|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
zespół Record z Tomaszowa Lubelskiego
Witam. Czy miałyscie może styczność z zespołem Record z Tomaszowa lubelskiego. Bo właśnie tak sie nad nim zastanawiam a nie moge znaleźć żadnych opinii na jego temat. Dziekuje za wszelkie opinie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: zespół Record z Tomaszowa Lubelskiego
zespół record jest naprawde spoko, gorąco polecam, grali u mnie na weselu i było super. Mają stronke i tam w księdze gości można poczytać opinie
www.record.kgb.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Odnawiam temat. Też się zastanawiam nad zespołem Record, a nie moge znaleźć żadnych opini. Dziękuje
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Zapraszam na nową stronę www.zespolrecord.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja byłam na weselu gdzie grali. Tak mi się spodobało, ze grali u mnie na weselu. Bardzo mili ludzie, Ania (wokalistka) super śpiewa, dopasowali sie do gości odpowiednim repertuarem. Były krótkie przerwy śpiewanie za stołami, śmieszne oczepiny. Czego chcieć więcej. Polecam, bo na prawdę warto
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Znam ten zespół bardzo dobrze i polecam wszystkim gorąco. Jeżeli chcecie mieć dobrą muzykę, dedykacje dla rodziny, śpiewanie za stołami, krótkie przerwy i wysokiej klasy muzyków to zespół Record jest dla Was.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
![]()
U mnie ten zespół będzie grał w 2016 roku. byłam raz z nimi na weselu i było genialnie, grają dużo dobrej muzyki i potrafią rozbawić towarzystwo. Ciepły głos wokalistki zadecydował, że to właśnie zespół Record będzie uświetniał nasze wesele. Polecali mi ich również znajomi, u których grali więc nie mam obaw. Dlatego kciuk do góry
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.