Mamusie Lipcowe 2015, cz.2 :) - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-04, 20:56   #1051
Harrods
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.2 :)

Kupiłam super poduszkę . Żałuje, ze jej nie miałam w tamtej ciazy i podczas 3-letniego karmienia. Przyda mięsie tez po ciazy inkarmienium, bo ja śpię na boku. Tania nie jest, ale jest rewelacyjna.
http://www.selene.pl/produkt/858/pod...i--rozm-180-30
Na szczescie w salonie była promocja, wiec udało mi sie sporo taniej kupić.

Myślałam nad ta Motherhood. Ale moja przyjaciółka ma i niestety zrobila sie płaska i sflaczała.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 22:22   #1052
Fischerka
Raczkowanie

Witam się wieczorową porą
U mnie hardcore od rana w domu. Teściowa w bardzo złym stanie, więc od rana leżała, później szwagierka pojechała z nią do przychodni, a ja gotowałam obiad na dwa domy. Później jeszcze 3 godziny pielęgniarka w domu z kroplówkami, bo ją dożywiali. Coś okropnego. Padam na twarz
Może jutro będzie lepszy dzień!

No właśnie jeśli chodzi o teściowe to cieszcie się, że tylko dzwonią - ja z moją mieszkam na początku ciąży, jak plamiłam i wymiotowałam to nic kompletnie mi zrobić nie dała, a teraz jak jest kaput to jej nie przeszkadza, że cały dzień jestem na nogach, gotuję, sprzątam, piorę, prasuję i bez skrupułów mnie woła co 10 minut "przynieś termometr", "zrób mi herbatę" itp. Będą w ciężkim szoku, jak się moje łożysko nie przesunie i mnie lekarz przykuje do łóżka

Moje zboczenie ciążowe to też oglądanie wkładki przy każdym siku. No a poza tym to mam tyle śluzu, że oszaleć można. Niedługo będę musiała w podpaskach chodzić, bo wkładka czasem nie ogarnia. Podcieram się po siku, po czym ubieram się i czuję, jak poszła nowa fala... i od nowa rozbieranie i nowa wkładka. Już chciałam do lekarza dzwonić, czy to normalne, ale skoro Wy też piszecie, że macie więcej śluzu to ok zwłaszcza, że nic nie swędzi, nie piecze i plamienia też na szczęście nie ma

Gratuluję wszystkich dzisiejszych, udanych wizyt
Spokojnej nocy mamusie
Fischerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 22:32   #1053
ewelina1988_20
Rozeznanie

Maly zasnal to I ja zmykam dobrej nocki dziewczyny
ewelina1988_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-04, 22:32   #1054
Aviskowa
Zadomowienie

Spokojnej nocy.

http://fajnamama.pl/suwaczki/4qwdu63.png

Edytowane przez Aviskowa
Czas edycji: 2015-02-04 o 22:39
Aviskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 08:41   #1055
natetitka
Zadomowienie

witam miłe panie i małych facecików. Oj jak jestem ciekawa kto u mnie mieszka. 9 mam wizytę, 17tc ale wątpię, że będzie widać kto tam mieszka

FB

_________________________ ___

moje nowe uzależnienie surówka
natetitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 08:51   #1056
Truskawka31
Rozeznanie

Dzień dobry mamusie
Ja po wczorajszym spotkaniu z moją przyjaciółką, jestem mocno wzruszona. Razem jesteśmy w ciąży Ona na samym początku, ja właściwie na półmetku. Może zapiszemy się na pilates? Staram się dużo ruszać, nie zasiedzieć się - jem normalnie, ale wolałabym równolegle do tego dużo chodzić, coś załatwiać... Przed pracą mam spacer, który trwa ok. 25 min. (idę na piechotę do pracy), po pracy tak samo. Mówią, że dzięki temu bardzo wzmacniam kondycję i dzięki temu poród może być łatwiejszy - bardzo bym tego chciała... Jak tylko nadejdzie wiosna, obiecałam sobie więcej spacerować, chodzić, być na powietrzu. Na zwolnienie pójdę od początku kwietnia, tak więc trochę siedzenia przed komputerem jeszcze mnie czeka... Choć nie ukrywam poszłabym na to zwolnienie już na początku marca...

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez natetitka Pokaż wiadomość
witam miłe panie i małych facecików. Oj jak jestem ciekawa kto u mnie mieszka. 9 mam wizytę, 17tc ale wątpię, że będzie widać kto tam mieszka
W sumie to ja równiez jestem coraz bardziej ciekawa..., staram się nie nastawiać...
Truskawka31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 09:20   #1057
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Cytat:
Ja się dowiedziałam w 18t 1d. Koleżanka 17t 1d i lekarz jej powiedział, że na tym etapie ciązy to jest już pewne. Ja widziałam wargi sromowe na usg, a ona dziurkę na usg 3D.

Cytat:
Napisane przez Truskawka31 Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamusie
Ja po wczorajszym spotkaniu z moją przyjaciółką, jestem mocno wzruszona. Razem jesteśmy w ciąży Ona na samym początku, ja właściwie na półmetku. Może zapiszemy się na pilates? Staram się dużo ruszać, nie zasiedzieć się - jem normalnie, ale wolałabym równolegle do tego dużo chodzić, coś załatwiać... Przed pracą mam spacer, który trwa ok. 25 min. (idę na piechotę do pracy), po pracy tak samo. Mówią, że dzięki temu bardzo wzmacniam kondycję i dzięki temu poród może być łatwiejszy - bardzo bym tego chciała... Jak tylko nadejdzie wiosna, obiecałam sobie więcej spacerować, chodzić, być na powietrzu. Na zwolnienie pójdę od początku kwietnia, tak więc trochę siedzenia przed komputerem jeszcze mnie czeka... Choć nie ukrywam poszłabym na to zwolnienie już na początku marca...[COLOR="Silver"]
Ja od ponad tygodnia jestem na L4 i żałuję, że wcześniej nie poszłam. Pracuję z dziećmi (przedszkole i szkoła) i nie da się ukryc- bieganie po korytarzach, nerwy (dzieciaki, szczególnie te starsze dają oopalić), oczy dookoła głowy,żeby mi nikt w brzuch nie wbiegł. Często w pracy się martwiłam bo brzuch mnie bolał, bo się twardy robił. Teraz już wiem, że to było ze stresu.

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 09:20   #1058
Harrods
Zadomowienie

Polecam fajny gadżet do pasów bezpieczeństwa.,w poprzedniej ciazy tez używałam i teraz już tez sobie zamontowałam.
http://www.besafe.com.pl/p/adaptery-...nstwa-na-pasek
Stary 2015-02-05, 09:30   #1059
anuszka88
Raczkowanie

Witajcie
Gratuluje poznania płci chłopcy póki co przewazaja

Mam pytanko
Niedlugo tlusty czwartek i chcialabym zrobic cos slodkiego, ale co znajde jakis przepis, to wszedzie trzeba dodac spirytus.. Czy znacie na cos przepis, gdzie spirytus jest niepotrzebny?
anuszka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 09:32   #1060
elinka21
Zakorzenienie

Anuszka ja w tamtym roku robilam z internetu faworki babci Tosi

Co serce pokochało, rozum nigdy nie wymaże ...
25.03.14
elinka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 09:36   #1061
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
Polecam fajny gadżet do pasów bezpieczeństwa.,w poprzedniej ciazy tez używałam i teraz już tez sobie zamontowałam.
Przymierzam się do zakupu. Tylko strasznie drogie te adaptery- ceny w toys'a'us kosztują między 180 a 250zł . A sama nie wiem czy te z allegro za kilkadziesąt złotych będą bezpieczne.

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 09:40   #1062
anuszka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elinka21 Pokaż wiadomość
Anuszka ja w tamtym roku robilam z internetu faworki babci Tosi
Dziekuje, zaraz poszukam
Stary 2015-02-05, 09:56   #1063
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mcdulka Pokaż wiadomość
Przymierzam się do zakupu. Tylko strasznie drogie te adaptery- ceny w toys'a'us kosztują między 180 a 250zł . A sama nie wiem czy te z allegro za kilkadziesąt złotych będą bezpieczne.
No niestety, drogie to jest. Ale fajnie, bo pas trzyma sie pod brzuchem i nie uciska. A najważniejsze, ze nie ściśnie brzuszka wyrazie gwałtownego hamowania. Ja codziennie spędzam w samochodzie co najmniej godzinę.

Jedna aukcja jest na All http://www.selene.pl/produkt/858/pod...i--rozm-180-30

Edytowane przez Harrods
Czas edycji: 2015-02-05 o 09:57
Stary 2015-02-05, 09:58   #1064
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Kupiłam super poduszkę . Żałuje, ze jej nie miałam w tamtej ciazy i podczas 3-letniego karmienia. Przyda mięsie tez po ciazy inkarmienium, bo ja śpię na boku. Tania nie jest, ale jest rewelacyjna.
http://www.selene.pl/produkt/858/pod...i--rozm-180-30
Na szczescie w salonie była promocja, wiec udało mi sie sporo taniej kupić.

Myślałam nad ta Motherhood. Ale moja przyjaciółka ma i niestety zrobila sie płaska i sflaczała.
No właśnie, ja swoją mam miesiąc, używam codziennie i jyz widzę, ze się "ugniata". Coś mi się wydaje, ze nie dotrzyma do karmienia piersią......

Cytat:
Napisane przez Fischerka Pokaż wiadomość
No właśnie jeśli chodzi o teściowe to cieszcie się, że tylko dzwonią - ja z moją mieszkam na początku ciąży, jak plamiłam i wymiotowałam to nic kompletnie mi zrobić nie dała, a teraz jak jest kaput to jej nie przeszkadza, że cały dzień jestem na nogach, gotuję, sprzątam, piorę, prasuję i bez skrupułów mnie woła co 10 minut "przynieś termometr", "zrób mi herbatę" itp. Będą w ciężkim szoku, jak się moje łożysko nie przesunie i mnie lekarz przykuje do łóżka

Moje zboczenie ciążowe to też oglądanie wkładki przy każdym siku. No a poza tym to mam tyle śluzu, że oszaleć można.
Bo bo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.... Trzymaj się jakoś, uważaj na siebie i maluszka, bo jesteście tak samo ważni, jak teściowa!
Co do śluzu- mam to samo, pytałam gina- nie ma się czym martwić. Poradziła mi tylko, żeby ograniczać noszenie wkładek, bo to sprzyja infekcjom.... Mowię on ale jak to, mam chodzić mokrych spodniach? poradziła, żeby chociaż w nocy spać bez wkładek, podłożyć podkład jednorazowy i już.... Echhhh pomimo wszystko, kocham swój stan
Cytat:
Cytat:
No właśnie, Harrods, jak myślisz

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Napisane przez anuszka88 Pokaż wiadomość
Witajcie

Mam pytanko
Niedlugo tlusty czwartek i chcialabym zrobic cos slodkiego, ale co znajde jakis przepis, to wszedzie trzeba dodac spirytus.. Czy znacie na cos przepis, gdzie spirytus jest niepotrzebny?
Eeeee chyba kielonek do tyyyylu pączków nie zaszkodzi? Z reszta ja nie wiem, ja nie lubię domowych pączków ani faworków.... Wole kupne

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:08   #1065
anuszka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

[/COLOR]

Eeeee chyba kielonek do tyyyylu pączków nie zaszkodzi? Z reszta ja nie wiem, ja nie lubię domowych pączków ani faworków.... Wole kupne
Moze nie zaszkodzi ale skad ja spirytus wezme (nie smiejcie sie, ale naprawde nie wiem poza tym potrzebny jest tylko kieliszek.. wodka czysta? )
Przepis na faworki juz znalazlam ale jeszcze te oponki bym chciala.. Mozna wrzucic na olej bez dodatku spirytusu?
http://www.domowe-wypieki.pl/przepis...-oponki-serowe

Edytowane przez anuszka88
Czas edycji: 2015-02-05 o 10:10
Stary 2015-02-05, 10:09   #1066
gkatarzynka
Zadomowienie

Dzień dobry Ja już po zakupach internetowych (w końcu wczoraj przyszły pieniążki) I chyba M mnie zabije, bo nakupiłam Młodej puzzli, bo się u nas faza na puzzle zaczęła... i kupiłam jej książki o Elmerze, na które miałam ochotę już dawno temu i stwierdziłam, ze teraz jest ten moment... a dla siebie kupiłam "W Paryżu dzieci nie grymaszą". Słyszałam dobre opinie o tej książce i mam ochotę ją mieć. No i 150zł poszło...

Cytat:
Napisane przez Truskawka31 Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamusie
Ja po wczorajszym spotkaniu z moją przyjaciółką, jestem mocno wzruszona. Razem jesteśmy w ciąży Ona na samym początku, ja właściwie na półmetku. Może zapiszemy się na pilates? Staram się dużo ruszać, nie zasiedzieć się - jem normalnie, ale wolałabym równolegle do tego dużo chodzić, coś załatwiać... Przed pracą mam spacer, który trwa ok. 25 min. (idę na piechotę do pracy), po pracy tak samo. Mówią, że dzięki temu bardzo wzmacniam kondycję i dzięki temu poród może być łatwiejszy - bardzo bym tego chciała... Jak tylko nadejdzie wiosna, obiecałam sobie więcej spacerować, chodzić, być na powietrzu. Na zwolnienie pójdę od początku kwietnia, tak więc trochę siedzenia przed komputerem jeszcze mnie czeka... Choć nie ukrywam poszłabym na to zwolnienie już na początku marca...

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

W sumie to ja równiez jestem coraz bardziej ciekawa..., staram się nie nastawiać...
Truskawka, z doświadczenia wiem, że nie warto się męczyć i lepiej naprawdę pójść na zwolnienie i trochę odpocząć i zająć się sobą... bo następny czas tylko dla siebie będziesz mieć jak Twoje dziecko pójdzie do przedszkola a Ty się rozchorujesz albo będziesz w kolejnej ciąży i pójdziesz na zwolnienie... jak ja... I tu wcale nie narzekam, bo uwielbiam moją córkę i cieszę się, że jest, ale czasem tak zwyczajnie chciałam usiąść i poczytać nie zarywając nocy...czy miałam ochotę tak na spokojnie ugotować obiad nie po pracy, nie w weekend przygotować jak najwięcej na przyszły tydzień... w weekend teraz odpoczywam razem z Mężem i Hanią a w tygodniu mam czas dla siebie, mogę wsłuchać się we własny organizm, mam czas na czytanie, na sprzątanie, na gotowanie i po powrocie Młodej z przedszkola mam czas dla Niej a nie padam na twarz...
Cytat:
Ja się dowiedziałam w 18t 1d. Koleżanka 17t 1d i lekarz jej powiedział, że na tym etapie ciązy to jest już pewne. Ja widziałam wargi sromowe na usg, a ona dziurkę na usg 3D.

Ja od ponad tygodnia jestem na L4 i żałuję, że wcześniej nie poszłam. Pracuję z dziećmi (przedszkole i szkoła) i nie da się ukryc- bieganie po korytarzach, nerwy (dzieciaki, szczególnie te starsze dają oopalić), oczy dookoła głowy,żeby mi nikt w brzuch nie wbiegł. Często w pracy się martwiłam bo brzuch mnie bolał, bo się twardy robił. Teraz już wiem, że to było ze stresu.
Ja też pracuję z dziećmi a dokładniej w przedszkolu i na zwolnieniu jestem od początku, bo mój doktor powiedział, że nie podejmuje się prowadzenia ciąży jeśli nie pójdę na zwolnienie, bo On nie ma ochoty patrzeć jak płaczę, bo #. No i teraz jestem Mu za to bardzo wdzięczna, bo I trymestr był koszmarny (mdłości, wymioty, brak sił) i byłam mocno osłabiona więc pewnie bym szybko jakąś infekcję złapała. A teraz kiedy brzuszek się pojawia, to bym się bała, że ktoś we mnie wbiegnie, uderzy, rzuci czymś... Poza tym praca z dziećmi to przeciez duża odpowiedzialność za te dzieciaki, a one mają różne pomysły...

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Moze nie zaszkodzi ale skad ja spirytus wezme (nie smiejcie sie, ale naprawde nie wiem poza tym potrzebny jest tylko kieliszek)
Przepis na faworki juz znalazlam ale jeszcze te oponki bym chciala.. Mozna wrzucic na olej bez dodatku spirytusu?
http://www.domowe-wypieki.pl/przepis...-oponki-serowe
A wódki nie masz? Spirytus dodaje się, żeby ciasto nie chłonęło tyle tłuszczu... więc generalnie ja nie zawsze dodawałam jak nie miałam i po prostu troszkę bardziej tłuste były, ale mój M takie lubi więc...
gkatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:10   #1067
elinka21
Zakorzenienie

Anuszka moja mama ostatnio robila oponki bez alkoholu i w ale tluste nie byly pycha

25.03.14
Stary 2015-02-05, 10:10   #1068
ewelina1988_20
Rozeznanie

Myslalam ze podczas pieczenia paczkow alkohol wyparuje???
ewelina1988_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:13   #1069
fuertka88
Rozeznanie

Cześć
28.01 - Pierwsze ruchy

16.05 - 32t1d/40
Nasze 1860g i 1810g szczęścia

fuertka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:14   #1070
elinka21
Zakorzenienie

Tadam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1423127642525.jpg (117,1 KB, 21 załadowań)

25.03.14
Stary 2015-02-05, 10:19   #1071
Truskawka31
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie

Mam pytanko
Ja to pewnie zrobię coś na słono typu pizza - taka potrawa też wpisuje się w tłusty czwartek
Stary 2015-02-05, 10:20   #1072
anuszka88
Raczkowanie

Cytat:
Tadam

Ja jeszcze znalazlam takie cudo http://www.domowe-wypieki.pl/przepis...ze-karnawalowe
Stary 2015-02-05, 10:23   #1073
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Tadam

ja na l4 jestem od stycznia bo pracuje z ludzmi w sieci komórkowej po 12h ... wiec odpada taka praca na stojąco, przed kompem i często w nerwach blo ludzie/plany/wskaźniki bla bla bla... a dziś mam 3ci dzień dopiero kiedy moge tylko iść po warzywa na zupe i nic wiecej nie musze robić.... czaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaad zamierzam skończyć czytanie "jak mówić żeby dzieci nas słuchały jak słuchać żeby dzieci do nas mówiły" - polecam bardzo! super w relacjach z duzymi (dorosłymi) oraz dzieciakami takimi jak moja 3 i więcej

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:23   #1074
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Mysle, ze taki by sie sprawdził:
http://allegro.pl/adapter-pasow-dla-...012086257.html
Stary 2015-02-05, 10:23   #1075
Truskawka31
Rozeznanie

Cytat:
Tadam
Ja pączki smażyłam w dwa ostatnie tłuste czwartki plus nadzienie z róży i lukier w dwóch smakach, do tego płatki migdałów/skórka pomarańczowa.
Coś cudownego
Stary 2015-02-05, 10:24   #1076
ciezka_sytuacja
Raczkowanie

Cytat:

Ja właśnie dowiedziałam się w 17tc, jak się maluszek dobrze ułoży to powinno być widać. Chociaż jak szłam na wizytę brałam pod uwagę, że mogę się jeszcze nie dowiedzieć wolałam zostać pozytywnie zaskoczona
ciezka_sytuacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:29   #1077
Truskawka31
Rozeznanie

Jak myślę o usg połówkowym, to trochę się stresuję jak przed ogłoszeniem wyników z jakiegoś egzaminu na uczelni
Stary 2015-02-05, 10:31   #1078
fuertka88
Rozeznanie

Cytat:
Tadam
Podziel się!
28.01 - Pierwsze ruchy

16.05 - 32t1d/40
Nasze 1860g i 1810g szczęścia

fuertka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:34   #1079
Sarrai
Wtajemniczenie

hehe ja tez sie nie mogę doczekać Tłustego Czwartku - jeszcze tydizeń Od kilku tygodni chodzi za mną taka tłuściutka oponka Oblana lukrem )))))))))
Dzisiaj nie mogłam spać w nocy. Obudziłam się po koszmarze - śniło mi się, że gonił mnie dzik a moja ciąża już na tyle była zaawansowana, że nie miałam siły biec! Na szczęście się obudziłam i nie wiem jaki był finał No i tak jak się obudziłam - druga w nocy była :/ pół godziny się przekręcałam z boku na bok - wstałam, poszłam do kuchni, wypiłam szklaneczkę soku pomidorowego i poszłam spać tylko co z tego, jak o 5tej pobudka echhhh ale nie jest źle..

I wiecie co jeszcze za mną chodzi? Mleko skondensowane w tubce - czekoladowe. Z 10 lat nie jadłam a teraz hmmm... chyba się skuszę
Sarrai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 10:42   #1080
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sarrai Pokaż wiadomość
hehe ja tez sie nie mogę doczekać Tłustego Czwartku - jeszcze tydizeń Od kilku tygodni chodzi za mną taka tłuściutka oponka Oblana lukrem )))))))))
Dzisiaj nie mogłam spać w nocy. Obudziłam się po koszmarze - śniło mi się, że gonił mnie dzik a moja ciąża już na tyle była zaawansowana, że nie miałam siły biec! Na szczęście się obudziłam i nie wiem jaki był finał No i tak jak się obudziłam - druga w nocy była :/ pół godziny się przekręcałam z boku na bok - wstałam, poszłam do kuchni, wypiłam szklaneczkę soku pomidorowego i poszłam spać tylko co z tego, jak o 5tej pobudka echhhh ale nie jest źle..

I wiecie co jeszcze za mną chodzi? Mleko skondensowane w tubce - czekoladowe. Z 10 lat nie jadłam a teraz hmmm... chyba się skuszę
niezły sen z powodu pełni młoda źle sypia ( 1-2 przed, pelnia, 1-2 dni po) więc ja pobudek mam sporo,.. a o 7 trzeba zwlec się i szykowac do pkola

mleko tez bym zjadła, chociaż od słodyczy mnie odrzuca na maxa... nadal króluje kiszoniak albo pare

lece po warzywka

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości