Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :) - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-04, 22:10   #1291
kasperka
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Jutro Was Kobitki nadrobię. Zaszalałyście
Ja dziś nawet nie mam chęci ani sił na nic. Tak się denerwuje jutrzejszą wizytą, że mnie aż nosi;/ W dodatku dochodzi stres czy ja się dogadam. Niepotrzebnie się nakręcam tylko i sobie wmawiam.
Ach już nie truje.
Życzę Wam dobrej nocki

Trzymam kciuki!!!
Nie mieszkasz w Pl???

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Witam po wizycie
Dzidzio ma 43mm. Wszystko jest ok! Badania i wyniki w jak najlepszym porzadku No i miałam usg. Dzidzius machał raczkami i nóżkami, uciekał przed doktorem taki cudny
I wytłumaczcie mi jedno! Dzis zaczynam 12 tydz. A na wydruku z usg pisze mi 11w1d o co kaman? Ost miesiaczke miałam 19 listopada. Czy ja zle licze czy o co tu chodzi?? Ratunku!
I tak poza tym cały czas czułam ze to dziewczynka - marzyłam wrecz o tym! a jak zobaczyłam tego Babla na usg to jakos mi sie przedstawił jako chłopczyk a nawet (chociaz to pewnie urojenia) widziałam siurka haha. lekarz mówi ze to za wczesnie zeby cos powiedziec i moze za miesiac sie uda podejrzec.

Kolejna udana wizyta
Gratuluje
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 22:11   #1292
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko ze do dzisiaj miałam tylko i wyłącznie przeczucie na dziewczynke Ło matko....! Juz sie nie moge doczekac kolejnej wizyty

Tez mialam miec dzis wizytę ale odwolali.Fajnie ze Twoja sie udala
Stary 2015-02-04, 22:13   #1293
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
Wróciłam

Z dzidzią wszystko ok ma 56mm, fikała, nie chciała współpracować z lekarką nie robiłam pappa bo brak wskazań. Aaaa i wstępnie dziewczynka
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
mms_22 zazdroszcze samopoczucia Myślę,że Twój mąż jest równie zadowolony
jest, jest tylko zauważyłam, że ja mam teraz większe wymagania wobec niego

Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
super że wszystko ok.4 razy usg? ja juz miałam 4 a to dopiero 13 tydz!dziwnie...
4 USG, ale pewnie na NFZ? Ja jestem w 15 tc, i też miałam 4 usg + jedno w szpitalu Ogólnie jak pytałam p ordynator szpitala, to mówiła, że USG nie jest szkodliwe, aczkolwiek nie powinno się go robić częściej niż co tydzień. Nikt tak często nie robi, wiadomo ale jak np ktoś leży w szpitalu np na podtrzymaniu, to co by się nie działo, najkrótszy odstęp między badaniami USG to 7 dni

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
Wróciłam
wiec z bąblem wszystko jest dobrze zbytnio nie chcial się zmierzyć i jest wymiar od glowki do dupki cale 3,5 cm
I standardowo duphaston i luteina no i musze powtórzyć badanie moczu
a wy ale lecicie tym koksem
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
A podobno w drugim trymestrze apetyt wraca
u mnie jest na odwrót... teraz mam może większe zachcianki smakowe, ale w I trymestrze jadłam zdecydowanie więcej niż teraz Dlatego też w ciągu 2 mies przytyłam 4kg, a od 2 tyg waga mi się utrzymuje

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Dobra ja juz nie dyskutuje bo mi się ciśnienie podnosi mniejsza o to zrobisz jak uważasz
myślę, że nie masz powodów do zdenerwowania panuje tu miła atmosfera i nie psujmy jej

ja też nie jestem za farbowaniem włosów w ciąży skoro ktoś kiedyś stwierdził ten fakt, to jakaś część prawdy musi w tym być. Może mi jest łatwo mówić, bo ja nigdy nie miałam tendencji do odrostów... takie mam włosy, że kolor zawsze jakoś tak równo mi schodzi, że odrostów nie widać a miałam różne odcienie brązu, czerwieni, a nawet fioletu na głowie (w sensie brązy, lub czarne wpadające w tamte odcienie) Dlatego ja też nie mam potrzeby farbowania włosów, ale nawet gdybym miała, chyba bym się powstrzymała. Chociaż mam przyjaciółkę fryzjerkę, która twierdzi, że w farbach nie ma nic groźnego. Ok, ale kto jest bardziej wiarygodny? Fryzjer, który zna się na włosach, czy lekarz, który zna się na ciąży? tak czy siak, to powinna być indywidualna decyzja każdej z nas i nie ma się co denerwować

a tak nawiasem mówiąc, to w moich okolicach dawno temu był taki przesąd, że jak kobieta w ciąży farbuje włosy, to urodzi jej się rudowłose dziecko pewnie prawdy w tym nie ma, ja przynajmniej w to nie wierze, ale tak mi się jakoś przypomniało, więc napisałam

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 22:17   #1294
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Gratulacje

jest, jest tylko zauważyłam, że ja mam teraz większe wymagania wobec niego

4 USG, ale pewnie na NFZ? Ja jestem w 15 tc, i też miałam 4 usg + jedno w szpitalu Ogólnie jak pytałam p ordynator szpitala, to mówiła, że USG nie jest szkodliwe, aczkolwiek nie powinno się go robić częściej niż co tydzień. Nikt tak często nie robi, wiadomo ale jak np ktoś leży w szpitalu np na podtrzymaniu, to co by się nie działo, najkrótszy odstęp między badaniami USG to 7 dni

Gratuluję

u mnie jest na odwrót... teraz mam może większe zachcianki smakowe, ale w I trymestrze jadłam zdecydowanie więcej niż teraz Dlatego też w ciągu 2 mies przytyłam 4kg, a od 2 tyg waga mi się utrzymuje

myślę, że nie masz powodów do zdenerwowania panuje tu miła atmosfera i nie psujmy jej

ja też nie jestem za farbowaniem włosów w ciąży skoro ktoś kiedyś stwierdził ten fakt, to jakaś część prawdy musi w tym być. Może mi jest łatwo mówić, bo ja nigdy nie miałam tendencji do odrostów... takie mam włosy, że kolor zawsze jakoś tak równo mi schodzi, że odrostów nie widać a miałam różne odcienie brązu, czerwieni, a nawet fioletu na głowie (w sensie brązy, lub czarne wpadające w tamte odcienie) Dlatego ja też nie mam potrzeby farbowania włosów, ale nawet gdybym miała, chyba bym się powstrzymała. Chociaż mam przyjaciółkę fryzjerkę, która twierdzi, że w farbach nie ma nic groźnego. Ok, ale kto jest bardziej wiarygodny? Fryzjer, który zna się na włosach, czy lekarz, który zna się na ciąży? tak czy siak, to powinna być indywidualna decyzja każdej z nas i nie ma się co denerwować

a tak nawiasem mówiąc, to w moich okolicach dawno temu był taki przesąd, że jak kobieta w ciąży farbuje włosy, to urodzi jej się rudowłose dziecko pewnie prawdy w tym nie ma, ja przynajmniej w to nie wierze, ale tak mi się jakoś przypomniało, więc napisałam

Fajnie, ze mnie rozumiesz
Ja wlasnie tez nie mam jakiegos takiego typowego strasznego odrostu, bo mam swoje wlosy bardzo ciemne i ma ciemne tez farbuje... Tylko te pojedyncze siwki na odroscie
Chodze juz tylko w spietych wlosach, bo poki co to innej opcji nie ma

Aaa o tym przesadzie to juz tu dziewczyny tez jakis czas temu pisaly, ale wtedy nie bylo Cie z nami jeszcze

