Marcowe Mamy 2015 cz. VII - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-03, 21:43   #3181
antoxa
Rozeznanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VII

Cytat:
Napisane przez ojustyna Pokaż wiadomość
a ja zjadłam całe opakowanie mamby i mi zgaga przeszła z cyklu: domowe sposoby na zgage
To mój domowy sposób na zgagę to popcorn zawsze po nim przechodzi
Stary 2015-02-03, 21:46   #3182
Rossi
Zadomowienie

GG do Rossi

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
mi to zdecydowanie na infekcję wygląda, masz jakąś maść??
Niestety nie, nawet tantum rosa nie znalazłam, nadmanganian potasu za to wyszperałam i przepłukałam tyłek, naświetlam jeszcze lampą, jest ciut lepiej.

Oglądacie porodówkę na Polsat cafe? Boże ja jestem przerażona, wierzcie mi lub nie ale pierwszy poród jest mimo wszystko lepszy od kolejnych, bo nie wiesz co cię czeka a tak to strachhhhhhh! Jestem wycykorzona totalnie, aż mi wstyd ... dobrze, że małża nie ma zaraz by mi powiedział, że niepotrzebnie to oglądam przeraża mnie to ale patrzę.
Stary 2015-02-03, 21:47   #3183
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za troskę o moją kociczkę
Wczoraj w nocy kiedy TŻ jeszczenie spał znów się osunęła bezwładnie z sofy Jutro będą wyniki krwi, mam nadzieję, że to nic poważnego rosi:

aaakarolina- wybrałaś się do Jyska? Upolowałaś coś ciekawego?

Meganka- zdrowiej szybciutko rzytul:
Jeśli chodzi o poduszkę między nogami, to mi pomaga, ale bardziej na biodra
W ogóle bardzo nieprzyjemnie mi się chodzi od wczoraj, strasznie ciśnie mnie pęcherz, co chwila muszę siku, a ból kości miednicy nie daje mi spokoju

smv- ja też się boję kąpieli, nawet ciepłej- nie gorącej Ale sobie odbiję jak już malutka na świecie będzie

A powiedzcie mi proszę, bo nie wiem czego się spodziewać- jak wygląda ten czop śluzowy? I w jaki sposób odchodzi? Zupełnie się nie orientuję

Magiusa- ja wczoraj zrobiłam moussakę- ta na równi z lasagne to moje ulubione zapiekanki

marcia45- fajne pompony Ja zrobiłam 1 parę miesięcy temu, ale rzuciłam w kąt, bo nie wyszedł mi tak ładnie Chyba zrobię drugie podejście jeszcze

Ewka5891- wiem, że masz teraz gości, ale jeśli natkniesz się na mojego posta, to napisz proszę czy będziesz się decydować na szczepienie swojego maluszka? Nie jestem w temacie tak jak niektóre z Was dziewczyny i nie wiem jak się ma sprawa szczepień w UK, wiem natomiast, że nie są tu one obowiązkowe

żona_marcina- mam nadzieję, że znalazłaś notatnik, a jeśli nie- napewno się odnajdzie niedługo rzytul:

mon9- śliczna silna dziewczynka z tej Waszej Helenki dużo zdrówka żczę i cieszę się, że z oczkami jest ok

papalinka83- ja też się męczyłam z kilkoma antybiotykami, wkońcu pomógł Trimetoprym, ale infekcja wróciła kiedy odstawiłam- przez kamień w nerce teraz niby jest ok, badanie moczu nic nie wykazało, mam nadzieję, że i Tlbie się wkońcu uda z tego wgrzebać

crystal25 - za wizytę dobrze, że zlecili Ci dodatkowe badania, napewno wszystko jest ok
napewno też pięknie wyglądasz w sukience, czekamy na fotki

mamuska29- ja ostatnio nic tylko bym jadła!!! to chyba ten atap ciąży w którm dzieciaczki potrzebuja najwięcej energii, ale sama się boję co to bę dzie za tych 7 tygodni Póki co jest + 9kg

antoxa- super, że tak się złożło u Ciebie w pracy

rossi- brzuszek zdecydowanie opadł

bozena87- ja nie planuję prać kołderki, a poduszki narazie nie będę miała dla maluszka

smv- piękne łóóżeczko a lokator jaki słodziachny :

