi na czymś zależy to piszę drugi raz o tym samym ![]() hihi |
||
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę dziwnie wam ci lekarze mówili, bo ja bym jednak wolała wiedzieć że mam dziecko chore, nawet jeśli bym nie usunęła to mogłabym się przygotować na to jeśli chodzi o leczenie i specjalną opiekę
|
#334 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, to ja, złośnik nr 1
![]() Standardowe pytanko - co na obiad dziś? Ja myślę, że zrobię rosół bo mnie chyba coś bierze (mam nadzieję, że nie cholera ). Idę rozwiesić pranie i rozładować zmywarkę. |
|
|
|
#335 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczny w drugim etapie
Jak na roxi przystalo nasza -kuchmistrzynie, przygotowala piekna pierwsza strone z babeczkami Ciekawe ktora zjem te gril czy boy
|
#336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co podobnego do tego na zdjeciu
|
|
|
|
|
#337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym narobiłyście smaka na lody. Więc będzie trzeba się później zaopatrzyć w miętowe mmm ![]() Dziewczyny w którym tc lekarz zdradził Wam płeć dziecka? Ja byłam w 12 tc na usg ale powiedział, że to za wcześnie by określić. Chociaż mój TŻ od razu powiedział, że na tym 3d widział siusiaka z czego na początku się śmiałam, że ma oko lepsze od lekarza. Ale że mamy badanie nagrane to znalazł mi ten moment i pokazał i chyba nie mam już wątpliwości, że będzie synuś
|
|
|
|
|
#338 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja uciekam bo junior mnie za nogę ciągnie ![]() pewnie zajrzę dopiero wieczorem bo mały przeprowadza atak na lapka
|
|
|
|
|
#339 |
|
Raczkowanie
|
patrzcie jaki super bałwan mój tż to jednak ma talent
|
#340 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zobaczymy czy intuicja mnie nie zawiedzie
|
|
|
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za tydzien bylismy jeszcze raz u lekarza i potwierdzil moje przeczucie ![]() Mamy nawet zdjecie od lekarza, ktore jest jednoznaczne ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Ja tylko Zuzie ma tym zdj zauwazylam Bałwan to juz drugorzedna sprawa w tym Lrzypadku
|
|
|
|
|
#342 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znowu :PCytat:
Cytat:
Cytat:
pocieszasz me serce ale to jeszcze kilka lat przede mną ![]() mój pęcherz też by mógł mi w końcu odpuścić :p
|
|
#343 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
Papusia, Zuzia przesłodka
|
#346 |
|
Wtajemniczenie
|
asienka - też mysle,że zjem tę niebieska.
W sklepie carry ostatnio kupilam sobie bluzke z dwoma pieskami jedne ma blekitna obroze a drugi rozowa teraz ja specjalnie noszaę taka tematyczna![]() Roxana - masz bezwgledny zakaz pisania co masz na obiad itp ![]() ![]() ciagle mi smaka robisz a to sernikiem a to pizza.. a to grochowka![]() papusia slodka coreczka ![]() Sugarbaby- ja mam wizyte 4. 02 więc mysle ze moje ziarenko też będzie mialo 4 cm ![]() moniska - też mam ambitny plan nie przytyc więcej niż 10 kg.. ale widze ze cieżko.. tym bardziej ze startuje z większej wagi niż poprzednio o 2 kg ![]() 12mu05 - ja się modle zeby otworzyli ten online H&M uwielbiam ciuszki dla mlodego ![]() Olenka -24 tez bym nawet zjadla mielonego ale ta mizeria to przeklenstwo mojego dziecinstwa. W ogole to codziennie prawie mam zupy na obiad bo moj nic innego nie chce jesc . Jak widzi plaski talerz z jedzeniem to placze ![]() oo jedynie ostatnio mi wyzeral makaron z pesto!!
|
#347 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U mnie też dzisiaj na obiad ziemniaki, ale w formie klusek z białym serem i boczkiem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Oj ma talent, ma ![]() Moi chłopacy, jak poszli lepić bałwana to wyszedł im jakiś zająć ![]() Byłam na mieście i odkryłam cudny sh co za ciuchy tam są dla dzieciaczków ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
Ja chcę nie więcej niż 15 Zaczęłam przybierać na wadzę i chyba z powietrza, bo synek je więcej niż ja
Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2015-02-02 o 13:11 |
|||||||||
|
|
|
#348 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
OOoo to widze że mamy tak samo wizytę tylko że ja teraz mam późno bo dopiero o 20:00 a z racji iż mój gin wybiera sie na dwutygodniowy urlop i dużo pacjentek ma
|
|
|
|
|
#349 |
|
Wtajemniczenie
|
mi dzis jest znacznie lepiej.. nawet jakos wygladam
![]() : włosy pofarbowane... brwi zrobione.. pomalowana![]() jupi a kosmetyczka nie wie,że jestem w ciązy i do mnie ale schudlas no polechtala mnie tym zdaniem![]() ![]() ![]() wiecej taki slow![]() asienka a ja mam na 12 pewnie wejde o 13 a w pierwszej ciazy tez bylam umowiona kiedys na 20 .. bo jechala na urlop i weszlam o 22!! pamietam ze wtedy sobie myslam pewnie plci mi nie powie a powiedziala mega mnie zadziwila!
moi chłopcy... Edytowane przez Ambiwalentna29 Czas edycji: 2015-02-02 o 13:12 |
|
|
|
#350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a wogóle smarujecie już czymś brzuszki ?
|
|
|
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
Ambiwalentna a jak synuś? Dalej przeziebiony ?
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
To mnie pocieszacie ... wy chudniecie, a ja tyję ? Nie no musi byc ktoś kto też przybiera na wadze
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi lekarz w klinice powiedzial i tak tez mi napisal w dokumentach, ze wedlug usg jeden dzien starszy dzidziuś i termin na 31.07 ![]() Czeksm narazie cierpliwie na wizyte u mojej lekarki i zobaczymy czy ona to potwierdzi
|
|
|
|
|
#354 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ci dobrze! Ja dalej mam blokade przed farbowaniem wlosow i wygladam niezbyt, a czuje sie jeszcze gorzej |
|
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prawda taka, że na każdym usg termin by się zmieniał, jakby nie było
|
|
#357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a jak mam male to mowi wielce ze lubi malutkie hipokryta
|
|
#358 |
|
Raczkowanie
|
Mi waga stoi narazie w miejscu
ja smaruje baby dream z rossmana Zuzia tak jest cudownym dzieckiem a moj maza no cóż bałwan z niego taki sam jak ten ulepiony ![]() ![]() :sl ina: mój klops już dochodzi tylko frytki zrobić czekam na sms od tż że wracają to je nastawie też były tu jakieś mamy co miały mieć bliżniaki ale teraz jakoś ich nie kojaże są jeszcze czy już sie nie udzielają jak są to przepraszam ![]()
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A planujesz malować czy raczej nie ?
|
|
#360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja Tobie powiem, że jak mam odrosty to sie czuje tak brudno ze nie daje rady a teraz mialam takie duze bo w ciazy mega szybko mi wlosy rosna. a Blokade ze farba z amoniakiem itp? nie boj sie i pofarbuj lepiej bedziesz sie czuc. Mi lekarz powiedzial ze nie da sie zwariowac ![]() Olenka jednak moja teoria odnosnie zapchanego nosa bo wychodza zęby sie sprawdzila! jak mu posmarowalam w sobote to mial tak opuchniete i az palily takie gorące - mial goraczke z tego. powodu.oddycha znacznie lepeij co nie oznacza,że nie robi show w nocy dzis od 2 - 5 sobie gadal hmm krzyczal na glos auto jedzie itprozumiesz to? plakalam w poduszke ![]()
moi chłopcy... Edytowane przez Ambiwalentna29 Czas edycji: 2015-02-02 o 13:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

i co wstaje to mnie brzuch boli

jesteście jakoś bardziej zżyte staram się często pisać lecz nie zawsze mam na tyle czasu żeby być na bieżąco ale kilka razy dziennie zawsze jestem lecz chyba przez was nie zauważalna
Ja myślę, że zrobię rosół bo mnie chyba coś bierze (mam nadzieję, że nie cholera
).
Jak na roxi przystalo nasza -kuchmistrzynie, przygotowala piekna pierwsza strone z babeczkami

wiecej taki slow