|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
, ale on chce przytyć )2 Teraz jeszcze wchodzi na - 50 zł od zamowienia na 100 zl BINGOSPA111, a od minimum 150 zl jest darmowa wysylka i - 50 zl z kodem
|
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Znad pachnienia Sicily, chwilowego czilałtu w zapracowanym tygodniu, oznaczającego bycie w 3 miejscach na raz etc.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-03 o 21:56 |
|
|
|
#2763 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znad bólu pięty
I 12 dni wolnego
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2764 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może Tobie się chociaż uda dzięki ![]() wyczytałam na ich stronie ze blok obok mam sklep, gdzie sprzedają te kosmetyki, chyba tam zajrzę co mają Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- ad 1 ![]() ad 2 |
|||
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
1. Kurcze to już nie minie?
![]() 2. ![]() W ogóle to jestem totalnie kupiona przez pana z Twojego avka. Przepadłam po Suits. Boski jest. ![]() W ogóle, ad wolnego w ferie. Wszędzie tłumy małżeństw co dostali wolne na ferie dzieci. Czyli jednak ktoś wolne daje. Zastanawia mnie ejdno co się dzieje z dzieciakami, których rodzice nie mogą dostać wolnego w ferie? Moi nie dostali nigdy aaaa. wysyła się na zimowiska zapewne, no ale to nawet gorzej niż wolna chata ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() 2. yep 3. Thnx, ale akurat się cieszę takimi chwilami, nawet chuopin zdziwiony co ja mam taki pozytyw mode włączony ![]() To chyba słońce i Vitrum D3 Forte zusamen do kupy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-03 o 22:36 |
|
|
|
|
#2766 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A pan z avka wszędzie wygląda bosko Ewent mundur
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mnie prawie nic nie zadowala, zabijam czas patrząc jednym okiem wkurza mnie gość z all. najpierw 2 miesiące milczał, aż się spory rozwiązały, później all zablokowało mu konto, to się zebrał i napisał prosząc o wyjaśnienia i chciał nr konta do zwrotu kasy. dziś przyszedł mail z all, że się poskarżył, że nie dostał kasy. wysłałam potwierdzenie do all i konto do gościa... a liczyłam że odda przed wylotem ![]() jak go na początku prosiłam o potwierdzenie czy dostał przelew (poszłabym do banku wyjaśnić), to się wypiął, a podobno w tym czasie sprzedał obiektyw na olx i już go nie ma.
|
|
#2768 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja rzadko oglądam błyskotliwe seriale, one mają mnie odmóżdżać, błyskotliwa jestem w pracy
|
|
|
#2769 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
najpierw mieliśmy "samotną" Kikę, była jak człowiek ) a później, niespodziewanie, trafiła się parka i te zwiały ![]() i tak nasze ptaki je załatwiły ![]() zaś krzykliwość jak na papugi normalna ![]() a faliste to dwie nam z nieba spadły i też uciekły wróbla szkoda obecnie na wsi nie widzę wróbli, straszne to Cytat:
to może gdzieś po Ciebie podjechać? Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-02-03 o 23:40 |
||||
|
|
|
#2770 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jutro dam rade, pieta mi dokucza po ciezkim dyzurze.
|
|
|
#2771 | ||
|
Zakorzenienie
|
1.
2 No...taka jestem mądra, a tego nie widzialam ...ale juz sie dokształcilam...ta nazwa jest myląca, glukoza, fruktoza, tak fajnie sie to kojarzy ![]() Cytat:
![]() Może postrasz go,że zgłosisz na policję wyłudzenie.... All chyba tez niewiele zrobi,tylko będzie kazalo Ci się probować dogadać, jak nie dostaną papiera z policji.... Cytat:
http://bingospa.eu/arganowa-kuracja-do-wlosow.html http://bingospa.eu/Arganowa-kuracja-...-BingoSpa.html cale lato tego używalam i są rewelacyjne. Na pewno jeszcze nie raz je kupię, tylko znowu mi sie zachcialo nowości....
|
||
|
|
|
#2772 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
U mnie gromadkę wróbli widuję najczęściej w żywopłocie, tuż przy sklepie spożywczym --- Dobranoc |
||
|
|
|
#2773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niestety, ja jestem tak ograniczona, że perfumy mogą się zmiennie układać, ale jak raz coś poczuję dominującego (jakiś przypudrowany rum na drzewie) - to trudno mi się tego wyzbyć z pamięci zapachowej. Czyli czuję go jednakowo potem wciąż (ew. mogą dojść nieprzyjemne niespodzianki). Ale zamierzam nad tym popracować. Tylko jak? Ten, co mam, jest czyjś i muszę go szybko oddać. Pięta achillesowa! ![]() zobaczymy się przelotem w Wawie? Z panienkami/ą?
|
|
#2774 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Panienka zostaje z moimi kotami, pod dobrą opieką ciotki Wstałam bohatersko i się zastanawiam, jak mi się to udawało o 5 dzień w dzień? Ale bardzo brakuje mi jogi... Zwłaszcza, że nie wiem, kiedy będę mogła znów ćwiczyć. Miłego dnia!
|
|
#2775 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja mama była nauczycielką więc u nas problem był z głowy, wolne miałyśmy jednocześnie Cytat:
![]() Cytat:
fajny? jak będą to wezmę Cytat:
fakt, mylące to jest Znad kawy |
||||
|
|
|
#2776 |
|
BAN stały
|
Znad oczekiwania na kawę
Zima...
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Początek był słaby jak mysz, ale przeważył fakt że uzależniłąm sie od patrzenia na tego faceta. Jak jest ciacho plus sarkazm = oglądam W nudniejszych wątkach zajmuje się czymś innym tak jak mówisz, jednym okiem Znad koszmaru, chyba najgorszego z najgorszych bo prawdziwego wspomnienia Ojciec w szpitalu w takim stanie że trzepie mną do teraz, od rana zajmuję się czymś ale obrazy z głowy nie znikają Tak mi źle że brak mi słów. Nie mam jednak wyjścia, muszę się pozbierać.
|
|
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
oglądałam ostatnio Snowpiercer- Arka Przyszłości. Zmarnowane 2 godziny
|
#2779 |
|
BAN stały
|
![]() Rejcz Amsakreska jakaś z tymi Twoimi snami...
|
|
|
|
#2780 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Znad pauzy
Ano Najgorsze, że to akurat nie było fikcją ![]() Win - No koszmar ![]() Dobra, pozytyw mode on! Bo inaczej zejdę przedwcześnie ![]() No prosz, mówisz i masz! Anioł Stróż vel Św Mikołaj aka Anastazjaaa2 czuwa!!! Wielkie dzięki, właśnie odebrałam przesył Dzięki za możliwość potestowania przed ewentualnym zakupem! Będę pamiętać o rewanżu, ale musisz mi pomóc
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-02-04 o 11:15 |
|
|
|
#2782 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No też więc czekam na info o przesyle, bo spotkanie z Florens jutro dojdzie do skutku, jeśli pogoda nam nie przeszkodzi.
Dziś oszczędzam nóżkę
|
|
|
#2783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Nawet w szczytach domu mają gniazda, dwa, od lat w tych samych miejscach Nie przeszkadza to nikomu, a niech sobie srają, taras można umyć ;-)Win, Rejcz Cytat:
Mam nadzieję,że podziala pozytywnie ![]() Tylko pamiętaj, nie przesadzaj z czasem trzymania na wlosach, kilka minut wystarczy
|
||
|
|
|
#2784 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
U nas w ogrodzie szans na gniazda nie ma, z wiadomych względów ![]() Cytat:
Obawiam się niestety, że jakieś 3/4 w podobnej sytuacji zniszczyłaby gniazdo, albo strzelała do ptaków z wiatrówki U nas dwa lata temu gniazdo próbowała uwić sobie cierniówka (a przynajmniej tak rozpoznałem - w każdym razie jakiś "wróblowaty"), na zewnętrznej rolecie okna balkonowego (na tym pudle u góry, gdzie się zwijana roleta chowa), ale strasznie śliska ona i co chwilę jakiś element budowy zjeżdżał, aż w końcu ptak się poddał ![]()
|
||
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
Cytat:
|
|
#2786 |
|
BAN stały
|
Chyba troszkę rozepchuem bar ptakiem
|
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2788 |
|
Nindżopesz
|
Nesko, też capłam odlewkę Casbaha Czujesz w nim szpitalne mydło?Ad odchudzania ale masakra, od ust sobie odejmuję a spadki są rzędu 200 gram Na szczęście po centymetrze zeszło, już mam wymiary jak Polly przed ciążą
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękny ![]() A ja mam problem z gołębiami ... Chcą mi się zalęgnąć na balkonie... Mam zamiar nabyć straszaka ...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-02-04 o 12:21 |
|
|
|
|
#2790 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

Forever living jest bossska i lubię Burt's Bees.
Moja siostra odchowała kiedyś małego wróbla, łapała dla niego muchy, no ale koniec końców kogut go dopadł 
) a później, niespodziewanie, trafiła się parka i te zwiały
obecnie na wsi nie widzę wróbli, straszne to 

Ojciec w szpitalu w takim stanie że trzepie mną do teraz, od rana zajmuję się czymś ale obrazy z głowy nie znikają