|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 20+
ale coś dalej zamula...
|
#3512 |
|
Raczkowanie
|
Ecstasy odemnie milion buziaczków, samych sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym
i wszystkiego co naj naj!!niezorientowana WITAJ!! |
|
|
|
#3513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szczególnie w zawodowym sie przyda
|
|
#3514 |
|
Wtajemniczenie
|
A co to ma znaczyć?? Nikogo nie ma?
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem
dotarłam, łeb mi pęka od stania w korku ![]() Ecstasy! wszystkiego najlepszego! Zdrówka, uśmiechu, radości, spełnienia marzeń, pociechy z męzczyzny i oczywiście super zgrabnego i wysportowanego ciałka ![]()
|
#3516 |
|
Wtajemniczenie
|
No Ines ratujesz wątek, bo chyba by dziś spadł na samo dno
![]() A cóż Ty tak dużo jeździłaś? Solenizantka jak tam?
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie jezdzilam wcale tak dużo, tylko że na codzień pracuje w takiej dzielnicy gdzie korki są rzadkością, a jak już są to nie w tą stronę w którą ja jade. Ale w tym tygodniu podczas pracy zmuszona jestem jezdzic w zupełnie inna część Warszawy i stamtąd wracam po 17tej, czyli w godzinach szczytu . Nie jestem przyzwyczajona do korków więc fatalnie je znoszę, wysiadam z samochodu tak zmarnowana, jakbym przejechała co najmniej pół Polski Jutro wolne, nie mogę się nacieszyć Wlaśnie, Ecstasy, jak Ci mijają urodziny?
|
|
#3518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
korki to paskudna sprawa...mi zawsze nerwy puszczają czy jade za kółkiem czy jako pasażer...własnie się szykuje na wyjście do klubu navi też wiec jej nieobecność jest usprawiedliwiona :Pdo jutra Kochane
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Ecstasy! ekscytującego, wspaniałego życia życzę!
|
#3520 |
|
Zadomowienie
|
Ecstasy zyczę Ci spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza!
![]() Gdzie Wy? Pewnie śpicie Jakie plany na ten piękny, wolny i słoneczny dzień ?
|
#3522 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Jak tam spędzacie wolny dzionek? Do mnie zaraz przyjeżdża znajoma z dzieckiem, więc pewnie je wymęczę
|
#3523 | |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
![]() Cytat:
ktoś ma lepiej? ![]() dobra szykuje sie bo do promenady nie zdąże
|
|
#3524 |
|
Wtajemniczenie
|
jakie woolne , ja w pracy kibluję do 20.
wkleje foty z remontu, jak ciężko pracuję ![]() edit: usunięto zdjęcia
Edytowane przez ka.si Czas edycji: 2007-08-23 o 12:35 |
|
|
|
#3525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() życze duuuuuuużo wytrwałości
|
|
#3526 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój pokój dzienny będzie w kolorach czekoladowo-waniliowych ![]() to taka wersja na odchudzanie, po co jeść jak się można napatrzeć ![]() na razie będzie tam stało duuuże lóżko, ale sypialni w nim nie będzie tylko lóżko mi zpstało z dawnych lat i nie mam co z nim zrobić, a na nowe mnie troche nie stać, bo ten remont troche już pochłonoł ![]() ale wszystko w swoim czasie, będę jeszcze kładła panele - efekt starej podłogi! dopiero kiedy one będą położone to zobaczycie cały efekt pracy, bo tak na razie to go jeszcze nie widać .... rany julek jak pusto - aaa gdzie się NAVI zapodziała
|
|
|
#3527 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieeeeewuchy! masakra! przed chwilą miałam nawał ludzi na sklepie! i tak non stop! zamiast się cieszyć dniem wolnym, święto, piękna pogoda! to oni na zakupy o marketu - szzał pał
a tu, czo tak pusto
|
|
#3528 |
|
Zadomowienie
|
Jak pracowałam w Centrum Handlowym, też mnie to bardzo dziwiło, że w niedziele, albo święta ludzie masowo przybywają na zakupy. Piękna pogoda, a oni kiszą sie w tłumie ludzi. DZIWAKI
Edytowane przez kama98 Czas edycji: 2007-08-15 o 15:31 Powód: ortografia |
|
|
|
#3529 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziwaki dziobaki masakra w orseyu, obok, trwa wyprzedaż niektóre rzeczy po 9,90 masakra, kupiłam sobie oldschoolowe bolerko za 9,90. a co ..... byle do 20:00
|
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
jezdem
![]() wlasnie wrocilam z przemiłego spotkania ![]() fotek jest malo, bo bylysmy skoncentrowane na rozmowie ale moze potem coś dam ![]() ka.si ale rozpierducha w tym pokoju ale na pewno bedzie pieknie jaki Twoj TZ ma duzo tatuaz ale fajny ![]() uff tesknilam za wami, strasznie bylo wczoraj jak sie tu nie moglam dostać!! |
|
|
|
#3531 |
|
Wtajemniczenie
|
Navviiiii
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś mialam wycieczkowy dzien. Piekna pogoda
Byliśmy ze znajomymi nad rzeką, pozniej na chwilę u TŻ na dzialce i w drodze powrotnej wstąpilismy jeszcze na zamek w Czersku. Spaliłam sobie plecy zaraz mykam pod prysznic, żeby móc sie wysmarowac wybawcą - Postheliosem.