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2015-02-04 o 22:19 Powód: Blad
Stary 2015-02-04, 22:20   #1295
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Witam po wizycie
Dzidzio ma 43mm. Wszystko jest ok! Badania i wyniki w jak najlepszym porzadku No i miałam usg. Dzidzius machał raczkami i nóżkami, uciekał przed doktorem taki cudny
I wytłumaczcie mi jedno! Dzis zaczynam 12 tydz. A na wydruku z usg pisze mi 11w1d o co kaman? Ost miesiaczke miałam 19 listopada. Czy ja zle licze czy o co tu chodzi?? Ratunku!
I tak poza tym cały czas czułam ze to dziewczynka - marzyłam wrecz o tym! a jak zobaczyłam tego Babla na usg to jakos mi sie przedstawił jako chłopczyk a nawet (chociaz to pewnie urojenia) widziałam siurka haha. lekarz mówi ze to za wczesnie zeby cos powiedziec i moze za miesiac sie uda podejrzec.
Gratuluję udanej wizyty
z tymi tygodniami to jest tak, że jeśli przekroczysz 11 tydzień, czyli jesteś w 11 tyg i 1 dn, to znaczy, że jesteś w 12 tyg
czyli jeśli wczoraj byłaś w 11tc, to byłaś w 11
a jeśli dzisiaj jesteś w 11t1d, tzn, że zaczęłaś 12tc.

nie wiem, czy jasno to napisałam i nie wiem czy dobrze... tak ja to zrozumialam z tego co pisały tu dziewczyny w ogóle uważam, że z wytłumaczeniem tych tyg jest tak jak z wytłumaczeniem spalonego w pilce noznej zbyt skomplikowane, by zrozumiec

Igorek

Stary 2015-02-04, 22:21   #1296
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

asienka i dd1dd - gratuluję wizyt
Stary 2015-02-04, 22:21   #1297
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wlasnie tez nie mam jakiegos takiego typowego strasznego odrostu, bo mam swoje wlosy bardzo ciemne i ma ciemne tez farbuje... Tylko te pojedyncze siwki na odroscie

Aaa o tym przesadzie to juz tu dziewczyny tez jakis czas temu pisaly, ale wtedy nie bylo Cie z nami jeszcze
To musiało mi gdzieś uciec Starałam się wszystko dokładnie przeczytać, ale czytałam też inne fora i wszystko mi się pomieszało

Igorek

Stary 2015-02-04, 22:24   #1298
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję udanej wizyty
z tymi tygodniami to jest tak, że jeśli przekroczysz 11 tydzień, czyli jesteś w 11 tyg i 1 dn, to znaczy, że jesteś w 12 tyg

nie wiem, czy jasno to napisałam i nie wiem czy dobrze... tak ja to zrozumialam z tego co pisały tu dziewczyny w ogóle uważam, że z wytłumaczeniem tych tyg jest tak jak z wytłumaczeniem spalonego w pilce noznej zbyt skomplikowane, by zrozumiec
Dobrze napisalas
Dokladnie tak to sie liczy

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
To musiało mi gdzieś uciec Starałam się wszystko dokładnie przeczytać, ale czytałam też inne fora i wszystko mi się pomieszało
To absolutnie nie byl zarzut Jestes z nami od niedawna, a jeszcze jak podczytuje sie inne watki to pozniej ciezko pamietac co i gdzie...
Mialam na mysli tylko to, ze o tym przesadzie wiecej osob mowi
Stary 2015-02-04, 22:28   #1299
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluję udanej wizyty

Dzizas! Dzieki za wytłumaczenie kochana

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 22:29   #1300
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:

To absolutnie nie byl zarzut Jestes z nami od niedawna, a jeszcze jak podczytuje sie inne watki to pozniej ciezko pamietac co i gdzie...
Mialam na mysli tylko to, ze o tym przesadzie wiecej osob mowi
ale ja tego tak nie odebrałam, więc luzik

Igorek

Stary 2015-02-04, 22:29   #1301
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Witam po wizycie
Super że maluch zdrowy
z tym wiekiem jest tak, że oni wyznaczają na podstawie wymiarów długość kości udowej, średnica główki i innych. Pamiętam jak młody miał zdjęcia z usg to z jednego badania wyszła różnica 2 tygodni taki nierówny był. Trzeba też brać pod uwagę, że są dzieci mniejsze i większe i z tym usg też nie jest takie pewne. A jeszcze jak jest kiepski sprzęt albo niedokładnie zmierzone to różne rzeczy wychodzą.
Jak miałam ostatnio robione usg to też wyszła ponad tydzień młodsza a wiem kiedy dokładnie miałam owulację i kiedy działaliśmy z mężem a lekarka nie chciała mi wierzyć. i zaczęła teraz liczyć tygodnie po swojemu.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 22:30   #1302
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja tego tak nie odebrałam, więc luzik

No ja mam nadzieje
Stary 2015-02-04, 22:30   #1303
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Dzizas! Dzieki za wytłumaczenie kochana
ale to tylko dlatego, że podoba mi się Twoje imię

Igorek

Stary 2015-02-04, 22:32   #1304
kasperka
Zakorzenienie

Dziewczynki kochane, żegnam się na dziś z Wami
Spokojnej nocy
Stary 2015-02-04, 22:32   #1305
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
No ja mam nadzieje
no, no nie odważyłabym się podskakiwać takiej Gadule jak Ty

Igorek

Stary 2015-02-04, 22:33   #1306
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
no, no nie odważyłabym się podskakiwać takiej Gadule jak Ty
Odezwała się druga taka sama
Stary 2015-02-04, 22:35   #1307
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Odezwała się druga taka sama
dobra, dobra...

Kolorowych snów Mamusie

Igorek

Stary 2015-02-04, 22:36   #1308
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
dobra, dobra...

Kolorowych snów Mamusie

Stary 2015-02-04, 22:38   #1309
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
ale to tylko dlatego, że podoba mi się Twoje imię
oj gdybys Ty wiedziała jaka czasem potrafi byc Alicja....

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 23:00   #1310
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
A dziękuję dziękuję i zapomniałam się jeszcze pochwalić że nadal nie przytyłam nawet schudłam całe 300g
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 03:26   #1311
roxana_lu
Zakorzenienie

Niespodziewajka moje dziecię tez zje wszystko co mu podam, nigdy nie było większego problemu z gotowaniem - zjada z chęcią nawet szpinak na pizzy czy krewetki. Moja siostra nie raz mowi, ze synkowi nie potrafi nic wcisnąć i co ma robic - a na po prostu nie wiem bo problemu nigdy nie miałam...

Kasperka ja tez farbuje - i w pierwszej i teraz w ciazy - pytałam zarowno wcześniejszego jak i tego lekarza - podobno przeciwskazan nie ma... Chociaż wiesz co, jesli faktycznie masz takiego stracha wewnętrznego (i wcale sie nie dziwie bo kazdy ma prawo martwić sie o cos innego) no to dla własnego poczucia "bezpieczeństwa o malenstwo" no po prostu farbowanie odpuść, znam wiele kobiet, ktore w ciazy tego nie robią no i jakos żyją

Mirabelka_90 bedzie dobrze bez stresu bo dzidziuś czuje

Aliczka88 ja znam jedna Alicje - dwuletnia córeczkę sąsiadów - i jak tl sami rodzice mówią - to największa i najcudowniejsza terminatorka i indywidualistka a ja sie pod tym podpisuje rekami i nogami hihi jest cudowna i przekochana ale charakterek to ona ma

Ja dziewczyny zasnelam po 21 no i efekt tego taki, ze juz nie śpię od 30 minut.
Druga sprawa to taka, ze ciagle mnie tak w klatce piersiowej zaciska z nerwów, ze mi sie nawet na te wczasy odechcialo jechac... Kiedy te wyniki pappa beda ?!
Trzecia kwestia - przyszedł wczoraj rogal motherhood i efekt jest taki, ze awantura nie z tej ziemi wieczorem bo junior chce w niej spac... No i co miałam zrobic. Zawinelam go w ta poduchę, miedzy nogi wcisnęłam i patrze przed chwila a on dalej w tej pozycji spi ! A jaki kochany, taki zwinięty w kuleczkę zażyczył sobie drugiej takiej poduchy tylko dla siebie haha

Lece poczytać książkę... Nie wiem czy wypada juz napisac " miłego dnia " ?! :P

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 06:54   #1312
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Niespodziewajka moje dziecię tez zje wszystko co mu podam, nigdy nie było większego problemu z gotowaniem - zjada z chęcią nawet szpinak na pizzy czy krewetki. Moja siostra nie raz mowi, ze synkowi nie potrafi nic wcisnąć i co ma robic - a na po prostu nie wiem bo problemu nigdy nie miałam...

