|
|
#1531 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
Alexxandra, my nie zamierzamy spać w ogóle z dzieckiem, nikt u nas w rodzinie tego nie robi jeśli nie zmusza go sytuacja (kawalerka etc) ALEEE ze względu na to, że jeśli dziecko będzie takim wyjcem jakim był mój Tż to być może nie będzie mi się chciało chodzić na początku, wstawiliśmy do pokoju dziecięcego rozkładany fotel (przetestowany, wygodny
), pewnie jeszcze się z nim przeproszę, na razie śpi na nim kot Także ja bym kupiła jakąś kanapę jeśli oboje chcecie tam spać, łóżka raczej nie, bo pewnie zajmie dużo miejsca...
|
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
ja przy śniadanku sobie siedzę i zaraz będę piła kakao i jadła ciasteczko
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wstałam z potwornym bólem głowy ale słaba kawka i apap pomogły od razu ![]() czekam aż pralka skończy prać i też ruszam do lidla mam nadzieje, że jeszcze coś tam jest bo mój lidl jest bardzo oblegany i możliwe, że wszystko wykupione.
|
|
#1534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Siedzę w kolejce do dentysty i juz się boję |
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja play ma taką ofertę, że za 99 zł netto można wziąć 3 abonamenty, ale bez telefonu i w tym jeszcze wszystko nielimitowane i 30GB internetu
A z zasięgiem podobno nie ma już problemu, bo możesz ustawić sobie zasięg np z t mobile. Ale ogólnie w żadnej sieci nie ma szału z ofertami A mój Tż jednak wziął mix w plusie i do tego Galaxy S4 mini za 1zł. Ale dziś byliśmy oddać telefon na gwarancję ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Aaaaaaaaaaa i chciałam Wam powiedzieć, że byłam dzisiaj w netto! Co za syf tam jest zanim znalazłam te legginsy to się nachodziłam po całym sklepie, bo na każdym stoisku leżały jakieś rozpakowane!Ogólnie w dotyku te legginsy są spoko, ale czarne były już tylko S, a L były jakieś takie zgnita zieleń i nie wzięłam
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Alexandra ja planuję mieć łóżeczko w sypialni ( już wstawiliśmy
) dopóki będę karmić w nocy Tak się zastanawiam jak kot zareaguje na dziecko na lutówkach właśnie jedna mama pisała, że kota musieli oddać. coś czuję, że w razie czego kot częściej na podwórku będzie siedział
|
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz mi ile czekałaś na zamówienie z f&f?Witam się po USG połówkowym!Z małym wszystko dobrze z pewnością nadal pozostaje chłopcem bo pierwsze co ujrzeliśmy to jajka i sisiora!Nie wiem po kim on taki "chętny do pokazywania ":P Poza tym, że serduszko, narządy i cała reszta dobrze, to oczywiście utwierdziłam się w przekonaniu, że nasz Syn ma zdecydowanie mój charakter. Uparty jak ja. Buzi nie pokazał ani przez chwilę. Najpierw miał skrzyżowane ręce w geście Kozakiewicza( jak to określił doktor ) a później je skrzyżował i założył na głowę....3 razy podchodziliśmy do USG a ja w międzyczasie spacerowałam po korytarzu i chodziłam po schodach aby zmusić małego do zmiany pozycji. No,to się obrócił...tyle, że głową do mojego kręgosłupa i tyle żeśmy go widzieli
|
|
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś welurowego ma być ![]() marta gratulacje! Mała przekora Ci rośnie w brzuchu
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-02-03 o 11:42 |
|
|
|
|
#1541 |
|
Konto usunięte
|
Nie oddałabym kota
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
a co byś zrobiła jakby kot stał się agresywny i wskakiwał ciągle do małego i go atakował? na dłuższą metę nie da się mieć na kota ciągle oko
Tamta dziewczyny pisała, że kot się ciągle jeżył i jakby polował na małego, nie mogła go z oka spuścić. Dziecko w takiej sytuacji ważniejsze. |
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nawet gdyby źle reagował na dziecko??? |
|
|
|
|
#1544 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez w orange od zawsze, ale od lat na kartę, olewam ich rachunki i drogie abonamenty. Kupuję pakiet tanich rozmów do rodzinki i gadam z nimi za 3gr/min ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Taka goła się czuję w legginsach, a nie mam też takich tunik długich, zresztą dla mnie tuniki co powinny być długie to nawet tyłka nie zakrywają No ale wygodne sa więc do domu na pewno się przydadzą.Cytat:
![]() Powiem wam, ze mi w niedzielę w kosciele było tak duszno (a byłam sama), początkowo dawałam radę, ale w jednym momencie to zdjęłam szalik, rozpięłam sie, ale zaraz wyszłam na powietrze bo bałam sie, że może mi się zrobić ciemno przed oczami. A mnie generalnie nakręca sam fakt, że czuję się gorzej i się skupiam tylko na tym czy mi słabo czy nie, czy padnę, kto mi pomoże itp. Było mi też zwyczajnie gorąco, ale nie ściągałam czapki bo miałam mega tłuste i niezbyt uczesane włosy, mycie zaplanowane po kościele
|
|
#1545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze wszystko rozpisać i popatrzeć czy te formuły i pakiety się opylają Cytat:
siedziała u mnie przyjaciółka i akurat kurier podjechał z ciuszkamiiii <3 ale otworzyłam tylko jedną paczkę dwupaków w domu popatrze dokladniej ![]() Ale ta bluzka z litera to taka cieniutka, ja myślałam ze to taka bluza ![]() Gratki za połówkowe ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ogólnie materiał tych z netto nie jest zły, szkoda, że nie było rozmiarów już ![]() Cytat:
no sama nie wiem, i drogo, i niedrogo
|
|
#1547 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to razem z Tż mamy 100zł na abonamenty, ale bez tego dużego neta bo to po 2gb chyba? Ale teraz w tel tez mam 2gb i mi styka bo po całym dniu przed kompem nie siedzę już tak na necie..
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
no ale dziecka nie oddasz. a niestety na tym etapie nikt nie jest w stanie wiedzieć jak zwierzę zareaguje
![]() co do spania z dzieckiem to powiem tylko tyle... nie ma się co zarzekać bo nie wiadomo jaki nam się egzemplarz trafi kaja mój tż ma play i nie ma problemów z zasięgiem Edytowane przez alkamor Czas edycji: 2015-02-03 o 12:28 |
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie oferta żadnej sieci nie przekonuje, dlatego nie wzięłam nic i mam nadal na kartę
|
|
#1551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co.? Nawet nie pamietałam jak Blanka znajdywała się u mnie w łózku a ja leżałam z cyckiem na wierzchu Cytat:
Aaaa.. nie no domowy mam z tmobile także mnie nie potrzebny ![]() Ja bym wzieła na kartę, ale potrzebuje jakiegoś lepsiejszego telefonu bo mam swój jeszcze stary A poza tym ja baaardzo dużo gadam, potrafie po 2godz z mamą gadac, wypisuje setki smsów..
|
||
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak młody już miał trochę więcej....koło 10-12 miesięcy chyba to sam się obsługiwał ![]() |
|
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, ale właśnie dlatego mój Tż musiał wziąć plus, żebym ja do niego miała za darmo i on do mnie iiii abonament w plusie też szału nie robi, a do tego Tż nie jest vatowcem, więc nie wrzuci sobie tego w koszty, więc wziął mix plus na 36 doładowań za 50 zł, od razu po doładowaniu z konta pobiera mu 45 zł i ma nielimitowane rozmowy i sms do wszystkich sieci, a na koncie zostaje mu 5 zł np na rozmowy na numery stacjonarne i telefon galaxy s4 mini na 1 zł ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dlatego chce mu wziąć na abonament. no ale żeby nie przekraczał to nielimitowane ![]() Ale to w plusie tez dobreee Ale to na firme no nie?
|
|
|
|
|
#1557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i grzeczniejsze są pod tym względem, a mam porównanie bo moja się wychowała z labradorem rodziców ( ku przerażeniu sąsiadów ) i nigdy się o nią nie bałam, ale kot wlezie wszędzie, a takie maleństwo się nie obroni.Cytat:
|
||
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, w mix plusie to bez różnicy czy firma czy osoba prywatna
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
mój nie był nigdy na mm a mojego żarłoka kasza na noc nie zaspokajała
Cytat:
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
ale bym chciała, żeby mój nie był na mm
![]()
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

), pewnie jeszcze się z nim przeproszę, na razie śpi na nim kot
Także ja bym kupiła jakąś kanapę jeśli oboje chcecie tam spać, łóżka raczej nie, bo pewnie zajmie dużo miejsca...

Tzn w oragne to wgl nie chce, ale nie mam ani w playu ani w tmobile już teraz.. 

i chciałam Wam powiedzieć, że byłam dzisiaj w netto! 

I to na fundusz
No ale wygodne sa więc do domu na pewno się przydadzą.