|
#3534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochaniutka ja się tak zdenerwowałam,że wyłączyłam kompa i tyle mnie było ) coś z tym powinnii zrobić, bo oni chyba obie sprawy nie zdają jak to się na nas odbija ![]() rozpierducha naa maxa, ale efekt będzie piorunujący. kupiłam zasłonki i firankę za 153zł, he jak szaleć to szaleć ![]() dawaj fotki i nie gadaj! buziaczki....a tż ma goluma na łydce, takiego mrocznego. a oto co dziewuszki robią jak się nudzą (siostra od TŻta i ja w pracy) usunęłam zdjęcia: edit.
Edytowane przez ka.si Czas edycji: 2007-08-23 o 12:37 |
|
|
|
|
#3535 |
|
Zadomowienie
|
ka.si ale się obijasz w pracy
Śliczne fotki, zawsze na zdięciasz wyglądasz tak promiennie, wesoło, suuuuuuuper ![]() Ja dzis siedze sama z psem, mąż w pracy Ehhh te CH Ale wykorzystałam czas na ręczne pranie
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
hello! wreszcie coś ruszyło z wizażem, już mnie szlag trafiał!
|
#3537 |
|
Rozeznanie
|
Ka.si jak już skończysz z tym remontem to zabieraj TŻ i przyjeżdżajcie do mnie
Ja az się boję zaczynać remontu Mam taki 40letni domek na wsi i tam nie da się np "tylko pomalować ścian". Ostatnim razem miałam 2tyg wolnego więc pomyślałam, że położy się w tym czasie jakiś gips i pomaluje... Tiiiaaaa.... Marzenia ściętej głowy... Najpierw okazało się, że farba na ścianie to jakaś odmiana proszkowej i za cholerę nie da się jej zamalować, bez zmywania ścian (o gipsowaniu też mowy nie było), potem okazało się, że "wzorki" na ścianie malowane były chyba jakąś olejną farbą i po zmyciu proszkowej zaczęły "odstawać". Udało sie je zeszlifować, ale podczas szlifowania okazało się, że tynk jest niesamowicie słaby ---> odpadał całymi płatami (stare powiedzenie "na budowie wody i piasku nie żałować" widać komuś przypadło do gustu... ) Po tygodniu miałam taki sajgon w domu, że tragedia Nawet się zastanawiałam po co mi był ten remont Kolejny tydzień upłynął na tynkowaniu ścian... i po urlopie Potem jeszcze przez chyba 2 m-ce każdy weekend spędzałam na wsi kończąc remont, a i tak czekają mnie poprawki;( Tragedia - jednym słowem....
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
heloooo
ojjj kama dasz rade, bez paniki! ![]() tez bym poszła na kurs angielskiego.. juz tyle ze łba wyparowalo ![]() Twoj mąz w CH pracuje? biedaczek ![]() ka.si jak zwykle sliczna i promienna ![]() fotki dam jak zgram joł ![]() nie tylko Ciebie, Ty wiesz jak ja sie we wtorek w pracy wynudzilam ![]() maly wlos i zaczelabym pracowac!!!
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
aha, misiaczku wspolczuje z calego serca....
hej Ecstasy moja kochaniutka
|
|
|
|
#3540 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
![]() Kama nic się nie martw poradzisz sobie. Ja wczoraj spędziłam cały dzień na dworze, przyjechała znajoma z roczną córeczką i taki leniwi dzionek był. Choć to dziecko jest niesamowicie ruchliwe, oczy trzeba mieć dookoła głowy
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

szczególnie w zawodowym sie przyda
dotarłam, łeb mi pęka od stania w korku 
. Nie jestem przyzwyczajona do korków więc fatalnie je znoszę, wysiadam z samochodu tak zmarnowana, jakbym przejechała co najmniej pół Polski 

ale fajny