Dezire Orient, Lila_17- super, że wizyty udane

Moja siostra zamówiła dla mnie kurkę La Millou szarą w grafitowy wzorek 'Sheep family'- już przyszła i ponoć jest piękna Niestety nie mam zdjęć, a w necie tylko fotkę materiałów znalazłam Będę też miała przytulankę zajączk- ponić też jest przesłodki Ale troszkę muszę na nie poczekać, bo siostra z mamą przyjeżdżają do mnie dopiero za 3 tygodnie
Trzymam kciuki za Waszą kotkę. dziwne to jest, co jej się dzieje:-( Mam dość sporo do czynienia z kotami, ale takie objawy u nas występowały tylko krótki czas po narkozie

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 21:50   #3184
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:

Moja siostra zamówiła dla mnie kurkę La Millou szarą w grafitowy wzorek 'Sheep family'- już przyszła i ponoć jest piękna Niestety nie mam zdjęć, a w necie tylko fotkę materiałów znalazłam Będę też miała przytulankę zajączk- ponić też jest przesłodki Ale troszkę muszę na nie poczekać, bo siostra z mamą przyjeżdżają do mnie dopiero za 3 tygodnie
bo aż pożałowałam że nie mam siostry koniecznie się będzieesz musiała pochwalić prezenciorami

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez antoxa Pokaż wiadomość
To mój domowy sposób na zgagę to popcorn zawsze po nim przechodzi
zaraz po tym jak mi mamba zbrzydnie to przerzucę się na popcorn dzięki za podpowiedź, zawsze to jakieś urozmaicenie w diecie
Stary 2015-02-03, 21:53   #3185
ewka5891
Zakorzenienie

Anyolek ja starszego synka szczepilam wg ich kalendarza szczepień. Nie miałam nigdy żadnych problemów po szczepieniu. Tylko po mmr po tygodniu synek goraczkowal. Tym razem tez bede.

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Tadaaaam
Ślicznie
Choc ja nie lubię zwierzakow na łóżkach co nie zmienia faktu, ze super masz psine

Cytat:
Napisane przez DezireOrient Pokaż wiadomość
Ale pięknie wygląda Białe łóżeczka mają swój wyjątkowy klimat
Dziewczyny,prosimy o kciuki bo jedziemy na wizytę zobaczymy jak maleńka nam urosła

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Kochane wróciłam z kontroli szyjka ani drgnęłalutein ę mam brać jeszcze tylko tydzień i na następnej wizycie decyzja, co dalej, gin mi nawet pogratulował, że to, że się nie skraca to moja zasługa.
Super

Crystal gratuluje udanej wizyty mam nadzieje, ze dodatkowe badania nic nie wykaza

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 21:54   #3186
antoxa
Rozeznanie

Cytat:

zaraz po tym jak mi mamba zbrzydnie to przerzucę się na popcorn dzięki za podpowiedź, zawsze to jakieś urozmaicenie w diecie
nie ma za co właśnie czekam, aż mąż wróci z pracy i robimy popcorn
Stary 2015-02-03, 22:04   #3187
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:

byłam, ale nic ciekawego nie znalazłam ale u mnie taki biedny ten jysk
fajne koszyki były w KIKu i chyba jutro pojadę kupić, bo dzisiaj nie wiem czemu nie wzięłam

a siostra kochana, kurka na pewno będzie śliczna

pokazywałam mamie te pompony i powiedziała, że zrobi to teraz pytanie do dziewczyn które robiły- gdzie kupowałyście tiul??
Stary 2015-02-03, 22:07   #3188
crystal25
Zakorzenienie

