|
|
#541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Październikowe mamy już są
![]() Pytanie odnośnie grochówki .. bom ja beztalencie kulinarne Ten boczek ma być surowy wedzony czy jaki ?
|
#542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Boczek wedzony żeby fajny smak był. Jes922 dobrze że czasu dali trochę na wyprowadzke. Ale i tak brzydko zrobili, dali umowę bezterminową i zmienili zdanie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez moniska139 Czas edycji: 2015-02-02 o 21:55 |
|
|
|
|
#543 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
dobry na wieczór laseczki!
nie było mnie w dzień, bo miałam chrześniaczkę (siostry córkę najstarszą) i trzeba było się nią zająć, sama u mnie była taaaka grzeczna - nie to co gdy jest ze swoimi dwiema siostrami milo spędziłyśmy dzień, nie obyło się bez spaceru nad rzekę, karmienia kaczuszek, rysowania, gier komputerowych i wspólnego przygotowywania posiłków, we wszystkim mi towarzyszyła ![]() śliczna suknia Cytat:
już go nie ukryje choćbym chciałaCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w zeszłym roku na święta kupiłam sobie szlafrok, staniczek i dwupak majtek za ok 160zł - taka promocja była ostatnio te staniki, które wymieniałam na większe kupiłam przy okazji promocji -50% przy zakupie za min.200zł Cytat:
zresztą ja też w tę stronę bardziej, chociaż teraz w ciąży częściej wpadam do siostry podjeść wieczorem zupkę jak im zostanie z obiadku ![]() Cytat:
nie cierpię takich ludzi ...ale zobaczysz i Wam się uda
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|||||||||
|
|
|
#544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A Tobie zycze tej córci wymarzonej
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
juz mi kuzynka obiecala ciuszki po córce i trzyma kciuki,no niemozliwe zeby chłopak mnie tak wykanczał...! jeszcze niekiedy mi mdlosci dokuczają taki kaszel jakbym miala zaraz ...i to najbardziej po cieplej przegotowanej wodzie! takze pije zywca z lodówki.jak an arzie gardło ok a tantum verde jeszcze mam a to mozna w razie W nawet jajek mi nie wolno? ![]() niespodziewajka25 zazdroszcze juz sie cieszyłam dobrym apetytem a tu tak mnie czasami zmuli i rano i wieczorem (nie codziennie)ze jesc sie znow nie chce. dobzre ze jednak kupilam ten witaminer prenatal bo co to dziecko ze mnie bedzie mialo za pozytek ...az strach sie klasc...musze sobie kupic wieksza albo druga poduszke bo tak na płask to wszystko mi sie przelewa..niewiele ma to wspolnegoz ruchami plodu..
watek scrapkowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765045 wątek decoupage:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714593&page=7 mój raczkujący blog:http://niebieskainspiracja.blogspot.com Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2015-02-02 o 22:02 |
|
|
|
|
#547 |
|
Rozeznanie
|
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mozna wlasnie goracych kapieli brac ![]() Nie chcialo mi sie dzis stac pod prysznicem, wiec do wanny sobie weszlam, ale dlugo w niej nie posiedzialam, bo w letniej wodzie to niestety zadna przyjemnosc Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-02-02 o 21:59 Powód: Blad |
|
|
|
|
#549 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze troche DZIEWCZYNY i będziemy marzyć o zimnej kąpieli
![]() mysle ze tak od czerwca do konca porodu
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam mocno kciuki za badanie Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-02-02 o 22:02 Powód: Blad |
|
|
|
|
#551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze sobie odbijemy tą gorącą kąpiel
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jeśli macie facebooka, to wskoczcie sobie na linka : https://www.facebook.com/video.php?v=349916628495362 filmik uzależnia :p hahaha ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#552 |
|
Zadomowienie
|
Jess wspolczuje sytuacji z mieszkaniem ale moze to dobry znak iz najdziecie cos fajniejszego ,wiekszego?
ile mieliscie tam pokoi czy teraz tez planujecie podobny metraz?
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedziałam dziś w pracy o ciąży. Na szczęście moja dyrektor dobrze to przyjęła, pogratulowała, potem trochę pogadałyśmy. Powiedziała, że postara się aby mi dać umowę na stałe, ale nie tylko od niej to zależy. Ciesze się, że już mam to z głowy
|
|
#554 |
|
Rozeznanie
|
Ja mm wanne ale kapac sie nie lubie , w sensie wylegiwać .. wiec u mnie problemu nie ma
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#556 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#557 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a rano na kolanach do kibelka bo tak sie chce sikac ze szok Cytat:
Kochana tak mi przykro... Ale nie smuc sie, musicie sobie jakos poradzic!CZY WYŚCIE OSZALAŁY z tym pisaniem? Spania nie macie? Nic do roboty? Pranie zroboine? Obiad? Mąż zaspokojony? ![]() Ja nie mam tyle czasu zeby Wam odpisac i nadrobic 10 STRON ![]() Ja mam teraz syna na feriach i uczymy sie alfabetu przystawia nam przy "D jak Dupa" bo wolałabym żeby mówił "D jak Dom" ale przy tym pierwszym ma zdecydowanie wiecej frajdy! ilez to trzeba miec cierpliwosci bedąc mamą 4 latka... ![]() A wczoraj przyniósł mi swoja podusie taka co od małego z Nią spi, zebym ja wyprała i schowała dla dzidziusia bo On juz jest duzy i nie musi miec takiej podusi a dzidzi sie przyda P.S czy to ja wczoraj mówiłam o młodych ziemniakach z koperkiem?? SPECJALNIE DLA WAS!!
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wczesniej uwielbialam sie wylegiwac w wannie. Od paru miesiecy musialam zaprzyjaznic sie niestety z prysznicem![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
A za te zdjecie ziemniaczkow mlodych z koperkiem to Cie udusze !!! |
||
|
|
|
#560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Synek Kochany
Edytowane przez mms_22 Czas edycji: 2015-02-02 o 22:15 |
|
|
|
|
#561 |
|
Rozeznanie
|
Aliczka wredna małpo spadaj z tymi zdjeciami
.. jestem aktualnie na glodzie Mnie bardziej niz te ziemniczaki kusi ta młoda sałata , uwielbiam taka ze smietana jajkiem i rzodkiewka .. miooodzio
|
#562 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
Cytat:
tez Was lubie Boze, ale sama patrze, slinie sie i jestem głodna
|
|
|
#563 |
|
Rozeznanie
|
Idę przespać głód
.. dobranoc
|
#564 |
|
Rozeznanie
|
ja też zmykam pod prysznic i pod kołderkę, nadal nie rozmawiamy, facet głupi nie ma zamiaru ustąpić a ja tym bardziej...
DOBRANOC
|
|
|
#565 | ||
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór Kobitki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki, żeby szybko Ci przeszło![]() Dobranoc Dziewczynki. Wyśpijcie się
|
||
|
|
|
#566 |
|
Wtajemniczenie
|
Powodzenia i milego ogladania maluszka
![]() Też uciekam Dobranoc dzieczyny
moi chłopcy... Edytowane przez Ambiwalentna29 Czas edycji: 2015-02-02 o 22:34 |
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Wlosy wysuszone, wiec my tez kladziemy sie spac. Dobranoc
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Próbowałam Was poczytać ale dopiero siadlam a raczej sie położyłam i padam ! Fryzjer, zakupy, juniora od teściów odebrac, potem prasowanie, kolacja, kapiel juniora no i teraz juz warto byłoby isc spac - o 8:40 prenatalne, a taki kawał drogi :P stresik jak nie wiem ! Prosze o trzymanie kciukow
Nie bede cytować i odpowiadać - jutro zas jak wrócę to pewnie bede po tyłach jak nie wiem ! Teraz juz Was rozumiem gdy mówicie, ze nie wyrabiacie z czytaniem ![]() Dobrych snow
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Ciesze się, że było ok
Ale z tą umową to może być tak, że albo dostanę na stałe albo w ogóle ![]() Ja zjadłam śledzie, a potem kiwi i mi niedobrze
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

już go nie ukryje choćbym chciała
zresztą ja lubię każdą zupę prócz rosołu ale mój chłopina nie najada się zupami i często staje na ziemniakach z czymś 
nie cierpię takich ludzi ...

O 10 mam gina i USG genetyczne . A po drugie boje się że Młody bedzie mi rozpaczał jak wejde do gabinetu . Co prawda bedzie czekal z ciocia ktorą uwielbia ale roznie może być .. Także trzymajcie, bo sie podwójnie denerwuje... plisssss 

Kochana tak mi przykro... Ale nie smuc sie, musicie sobie jakos poradzic!
przystawia nam przy "D jak Dupa" bo wolałabym żeby mówił "D jak Dom" ale przy tym pierwszym ma zdecydowanie wiecej frajdy!