|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 cz. II :)
Cytat:
powoli mam już siwki ale jeszcze nie są bardzo widoczne |
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Według tp. 11 tyg chyba caly przeleze czuje się jak rozbitrek. Glowa boli slabo mi kiedy wroca siły? Zmęczenie daje znać. A do tej pory wsio było dobrze
---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Ok dam znac ale popołudniu farbowanko
|
|
#1323 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
wczoraj byliśmy u lekarza i Leoś już jest zdrowy Kasperka co do farbowania włosów to ja farbuje i w poprzedniej ciąży też to robiłam. Musisz sama podjąć decyzję, zawsze będZiesz miała zdania za i przeciw bo ile osób to tyle opinii. Jak ktoś Cię uspokoi to nastepna osoba zasieje ziarno niepewności i takie błędne koło się robi.
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście i pokryła mi siwki
To świetnie ![]() jak nie piję kawy tak dzisiaj muszę ją chyba walnąć, bo ledwo patrzę na oczy a jeszcze muszę jechać z moim małym 31letnim dzieckiem do lekarza
|
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby moja lekarka mi powiedziała, że nie widzi żadnych przeciwskazań to może zdecydowałabym się...A tak to mam stracha Choć mam znajome, które farbowały i wszystko było ok...
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem dziś tak niewyspana że szkoda gadać, młody szalał pół nocy a później wstał o 5.20 rano
nie wiem jak ja dziś przeżyje ten dzień
|
#1328 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Co do farbowania dobrze to ujelas,podpisuje sie pod tym ![]() Cytat:
. Korzystajcie ile sie da teraz,a i spostrzezenia Malego trafne. Chce sie nacieszyc poki ma Was na wylacznosc ![]() Trzasnij tam tez dla mnie prosze kromeczke
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj zaczelam brac ten antybiotyk(wiem,wiem,ze to musi potrwac). Jednak dzis to juz mnie ten kaszel tak meczy,ze wyc mi sie chce. Jakbym miala za chwile pluca wypluc. Mam nadzieje,ze nie zaszkodze Dzieciowi....bo mam jakies wewn.poczucie winy
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
|
|
#1331 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Oleńka biedna ty. Dużo siły życzę. |
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że niewyleczenie takiej infekcji byłoby gorsze... Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-02-05 o 08:46 Powód: Blad |
|
|
|
|
#1333 | |||||
|
Raczkowanie
|
Witam się z rana
Cytat:
ale ostatnio już miałam takiego chcica, że się złamał i podsumował "całkiem tam teraz przyjemnie u Ciebie"Cytat:
![]() Cytat:
Dostałam jakiś lek nowej generacji, który jest najbezpieczniejszy dla maleństwa i bierzesz go tylko raz. Od tej pory dziennie jedną kapsułkę żurawitu dla zakwaszenia i po infekcji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ból biodra przeszedł po jednej nocy do tej pory to najlepszy mój ciążowy zakup !dd1dd cieszę się razem z Tobą z udanej wizyty i gratuluję małej księżniczki ! |
|||||
|
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No proszę! Kolejny argument do kupienia tej poduszki
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hanusia86 kusisz mnie ta poduchą ![]() tez bym chciala znac juz plec tak w 90% a tu do23go szmat czasu roxana_lu dzis zaszaleje i na sniadanie zrobie jajecznicę,bo platki cos mnie nie przekonują..koty bedą odzywione na maxa widze sie z nimi tyle co daje im jesc naloze na spodek ,miske i tyle,jakos sie obawiam tej toksoplazmozy za to o psa nie mam obaw przytulamy sie na okrągło![]() Olenka24 wspolczuje tak wczesnej pobudki,ja czesto w niedziele mam zaszczyt wstac o 6stej.
watek scrapkowy:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=765045 wątek decoupage:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714593&page=7 mój raczkujący blog:http://niebieskainspiracja.blogspot.com Edytowane przez beatrix28 Czas edycji: 2015-02-05 o 08:59 |
|
|
|
|
#1336 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie cichutko i delikatnie bo przy jakimś szybszym ruchu wyląduje w kibelku. Przez ostatnie dwa tygodnie cieszyłam sie ze odpuszczają a teraz wróciły ze zdwojona siłą!
|
#1337 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
Widze ze dalej temat farbowania . Ja dalej jestem zdania ze farba bez amoniaku mozna i farbowac bede . Powiem wam że jestem w szoku , Młody ma katar gigant a mi ladnie w nocy spi , raz sie obudzi na piciu i dopiero wstaje 7-8 rano . A przygotowana bylam psychicznie na nieprzespane nocki i mega wycie . Nie wiem czy to zasluga tego noosiene bo pierwszy raz podawalam czy czegos innego ale zadowolona jestem ![]() Miłego dnia
|
#1338 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Piszecie na temat farbowania. Miałam i mam ten sam problem. Przeczytałam cały internet na ten temat i w końcu zdecydowałam się na szampon koloryzujący bez amoniaku. Wyczytałam, że farby z amoniakiem sa nawet lepsze od tych bez Dlatego, że amoniak trzeba zastąpić inną równie szkodliwą substancją, która utrzymuje się na włosach i skórze dużo dłużej niż amoniak. Amoniak szybko wietrzeje, dlatego polecane jest farbowanie włosów w dobrze wentylowanym pomieszczeniu, żeby jak najmniej wdychać opary. Czy to prawda? Nie wiem, ale miałam takie odrosty, że zakupiłam szampon i jest ok. Na szczęście nie ma siwych, więc tylko odrosty musi zakryć. I o dziwo nie wypłukuje się
|
|
#1339 |
|
Rozeznanie
|
Aha , zaczyna mnie swedziec skora na brzuchu , to znak ze dzidziuś wspina sie do góry i skóra mi sie zaczyna rozciagać
|
#1340 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A tak z innej beczki - macie jakiś pomysł na prezent na 25 rocznicę ślubu ? Nie musi być jakiś mega drogi- po prostu coś, żeby nie dawać pieniążków. Dostaliśmy wczoraj zaproszenie na jubileusz od mojej chrzestnej i nie wypada nie iść, choć w obecnym stanie wcale mi się to nie uśmiecha- bo ani nie potańczę, ani nie pojem i nie mam się w co ubrać
|
|
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta substancja zastepujaca amoniak podobno jeszcze gorsza i bardziej szkodliwa ![]() I masz tu babo placek |
|
|
|
|
#1342 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No kazał mi powtórzyć i powiedział że nie bardzo kolejny antybiotyk i jak będą zle wyniki to mam jutro przyjść jeszcze raz i wtedy zobaczymy ale oby było wszystko ok a bobo na zdjęciu wkoncu przypomina ludka |
|
|
|
|
#1343 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
![]() Ja farbuję włosy i nie mam zamiaru z tego rezygnować. Skoro za chwilę będziemy wyglądać jak małe słoniki to przynajmniej dbajmy o włosy, makijaż, paznokcie
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Witam się z rana ![]() Gratki za wizyty, dzieciaczki rosną jak na drożdżach i oby tak dalej Widzę, ze znowu temat farbowania na tapecie. niech każdy sobie robi z włosami co chce, ja maluję jak chyba z 90 % kobiet w ciąży.
|
#1345 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
Widzę, że 12 tydzień. U mnie wraz z nastaniem 13 tygodnia nudności minęły ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Ja też farbuję i to farbą z amoniakiem, bo tylko ta daje mi super blond. A więcej świństwa jest w naszym jedzeniu... |
|
|
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba dlatego DZIŚ u mnie farbowanko
|
|
|
#1347 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1349 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Okrutna, podła i zła
|
Dziewczyny a jak u Was z trawieniem? Macie zaparcia? Bo ja przed ciążą codziennie odwiedziałam kibelek a teraz zdarzało mi się co 2-3 dzień więc zaczęłam szperać po necie, bo lactuloza słabo działała i przeczytałam gdzieś o KIWI i jestem zachwycona- 3 zjedzone na raz i wizyta w kibelku gwarantowana !!! No i zauważyłam, że od kiedy jem kiwi to w końcu przeziębienie ustępuje- a w sumie walczę z nim od 27.grudnia.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

ja sie dzis będę farbowac farbą bez amoniku loreal prodygy. Moje odrosty wołają o pomocy
powoli mam już siwki ale jeszcze nie są bardzo widoczne 
Gdyby moja lekarka mi powiedziała, że nie widzi żadnych przeciwskazań to może zdecydowałabym się...
nie wiem jak ja dziś przeżyje ten dzień

o co kaman? Ost miesiaczke miałam 19 listopada. Czy ja zle licze czy o co tu chodzi?? Ratunku!
Widzę, że 12 tydzień. U mnie wraz z nastaniem 13 tygodnia nudności minęły