Kasperka ja tez farbuje - i w pierwszej i teraz w ciazy - pytałam zarowno wcześniejszego jak i tego lekarza - podobno przeciwskazan nie ma... Chociaż wiesz co, jesli faktycznie masz takiego stracha wewnętrznego (i wcale sie nie dziwie bo kazdy ma prawo martwić sie o cos innego) no to dla własnego poczucia "bezpieczeństwa o malenstwo" no po prostu farbowanie odpuść, znam wiele kobiet, ktore w ciazy tego nie robią no i jakos żyją

Mirabelka_90 bedzie dobrze bez stresu bo dzidziuś czuje

Aliczka88 ja znam jedna Alicje - dwuletnia córeczkę sąsiadów - i jak tl sami rodzice mówią - to największa i najcudowniejsza terminatorka i indywidualistka a ja sie pod tym podpisuje rekami i nogami hihi jest cudowna i przekochana ale charakterek to ona ma

Ja dziewczyny zasnelam po 21 no i efekt tego taki, ze juz nie śpię od 30 minut.
Druga sprawa to taka, ze ciagle mnie tak w klatce piersiowej zaciska z nerwów, ze mi sie nawet na te wczasy odechcialo jechac... Kiedy te wyniki pappa beda ?!
Trzecia kwestia - przyszedł wczoraj rogal motherhood i efekt jest taki, ze awantura nie z tej ziemi wieczorem bo junior chce w niej spac... No i co miałam zrobic. Zawinelam go w ta poduchę, miedzy nogi wcisnęłam i patrze przed chwila a on dalej w tej pozycji spi ! A jaki kochany, taki zwinięty w kuleczkę zażyczył sobie drugiej takiej poduchy tylko dla siebie haha

Ty zamiast ranny ptaszek jesteś nocny ptaszek
Masz rację...Jak dalej mnie tak te farbowanie będzie męczyć to poprostu to zostawię...Będę musiała poczekać i po porodzie to zrobić...Choć jak będę karmiła piersią to nie powinno się tego robić, prawda???

Fajnie, że nie masz z synusiem problemu i zjada wszystko
Zawsze sie zastanawiam jak to jest, że niektóre dzieci jedzą nawet krewetki, a inne już na sam widok warzyw czy mięsa płaczą

Nie myśl narazie o tym teście. Zobaczysz, że wszystko się wyjaśni za kilka dni i będzie dobrze
Korzystaj z urlopu i czasu, który możecie wszyscy razem spędzić

Twój Junior przekonał mnie do kupna tej poduszki :P
Muszę ją mieć!

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2015-02-05 o 06:58 Powód: Blad
Stary 2015-02-05, 07:11   #1313
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację...Jak dalej mnie tak te farbowanie będzie męczyć to poprostu to zostawię...Będę musiała poczekać i po porodzie to zrobić...Choć jak będę karmiła piersią to nie powinno się tego robić, prawda???

Zawsze sie zastanawiam jak to jest, że niektóre dzieci jedzą nawet krewetki, a inne już na sam widok warzyw czy mięsa płaczą

Nie myśl narazie o tym teście. Zobaczysz, że wszystko się wyjaśni za kilka dni i będzie dobrze

Muszę ją mieć!

Dziekuje za ciepłe słowa

No ten wyjazd jest tak dluuuuugo wyczekiwany przez juniora, powiedział, ze to sa jeszcze ostatnie wczasy kiedy rodziców bedzie miał tylko dla siebie. :P

Poduszka - pomimo, ze na niej nie spałam dzisiaj - jest super. Miałam ja juz będąc w ciazy z juniorem i sie sprawdziła (potem nie wiem co sie z nia stało ?!) no a teraz nawet młody tester ja poleca

Uciekam sniadanko robic - kanapeczki z szyneczka i pomodorkiem i jajeczko na miękko (chyba któraś o tym zestawie wczoraj pisała jak sie nie mylę :P )

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 07:20   #1314
moniska139
Zadomowienie

Cytat:

Muszę ją mieć!

W ciąży nie farbowałam ale jak karmiłam to zachciało mi się zmian i zaczęłam rozjaśniać. Tylko nie miałam takich obaw, że mogę zaszkodzić dziecku.
Ja jakbym miała tak duże obawy jak Ty to nie robiłabym czegoś wbrew sobie.

Filip.krewetki i ryby lubi, z mięsa drób a resztę jak ma dzień. Z surowych warzyw to marchew sałata i ogórek.

Siostra do mnie zadzwoniła, że zemdlala w internacie. Muszę się zbierać i jechać po nią.
Miłego dnia
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 07:31   #1315
beatrix28
Zadomowienie

Cytat:
[B]

ło matko przecieram oczy z niedowierzania o ktorej psiałas.ja bym musiala miec na prawde silna motywacje zeby wstac o tej porze.
co do poduchy obawiam sie ze u mnie problem bylby taki sam ,tylko po co kupowac 2 takie same..
Poki co Remik wyrywa mnie od TZ niemal kazdej nocy bym z nim spala ,ew nad ranem jak TZ wychodzi do pracy i jeszcze mowi: chodz moje serduszko brokatowe i jak tu nie isc no jak..???
Aliczka gratuluje wizyty!znam same fajne Alicje
Asiu rowniez
zaraz bede budzic synka,pies dostal jesc ,rybki dostały ,mi sie na arzie nie chce jesc ale neich maly dojdzie do siebie zanim wyruszymy.
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 07:43   #1316
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Kasperka nie ufam fryzjerom w większości wypadków gówno wiedzą a się wypowiadają . Ja farbowalam henna potem farba potem znowu henna i było równo i ok. Ogólnie no ja uważam że jeśli chodzi o włosy to wiedza ludzie cos to wiele więcej od fryzjerów. Nie nie atakujesz mnie spoko ja jestem nerwus po prostu jak słyszę bo mój fryzjer powiedział to mnie juz głową boli
Stary 2015-02-05, 07:47   #1317
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
wina stresu, wina meza i brak wina..tak dzis wygladam:
wow, witaj piękna
Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Gratuluje dziewczynki .. ale super
Cytat:
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
dziękuję

Cytat:
Tylko ze do dzisiaj miałam tylko i wyłącznie przeczucie na dziewczynke Ło matko....! Juz sie nie moge doczekac kolejnej wizyty
ja też a to dopiero za 4tyg... gratuluję udanej wizyty

Tej nocy spałam max. 4h myślałam, ze szlag jasny mnie trafi i pójdę o 2 w nocy sprzątać
Stary 2015-02-05, 08:12   #1318
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
W ciąży nie farbowałam ale jak karmiłam to zachciało mi się zmian i zaczęłam rozjaśniać. Tylko nie miałam takich obaw, że mogę zaszkodzić dziecku.
Ja jakbym miała tak duże obawy jak Ty to nie robiłabym czegoś wbrew sobie.

Filip.krewetki i ryby lubi, z mięsa drób a resztę jak ma dzień. Z surowych warzyw to marchew sałata i ogórek.

Siostra do mnie zadzwoniła, że zemdlala w internacie. Muszę się zbierać i jechać po nią.
Miłego dnia
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Bardzo dobrze to ujęłaś Nie ma sensu wbrew sobie czegoś robić...Znam siebie i wiem, że mi to spokoju poźniej nie będzie dawało
Także póki co zostawię te farbowanie...
Stary 2015-02-05, 08:13   #1319
Anev0
Zakorzenienie

Cytat:

Hej ja sie dzis będę farbowac farbą bez amoniku loreal prodygy. Moje odrosty wołają o pomocy

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 08:16   #1320
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje za ciepłe słowa

No ten wyjazd jest tak dluuuuugo wyczekiwany przez juniora, powiedział, ze to sa jeszcze ostatnie wczasy kiedy rodziców bedzie miał tylko dla siebie. :P

Poduszka - pomimo, ze na niej nie spałam dzisiaj - jest super. Miałam ja juz będąc w ciazy z juniorem i sie sprawdziła (potem nie wiem co sie z nia stało ?!) no a teraz nawet młody tester ja poleca

Uciekam sniadanko robic - kanapeczki z szyneczka i pomodorkiem i jajeczko na miękko (chyba któraś o tym zestawie wczoraj pisała jak sie nie mylę :P )

Junior ma całkowitą rację )))))))
Korzystajcie ile możecie, bo w te wakacje już będzie troszkę inaczej

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Anev0 Pokaż wiadomość
Hej ja sie dzis będę farbowac farbą bez amoniku loreal prodygy. Moje odrosty wołają o pomocy
Proszę poźniej o relację czy farba równo złapała i jak wrażenia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości