Mamusie Czerwcowe, cz. IV :) - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-03, 17:45   #1681
Irmusia81
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)

Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
Po dentyści byłam w galerii oczywiście kupiłam kilka szmatek dla Zofii do uzg jeszcze 2 dni myślicie że mogę wziąść moja starsza core na nie bez pytania lekarza?
Jasene, że zabrać Ja byłam z moim maluchem Urocze to było

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
a masz jakieś objawy tych mięśniaków?
bo moja mama ma i ostatnio się naczytałam, że to jest nowotwór, ale lekarz na początku mówił, że nie trzeba wycinać, a teraz coś przebąkuje, że jednak mogłaby wyciąć..
Ja nie miałam żadnych objawów. Mam wyciętego mięśniaka. Generalnie powinno się usuwać

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Aaaa, dziewczyny!! Widziałam kopniaka! Normalnie aż mi się łzy w oku zakręciły
Leżałam i mała (w końcu!!) zaczęła coś szaleć. Odsłoniłam brzuch i tak jakoś patrzę a tu jeden kopniak, drugi, brzuch się rusza.. no cud

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość

Mój się chyba obawia Blanki bo jak sie zbliza to on sie uspokaja
Mój mąż jeszcze nie poczuł, bo jak kładzie rękę mały się chowa

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
ja mam mięśniaki bezobjawowe......to są zmiany ale niezłośliwe, nie ma co kojarzyć z raczyskiem....
czasami mięśniaki wycinają, zależy jakich są rozmiarów i jakie dają objawy...
mi je zdiagnozowano 2 lata temu. na początku był 4 na 4 cm i lekarz powiedział że zobaczymy jak sie bedzie zachowywał przy tabletach anty (wtedy jeszcze brałam) i ewentualnie włączymy wtedy farmakoterapie, ale przed pierwszą ciążą i tak nie usuwają.
obserwowałam go i ładnie sie zmniejszył do 2 na 2 cm, a że był bezobjawowy to wogóle luz, nie przeszkadzał w niczym.
jak zaszłam w ciąże to zaczał rosnąć i na pierwszym genetycznym miał już 5 na 7 cm.... to było dawno, teraz pwnie jest jeszcze większy....
i pojawił sie jeszcze jeden. no i musze skonsultować

od listopada.... poszłam szybko ze względu na specyfike pracy
o kurcze, oby nie rósł więcej Szkoda, ze nie usunęli Ci tego przed ciążą, bo to dziadostwo jest

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
o jej myślałam że to ja jestem dziwna
I zapach budaprenu albo farby
też lubie te zapachy I benzynę jeszcze

Cytat:
co do mięśniaków to jest sens wycinać jak bardzo sie rozrosną albo po menopauzie
ja mam inne wiadomości na ten temat. Można usunąć laparoskopowo jak są malutkie i u kobiet w wieku rozrodczym lepiej tak właśnie zrobić, niż ryzykować, ze w ciąży rozrosną się do monstrualnych rozmiarów. Ja miałąm usuwany, bardzo szybko, sprawnie, bez ryzyka, że zacznie rosnąć czy nie daj Boże trzeba będzie macicę usuwać (bo czasem trzeba, jak już mięśniaki są bardzo duże).
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 17:51   #1682
fartuch
Zakorzenienie

Dziewczyny przyszła moja cebuszka jest świetna
Jeśli któraś z Was jeszcze się zastanawia to polecam
http://allegro.pl/cebuszka-poduszka-...988673270.html tż stwierdził, że chyba też sobie taką kupi
Stary 2015-02-03, 17:53   #1683
tassia
Zakorzenienie

Kocham zapachy o których piszecie... Lakier do drewna i stacja benzynowa

Ja zrobilam ratatuj z zielona soczewica
Pyyyycha
I właśnie palaszuje zelki

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 17:55   #1684
gabisun
Zakorzenienie

Tak teraz pomyślałam, że chyba muszę się dzisiaj najeść na zapas, bo nie wiem jak jutro na tą cholerną glukozę zareaguję

