|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXV
no obczaiłam ich stacjonary w krk. T. musi mieć zmierzony but (przez "puchatą" stopę
). z zimowych jeszcze misie są. ale mnie urzekły gwiazdy i rzep daje nadzieję, że mu stopa wejdzie ![]() Cytat:
![]() Jak Tosik zagląda na Czereśniową kuchnia Kasi absolutna profeska. a puzzle skąd? sushi może brat mi zrobi wersję ciążową?! jutro wieczorem przyjeżdża.
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXV
pani- puzle trefl-a z pepco- kolekcja trefl baby classic - fajne dla młodszych dzieci- muszę schować dla Tośki bo mamy dwa zestawy, Kasia już wyrosła z nich
w ogóle u nas puzzle to hit (co tydzień kolekcja powiększa się o co najmniej jeden zestaw)- teraz na tapecie mamy serię trefl maxi takie dostała ostatnio od Babci teściowej (śliczne!!!) http://www.patatoy.pl/puzzle-24-maxi...tko-trefl.html a te wczoraj sobie wybrała po drodze jak jechałyśmy do moich Rodziców http://czaszabawy.pl/trefl-puzzle-ma...-el-14119.html Brat mi zdawał relację przez telefon: dzisiaj układała je już bez problemu, zaczyna od Papy- mówiąc, że to Tata, następnie układa Smerfetkę- wołając: "Basia" a potem składa śpiocha - pokazuje i mówi"To ja, (ś)pi tutaj" Najlepsze, ze nikt jej nie podpowiadał kogo jak "ochrzcić" ![]() wczoraj na arosie zamówiłam puzzle "Rzepka" - zobaczymy jakie będą bo do tej pory wszystkie mamy z trefl-a
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2015-02-04 o 22:58 |
|
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
monika- może polubi za jakiś czas, Kasia dopiero od niedawna nie rozstaje się z puzzlami wcześniej układała ale nie tak nałogowo jak teraz
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2015-02-04 o 22:57 |
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
Zeberko Widzę, że podobne zakupy poczyniłyśmy
Ja dziś u dentysty byłam, jutro Aros u mnie i też puzzle Fajna torebkaMonika S. też niedawno polubił puzzle |
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Iza przytul
Zeberka śliczne siostry ![]() My też mamy takie puzzle. Ale chyba muszę się Olkowi rozejrzeć za tymi maxi bo te mu się nudzą więc dobrze że piszesz
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Maga- polecam te maxi, polecam również drewniane puzzle z tesco
Kasia dostała kiedyś zestaw 6 układanek po 9 elementów- nie mogę teraz namierzyć na necie ale tutaj widzę podobne tylko bardziej "męskie" http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/Produc.../2005108651459 ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- fioluś - co fajnego w arosie zamówiłaś, jakie puzzle?
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Zeberko Oczywiście to co polecały dziewczyny
I jakies rymowanki, wierszyki do powtarzania. A puzzle wzięłam o Kubusiu Puchatku. Wybierałam w miare tanie, bo S wszystko niszczy.
|
|
|
|
#4479 |
|
Raczkowanie
|
Berbie jej było łatwo bo ona ma taki spory brzuszek pod koniec jej mąż podobno był w delegacji i ona z nim pojechała ale to wersja oficjalna. Pewnie razem wyczekiwali porodu.
Ale wiecie że wcale jej sie nie dziwie. Teraz jak mam takie dziwne relacje z moja mamą tez bym nic nie powiedziała. Iza dużo siły Ci życze. Dwakolory dzielna kobietka jesteś. A imprezka samo wyjdzie. Najważniejsze zebys zrobiła to co dobre dla Ciebie. Zeberko sliczne masz córeczki.
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo cały wielki obrazek ułożony wsuwa pod sofę
|
|
#4481 |
|
Konto usunięte
|
Heh, no to znowu w konkurencji matka roku "wygrywam", bo ja czasami Artkowi puszczam małego Ludwika i kaczuchy :P
Ludwika lubi, najczęściej ogląda przy jedzeniu (bo generalnie Artek jedzeniem w pozycji siedzącej zainteresowany nie jest, szkoda mu czasu; dlatego dla mnie każdy posiłek, który zje - ale zje, a nie pogrzebie w nim - samodzielnie to wybawienie, stąd mój jogurt w bidonie); Kaczuchy puszczam, jak chcę mu sprawić przyjemność, bo buzia mu się śmieje i rączki zaciska jak dzieci na tym teledysku (oglądamy wersję z mini-mini).Nawet jak ja mu śpiewam tę piosenkę, to się cieszy Telewizora samego w sobie nie oglądamy, bo ja sama nie oglądam prawie wcale (a TŻ chce kupić nowy telewizor, Bogiem a prawdą - nie wiem, po co ; mamy jeszcze taki stary z wielkim tyłkiem, ale u nas jak tv leci 30 minut tygodniowo to jest dużo.. nie wiem, po co mu ten nowy, no ale to facet, nie zrozumiesz), poza tym przeważnie bawimy się w pokoju bez telewizora.No ale aż tak dużo ani jakoś specjalnie regularnie tego wszystkiego nie ogląda, poza tym super sobie organizuje czas i bez tego, więc na razie się nie martwię. Berbie książkę moją dziś skończyłam, od jutra zaczynam Twoją ![]() Zeberka jakie panny Iza ![]() Ja też kupiłam dzisiaj Artkowi kapcie, ale raczej takie zwyklaczki Tego typu:http://butydzieciece.com.pl/p/2013/1...3765094068.jpg Rozmiar 23
|
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dzis jak bede miała chwile opisze wszystko. Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#4483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do poniedziałku. Muszę się przyznać że wczoraj byłam w pracy, bo nie przygotowywałam się na tak długie zwolnienie i miałam parę pilnych rzeczy do zrobienia. I to był błąd. Bo dziś krwawię i to mocno. Musiał mi puścić szew. Rewelka. Napisz, bo się martwimy!
|
|
|
#4484 |
|
Zadomowienie
|
Pani, ktore gwiazdki?
Perse, teraz mieliśmy takie kapcie. Ren but właśnie. Granatowe z samolotem, t bardzo je lubił sam kazał je sobie zakładać. wyrósł własnie z rozmiaru 22.Dzisiaj Tymek rano nie chciał mi zejść z rąk. Wyjścia robią sie coraz ciekawsze... |
|
|
|
#4485 | |||
|
Zakorzenienie
|
pani Krzyś ma też taką puszystą poduszkę podbiciu stopy, więc nie będzie łatwo mu kiedyś dobrać buty. tym bardziej, że sklepy z dobrymi butami mamy 60 od siebie. będę cie prosiła pewnie za jakiś czas jakie marki mam rozważać.
Cytat:
uwielbiam puzzle, mam nadzieję, że Krzyś odziedziczy zamiłowanie po mnie, bo tż nie znosi. a na święta zamówiłam mnóstwo puzzli dla dzieci z rodziny na gwiazdkę. Cytat:
Cytat:
jak się czujesz? może podjedź na IP. powinnaś po dupie dostać ![]() my zostaliśmy sami, tż wyjechał i wraca dopiero w poniedziałek. jeszcze nie miał takiej długiej rozłąki z Krzysiem. ciekawe jaka będzie jego reakcja jak tata wróci.
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Haha Panika Wiki też jajka oglada, nawet mowi np "o teraz bedzie krolik" i kurde faktycznie z jaja krolika gosc wyciąga
![]() Lubi te pepe i pszczolke maje i jego ukochanego kotka kłopotka (piosenka) na przemian z aaa kotki dwa
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#4488 |
|
Wtajemniczenie
|
Już calego neta przeczytałam i niby krawawienie może się utrzymywać do 1-2 tygodni. Tylko że ja już nie krwawiłam i znów zaczęłam. Myślę że to szew, bo jak z ginem gadałam na temat przytulania z mężem to powiedział że przez tydzień nie bo może puścić szew i będzie krwawienie. Ja z mężem się jeszcze nic z tych rzeczy, ale tak wczoraj troche się poschylałam, tak normalnie. I stąd moje mysli że cos tam puściło. Staram się już być grzeczna!
|
|
#4489 | ||
|
Zakorzenienie
|
granatowe w gwiazdki
![]() ciężkie to... przyzwyczai się. choć trudno w to uwierzyć... Cytat:
Cytat:
![]() no!!!! Byłam dziś na glukozie. Normalnie zmęczyłam się jakbym na Kamczatce miała labu
|
|
|
#4490 |
|
Konto usunięte
|
DZIŚ jest promocja w Lidlu, za kupione ciuszki Lulipu 30% rabatu na Hipp. Kupiłam A. komplet bodziaków i pajac welurowy i przy okazji 2 mleka za 28 zł każde.
|
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Olek od rana nic nie je. Większość czasu śpi. Zwolnilam się z pracy i do lekarza jedziemy :/ nie ma gorączki ale jest strasznie słaby
|
#4492 |
|
Konto usunięte
|
Zdrówka dla Olka..
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Monika używałam najpierw chusteczki nawilżanej żeby zebrać to najgrubsze
A potem waciki i woda. A od dzisiaj tylko waciki i woda. Może chusteczki mu nie pasują.Dwakolory kurcze, uważaj na siebie! ![]() Iza ale o co chodzi ? ![]() Maksiowi puszczałam tv do obcięcia paznokci. Czyli 5min raz w tygodniu. Ale to nie działa już. Woli patrzeć co robie z jego pazurami Tv go nie obchodzi. Berbie mam nadzieje że szybko zleci rozłąka z Tżtem. ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
Zebra...piękne masz córeczki. Przez Ciebie drugiego mi sie zachciało ![]() Też☠zamówiłam w arosie. Tylko dla M tym razem. żałuje że wybrałam płatność przelewem. Bo za pobraniem już☠bym miała. Tak samo gemini zamówiłam w poniedziałek i dalej nawet nie wysłali ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Mam taki problem ostatio z jedzeniem Maksa. Jest chętny do jedzenia i większość rzeczy mu smakuje. Gdy nie chce, to nie otwiera buzi. Wtedy za minute podaje mu ponownie, żeby sprawdzić czy już☠nie chce na pewno czy tylko na chwile mu sie odwidziało. Tylko ostatnio nie może usiedzieć w foteliku. Nudzi mu sie. Buzie otwiera, jest głodny ale przy okazji świruje ..Próbuje sie odpinać z pasów, rozgląda sie, wkłada palce do buzi, pręży sie. Ale dalej buzie otwiera. No i nie wiem czy mam go jakoś zabawiać...? Dać mu coś do ręki, jakąś zabawke? Zjedzenie trwa około 10-15 minut. Po 5 już mu nudno. |
|
|
|
|
#4495 |
|
Zadomowienie
|
a dostaje jedzenie do ręki?
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Maga, daj znac co u Olka.. ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Robie na kolacje takie pysznosci. Juz mam język do pasa ![]() http://www.jadlonomia.com/2014/04/pi...em-tahini.html Miałam ochote na to, ale pracochłonne. Moze w weekend sie skuszę. http://www.jadlonomia.com/2015/02/be...z-batatow.html |
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko tak na szybko pisze. Osluchowo czysto, gardło ok, brzuch miękki. Nie wiadomo co to. Niby może być osłabiony po antybiotyku. Teraz dopiero na chwilę mi z rąk zszedł. Nadal nie chce jeść. Na szczęście pije
|
#4497 | ||
|
Zakorzenienie
|
czy to możliwe, że wtedy były jakieś chwilowe zawirowania
bo dziś nawet po kebabie durum (musiałam bo od 8:00 do 18:00 byłam w szkole) miałam 115 więc dobrze...Cytat:
Cytat:
Maga - zdrówka dla Olka! Iza co jest???? ========================= ======================= pamiętacie jak ostatnio pisałam, że mam na zbyciu 3 op. duphastonu - odezwała się do mnie na pw dziewczyna (aaleksiandraa) i napisała, że jest chętna odkupić...więc się zgodziłam - napisałam, że za 40zł sprzedam jej 3op - napisała, że przelała kaskę więc ja (naiwna) nie czekając na nic na drugi dzień wysłałam jej te tabletki...do dziś kasy nie ma
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kubek dostaje do ręki, na blat, kawałki owoców, warzyw ale nie wkłada ich do buzi. Chrupaki jedynie zjada.. Raz wziął gruszke ale wypluł i podał kotu... |
|
|
|
|
#4499 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No masakra![]() Dziewczyny chodzi o to że ten pesser nie pasował wychodził w całości.Ona odradza jeszcze większy bo bede chodziła ropchana i o seksie moge zapomnieć.Wyjściem jest operacja ale jeszcze nie teraz.Najgorsze jest jednak to że po operacji nie bede mogła wrócić do normalnego trybu życia bo bede mieć kompletny zakaz dzwigania Prace mam fizyczną,gika m.ówi żemusze z niej zrezygnować.A ja musze pracować żeby żyć.Na prace biurową nie mam szans nie mam wykształcenia.Poza tym w tej pracy mam bardzo dobre pieniądze,.Jestem załamana bo nie wiem co robić i jaką podjąć decyzje
||
|
|
|
#4500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

). z zimowych jeszcze misie są.
i rzep daje nadzieję, że mu stopa wejdzie 

Fajna torebka

; mamy jeszcze taki stary z wielkim tyłkiem, ale u nas jak tv leci 30 minut tygodniowo to jest dużo.. nie wiem, po co mu ten nowy, no ale to facet, nie zrozumiesz), poza tym przeważnie bawimy się w pokoju bez telewizora.

bo dziś nawet po kebabie durum (musiałam bo od 8:00 do 18:00 byłam w szkole) miałam 115 więc dobrze...