|
|
#2671 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Cytat:
ale po co im te rozwarcie
|
|
#2672 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam już o tym. Lepiej będzie dla mnie jak będzie rozwarcie. Lepiej się będzie macica oczyszczać z odchodów i lepiej się goi powinna macica, przez co łatwiej może być w kolejnej ciąży
|
#2675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Maciejka trzymam kciuki za jutro , współczuje masażu
|
|
|
|
|
#2676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi przy drugiej cc stwierdzili tylko że dobrze że skurcze na ktg się pisały(choć ja ich nie czułam) bo niby mniejszy szok dla dzieciaczka.ale o tym rozwarciu to ani słowa a ja dwa razy zamknięta na cztery spusty...teraz to gin też mnie chce w 39 tyg ciąć ehhh to oby szyjka puściła i rozwarcie było ładne coby już tych masaży Ci nie fundowali
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Maciejka super ze to juz jutro!!! Współczuję masażu.. To nie powinno się tak nazywać brrrr....
|
|
#2678 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek
![]() No to się dzieje ![]() Marta, żeby i u Ciebie szybko poszło ![]() Mala, a za ciebie to i zwieracze,i mięśnie kegla i kciuki u stóp będę zaciskać, żebyś się już przestała męczyć. Maciejka, no to jutro z Tobą będziemy myślami. Coś u nas na wątku rozpakowywanie idzie tak jakoś grupowo ![]() Meire,dzielna jesteś ale męczysz się strasznie poszukaj koniecznie pomocy,żebyś w depresję nie wpadła. Czytając teraz Ciebie, mam wrażenie jakbym czytała siebie 18 lat temu.Eh.. jeśli tylko możesz,skorzystaj z pomocy.Iskra, gratuluję grzecznego syneczka i współczuję dolegliwości normalnie jakbyś dalej w ciąży była Co do przyzwyczajeń z brzuszka,to ja swoją zmuszam do spania w nocy Hope,Tutti, moja też dziś mniej aktywna,ale leniwie się przesuwa
|
|
|
|
#2679 | ||
|
Raczkowanie
|
Marta - trzymam kciuki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2680 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wyszła pierwszy raz w życiu czy kolejny? bedzie ok tylko uwazaj by nie przeniesc w okolice miejsc intymnych
|
||
|
|
|
#2681 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewcik ja miałam jakieś 2 tyg.temu i pomogła mi zwykła pasta do zębów,miętowa. Smarowałam kilka razy dziennie. 3 dni i było po wszystkim.
|
|
|
|
#2682 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
lui aaa !!! zaciskam kciuki za szybciutki porod jezu jak ja sie tego pyk boje ![]() mala niech cos sie ruszy u Ciebie wreszcie ![]() biedna Ty,ile mozna sie tak meczyc,cos ta Oliwka uparta ![]() Cytat:
kto wie ale czeka na Tymka dzielnieCytat:
![]() Cytat:
a masazau nie zazdroszcze,slyszalam tylko ze to jest nieprzyjemne ![]() iva mialam Ci pisac ale juz maciejka Ci odpowiedziala a przypomnij mi Twoje corcie ile maja? mala do mnie po sniadaniu mowi-juz nie jestem dzidziusiem,to wlaczysz mi bajke? martula prosze,mowilas ze u Ciebie nic a tu widzisz,cos tez sie dzieje ![]() wiec wiesz,nie znamy dnia ani godziny Gosia oo kciuki za ktg,lezysz juz? ![]() oby cos tam sie zapisalo a mzoe sie jednak na tej porodowce spotkamy? ale by bylo i dzien terminu,ciekawe jakie sapotem zalecenia,kiedy do szpitala jak by sie nic nie dzialo,daj znac co i jak |
|||
|
|
|
#2683 |
|
Wtajemniczenie
|
Co d tych masci, leków itd. to na tym etapie już nic dzieciakom nie zaszkodzi.
Można bez obaw, także szybko Ewa walcz z tą opryszczką. |
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
meire kochana
![]() przylacze sie do dziewczyn,jesli masz mozliwosc poszukaj jakiejs pomocy,bo to nie moze tak byc zebys siebie zadreczala mala ladnie przybiera,wiec mam nadzieje ze tez rany sie szybko zagoja i jakos to bedzie mam nadzieje ze rodzinka Cie wspiera ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- ewcik a myslalam o Tobie,bo sie zastanawialam czy po tym ostatnim nocnym ataku u Ciebie cos sie ruszylo |
|
|
|
#2685 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki,
ja właśnie wstałam od razu odpaliłam komputer czy któraś z Mamuś nie urodziła Na 15 jestem z koleżanką umówiona ale jakoś dziwnie się czuję jakbym miała być przeziębiona ![]() maciejka1987- trzymam kciuki za CC ![]() martu_la- gratki za 40 tydzień ![]() maladT- biedna jesteś ewek000- tak mam dzisiaj imienimy, tak nie po kolei bo urodziny mam w maju ale jak się rodziłam to tylko w lutym było Agaty także tak obchodzę. Dzięki za pamięć Ollllciaaa- dzięki za życzenia ![]() iskra_boza- bardzo się cieszę że z Adasiem wszystko dobrze i jesteście tacy szczęśliwi
|
|
#2687 |
|
Wtajemniczenie
|
Agata to wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepszego więc
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra skoro grupowo to
Kto dzis chce rodzic palec do budki kanale skurcze ale rzadko. Co do masażu szyjki mnie nie ruszyło w żadnym względzie. Ani nie bolało ani nie poszło rozwarcie
|
|
#2690 |
|
Raczkowanie
|
Buuoo rocznikowo Wercia 6 i Lila 4
Agata wszystkiego najlepsiejszego
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Mała Twoja szyjka jest hardcorowym koksem... naprawde.....
|
|
#2692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Maciejka to kciuki za jutro i weź nie strasz tym masażem, bo ja mam na za tydzień w czwartek umówiony;/ Lui oby szybko i bezboleśnie! |
|
|
|
|
#2693 |
|
Wtajemniczenie
|
to jest moja podusia dla Kubusia do spania na boczku
|
|
|
|
#2694 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=AGATA2605;50102503]Cześć dziewczynki,
ja właśnie wstałam od razu odpaliłam komputer czy któraś z Mamuś nie urodziła Na 15 jestem z koleżanką umówiona ale jakoś dziwnie się czuję jakbym miała być przeziębiona ![]() Spełnienia marzeń |
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
wowowowowowo
Przeslicznaaaaaaaaaaaaa ! Jaki ma piekny szary kolor ![]() Moja idealna mialaby metki czarne, biale i czerwone do tego ah ah Albo biale i zolte aaaaaaaaah jaka sliczna![]() Gratuluje wykonania
|
|
#2696 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do przepowiadaczy u mnie to było smyranie do tego co było w szpitalu przy 5 cm rozwarcia, a nie chce myśleć co by było już na finiszu.
Aga no fajny fajny ja też z tych wiecznie głodnych ale już nie ciężarówka Wiecie coś w tym musi być że jak kobieta ma wątpliwości czy to to to raczej jeszcze nie rodzimy. U mnie tak było, kilka razy miałam przepowiadacze, nadzieja że się zacznie była ale świadomie nie czułam że to już. A w czwartek już wiedziałam Moja niunia ma już 2 tygodnie Buu córcia zaczyna zazdrość odczuwać? Ja się strasznie bałam jak to będzie jak przyjedziemy z Madzią do domu ale na szczęście jak mała się dobrze zaśsie drugą ręką mogę Zuzke przytulać i razem wpatrujemy się w małą. Dziewczyny u mnie się zaczęło w nocy tylko jeszcze tego nie wiedziałam, do 13 miałam 5 cm rozwarcia a przy 4 cm pani mi powiedziała że może trwać to ok 16 godzin u pierworódki czyli zastała by mnie kolejna noc Marchewka, Buu Co do siusiania mi też się to zdarzało w ciąży przy kichaniu szczególnie, teraz kicham kaszke i nie czuję żeby coś uciekało ze mnie U Was też będzie po kłopocie Iskra te obrzęki to może przez ciśnienie nie chcą zejść. Ciesze się że Adaś cudowny U nas to samo mała jak się obudzi w nocy to 2h szaleje. Na szczęście nie zawsze Meire dużo siły dla Ciebie, jak masz się męczyć i popaść w depresję to może niech mąż kupi mm i na zmianę karm do wygojenia. Współczuję bardzo I dla Tż i Zuzki Miło czytać że reszta dajnie się układa Lui Aaaa Super Szybkiego porodu Aż mi ciarki przeszły Gosiak no nie popisał się Tż Jak bejbik się urodzi też będzie tak mówił? Mój też okropnie chrapie ostatnio, mało się awanturą nie skończyło ostatnie chrapanie Mała dużo siły dla Ciebie w tych niekończących bólach To kiedy zamierzają coś robić? Ewa na razie to odstawie i mleko i pomidorówke jak mówisz. Chociaż tego soku pomidorowego to było pół małego słoiczka na garnek więc niewiele i to tego domowego. Ale zaobserwuję Najlepsze życzenia dla Agatki Agata dla Ciebie również najlepsze życzenia jak obchodzisz dzisiaj swoje imieniny ![]() Olcia mi po porodzie bardzo brakuje fryzjera, jak ja żałuję że nie pojechałam przed podciąć włosy Ewcik Wyślij Tż od razu po jakieś maści i plastry na opryszczkę. Ze mną leżała dziewczyna której się opryszczka zrobiła 2 dni po porodzie Bałam się żeby na nas nic nie przeszło. Maciejka Dzień dobry Udało się nadrobić, mała zaczyna się kręcić Tż na urlopie musiał jechać do pracy. Jak mnie to wkurza. Próbowałam go namówić żeby jednak wziął tacierzyński jeszcze a jak nie dostanie wypłaty to się później będziemy martwić ale nie chce A mi tak dobrze jak jest w domu Madziula dzisiaj spała prawie 5h, jak sie obudziłam to pierwsze co to myślałam że o jednym karmieniu zapomniałam Martula i u Ciebie się zaczyna
|
#2697 |
|
Raczkowanie
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie strasz z tymi 5 cm ![]() ja nie przezyje takiego hardcoru, jak dla mnie moje cialo teraz juz wystawia mnie na mega proby...juz prawie dzwonie do T, by mnie umawiala na cc do tego lekarza :/
|
|
|
#2699 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale naprodukowałam hi
Hope super ta podusia
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
I wlasnie doczytalam o 5h snu toż ona śpi dłużej niż ja w nocy
SZTEFAAAAAAAAAAAN !! O masażu Małej chyba przysszedł poczytać
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

o kurcze... 
, współczuje masażu
mi przy drugiej cc stwierdzili tylko że dobrze że skurcze na ktg się pisały(choć ja ich nie czułam) bo niby mniejszy szok dla dzieciaczka.ale o tym rozwarciu to ani słowa a ja dwa razy zamknięta na cztery spusty...teraz to gin też mnie chce w 39 tyg ciąć
coby już tych masaży Ci nie fundowali ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, i tak się zastanawiam czy nasza wizażowa Agata też ma dzisiaj