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 17:58   #1685
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Tak teraz pomyślałam, że chyba muszę się dzisiaj najeść na zapas, bo nie wiem jak jutro na tą cholerną glukozę zareaguję
Pamiętaj żeby nic nie jeść 12 godzin przed dnia...
Pamiętam na poprzednim wątku ze dużo dziewczyn miało zalecenia żeby nie jeść słodkiego dzień wczesniej itp.
Ale mnie tak gin nie mówiła wiec olalam.... Zresztą i tak wyszła mi cukrzyca

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Ja tez byłam na USG z synem.
Pani gin wzięła go na kolana i mu wszystko pokazywała a nawet pozwoliła mu głowica jeździć mi po brzuchu

[/RIGHT]
Stary 2015-02-03, 18:11   #1686
Marei
Zakorzenienie

Hej. Wczoraj byliśmy u położnej, zapisałam się u niej na szkołę rodzenia. Tutaj można chodzić do położnej zamiast do lekarza, robi badania za wyjątkiem usg, wtedy trzeba iść do gina. Można na zmiane położna -gin- położna - gin chodzić lub tylko w razie potrzeby. Wybrałam ostatnią opcję, ale pytała jak się czuję i powiedziała, że te bóle mogą być sygnałem, że się przepracowuję i jak nie przejdą w ciagu kilka dni, żebym do niej zadzwoniła. oby przeszło, nie chcę iść na zwolnienie, szef chyba by się wściekł. A i tak już mam z nim na pieńku za ponad dwa miesiące choroby rok temu. Na szczęście rzadko go w pracy widuję

Lecę już nadrabiać
Stary 2015-02-03, 18:17   #1687
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Pamiętaj żeby nic nie jeść 12 godzin przed dnia...
Pamiętam na poprzednim wątku ze dużo dziewczyn miało zalecenia żeby nie jeść słodkiego dzień wczesniej itp.
Ale mnie tak gin nie mówiła wiec olalam.... Zresztą i tak wyszła mi cukrzyca

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Ja tez byłam na USG z synem.
Pani gin wzięła go na kolana i mu wszystko pokazywała a nawet pozwoliła mu głowica jeździć mi po brzuchu
idę na 9, więc mam jeszcze trochę czasu
Tylko się obawiam jak ja dam radę bez kawy rano bo raczej nie mogę takiej bez cukru wypić

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Już doczytałam, że kawa zaburza wynik no to czeka mnie ciekawy poranek

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 18:23   #1688
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

mnie oferta żadnej sieci nie przekonuje, dlatego nie wzięłam nic i mam nadal na kartę
ja też jeju już myślałam, że nikt nie ma na kartę

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość

kika1989wroc jak lekarz nic na ten temat nie mówił to chyba nie
U mnie jest miekka plus moze tam wlozyc troche palca... Ale nie ma odpowiedniego sprzetu zeby sprawdzic czy od strony Maleństwa jest zamknieta czy nie... - bo jeśli tam nic się nie dzieje to z miękką od strony pochwy można chodzić i do porodu.
Skurczów nie mam, na usg nic niepokojacego nie bylo widac, dziecko wierzgało radośnie nóżkami...no zobaczymy.
mam identyczną sytuację u mnie na usg wyszło, że szyjka długa i od środka zamknięta ale od zewnątrz rozwarcie na palec
ja muszę leżeć bo niestety do tego mam bóle brzucha

Cytat:
a poza tym jeszcze mozesz sugerować się zdjęciem, które ostatnio wstawiłam