dziekuje mamusie jeszcze raz! Mam nadzieje ze wyniki beda dobre.... no zobaczymy....
A dzis TZ powiedzial ze byc moze jeszcze pol roku bedzie pracowac na miejscu bez wyjazdow a to oznacza ze bede mogla pojsc na silownie i zostac mini fitnesssssska hihi kiedy on bedzie wieczorami w domu no i najwazniejsze zdazy na porod
dziewczyny za wizyty i nie skracajace sie szyjki cytowalam i mi sie wylaczylo wszystko
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 22:17   #3189
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość

Nusienkowa bez czopa można chodzić nawet miesiąc tylko nie można teraz na lamie jeździć bo sperma przyspiesza poród h dziecko może urodzić się z nią na głowie. :P
ja juz nie pamiętam co to lamowanie

Crystal bedzie wszystko dobrze-zrobisz badania i będzie wiadomo co i jak
Stary 2015-02-03, 22:17   #3190
Alunia79
Wtajemniczenie

Crystal,kciuki za badania i żeby wyjaśniło się co i jak. Ja też puchnę,już nawet pokrzywa nie pomaga wczoraj jak było niskie ciśnienie na dworze to nie spuchłam. Dziś tak na zmianę. Ale niestety waga też mi właśnie przez to skoczyła.

Smv śliczne łóżeczko u mnie w kołysce śpi kot, dla tego pościeli jeszcze nie wkładam.

Tout-pettit, makabra z tym ivf. Aż mnie przerażenie bierze, co ta kobieta musi przeżywać. Całe szczęście, że miałam genetyczne robione i mam pewność, że noszę swoją córkę bo inaczej gryzłabym już paznokcie...
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 22:21   #3191
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DezireOrient Pokaż wiadomość
Wrócilysmy z wizyty mała w 32 tygodniu waży 1968 G leży sobie główką w dół, oby tak już pozostała dostała czkawki na usg , ale śmiesznie wyglądało dziękujemy za kciuki, przydały się!!😍

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Kochane wróciłam z kontroli szyjka ani drgnęłalutein ę mam brać jeszcze tylko tydzień i na następnej wizycie decyzja, co dalej, gin mi nawet pogratulował, że to, że się nie skraca to moja zasługa.
cudowne wiadomości!!!!!!

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Zastrzelę się

Chciało mi się czegoś słodkiego, więc zrobiłam sobie kakao. Totalna resztka, na ostatni kubek. Cieszyłam się jak dzieciak, że jeszcze ta ksztyna kakao mi została i śpiewałam do TŻ kręcąc łyżką, aby wymieszać je w mleku.
I nagle coś puknęło i chlusnęło. Kubek mi pękł i cała zawartość wylała się na blat i podłogę

Jutro chyba kupię cały regał słodkości. Tak łatwo się nie dam.
I nagle coś puknęło i chlusnęło.....myslalam ze napiszesz ze ci wody odeszły
Stary 2015-02-03, 22:23   #3192
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
dziekuje mamusie jeszcze raz! Mam nadzieje ze wyniki beda dobre.... no zobaczymy....
A dzis TZ powiedzial ze byc moze jeszcze pol roku bedzie pracowac na miejscu bez wyjazdow a to oznacza ze bede mogla pojsc na silownie i zostac mini fitnesssssska hihi kiedy on bedzie wieczorami w domu no i najwazniejsze zdazy na porod
dziewczyny za wizyty i nie skracajace sie szyjki cytowalam i mi sie wylaczylo wszystko
no to super, że TŻ będzie na miejscu miał być wyjazd, później dalekie delegacje, a w końcu będzie w domu
Stary 2015-02-03, 22:27   #3193
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Crystal,kciuki za badania i żeby wyjaśniło się co i jak. Ja też puchnę,już nawet pokrzywa nie pomaga wczoraj jak było niskie ciśnienie na dworze to nie spuchłam. Dziś tak na zmianę. Ale niestety waga też mi właśnie przez to skoczyła.

Smv śliczne łóżeczko u mnie w kołysce śpi kot, dla tego pościeli jeszcze nie wkładam.

Tout-pettit, makabra z tym ivf. Aż mnie przerażenie bierze, co ta kobieta musi przeżywać. Całe szczęście, że miałam genetyczne robione i mam pewność, że noszę swoją córkę bo inaczej gryzłabym już paznokcie...
Ja jestem spuchnieta caly czas, jak tylko wstane TZ stwierdzil ze to chyba nie normalne jest, ze chodzic nie moge, bo kobiety w ciazy tez normalnie funkcjonuja, sprzataja to na zakupy ida, a ja nie moge. dzis pojechalismy razem do sklepu to sie zdziwil
a to sie kotek zdziwi jak dzidzius zacznie tam spac

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
ja juz nie pamiętam co to lamowanie

Crystal bedzie wszystko dobrze-zrobisz badania i będzie wiadomo co i jak

cale szczescie ze mam je zrobic szybko, bo juz jutro dziekuje

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
no to super, że TŻ będzie na miejscu miał być wyjazd, później dalekie delegacje, a w końcu będzie w domu
Wlasnie dlatego nie nawidze jego pracy Nigdy nic nie wiadomo gdzie bedzie i jak dlugo ale ciesze sie, bo potrzebuje go bardzo akorat w tym momencie kiedy bedziemy miec synka w domu itd.
Stary 2015-02-03, 22:30   #3194
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
kolejny dowód że wizażowe czary działają !!!!!!!!!
Stary 2015-02-03, 22:31   #3195
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem spuchnieta caly czas, jak tylko wstane TZ stwierdzil ze to chyba nie normalne jest, ze chodzic nie moge, bo kobiety w ciazy tez normalnie funkcjonuja, sprzataja to na zakupy ida, a ja nie moge. dzis pojechalismy razem do sklepu to sie zdziwil
Super wieści, ze tż zostaje w domu a facetom łatwo mówić jak nie nosza tych kilogramów i nie mają burzy hormonów
Stary 2015-02-03, 22:32   #3196
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja jestem spuchnieta caly czas, jak tylko wstane TZ stwierdzil ze to chyba nie normalne jest, ze chodzic nie moge, bo kobiety w ciazy tez normalnie funkcjonuja, sprzataja to na zakupy ida, a ja nie moge. dzis pojechalismy razem do sklepu to sie zdziwil :
ja juz sie nie nadaje na zakupy...ostatnio bylismy w CH i TŻ rozgladal sie za spodniami dla siebie a ja za miejscem by usiąść tempo żółwiowe
Stary 2015-02-03, 22:39   #3197
crystal25
Zakorzenienie

anyolek

Kochana siostra a te kurki to sa piekne oby z kotkiem bylo dobrze Moj pies kiedys tak mial, ale pies to nie kot nie bede nic pisac
Stary 2015-02-03, 22:40   #3198
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za troskę o moją kociczkę
Wczoraj w nocy kiedy TŻ jeszczenie spał znów się osunęła bezwładnie z sofy Jutro będą wyniki krwi, mam nadzieję, że to nic poważnego

Meganka- zdrowiej szybciutko
Jeśli chodzi o poduszkę między nogami, to mi pomaga, ale bardziej na biodra
W ogóle bardzo nieprzyjemnie mi się chodzi od wczoraj, strasznie ciśnie mnie pęcherz, co chwila muszę siku, a ból kości miednicy nie daje mi spokoju

smv- ja też się boję kąpieli, nawet ciepłej- nie gorącej Ale sobie odbiję jak już malutka na świecie będzie

A powiedzcie mi proszę, bo nie wiem czego się spodziewać- jak wygląda ten czop śluzowy? I w jaki sposób odchodzi? Zupełnie się nie orientuję

Magiusa- ja wczoraj zrobiłam moussakę- ta na równi z lasagne to moje ulubione zapiekanki

marcia45- fajne pompony Ja zrobiłam 1 parę miesięcy temu, ale rzuciłam w kąt, bo nie wyszedł mi tak ładnie Chyba zrobię drugie podejście jeszcze

Ewka5891- wiem, że masz teraz gości, ale jeśli natkniesz się na mojego posta, to napisz proszę czy będziesz się decydować na szczepienie swojego maluszka? Nie jestem w temacie tak jak niektóre z Was dziewczyny i nie wiem jak się ma sprawa szczepień w UK, wiem natomiast, że nie są tu one obowiązkowe

żona_marcina- mam nadzieję, że znalazłaś notatnik, a jeśli nie- napewno się odnajdzie niedługo

mon9- śliczna silna dziewczynka z tej Waszej Helenki dużo zdrówka żczę i cieszę się, że z oczkami jest ok

papalinka83- ja też się męczyłam z kilkoma antybiotykami, wkońcu pomógł Trimetoprym, ale infekcja wróciła kiedy odstawiłam- przez kamień w nerce teraz niby jest ok, badanie moczu nic nie wykazało, mam nadzieję, że i Tlbie się wkońcu uda z tego wgrzebać

crystal25 - za wizytę dobrze, że zlecili Ci dodatkowe badania, napewno wszystko jest ok
napewno też pięknie wyglądasz w sukience, czekamy na fotki

mamuska29- ja ostatnio nic tylko bym jadła!!! to chyba ten atap ciąży w którm dzieciaczki potrzebuja najwięcej energii, ale sama się boję co to bę dzie za tych 7 tygodni Póki co jest + 9kg

antoxa- super, że tak się złożło u Ciebie w pracy

rossi- brzuszek zdecydowanie opadł

bozena87- ja nie planuję prać kołderki, a poduszki narazie nie będę miała dla maluszka

smv- piękne łóóżeczko a lokator jaki słodziachny

Dezire Orient, Lila_17- super, że wizyty udane

ale piękne rzeczy w ślicznych kolorkach

Stary 2015-02-03, 22:41   #3199
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
bo aż pożałowałam że nie mam siostry koniecznie się będzieesz musiała pochwalić prezenciorami

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

ja mam, ale mi takich fajnych rzeczy nie kupuje

Stary 2015-02-03, 22:41   #3200
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz sie nie nadaje na zakupy...ostatnio bylismy w CH i TŻ rozgladal sie za spodniami dla siebie a ja za miejscem by usiąść tempo żółwiowe
zakupy z ciezarna hahahahahahahahaha jej, zeby moj TZ tak sie rozgladal za czyms dla siebie byloby fajnie, a tak musze go namawiac ( a doslownie truc glowe kilka dni ) zeby cos sobie kupil, to zebym mu spokoj dala to kupi
Stary 2015-02-03, 22:43   #3201
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
byłam, ale nic ciekawego nie znalazłam ale u mnie taki biedny ten jysk
fajne koszyki były w KIKu i chyba jutro pojadę kupić, bo dzisiaj nie wiem czemu nie wzięłam

a siostra kochana, kurka na pewno będzie śliczna

pokazywałam mamie te pompony i powiedziała, że zrobi to teraz pytanie do dziewczyn które robiły- gdzie kupowałyście tiul??
ja zamówiłam tutaj, od razu wzięłam też pasujące tasiemki http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=23729112

Stary 2015-02-03, 22:45   #3202
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Super wieści, ze tż zostaje w domu a facetom łatwo mówić jak nie nosza tych kilogramów i nie mają burzy hormonów
On rozumie oczywiscie i mowi ze dobrze ze te badania zrobie poprostu nie mial okazji widziec jak sie ze mna idzie dlugo, i co mi jest z tymi nogami, bo to tak nagle przyszlo, a nie mielismy okazji zeby razem wyjsc na dluzej z domu ale dobrze niech widzi jak sie matka jego syna meczy w 8 miesiacu ciazy a swoja droga nie raz do TZ mowie ze chetnie sie z nim zamienie ja moge isc do pracy a on niech siedzi w ciazy w domu, zeby sobie wlasnie nie myslal ze mi tak fajnie nic nie robic ;P

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
kolejny dowód że wizażowe czary działają !!!!!!!!!
dziekuje matki czarodziejki wyczarujcie mi zebym podczas porodu zgubila te wszystkie kg co przyszly nie prosze ja blagaaaaaaaaaaam

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2015-02-03 o 22:46
Stary 2015-02-03, 22:50   #3203
mama_kasia88
Raczkowanie

hej..
ja tylko na chwile, zeby chociaż się przywitać... Do androbienia mam 20 stron, mam nadzieje ze uda mi się..

U nas starszak choruje, i niestety nie obyło się bez wizyty w szpitalu... póki co pozwalają leczyć w domu, przynajmniej próbować a na kontrole mamy ejździć co drugi dzień, w razie pogorszenia od razu szpital, ale tż musiałby z nim zostać a ja nawet nie mogę dowiedzać (jest zakaz ogólny bo epiedemie jakies są...) wiec siedze i się dołuje nie mam pojęcia co jest grane, był okazem zdrowia, wszyscy zawsze w szoku jaki silny a teraz się sypie na maksa....
Na wizycie znowu wyszła jakaś infekcja pochwy, wiec wymaz od razu robiłyśmy.
Remont dzieciowego pokoju przełożony ze względu na powyzsze sprawy i tak oto znowu czarna dupa

Nie smęcąc dalej, mam nadzieje że w tym ostatnnim trymestrze jakoś dajecie radę

Skończony 40 tc- czekamy córeczko
mama_kasia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 22:52   #3204
Alunia79
Wtajemniczenie

Crystal a jak u Chebie z ciśnieniem? Kurcze, oby to nie było zatrucie ciążowe..
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 22:56   #3205
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mama_kasia88 Pokaż wiadomość
hej..
ja tylko na chwile, zeby chociaż się przywitać... Do androbienia mam 20 stron, mam nadzieje ze uda mi się..

U nas starszak choruje, i niestety nie obyło się bez wizyty w szpitalu... póki co pozwalają leczyć w domu, przynajmniej próbować a na kontrole mamy ejździć co drugi dzień, w razie pogorszenia od razu szpital, ale tż musiałby z nim zostać a ja nawet nie mogę dowiedzać (jest zakaz ogólny bo epiedemie jakies są...) wiec siedze i się dołuje nie mam pojęcia co jest grane, był okazem zdrowia, wszyscy zawsze w szoku jaki silny a teraz się sypie na maksa....
Remont dzieciowego pokoju przełożony ze względu na powyzsze sprawy i tak oto znowu czarna dupa

remont poczeka, teraz macie ważniejsze sprawy na głowie
a co synkowi dolega? życzę zdrówka, teraz niestety taka pora roku, wszyscy chorują

Stary 2015-02-03, 22:57   #3206
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
On rozumie oczywiscie i mowi ze dobrze ze te badania zrobie poprostu nie mial okazji widziec jak sie ze mna idzie dlugo, i co mi jest z tymi nogami, bo to tak nagle przyszlo, a nie mielismy okazji zeby razem wyjsc na dluzej z domu ale dobrze niech widzi jak sie matka jego syna meczy w 8 miesiacu ciazy [COLOR=Silver] [COLOR=Black]a swoja droga nie raz do TZ mowie ze chetnie sie z nim zamienie ja moge isc do pracy a on niech siedzi w ciazy w domu, zeby sobie wlasnie nie myslal ze mi tak fajnie nic nie robic ;P
Ja też mogę pójść do pracy, nie ma problemu. Pomimo tego, że nie jeździłam to dopiero ten miesiąc mam wolny bo pracowałam zdalnie w domu.
U mnie to jest jeszcze tak, że wszyscy dobrze wiedzą, że mam się oszczędzać i jak najwięcej leżeć. Ale "skocz do sklepu", "zrób to", "zrób tamto" na porządku dziennym. Jakoś nikt się nie zaoferuje, że pojedzie mi po chleb który jest tylko w jednej piekarni w okolicy, dzięki któremu jakoś cukry się trzymają.

Cytat:
hej..

A chociaż wiedzą co mu jest dokładnie??? Zdrówka dla synka

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-03, 23:04   #3207
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Crystal a jak u Chebie z ciśnieniem? Kurcze, oby to nie było zatrucie ciążowe..
cisnienie mam dobre tez mam nadzieje, przed chwila o tym czytalam, oby to nic takiego bylo, jeszcze miesiac i troszke wytrzymac trzeba bez problemow zadnych

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
hej..

ojej a co mu dokladnie jest? Lekarze cos mowia? zdrowka dla niego oby szybko to cos sobie poszlo

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ja też mogę pójść do pracy, nie ma problemu. Pomimo tego, że nie jeździłam to dopiero ten miesiąc mam wolny bo pracowałam zdalnie w domu.
U mnie to jest jeszcze tak, że wszyscy dobrze wiedzą, że mam się oszczędzać i jak najwięcej leżeć. Ale "skocz do sklepu", "zrób to", "zrób tamto" na porządku dziennym. Jakoś nikt się nie zaoferuje, że pojedzie mi po chleb który jest tylko w jednej piekarni w okolicy, dzięki któremu jakoś cukry się trzymają.

A chociaż wiedzą co mu jest dokładnie??? Zdrówka dla synka

a ja bym codziennie kazdemu trula glowe o to, ze mogliby cos dla ciebie zrobic ja to mam spokoj w domu, tylko ja i TZ na codzien i sama organizuje co kiedy trzeba ja bylam bez pracy, ale gdybym ja miala, to pracowalabym do konca, w sensie dopoki czulabym sie na silach TZ nigdy na szczescie mi nic nie powiedzial ze teraz to sie rozleniwilam czy cos, bo w ciazy, sprobowalby
Stary 2015-02-03, 23:09   #3208
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość

Jutro chyba kupię cały regał słodkości. Tak łatwo się nie dam.
oh my good! ja bym miała nerwy takie, ze bym sie rozpakała i uciekła do sypialnu płakac ;P

a Tż by leciał za mną o co mi chodzi :P

Idź do biedronki, maja wszytskie ciastka pakowane -30%
uwielbiam te ich pryncypałki

Cytat:
I nagle coś puknęło i chlusnęło.....myslalam ze napiszesz ze ci wody odeszły
no mnie aż zmroziło jak czytałam posta ale to tylko kakao;P

mama_kasia88 zdrowia dla synka życzę

anyolek cudowne rzeczy dostaniesz tez tak chce :P
Stary 2015-02-03, 23:15   #3209
ojustyna
Zadomowienie

szykuje się okropna noc bo TŻ ma nockę i ja sama w domu jejciu dziewczyny ja was podziwiam, jak wy wytrzymujecie bez swoich mężów? bo co któraś to pisze że praca wyjazdowa
Stary 2015-02-03, 23:17   #3210
kruszynkaa88
Rozeznanie

Dziewczynki my po wizycie, USG nie było, ale szyjka zamknięta, także ok
Uciekam spać, bo padnięta jestem i nie mam siły na czytanie i pisanie. Także miłej nocy Jutro Was po nadrabiam
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości