|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe, cz. IV :)
|
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać jak już się zdecydujecie ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Szuuu masz link do tej koszulki ?
|
|
|
#2013 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj jak wracałam z pracy to tak mi drżały nogi. W ogóle dziwnie się czułam. Pomyślałam, że to moze przez cukier, wiec kupiłam czekoladę i w drodze do domu zjadłam połowę. Polepszyło się U mnie mały bardzo szaleje po kawie rozpuszczalnej. I nie upiekłam tej babki, bo brzuch mnie ciągnął. Może dzisiaj mi się uda. ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Szuuu fajna ta koszulka, pierwszy raz taką widzę. |
||||
|
|
|
#2014 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to jest normalne po tym leku, w przedniej ciąży miałam to samo. Biorę dodatkowo leki nasercowe, by to załagodzić. Z doświadczenia wiem, że niedługo organizm się przyzwyczai. Cytat:
U mnie za to jest duża szansa, bo pierwszy wczesniak i lekarze mówią ze na 80% mam się szykować wcześniej. Rewelacja ![]() Ja do lidla wysłałam koleżankę i kupiła mi ciuszki dla starszaka. W mojej mieścinie niestety nie ma lidla :/
|
|
|
#2015 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Świetna! ![]() Hahaha nie było tak źle W sumie to nie była bitwa o karpia ale...![]() Kupiłam 4 szt. body z długim rękawem 50/56 i 2 szt. 6 2/68. Wbrew pozorom nie są jakieś malutkie I są fajnie cienkie
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Haha super
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
ogólnie nie chodzę do lidla, ostatnio wpadłam bo akurat przechodziłam, byly jakieś ubrania ale jakością i wyglądem nie powalaly, tak ze nie napalam sie na żadne zakupy tam
|
|
|
|
#2019 |
|
Konto usunięte
|
Fartuch, mam bo sama ją sobie zażyczyłam
http://www.megakoszulki.pl/Rentgen,T-shirt-p2922.html ![]() Mój Tż jako wielki dzieciak i fan DB dostał koszylkę z Vegetą http://www.vexel-fashion.pl/koszulki...-vegeta-detail Anutka współczuję Ci takich przeżyć, no ale branie leków w sumie ważniejsze Masija, już powoli puszcza, także jak dzisiaj niczym się nie w☠☠☠☠ię to myslę, że przejdzie
Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-02-05 o 10:04 |
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
W DDZTVN będzie o I wyprawce dla dziecka
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Eejjj ja też chcę!!
Mam szczypiorek ![]() i ser biały!
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Sens koszulki bardzo fajny, ale nie lubię czaszek i kościotrupów
![]() Wczoraj byłam na badaniach w labo, dziś muszę odebrać bo wczoraj już mi się nie chciało ruszać jak się wzięłam za obiad. Ciekawe czy wszystko w normie. Nie wymieniłam tych legginsów w netto i chyba żałuję, ale bałam się, ze jednak Mki przez to, że są całe węższe, będą jednak krótsze, a i tak za długie na mnie nie są. Za to ten pas to bym na cycki zaciągnęła ![]() Powiedzcie mi czy gin na kazdej wizycie was bada, sprawdza szyjkę itp? Bo ja miałam badanie tylko na pierwszej wizycie no i jednocześnie pobierał cytologię więc wyjścia nie było. W poprzedniej ciąży też nie byłam w ogóle badana (a zawsze sie tak namęczyłam z depilacją ), nie pamiętam jak było przy końcówce już... Bynajmniej nie pamiętam żadnego badania.Brzuch mi się też czasem jakby napina, tzn ciężko mi wtedy chodzić np. Ale zadnej nospy jeszcze nie brałam do tej pory.
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głowa mnie strasznie rozbolała
|
|
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Ja właśnie zjadłam tosty z twarożkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem
|
|
#2033 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja byłam w Lidlu rano, to co chciaĺam kupiłam bez problemu. Może dlatego że byłam wcześnie i tłum przy ciuszkach był w trakcie powstawania Potem zahaczyłam o Netto, wzielam koszulke i getry. Nie myslalam ze jeszcze u mnie sie zachowaly ![]() I mysle co by tu na obiad zrobic...mozw klopsiki w sosie koperkowym z warzywami
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Ekstra!
Wyspij się póki masz okazję życzę nam wszystkim dzieci przesypiajacych grzecznie noce ![]() Cytat:
Mam zwolnienie do środy, mocz ok, więc to pewnie stres. We wtorek mam wizytę i mam nadzieję w końcu mnie zbada... |
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj robie kotlety jajeczne, buraczki i ziemniaczki.
|
|
|
|
#2036 | ||
|
Zadomowienie
|
Fajna
taką widzę pierwszy raz ![]() Cytat:
Mniam ![]() Cytat:
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowana większość jednak badana. Ale martwić się swoją sytuacją chyba nie będę. W poprzedniej ciąży było ok to może dzieki temu teraz się się niczym specjalnie nie martwię.
kupiłam wczoraj taki sam zestaw, ale jeszcze nie jadłam
|
#2038 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no i patrząc że problemy już się zaczęły, lekarz mówi, że pewnie znowu będzie wcześniak oby tylko jak najdłużej przetrzymać go w brzuszku Cytat:
Dziewczyny powiedzcie mi ile czekałyście na wynik Hiv? bo miałam zrobić przed wizytą i teraz się zastanawiam czy zdążę |
||||
|
|
|
#2039 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Obyśmy jak najpóźniej się rozpakowaly
|
|
|
#2040 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, ja tu tak zawsze z doskoku- czytam, czytam, ale chyba nie jestem z tych co to się udzielają
w każdym bądź razie zastanawiam się nad jednym- jeśli Was ginekolog nie bada na wizytach, to co robi??? moje wizyty zawsze trwają trzy minuty, ale oczywiście położna waży mnie, ciśnienie mierzy, ostatnio słuchamy sobie serducha małej, ginekolog też zawsze każe się rozebrać i bada czy szyjka zamknięta itd. i tak chodzę do niego na ekspresowe wizyty co 3 tygodnie, ale jakby mnie nie badał to nie wiem po co miałabym tam chodzić ![]() idziemy dzisiaj w ogóle na usg połówkowe i zastanawiam się czy nam przypadkiem dzidzia niespodzianki nie zrobi |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

ierwszy raz jadę stricte na zakupy dziecięce 
Jakby nie można kupić, pójść do domu, spokojnie przymierzyć i oddać jak nie pasi?
Ale mam spanie ostatnio