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

mój też jeszcze nie czuje, już się biedak nie może doczekać
ale mała każdego dnia się rozkręca i coraz więcej kica więc może niedługo będzie czuć "na zewnątrz"
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 18:33   #1689
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Rano się budzę - już się kokosi, w dzień caaały czas czuje jak mi skrobie. Na wieczór się kładę. szaleje, ale jak zasypiam to juz czuje spokój w nocy mnie nie budzi, ale jak wstanę, przejdę do kibelka i kładę sie to już czuje wiercipięte
Mój mnie dziś po raz pierwszy obudził ładował swoje małe ciałko tak uporczywie w mój prawy bok,że musiałam się przekręcić. Teraz zjadłam trochę nutelli i szaleństwa włączone
Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
postanowiliśmy udać się na dalekie miesięczne wakacje bo z dzieckiem taka daleka podróż byłaby ciężka
zazdroszczę!
Cytat:
jezuuuu laski ja też bym ciągle coś jadła.... nie to już nie jest jedzenie, to jest żarcie....nie moge godziny bez jedzenia wysiedzieć
Mam dziś taki dzień więc doskonale Cię rozumiem!!!
Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

też lubie te zapachy I benzynę jeszcze
To u nas całkiem odwrotnie. Jak Mąż kładzie rękę na brzuszek, to Syn dostaje wściekłości i wierzga na wszystkie strony Mąż twierdzi, że syn się cieszy aha....:P

mmm benzyna....mmm ropa....mmm farba!
[QUOTE=mehja;50075716]

A ja właśnie wyrzuciłam do kosza trzy piersi z kurczaka. Wczoraj w sklepie kupione, trzymane w lodówce a śmierdziały...!!!!uhhh:/
marta1881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 18:51   #1690
anutka171
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Witam się po USG połówkowym!Z małym wszystko dobrze z pewnością nadal pozostaje chłopcem bo pierwsze co ujrzeliśmy to jajka i sisiora!Nie wiem po kim on taki "chętny do pokazywania":P Poza tym, że serduszko, narządy i cała reszta dobrze, to oczywiście utwierdziłam się w przekonaniu, że nasz Syn ma zdecydowanie mój charakter. Uparty jak ja. Buzi nie pokazał ani przez chwilę. Najpierw miał skrzyżowane ręce w geście Kozakiewicza( jak to określił doktor) a później je skrzyżował i założył na głowę....3 razy podchodziliśmy do USG a ja w międzyczasie spacerowałam po korytarzu i chodziłam po schodach aby zmusić małego do zmiany pozycji. No,to się obrócił...tyle, że głową do mojego kręgosłupa i tyle żeśmy go widzieli waży 395 gram

Cytat:
Tak Was od wczoraj podczytuje... mimo że praktycznie połowa to może mnie do siebie jeszcze przygarniecie ? ;-) Jesteście fantastyczną kopalnią wiedzy o noworodkowych sprawach,przy Was sie czuje daleko w polu ja mam dopiero pare sztuk ciuszków i upatrzone mniej wiecej lozeczko....

Mam na imię Kamila,28 lat. Termin porodu na 15.06 czyli aktualnie 21 tc. Płeć maleństwa jeszcze nieznana, tak się zwykle ustawia że nie widać ..
Niestety u nas nie jest różowo, od prawie miesiaca mam problemy z miękką szyjką macicy i raczej na tym moj gin sie skupiał. Niestety mimo luteiny niewiele się zmieniło i jutro mam mieć w szpitalu usg dopochwowe żeby sprawdzić szyjkę od strony maleństwa...i wtedy zapadnie decyzja czy szwy czy nie trzeba. Mimo że mój gin jest raczej z tych dmuchajacych na zimne, np faszeruje mnie profilaktyka przeciwanemiczna przy ksiazkowych wynikach krwi a odnośnie szyjki twierdzi że to nie jest jeszcze patologiczne tylko woli nie ryzykować to i tak mam stracha trochę....
Witaj
Oby wszystko u Ciebie dobrze było z ta szyjka

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
Witam,
z martwił a mnie Twoja wypowiedź bo znalazłam na wpisie wizyty ze macica miękka, ale lekarz nic mi na ten temat nie mówił. Czy mam zacząć się martwić ?
Dziękuję Wam za odpowiedzi odnośnie ciuszków z Lidia. Nie mamy jeszcze nic dla Malenstwa a parę fajnych rzeczy dla chłopca tam będzie.
Jak macica miękka to wszystko ok

Cytat:

[/COLOR]Ja tez byłam na USG z synem.
mój pewnie by nie usiedzial

ja właśnie wracam od lekarza. Z uwagi na te moje bole zwiększył mi dawki leków i kazał dużo odpoczywać. Zero dzwigania, sprzątania. Do tego mam brać fenoterol 2x1, który mi został z poprzedniej ciąży. A mam półtora opakowania, wiec na trochę starczy. Serduszko malutkiej ślicznie bije No i gdyby coś się działo to szpital :/ eh znowu mnie czeka droga przez mękę do końca:/
Gin powiedział, żeby się nie martwić utrata wagi (w 3 tyg spadło mi 3.5kg), bo dzidzia i tak sobie weźmie wszystko moim kosztem

A Wy znowu o jedzeniu :/ a ja nie mogę na tej mojej diecie jeść takich smakołyków

Zapach benzyny, budaprenu mmm

Edytowane przez anutka171
Czas edycji: 2015-02-03 o 18:55
anutka171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 19:07   #1691
tassia
Zakorzenienie

Anutka jakby co to mam cale opakowanie fenka

[/RIGHT]
Stary 2015-02-03, 19:21   #1692
Marei
Zakorzenienie

Groszkolino gratuluję dziewczynki

Masija lubię moją pracę i ciężko mi wysiedzieć długo w domu chciałam minimum do końca marca pracować, ale po wizycie u położnej już sama nie wiem. Bo takie zachowanie szefa mnie stresuje dodatkowo, a praca sama w sobie już jest stresująca. Tylko dotąd potrafiłam podejść do tego z dystansem, a teraz... hormony

Gaja nie jest taka droga, ale ta cena i tak jest niezła. I jakość mają dobrą. A za biustonoszem do karmienia też muszę się rozejrzeć, póki co nie wiem nawet jak to dokładnie wygląda i czego szukać.

Ktoś pytał o niemieckiego lidla. Otóż pistacje normalnie są po 14,9/kg a migdały 12,9/kg. Tamte ceny były w czasie promocji, dzisiaj byliśmy w lidlu i widziałam.

Industria, powodzenia na polowkowym

Rybka ja się boję chyba bardziej połogu. Też na samą myśl się trzęsę...

moja siostra ma play i mieszka na wsi. Z dzwonieniem nie ma problemu, bo może korzystać z sieci plusa czy Orange, play ma z nimi jakąś umowę i trzeba tylko na telefonie wybrać punkt dostępu czy jak to się zwie. Za to nie ma wtedy internetu, bo on działa tylko na nadajnikach play. Tylko trzeba mieć ręczne ustawianie sieci.

Gabisun też mam takie problemy z kąpielą. Ostatnio w sklepie zrobiło mi się słabo, a że rozdzieliliśmy się z tz próbowałam do niego zadzwonić, ale nie było zasięgu. Stanęłam w kolejce, ale jedna babeczka widziała, że coś nie tak i otwarła dla mnie kasę. Jak wstukiwałam pin ledwie widziałam terminal, wszystko mi pływało... okropne uczucie.

Marta gratuluję połówkowego

Też bym nie oddała kota. Zawsze można zwrócić się o pomoc, czasem problem tkwi w szczególe i okazuje się, że łatwo było go rozwiązać.

Witaj Milly trzymamy w takim razie kciuki za jutro.

Kejti nie każdy mięśniak jest złośliwy. Zazwyczaj są łagodne, ale muszą być pod kontrolą lekarza i jeśli zaleca wycięcie, to warto się nad tym zastanowić. Dla własnego dobra.

Super, że poczułyście ruchy!
Stary 2015-02-03, 19:30   #1693
Soleil_Rouge
Rozeznanie

dobry wieczor!
ale nadrukowalyscie! ciezko was nadrobic po calym dniu, a w ciagu dnia nie mialam ani chwili. W pracy zapierdziel + mala awaria sprzetu, wiec pozniej opoznienia i w ogole katastrofa!!
ciesze sie ze juz skonczylam i mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej

wczoraj po polowkowym juz sie nie odezwalam bo lecialam szybko do domu. w kazdym razie wszystko jest ok ginka spedzila prawie 50minut na usg bo Maly/a nie chcial/a sie odwrocic i nie pokazalo od razu wszystkiego co trzeba, no ale w koncu sie udalo
poza tym szyjka zamknieta i dluga: 4cm, wiec moge dalej pracowac bez problemu

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Trzęsę się na samą myśl o porodzie i tym okropnym połogu...
Ale mam rozkminy przy śniadaniu
ej! przestan! zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze!! poza tym kto Ci nagadal, ze polog to cos strasznego?!?!

Cytat:
Kejtice u nas było to samo. I ja i TŻ ze absolutnie nie.
A teraz jak mu proponuje żebyśmy spali w salonie bo filmy itp. To oporuje ze przecież Maciuś malutki tam sam spać nie będzie
haha - u nas podobnie. Tzn mala miala lozeczko w naszej sypialni do 4 miesiaca, bo tak bylo nam wygodnie ze wzgledu na nocne karmienie, ale jak tylko zaczela przesypiac noce i chcialam, zeby sie 'wyprowadzila' to Tz dlugo zwlekal i jak juz w koncu wynieslismy jej lozeczko do jej pokoju, to nam bylo trudniej niz jej, bo ona spala jeszcze lepiej sama, a nam czegos brakowalo

Cytat:
Mam na imię Kamila,28 lat. Termin porodu na 15.06 czyli aktualnie 21 tc. Płeć maleństwa jeszcze nieznana, tak się zwykle ustawia że nie widać ..
Niestety u nas nie jest różowo, od prawie miesiaca mam problemy z miękką szyjką macicy i raczej na tym moj gin sie skupiał. Niestety mimo luteiny niewiele się zmieniło i jutro mam mieć w szpitalu usg dopochwowe żeby sprawdzić szyjkę od strony maleństwa...i wtedy zapadnie decyzja czy szwy czy nie trzeba. Mimo że mój gin jest raczej z tych dmuchajacych na zimne, np faszeruje mnie profilaktyka przeciwanemiczna przy ksiazkowych wynikach krwi a odnośnie szyjki twierdzi że to nie jest jeszcze patologiczne tylko woli nie ryzykować to i tak mam stracha trochę....
witaj i mam nedzieje ze bedzie dobrze

Cytat:
pffff, przeczytałam swojego poprzedniego posta i nieżle musiałam być rano zamroczona "kimputery i instrymenty" buehehe , jak ten policjant z "alo alo" ...."dziń dybry" ...
uwielbiam ten serial!!
Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Ja ☠☠☠☠☠☠☠e, wchodzę i od razu o żarciu
a to juz inna sprawa!! ja po pracy, zmeczona i glodna wchodze zeby poczytac i od razu czyatm o jedzeniu jade do domu - mam nadzieje ze Tz juz wykapal i uspil Mala i przygotowuje teraz kolacje, wiec ok 20 powinno byc wszystko na stole

buziaki
Stary 2015-02-03, 19:55   #1694
201710041131
Konto usunięte

Ja dziś robiłam pierwszy raz danie, którego nigdy tu nie jadłam, tylko na wschodzie kraju - babkę ziemniaczaną i Tż nie mógł się nachwalić (a zawsze szczerze ocenia moje obiady, czasami aż za bardzo ), wyszła mi lepiej niż jego babci

Marei, cieszę się, że ktoś mnie rozumie

Cos dobre
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 19:56   #1695
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś robiłam pierwszy raz danie, którego nigdy tu nie jadłam, tylko na wschodzie kraju - babkę ziemniaczaną i Tż nie mógł się nachwalić (a zawsze szczerze ocenia moje obiady, czasami aż za bardzo ), wyszła mi lepiej niż jego babci

Cos dobre
Dla mnie babka ziemniaczana, kiszka ziemniaczana i kartacze to największe obrzydliwosci kulinarne
Wiem ze ludzi się tym zajadaja ale ja nie umiem

[/RIGHT]
Stary 2015-02-03, 20:00   #1696
myboyismine
Zakorzenienie

aż musiałam sprawdzić co to babka ziemniaczana
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 20:01   #1697
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

Cytat:

Cos dobre
tez lubie najlepsza bedzie jutro , pokrojona w plastry i odsmazana na patelni
Stary 2015-02-03, 20:06   #1698
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie babka ziemniaczana, kiszka ziemniaczana i kartacze to największe obrzydliwosci kulinarne
Wiem ze ludzi się tym zajadaja ale ja nie umiem
A ja nic z tych rzeczy nigdy nie jadłam...

Szuu
Stary 2015-02-03, 20:10   #1699
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
aż musiałam sprawdzić co to babka ziemniaczana
Starte ziemniory upieczone z boczkiem i cebulą Ja uwielbiam ale rzadko jem bo nigdy mi się nie chce ziemniaków trzeć

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 20:11   #1700
kejtiCe
Zakorzenienie

w ogóle nie mam pojęcia co to jest babka ziemniaczana

a ja się teraz czuję do dupyyyyy, na kolacje były leniwe i teraz mam zgagę po nich, mdli mnie, więc Wasze gadanie o jedzonku w ogóle mnie teraz nie rusza
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 20:15   #1701
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Starte ziemniory upieczone z boczkiem i cebulą Ja uwielbiam ale rzadko jem bo nigdy mi się nie chce ziemniaków trzeć
u mnie jak juz (na placki ziemniaczane) to Tż trze ziemniaki ja sie boje

Cytat:
w ogóle nie mam pojęcia co to jest babka ziemniaczana

a ja się teraz czuję do dupyyyyy, na kolacje były leniwe i teraz mam zgagę po nich, mdli mnie, więc Wasze gadanie o jedzonku w ogóle mnie teraz nie rusza

a co Cię rusza?
Stary 2015-02-03, 20:18   #1702
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:

a co Cię rusza?
Ty wariatko

dzisiaj niiiiiiic a nic
22.06.2015
Stary 2015-02-03, 20:19   #1703
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Ty wariatko

dzisiaj niiiiiiic a nic
pewnie zaraz Cię rusz co innego
Stary 2015-02-03, 20:25   #1704
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie zaraz Cię rusz co innego
no mooooże
22.06.2015
Stary 2015-02-03, 20:26   #1705
Cos_
Zakorzenienie

Po leniwych ja ruszy nawet mojego paszteciku nie bedzie musiala robic

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-02-03, 20:28   #1706
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Po leniwych ja ruszy nawet mojego paszteciku nie bedzie musiala robic

po wczorajszych EKSCESACH nawet by mi przez myśl nie przeszło zrobienie Twojego pasztetu
22.06.2015
Stary 2015-02-03, 20:29   #1707
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
po wczorajszych EKSCESACH nawet by mi przez myśl nie przeszło zrobienie Twojego pasztetu
to mowisz ze masz spokoj na tydzien

Stary 2015-02-03, 20:31   #1708
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
to mowisz ze masz spokoj na tydzien

jak jeszcze dzisiaj mnie coś ruszy (a chyba ruszy ) to może nawet i na dwa tygodnie
22.06.2015
Stary 2015-02-03, 20:36   #1709
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
jak jeszcze dzisiaj mnie coś ruszy (a chyba ruszy ) to może nawet i na dwa tygodnie

Stary 2015-02-03, 20:36   #1710
sylwusiach
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to sylwusiach

A ja zaraz zjem leczo z makaronem

Rozmawialam z mama i okazalo sie ze moja siostra tez jest w ciazy!!! W 4 mcu

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości