Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-02, 15:11   #1171
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXII

Jajca.
Siarka mówi też że ktoś z nagrywających na yt po niej pojechał?
Sorry, ale nie rozumiem tego filmu.

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 15:11   #1172
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez posylwii Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiedzcie czy przechowywanie pędzli w takim kloszu jak na załączonym obrazku ładnie będzie wyglądało czy "wieś tańczy i śpiewa"?
Bo mam taki pomysł żeby je włożyć do ładnego szklanego pojemnika i przykryć kloszem na podobę (dostosowanym do rozmiarów pędzli, żeby nie był za duży) i to będzie stało w rogu toaletki.
Mi sie nie podoba.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 15:17   #1173
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez An Pokaż wiadomość
czy możesz podać jej tytuł? Może wiesz również, czy jest ona dostępna u nas w Polsce i w jakich językach jest wydawana?
dzięki
Ania
Tak.. mowiła że ytberki hehe

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Jezuniu.. zacytowałam źle.. to odpowiedz na slowa WizazankaLublinianka
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 15:20   #1174
Selfish Girl
Life is a drink ...

Mówiła, że YT ale komentarzy pod filmikiem usunętę wiec nie wiadomo kto jej zarzucił, że s** do własnego gniazda :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 15:24   #1175
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Mówiła, że YT ale komentarzy pod filmikiem usunętę wiec nie wiadomo kto jej zarzucił, że s** do własnego gniazda :P
Że załatwia się do własnego gniazda to dostała chyba w wiadomościach prywatnych. Tak to zrozumialam z tego co mowila. Bo domyślam się ze ytberki ktore sie poczuly obrazone nie napisaly by publicznego komentarza zeby nie wyszlo na jaw ktore to. Hehe
Stary 2015-02-02, 15:28   #1176
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Obejrzałam ten jej filmik o pędzlach pod którym jest awantura, obejrzałam większą część tego w którym się tłumaczy iiiii ona ma rację. Mówi że dostała pędzle za darmo , a zobaczyła u innych jak piszą że sobie kupli za własną kasiorkę. Kłamstwo. Powiedziała o tym i nagle awantura bo "s*ra do własnego gniazda".
Jak ktoś takie ściemy wali, że kupił a dostał za darmo to

Nie róbcie siary Siarce, że powiedziała prawdę i zrobiła komuś siarę, a sama siary nie ma. Mimo, że pisanie samemu do firm to leciutka siara.

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 15:33   #1177
badgirly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
CO TO SIĘ DZIEJE - coś o YT: http://youtu.be/FFciHiFBbB8

Oj dzieje się dzieje..

Ktoś tu publicznie atakował Madzika ostatnio, pamiętacie?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
badgirly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 15:34   #1178
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez badgirly Pokaż wiadomość
Ktoś tu publicznie atakował Madzika ostatnio, pamiętacie?

Tak pamiętam.. i właśnie Madzik też napisała że to jakas juciuberka
Stary 2015-02-02, 15:39   #1179
starliv
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Jestem starsza od Bogusi i też uważam, że ten domek jest słodki. Sama bym kupiła zamiast zwykłego pliku kolorowych karteczek do urwania, który mi leży na biurku. Dziurkacz z serduszkiem można wykorzystać przy okazji robienia kartek czy prezentów. Nie dziwi mnie specjalnie, że cieszą ją takie rzeczy. Może infantylne ale urocze.
To super Rzecz gustu, może mam takie zdanie, bo mi się to w ogóle nie podoba i całość kojarzy z chińskim centrum handlowym Wolę klasyczne opakowania, niekoniecznie z przeźroczystego plastiku Co do dziurkacza to nie pomyślałam o prezentach Bogusi stwierdzenie ozdabiania kartek odebrałam inaczej po prostu
starliv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 15:47   #1180
ilciadzaga
Wtajemniczenie

MESSY PONYTAILS for EVERYDAY (School/Work/Gym): http://youtu.be/f33k6gT9okg
Pierwsza i druga wersja nie dla mnie i nie dla mojego wylinialego kuca ale 3cia wersja :thumbup: kiedyś spróbuje bo nie chce mi się bawić z wypełniaczami.. ;/
Stary 2015-02-02, 15:52   #1181
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka Pokaż wiadomość
Sporo zdjęć z Marzenką,szkoda że nie nagrywa Baaardzo ją lubiłam.
jak tak samo

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
Basia i jej kolejny udany makijaż
te sine kąciki ust
Stary 2015-02-02, 15:52   #1182
madzik230390
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Nie bardzo rozumiem rozmachu tej "afery" ani po co nagrywa się filmiki-dementi Dla mnie nie ma różnicy czy vlogerka dostała czy kupiła. Fałsz z recenzji da się wyczuć na kilometr i nie potrzebuję deklaracji na piśmie czy to kupione czy otrzymane.
Dziewczyny cos wam napisze. Otóż tym kimś w filmach Kasi jestem ja. To ona oczernia mnie i wypisuje na wizazu obelgi na mój temat,że jestem gruba i nie pracuję. Przyznaje się,lecz w sumie nie wiem do czego iż na instagramie wstawiłam zdjęcie z pędzlami i podpisałam zdjęcie : http://instagram.com/p/yHH_OgCu4n/?modal=true napisałam tam że zamówiłam produkty bo je zamówiłam.Dostałam propozycję wyboru i zamówienia sobie kilku produktów więc zamówiłam. Ale to nie o to chodzi,to co powiedziała w filmie jej wybaczyłam ale to co napisała na wizaż nigdy nie wybacze.Bo tak się nie zachowuje normalny człowiek. Nigdy nikogo nie uraziłam i nie zwyzywałam od grubych i nierobów. Wydaję mi się,że nowy filmik nie ukazuję całej prawdy tej sytuacji i Pani Katarzyna równiez nie ma zamiaru tej prawdy ujawnić.Wszystkie komentarze pod filmem które mówią prawdę i są pisane przez inne osoby nie tylko przezemnie zaraz są kasowane. To tyle w temacie. Pozdrawiam

Edytowane przez madzik230390
Czas edycji: 2015-02-02 o 15:53
madzik230390 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 15:56   #1183
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez noisette25 Pokaż wiadomość
Halo, halo! Zapomniałyście o Laurce?

Gdy Piotr Rogucki obserwuje twój Instagram to wiesz już, że to będzie dobry dzień

http://rockglamprincess.blogspot.com...u-week-89.html

„Jedna z najpiękniejszych sesji dziecięcych jakie ostatnio widziałam”

Serio?
No to ja mam jakieś spaczone poczucie estetyki. Widzę gołego bobasa w koszyku do spania dla zwierząt.

Cytat:
Napisane przez starliv Pokaż wiadomość
Właśnie! Rozbawiło mnie u Bogusi historyja o sztucznym kwiatku, o booziu wielki sztuczny kwiat w domu - według mnie - to taaki kicz Ale są gusta i guściki, nie chcę rozpoczynać kolejnej burzy.
Gdzie, co, jak? W którym filmiku? Swoją drogą to jedwabne sztuczne kwiaty potrafią być piękne. Nie ma w nich nic kiczowatego.
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 16:00   #1184
xZuzanka
Przyczajenie

Dlaczego Siarka usuwa wszystkie komentarze pod swoimi fimikami osób które mają odmienne zdanie niż ona? Skoro jest tak szczera i prawdomówna to do cholery, niech nie usuwa komentarzy - bo jeżeli ona ma prawo mówić co chce i kiedy chce to tak samo każdy inny ma prawo to robić, a ona te komentarze usuwa.
Postąpiła głupio bo przyczepiła się do Madzika nie wiadomo po co i na co szukając po prostu afery. I zamiast pójść po rozum do głowy i przeprosić i załagodzić całą sprawę, to wydaje mi się, że próbuje wybić swój kanał rzekomo szczerą postawą przy czym wprowadza w błąd swoich widzów.

Przykro mi, że zawiodłam się na Kasi, na osobie którą lubiłam i szanowałam. Nie spodziewałam się, że może zachowywać się w tak nie urażając nikogo " gimnazjalny" sposób.
xZuzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 16:02   #1185
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madzik230390 Pokaż wiadomość
Dziewczyny cos wam napisze. Otóż tym kimś w filmach Kasi jestem ja. To ona oczernia mnie i wypisuje na wizazu obelgi na mój temat,że jestem gruba i nie pracuję. Przyznaje się,lecz w sumie nie wiem do czego iż na instagramie wstawiłam zdjęcie z pędzlami i podpisałam zdjęcie : http://instagram.com/p/yHH_OgCu4n/?modal=true napisałam tam że zamówiłam produkty bo je zamówiłam.Dostałam propozycję wyboru i zamówienia sobie kilku produktów więc zamówiłam. Ale to nie o to chodzi,to co powiedziała w filmie jej wybaczyłam ale to co napisała na wizaż nigdy nie wybacze.Bo tak się nie zachowuje normalny człowiek. Nigdy nikogo nie uraziłam i nie zwyzywałam od grubych i nierobów. Wydaję mi się,że nowy filmik nie ukazuję całej prawdy tej sytuacji i Pani Katarzyna równiez nie ma zamiaru tej prawdy ujawnić.Wszystkie komentarze pod filmem które mówią prawdę i są pisane przez inne osoby nie tylko przezemnie zaraz są kasowane. To tyle w temacie. Pozdrawiam
tak żem czuł, że chodzi o ciebie
powiem ci, że sama myslałam, że to "zamówienie" kupiłaś xD

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość

„Jedna z najpiękniejszych sesji dziecięcych jakie ostatnio widziałam”

Serio?
No to ja mam jakieś spaczone poczucie estetyki. Widzę gołego bobasa w koszyku do spania dla zwierząt.

Gdzie, co, jak? W którym filmiku? Swoją drogą to jedwabne sztuczne kwiaty potrafią być piękne. Nie ma w nich nic kiczowatego.
w tym nowym z zakupami z Tigera
Bogu mwi, że kupiła tam kiedys wielki kwiat i jak tylko ktoś wchodzi to pytają o niego niczym ludzie na ulicy o zapach Karoliny.

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-02-02 o 16:03
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 16:03   #1186
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez madzik230390 Pokaż wiadomość
ja nie pamietam zeby tutaj byl jakis ostry pojazd na ciebie, jaki ona ma nick?
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 16:05   #1187
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
ja nie pamietam zeby tutaj byl jakis ostry pojazd na ciebie, jaki ona ma nick?
Cytat:
Napisane przez olewkaa Pokaż wiadomość
Hej laski od dawna śledzę forum plotkarskie na temat vlogerek i jutuberek
Szał robi tutaj Madzik :P Heheh jako że do niej samej nic nie mam to na vlogerke musi jeszcze duuuzo poproacowac :P
heheh nie wiem jak mozna pokazywac smieci i badziew w sowich filmach :/

Swoja droga ona wiecznie ćwiczy a efektów brak :P
hehe

Pozatym musze to napisac bo nie jest w porzadku to swoich widzow ze nabija sobie suby na roznych platformach...
Oszustwo i łgarstwo , powinna sie wstydzic
nic nie robi, b0o nie chce jej sie robic.. ciagle zmienia zdanie ze a tu pracuje a tu i dupa =-<...>w domu i tyle co ma za zajęcie to nabijanie subow co nic jej nie dzadza :P
swoją drogą - nieładnie, dupy nie wykropkowała
Stary 2015-02-02, 16:14   #1188
Ace_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
chwilami mam wrażenie że przypisujecie mi słowa ktore nie padły z moich ust.. tak wedle waszego mniemania jakbyście chcialy udowodnić że ja tak myśle i tak naprawdę to chciałam powiedzieć.. nie śmigam na siłke 5 razy w tyg.. bo tego nie trzeba robic..[COLOR="Silver"]
Przecież nie cytowałam Twojej wypowiedzi, tylko ogólnie odnosiłam się do całego tematu, że albo siłownia albo duże gacie i chipsy.

Cytat:
Nienawidzę siłowni ani innych zajęć fitnesowych, lubię się pocić "w samotności". 2 razy dziennie wychodzę z psem na co najmniej 1,5h spacer rytmicznym, szybkim krokiem. Wśród znajomych uchodzę za niećwiczące dziwadło, które nie chce bulić stówy za karnet na trendy siłownię
Ja podobnie. Bardzo lubię ruch, rower wyciągam jak tylko nie sypie śnieg i nie ma mrozu. Z psem też uwielbiam chodzić na długie spacery, dobrze to robi i mi i jej :P

Cytat:
Co do ćwiczeń.
W swoim życiu stawałam a to po stronie siłowni, a to po stronie tych co nie ćwiczą.
Aleeeee
Kiedyś miałam epizod z terapią. W chwili gdy moja "sprawa" dobiegła końca polubiłyśmy się z terapeutką. Tak po prostu jak baby gadałyśmy prywatnie, po godzinach pracy i przez wiele godzin. Wtedy powiedziała mi taką rzecz:

Przychodzą do mnie kobiety otyłe ważące 100 kg, przychodzą takie "normalne" 60 kg, przychodzą szczupłe które katują się ćwiczeniami. Każda z nich chce być piękna, każda z nich w duszy pragnie być KOBIETĄ. A ja każdej mówię bez względu na to czy chce ćwiczyć czy nie, chce się odchudzać czy nie , ŻE zawsze trzeba pamiętać by tą kobietą być. Trzeba o siebie dbać nawet ważąc 100 kg i to nie oznacza diety. Najgorsze gdy duszy brak kobiecości.

Głębsza rozkmina, ale tak sobie myślę... znam kobietę 55 letnią która nie ćwiczy, nie jest na diecie, ma parę kg więcej, a bije od niej meeeeega kobiecość. Jest piękna.

takie filoLoWanie
I to chyba najlepsze podsumowanie

Edytowane przez Ace_
Czas edycji: 2015-02-02 o 16:17
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 16:19   #1189
TheDocha
Dossisława I

Można gdzieś kupić niesmaczne fasolki z filmików vlogerek?
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 16:22   #1190
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
swoją drogą - nieładnie, dupy nie wykropkowała
dzieki za odswiezenie pamieci ;p

jesli to byla Siarka to drogie Panie macie jakies prywatne porachunki i zalatwcie to miedzy soba. Ja tam nie wiem co i jak, o co poszlo, kto zaczal, kto co napisal, ciezko ocenic jak kazda twierdzi cos innego. Lepiej zostawic temat.
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 16:27   #1191
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Przez internet lub w sklepie Kuchnie Świata.

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Pod filmikiem Bogusi ludzie namawiają ją, by nagrała filmiki o współżyciu osób z łamliwością kości z własnego doświadczenia i nie robiła z siebie takiej cnotki, na jakim świecie ja żyję?
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 16:28   #1192
apple1602
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Widziałam w Empiku przy kasach- Łódź, wiem też że te fasolki są w Rossmannach na jedzeniu, zwykle najniższe półki. Sprawdź, może te ohydne też są.
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 16:30   #1193
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Widziałam w Empiku przy kasach- Łódź, wiem też że te fasolki są w Rossmannach na jedzeniu, zwykle najniższe półki. Sprawdź, może te ohydne też są.
Ohydnych nie ma.
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 16:34   #1194
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Przez internet lub w sklepie Kuchnie Świata.

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Pod filmikiem Bogusi ludzie namawiają ją, by nagrała filmiki o współżyciu osób z łamliwością kości z własnego doświadczenia i nie robiła z siebie takiej cnotki, na jakim świecie ja żyję?
czytam to właśnie i jestem w szoku.
I jeszcze te pretensje w stylu "W takim razie musisz zabrać ze sobą tą tajemnicę do grobu, na wieki wieków" albo "odbierasz to zbyt personalnie"
Stary 2015-02-02, 16:37   #1195
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość

201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 16:46   #1196
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Nigdy nie biorę udziału w rozmowie o pędzlach, bo nie jestem pędzlowa maniaczką, ale jak zobaczyłam ten pierwszy zestaw pędzli Zoeva to postanowiłam,że będzie mój. Nie tylko z uwagi na ich wygląd, ale na to,że w końcu powstał zestaw zawierający wszystkie, najbardziej przydatne pędzle. Orientujecie się jaka może być jego cena? 300 zł?

Cytat:
znalazłam nową dziewczynę, ale mało filmikow ma.
https://www.youtube.com/channel/UCXQ...xIpAUNzaWNjeQw

Śliczna Dzięki!

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 16:47   #1197
badgirly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
czytam to właśnie i jestem w szoku.

I jeszcze te pretensje w stylu "W takim razie musisz zabrać ze sobą tą tajemnicę do grobu, na wieki wieków" albo "odbierasz to zbyt personalnie"

Ja pierniczę - to już nie jest nawet brak kultury. Mam wrażenie, że ci ludzie nadal żyją w jaskiniach i cywilizacja ominęła ich szerokim łukiem. Ciekawe czy gdyby gej zapytał ich jak wygląda seks hetero bo nie umie sobie wyobrazić, to by tak ochoczo tyłki spod kołdry wystawiali i opowiadali. Aż smutno się robi gdy czyta się takie słowa

badgirly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 16:53   #1198
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

http://instagram.com/p/vZacKbL8-N/?modal=true świat jest mały

Stary 2015-02-02, 16:57   #1199
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość

Nigdy nie biorę udziału w rozmowie o pędzlach, bo nie jestem pędzlowa maniaczką, ale jak zobaczyłam ten pierwszy zestaw pędzli Zoeva to postanowiłam,że będzie mój. Nie tylko z uwagi na ich wygląd, ale na to,że w końcu powstał zestaw zawierający wszystkie, najbardziej przydatne pędzle. Orientujecie się jaka może być jego cena? 300 zł?
Pewnie tak jak reszta takich zestawów z Zoevy, czyli około 260 zł.
Mam jeden pędzel z Zoevy (ostatni zakup - stwierdziłam, że jakbym miała być niezadowolona to z jednego a nie z 12). Jestem tak bardzo zawodolona, że pojawił się dylemat: kupić te, które mają wyjść 23 lutego czy te ze skuwkami rose gold. Jeszcze paletka mi się spodobała
Chyba pora sprzedać kilka pędzli
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-02, 17:05   #1200
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Pewnie tak jak reszta takich zestawów z Zoevy, czyli około 260 zł.
Mam jeden pędzel z Zoevy (ostatni zakup - stwierdziłam, że jakbym miała być niezadowolona to z jednego a nie z 12). Jestem tak bardzo zawodolona, że pojawił się dylemat: kupić te, które mają wyjść 23 lutego czy te ze skuwkami rose gold. Jeszcze paletka mi się spodobała
Chyba pora sprzedać kilka pędzli
Dzięki za odpowiedź. A używane pędzle się dobrze sprzedają? Nawet nie wiedziałam,że istnieje rynek używanych pędzli

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości