|
|
#2851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
Cytat:
![]() Mam takie urwanie głowy od rana że nie wiem jak się nazywam dopiero teraz przysiadłam
|
||
|
|
|
#2852 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mnie od rana tak boli głowa, ze ledwo widzę na oczy....
|
#2853 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dwa razy miałam w życiu atak migreny połączony z aurą, nigdy więcej
Tak to mnie tylko boli jak mi cisnienie skacze.No to mi wodę wyłączyli znienacka, dobrze, że zdążyłam umyć włosy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2854 |
|
Nindżopesz
|
Fogle fejsik zesłał na mnie znak i znalazłam mężczyznę swojego życia... Ma taki sam nick jak ja
i jest chyba z Wietnamu a na avku ma mhrocznego łepka w kapturze Normalnie braterstwo dusz!
|
|
|
|
#2855 |
|
BAN stały
|
Przypominam Ci Red, że mężczyznę swojego życia już poznałaś
|
|
|
|
#2856 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2857 |
|
BAN stały
|
Proszszsz
|
|
|
|
#2858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-05 o 10:29 |
|
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2861 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2862 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Idź najpierw na Intymne i się skonsultuj, czy to aby właściwe
|
#2863 |
|
Nindżopesz
|
Och nie, jeszcze nigdy się tam nie wypowiadałam, moje życie to samowolka
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2015-02-05 o 10:47 |
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Też bym chciala chodzić spać przed pólnocą...ale nie mogę usnąć ... |
|
|
|
#2865 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apropo wczorajszej rozmowy o ptakach.... Wyszłam sobie zapalić, a tam ze środka wiochy puchanie sowy dobiega ![]() A u sąsiadki staruszki 4 domy dalej jest gniazdo bocianow Bolka dostala dziś swojej normalnej glupawki, wspina się jak malpka po gratach i przy okazji co jakiś czas manto Tłustemu spuszcza...czyli wrocila do normy
|
|
|
|
|
#2867 |
|
Nindżopesz
|
Rozwalił mnie obrazek na Fejsie: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
|
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Se nie schlebiaj se ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad nieprzyzwoitego zlania się Cristobalem
Ja wiem, że to zapach przeszłości, retro etc etc, ale nic nie poradzę, że działa na mnie jak psychoterapia (choć nie miałam, tak sobie wyobrażam jej pozytywny efekt ) Jakby mi ktoś wstrzyknął do żył płyn o nazwie optymizm, radość, pozytywne nastawienie (to też, tylko moje domysły, bo żadnych dożylnych płynów o podobnym skutku nie miałam okazji przyjmować ) Ot dobrze mi i błogo. ![]() Idę użyć Joico ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
Uwielbiam głos sowy. Cytat:
|
||
|
|
|
#2870 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mnie też mocno łeb bolał i jeszcze wiem co najmniej o dwóch innych osobach, które też bolał ![]() Co to wczoraj być mogło? Choć najprędzej to nic Pe Es Nie mniej jednak któryś raz ( 2 lub 3 )zdarza mi się mocny ból głowy w dniu rozpoczęcia @ Nie wiem czy to przypadek czy może być powiązane, choć dziwne by to było, że akurat głowa boli Raz właśnie miałam taki ból + mdłości.Cytat:
Cytat:
bo nie skojarzyłabym, ale fajny Nesko jeśliś fogle zainteresowana jeszcze to mam atom 10 ml
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No to tzrymam kciuki, za pozytywny efekt ![]() 3. Młody wroci, to jedziemy do weta, ale sama widzę,że już jest bardzo dobrze. Zobaczymy co on powie ![]()
|
|
|
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie rozwalił obrazek z czerwoną kokardą na głowie
|
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po gardle i katarze przyszedł czas na krwiste smarki i kłucie w uchu - no fakt, tego dawno nie grali ![]() ☠☠☠☠☠☠dalać z tą zimą, bo zdechnę zanim wiosna przylezie! ![]() Przez tydzień był już czosnek, miód, neo angin, tymsal, theraflu, aspiryna, ibuprom zatoki... dziś może spróbuję grzańcem się leczyć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-02-05 o 12:02 |
|
|
|
|
#2874 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Przyjaciółka tak ma, ze jak jej się@ zbliża i pierwszego dnia, to ma bóle i zawroty głowy. Ona żartem twierdzi, ze jej się
|
|
#2875 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jestem psychiczny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Coś insynuujesz? Skont mosz? ![]() Cytat:
![]() |
||||||
|
|
|
#2876 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O następna... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a soki, które robiłam w lato to jeszcze wcześniej )Ja od wczoraj didkę inhaluję i woreczkuję tj. daję b.ciepły woreczek ze solą na czoło ( i chyba to jej najbardziej na ten suchy kaszel pomaga Cytat:
Ale w takim razie nie jestem wyjątkiem. Ewentualnie im jestem starsza dochodzą jakieś dolegliwości, bo (odpukać) raczej żadnych większych dolegliwości około okresowych nie miałam nigdy (co najwyżej lekkie, mało zauważalne bóle ), widocznie do czasu ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
Albo jesteś za mało zmęczony ![]() Hmm no nie wiem, może jakby była w innym kolorze
||||||
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Z All, only mini
Ale na więcej nie mogłam sobie pozwolić finansowo. Zresztą, to chodzi o to, że ja go muszę mieć na stanie, żeby sobie przypominać, wąchać. Nie muszę nim pachnieć codziennie (mam swiadomość że zajeżdża retro ) ot musi być w pogotowiu. Czasem wystarczy mi inhalacja z korka by poczuć się lepiej |
|
|
|
#2878 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam jeszcze cale 10 ml Cristobala
To oszczedzam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2880 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- Z tymi bólami głowy to może z ciśnieniem atmosferycznym powiązane? Ostatnimi dniami podobno najniższe od kilkudziesięciu lat (choć dzisiaj już pewnie sporo wyższe, u mnie słońce właśnie i śnieg się topi)
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

(no dobra tylko przemeblowanie było
) teraz wybieram blaty, zlewozmywak i baterię 
o takie może 

Tak to mnie tylko boli jak mi cisnienie skacze.

(to też, tylko moje domysły, bo żadnych dożylnych płynów o podobnym skutku nie miałam okazji przyjmować
Choć najprędzej to nic 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ale na więcej nie mogłam sobie pozwolić finansowo. Zresztą, to chodzi o to, że ja go muszę mieć na stanie, żeby sobie przypominać, wąchać. Nie muszę nim pachnieć codziennie (mam swiadomość że zajeżdża retro
Ostatnimi dniami podobno najniższe od kilkudziesięciu lat (choć dzisiaj już pewnie sporo wyższe, u mnie słońce właśnie i śnieg się topi)