Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-05, 12:26   #3781
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Już drugi raz mi się śnił złoty pierścionek - raz mi się śniło, ze mąż koleżanki mi dał, a teraz, że UWAGA - byłam na audiencji u królowej hehe i mój TŻet dał mi złoty pierścionek z różowym oczkiem i on też miał taki sam
no no na bogato. krolowie kuzwa

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
pokazujemy się z okazji 30 tyg

patrząc z przodu nawet mało widać piłkę, za to bokiem już pokaźna w pępku 92 cm
z przodu wcale nie widac
slicznie wygladasz

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 12:28   #3782
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
moje lidlowe zakupki

bodziaki i pajaca z minnie wzięłam 62/68 ale większe są i wypadają jak 68 spokojnie. Te łososiowe z króliczkiem są 50/56 - dla mnie 56
geterki wzięłam 50/56(łososiowe i białe) i 62/68(marynarskie), spodenki w kropki na 68, skarpetki najmniejsze no i grzechotkę słonika
Świetne rzeczy aż chce się mieć córeczkę

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Mój brat mnie rozwala Napisał mi że z tych rzeczy co wybrałam "nie było tego pierwszego" czyli zestawu bodziaków z kr.rękawem ale kliknął zamiast tego co innego. Jak pytam co, to słyszę "nie wiem, coś tam innego wybrałem". Weź się dogadaj z facetem
Tak to jest z tymi facetami
Cytat:

Piękny brzusiu

Ja mam w najszerszym miejscu 86 tydzień 31, tak więc trzymamy z młodym line

Denerwuje mnie koleżanka która ma mi sprzedać wózek bo czekam ile wyjdzie koszt przesyłki z irl ?? Mam nadzieję, że nie więcej niż 30 euro, chciałabym już mieć go na miejscu a tak to leci tydzień za tygodniem. Sama bym zadzwoniła ale nie wiem kto tam u niej obsługuje przesyłki

Łóżeczko mamy pomalowane i złożone, tylko teraz materac zakupić na 120 x 70 a mały wybór jest ale to już mniejsza z tym bo znalazłam coś. Teraz się boję o prześcieradełka jak ja znajdę ha pewnie będę teściową prosić zeby skracała, bo raczej te 120x60 chyba się nie na ciągną aż tyle. I jeszcze ochraniacz na całe łóżeczko chciałam i pewnie będę musiała specjany wymiar zamawiać

Idę pranie rozwiesić, posprzątać pokoje dla gości bo prawdo podobnie ktoś na na weekend odwiedzi i za obiadek się wziąść. Nie ma jak gotowanie tylko dla siebie, dobrze że mam jakieś zestawy warzyw to się zapcham

Może kawę sobie zrobię hmmm wczoraj koleżanka mi inkę chciała zrobić bo w ciąży jestem to tylko inka tak jak ona piła. Ale dała się uprosić heh na rozpuszczalnikową

Edytowane przez siempre
Czas edycji: 2015-02-05 o 12:30
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 12:31   #3783
Edzik_87
Zadomowienie

Wróciłam z lidla..u mnie już wszystko było mega przebrane... :/ kupiłam tylko skarpetki,bluzkę z Disneya na 62/68 i 3 pak bluzek na długi rękaw też na 62/68. Bodow już nie było
Cytat:

No fajna piłeczka! i za 30-ty tc

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 12:34   #3784
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość

Denerwuje mnie koleżanka która ma mi sprzedać wózek bo czekam ile wyjdzie koszt przesyłki z irl ?? Mam nadzieję, że nie więcej niż 30 euro, chciałabym już mieć go na miejscu a tak to leci tydzień za tygodniem. Sama bym zadzwoniła ale nie wiem kto tam u niej obsługuje przesyłki

Łóżeczko mamy pomalowane i złożone, tylko teraz materac zakupić na 120 x 70 a mały wybór jest ale to już mniejsza z tym bo znalazłam coś. Teraz się boję o prześcieradełka jak ja znajdę ha pewnie będę teściową prosić zeby skracała, bo raczej te 120x60 chyba się nie na ciągną aż tyle. I jeszcze ochraniacz na całe łóżeczko chciałam i pewnie będę musiała specjany wymiar zamawiać
To masz bardzo nietypowy wymiar łóżeczka. Prześcieradła 140x70 się sprawdzą bo tylko bardziej je naciągniesz z 2 stron pod spód.
Nie mozesz z koleżanka sie dogadać ze chcesz mieć jak najszybciej wózek?
Stary 2015-02-05, 12:39   #3785
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
To masz bardzo nietypowy wymiar łóżeczka. Prześcieradła 140x70 się sprawdzą bo tylko bardziej je naciągniesz z 2 stron pod spód.
Nie mozesz z koleżanka sie dogadać ze chcesz mieć jak najszybciej wózek?
Gadałam jej, przypominałam ale laska ma tempo jeszcze teraz mówi, że pracę zaczęła ( 3 dni w tyg ) i czasu nie ma. Jak się zdenerwuję to powiem jej, że już nie chcę i kupię coś innego tylko trochę mi szkoda bo fajny wózek w dobrej cenie.

Łóżeczko jest ma ponad 10 lat tak więc może wtedy takie wymiary robili, ale w dobrym stanie Materac też do niego dostałam ale 120x60 i jest dziura na 5 cm ;/ nie wiem jak to dziecko w nim spało.

Edytowane przez siempre
Czas edycji: 2015-02-05 o 12:43
Stary 2015-02-05, 12:44   #3786
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Piszecie o skarpetkach z Lidla i ja Wam powiem, że nie byłam z nich zadowolona z tych grubych frotowych ani dla maluszka ani potem dla starszego. One sie stópek nie trzymały.
Jakoś tych bluzek też taka sobie chociaż wziełam, ale ona niby fajna bawełna bo gruba i milutka w dotyku ale przy szyi sie rozciąga, za to te bodziaki z prążkowanej bawełny - super. Mój ulubiony rodzaj bawełny na body

Pajace bawełniane były z Disneya ale tylko 1 rodz.dla dziewczynki i 1 dla chłopca. Babcie rzuciły sie na dresiki welurowe
skarpetki nie urywaja, ceny w smyku są lepsze teraz po przecenach a bodziaki są super, tylko duze ale to mówiłam Wam

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Uwierzycie, że W OGÓLE dziś nie spałam w nocy? Ani minuty........ a tak mi się chciało wieczorem, ziewałam, a potem zaczęłam myśleć o Małej, jak to będzie jak się urodzi, ona mnie ciągle kopała i się tak kufa rozbudziłam, że koniec. w końcu o 4.30 wstałam bo już mnie wszystko bolało od leżenia

Ale się obkupiłam w Lidlu!!! Wszystko co chciałam Aż się wstydzę fotkę wrzucić
Nie wiem, czy wszystko sobie zostawię (jest 7 dni na zwrot) bo mam podobno jeszcze jedną siatę ubrań od koleżanki siostry, ale dopiero w niedzielę będę wiedziała co tam jest.

Te pajace welurowe odradzam, bo są z kołnierzykiem na plecach i wydaje mi się, że będzie dziecku niewygodnie.

W moim Lidlu była walka o ogień, dzikie tłumy z przepychaniem się przy koszykach. MASAKRA

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Sylwia - nie ma bodziaków z krótkim teraz w Lidlu, wszystko z długim jest.
a to sie da nie spac?? Nie marudz tylko dawaj fote!
Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
No to dlaczego w ogóle robią dla dzieci ubranka z weluru skoro zły? Nie kapuje tego...
bo każdy wybiera co chce. Mi się dziecko grzało w welurze za to welurowe spodenki są świetne

Cytat:
Ciesz się, że Twój synek ma coś o czym marzy. Mój dostaje zabawkę, sekundę popatrzy i odkłada. Sam już mówi - mam za duzo zabawek, wszyscy ludzie coś mi dają hehe

Ja mam te bodziaki 74/80 i one są ogromne, bluzeczki i spodenki w tym rozmiarze wszem spore ale body sa chyba dla roczniaka :/ a patrzyłam jak mniejsze wyglądają i jest ogromna różnica między nimi.
Spodenki jeans też mam 68 a chciałam 62, były jedne ale ciemny eans i powiem Ci ze rozmiar różnił się o sciagacz przy nogawce więc naprawdę niewiele

Pokazuj co kupiłaś

Pajace byly i z kołnierzem i bez
przesłodkie te jeansy w kropeczki, zakochałam sie... bodziaki są ogromne to fakt.

Nie no cieszę się, bo wiem jaką mu to radość sprawi-on się na prawdę ucieszy i to będzie ulubiona zabawka dlatego kupiłam pomimo ceny. ALe dobija mnie że takie są ceny w sklepach...
Mój dostaje zabawki tylko na święta i urodziny, a tak to od dziadków a od nas to ksiazki czy jakiegoś resoraka (ale to baardzo rzadko)

Cytat:
A mi babka doradził żeby nie brac tych spodni bawełnianych na 50/56 bo to przy pampersie się skróci do polowy lydki. Ze ten rozmiar to bardziej dla wcześniaków. Wy mówicie z kolei ze duże wychodzą to ja juz nie wiem.
no ja jedne na pewno zostawie a drugie najwyzej wymienie na wieksze, zobacze jeszcze.

Cytat:
A ja mam welurowe dresiki bo mi się bardzo podobają, są takie słodkie i puchate i będę je ubierać, a co :P

Ogarnęłam się jakoś, ale do miasta już nie skoczę... wstawiłam za to znów pranie hehe

Już drugi raz mi się śnił złoty pierścionek - raz mi się śniło, ze mąż koleżanki mi dał, a teraz, że UWAGA - byłam na audiencji u królowej hehe i mój TŻet dał mi złoty pierścionek z różowym oczkiem i on też miał taki sam
o właśnie dresiki są fajne np. na jesień czy jak sie ma zmine podłogi są super!!

Cytat:

suuper!! jeden z mniejszych!! Przynajmniej Ci wygodnie
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 12:45   #3787
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Gadałam jej, przypominałam ale laska ma tempo jeszcze teraz mówi, że pracę zaczęła ( 3 dni w tyg ) i czasu nie ma. Jak się zdenerwuję to powiem jej, że już nie chcę i kupię coś innego tylko trochę mi szkoda bo fajny wózek w dobrej cenie.

To faktycznie niepoważna :/
Postaw ją pod ścianą i tyle Podaj termin konkretny że jak się nie dowie to rezygnujesz. Tylko ciekawe ile czasu później będzie się przybierać do wysyłki :/ Są tańsze wysyłki ale one trwają np.4-6 tyg....

Zbieram się, zajadę do Lidla wymienić body, do cukierni po coś do kawy bo koleżanka ma być, potem po młodego i z nim do fryzjera.
Będę wieczorem
Stary 2015-02-05, 12:47   #3788
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:

Ale masz super figurę
Cytat:

Łóżeczko jest ma ponad 10 lat tak więc może wtedy takie wymiary robili, ale w dobrym stanie Materac też do niego dostałam ale 120x60 i jest dziura na 5 cm ;/ nie wiem jak to dziecko w nim spało.
Ja bym jej powiedziała że rezygnuję bo już chcesz mieć wózek i zanim dojdzie to boisz się że zdążysz urodzic i jak nie potrafi Ci sprawdzić przesyłki to jej strata... może ją to ruszy poleci i sprawdzi wszystko... jak zalezy jej na sprzedaży to tak zrobi a jak powie że ok to rozglądaj się za innym bo powaznie może Ci przed porodem nie dojść ;/

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 12:47   #3789
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
ten gipsowy odlew buzi dziecka był okropny
kojarzy mi się z płaskorzeźbami zmarłych władców
faktycznie! trafne skojarzenie, chociaz może nie kazdy takie miewa, ale odlew brzucha z gipsu to juz jak dla mnei całkiem kosmos- co z tym potem robic? na ścianie sobie taki gipsowy bębęn powiesic i gości straszyc?
tez sie przeszłam do Lidla po 11tej, welurowych pajaców jeszcze sporo i body, ja chciałam bawełniane, ostatnie Myszki Miki upolowałam 62/68, zostały ze 2 większe tylko. i legginsy kupiłam, skarpetki rajstopki. te skarpetki szkoda, że nie bawełniane i ze takie szerokaśne.
ten pajac jest 4 cm dłuższy od pajaca z C&A Baby Club rozm 68.

Kordelka, czy ja moge Cie podpytac o jakies konkrety Twojej diety od diabetologa? bo moja to mi nic nie powiedziała co jesć, tylko ksiązeczke wcisła (z ktorej za wiele nie łapie, bo tam nie ma indeksów glikemicznych tylko "ilośc gramów równowazna jednemu WW" i nie bardzo wiem jak to czytać. w dodatku jakaś okrojona.

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2015-02-05 o 12:53
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 12:47   #3790
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:

Idę pranie rozwiesić, posprzątać pokoje dla gości bo prawdo podobnie ktoś na na weekend odwiedzi i za obiadek się wziąść. Nie ma jak gotowanie tylko dla siebie, dobrze że mam jakieś zestawy warzyw to się zapcham

Może kawę sobie zrobię hmmm wczoraj koleżanka mi inkę chciała zrobić bo w ciąży jestem to tylko inka tak jak ona piła. Ale dała się uprosić heh na rozpuszczalnikową
Wow to musisz być ogólnie szczuplutka ze na tym etapie masz tylko 86 cm ! Super.
Ja to właśnie wole inke niż normalna kawę jakoś w ciąży mnie odrzuca strasznie od kawy.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 12:50   #3791
Majka232
Zakorzenienie

Koperco - znam rozmiarówkę Lidla ale te bodziaki i tak mnie powaliły wielkoscią
Dla mnie spodenki mogą byc welurowe lub polarowe (nie lubię ich ale...) jednak musi być sciągacz przy nogawce, nie lubie prostych nogawek bo niepraktyczne, włażą pod kapcie itd, a ze ściagaczem super. Ze smyka mam 2 pary spodenek rozm.80 (bedą na jesień) właśnie welurowe po 10zł/szt

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Jeżeli chcecie bluzeczki z myszka mickey lub minnie to w pepco są z nowej kolekcji po 15zł tak jak w lidlu i jakosciowo b.fajne i ładniejsze niz te z lidla
Stary 2015-02-05, 12:54   #3792
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
To faktycznie niepoważna :/
Postaw ją pod ścianą i tyle Podaj termin konkretny że jak się nie dowie to rezygnujesz. Tylko ciekawe ile czasu później będzie się przybierać do wysyłki :/ Są tańsze wysyłki ale one trwają np.4-6 tyg....

Zbieram się, zajadę do Lidla wymienić body, do cukierni po coś do kawy bo koleżanka ma być, potem po młodego i z nim do fryzjera.
Będę wieczorem
Oby były jeszcze te mniejsze bodziaki!
Miłego dnia
Ja dziś nie musze robić obiadu bo Tż zrobi placki jak wstanie. Zreszta nie czuje się najlepiej i najchętniej cały dzień będę się lenic. Tylko leżeć za bardzo nie mogę bo te plecy bolą wtedy okropnie, wiec siedzę sobie wygodnie i podczytuje Was w miedzy czasie czytając książkę

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 12:55   #3793
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia śliczny zgrabny brzunio
Co do tych spodni to może założysz raz lub dwa i koniec bo faktycznie są maleńkie. Ja wzięłam te rozm większe chciałam tez te bezowe - żółte takie małe ale już brakło i mam duuze na 86/92 nie wiem kiedy to założę chyba pod koniec roku

to wymienię albo jak nie będzie to oddam, trudno
hehe te 86/92 faktycznie trochę poczekają

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ty to jesteś fit mama!!
taaa i 9 kg

Cytat:
tak. Zostało zostało

Ładna piłka

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
no no na bogato. krolowie kuzwa

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

z przodu wcale nie widac
slicznie wygladasz
noo z przodu jakbym się najadła a potem z boku nagle zonk

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
Wróciłam z lidla..u mnie już wszystko było mega przebrane... :/ kupiłam tylko skarpetki,bluzkę z Disneya na 62/68 i 3 pak bluzek na długi rękaw też na 62/68. Bodow już nie było

No fajna piłeczka! i za 30-ty tc
ehh to szkoda, że bodów już nie było ale bluzeczki tez fajne
i dzięki
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 12:58   #3794
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
taaa i 9 kg
Nie widac ich u Ciebie w ogóle

Stary 2015-02-05, 13:07   #3795
Mirelka_90
Raczkowanie

Witam was U nas jest ok... Na razie trzymamy się tak jak trzeba. Torba dzidziusiowa prawie spakowana dolożyć tylko muszę pampersy i chusteczki nawilżane. Za moją będę zaczynać się brać. Ja praktycznie mam juz dla siebie wszystko. Dziś obiadu nie robię wczoraj wieczorem zrobiłam krokieciki. Mmm pyszne. Dziś cały dzień poleguje tylko właśnie druga pralka się pierze. Ogólnie czuje się w miare ale nie do końca.Wczoraj robiłam glukoze po obciązeniu dolałam sobie "cytrynke" ale i tak ledwo dałam rade ... zrobiło mi sie nagle goraco i myslalam ze bede wymiotowac ale po jakis 15 min przeszło. Za tydzień mam wizyte u gina.

Powiedzcie czy MADISON nadal nic się nie odezwała do nikogo?? jestem taka ciekawa co u niej i maluszków.

Wiktorek 15.03.2015r.
Mirelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 13:17   #3796
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelka_90 Pokaż wiadomość
Witam was U nas jest ok... Na razie trzymamy się tak jak trzeba. Torba dzidziusiowa prawie spakowana dolożyć tylko muszę pampersy i chusteczki nawilżane. Za moją będę zaczynać się brać. Ja praktycznie mam juz dla siebie wszystko. Dziś obiadu nie robię wczoraj wieczorem zrobiłam krokieciki. Mmm pyszne. Dziś cały dzień poleguje tylko właśnie druga pralka się pierze. Ogólnie czuje się w miare ale nie do końca.Wczoraj robiłam glukoze po obciązeniu dolałam sobie "cytrynke" ale i tak ledwo dałam rade ... zrobiło mi sie nagle goraco i myslalam ze bede wymiotowac ale po jakis 15 min przeszło. Za tydzień mam wizyte u gina.

Powiedzcie czy MADISON nadal nic się nie odezwała do nikogo?? jestem taka ciekawa co u niej i maluszków.
Poleguj teraz możesz u mnie jedna pralka się pierze na drugą mam za mało prania
a Madison cicho martwimy się i nie ma jak się z nią skontaktować

Stary 2015-02-05, 13:17   #3797
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

patrzę na te Twoje foty i się zastanawiam gdzie Ci te 9kg poszło
Cytat:

dopiero robiłaś glukozę?

ja nie poczekałam na męża i objadłam się już ogórkową
a za godzinkę drugie danie. Od razu po zupie bym drugiego nie wcisnęła

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 13:20   #3798
madzixx88
Zakorzenienie

Siempre-86 masz, to malutko

Koperko-nawet wygodnie, tragedii nie ma paznokcie u stóp pomaluje jeszcze

Majka-oby były bodziaki milego dnia!

Rosario-dzięki, ale uwierz, że widać, szczególnie od pasa w dół, bo piłki nie liczę
a właśnie bo chyba umknęło - jakim balsamem z Tołpy ujedrniajacym czy antycell smarujesz uda i pośladki? bo chwaliłaś, że działa i też bym kupila
Stary 2015-02-05, 13:28   #3799
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Siempre-86 masz, to malutko

Koperko-nawet wygodnie, tragedii nie ma paznokcie u stóp pomaluje jeszcze

Majka-oby były bodziaki milego dnia!

Rosario-dzięki, ale uwierz, że widać, szczególnie od pasa w dół, bo piłki nie liczę
a właśnie bo chyba umknęło - jakim balsamem z Tołpy ujedrniajacym czy antycell smarujesz uda i pośladki? bo chwaliłaś, że działa i też bym kupila
właśnie tyły to masz z boku ładne a smaruje kremem ujędrniajacym tym w załączniku

Stary 2015-02-05, 13:29   #3800
madzixx88
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;50104335]faktycznie! trafne skojarzenie, chociaz może nie kazdy takie miewa, ale odlew brzucha z gipsu to juz jak dla mnei całkiem kosmos- co z tym potem robic? na ścianie sobie taki gipsowy bębęn powiesic i gości straszyc?
tez sie przeszłam do Lidla po 11tej, welurowych pajaców jeszcze sporo i body, ja chciałam bawełniane, ostatnie Myszki Miki upolowałam 62/68, zostały ze 2 większe tylko. i legginsy kupiłam, skarpetki rajstopki. te skarpetki szkoda, że nie bawełniane i ze takie szerokaśne.
ten pajac jest 4 cm dłuższy od pajaca z C&A Baby Club rozm 68.
.[/QUOTE]

odlew brzucha to już w ogóle kosmos to Ci się udało w lidlu
ja chyba skarpetki oddam jednak, skoro dziewczyny nie polecają faktycznie w Smyku wychodzą podobnie a są bawełniane..

Cytat:

Madison się nie odzywała my tu się martwimy, ale mamy nadzieje, że wszystko ok i po prostu zabiegana jest

ale pózno glukozę robiłaś! fajnie, że jedna torba spakowana

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
patrzę na te Twoje foty i się zastanawiam gdzie Ci te 9kg poszło

dopiero robiłaś glukozę?

ja nie poczekałam na męża i objadłam się już ogórkową
a za godzinkę drugie danie. Od razu po zupie bym drugiego nie wcisnęła
w i uda
ogórkowa mniaam... ja się bounty zapycham a miałam słodyczy już nie jesc
Stary 2015-02-05, 13:31   #3801
siempre
Wtajemniczenie

Hania ja przed ciąża wazylam 49-50 kg, no jak nie pracowalam to maks 53. Ale stres bo na początku nie moglam sie dogadać z szefowa a w pracy wszystko nowe bylo jeszcze w tym czasie odeszła dziewczyna z ktora pracowalam na zmiany. Ciężko było bo goracy okres w pracy, codziennie ponad 12 h w pracy. A jak wracalam to sily spać nie mialam. Po 2 miesiącach wszystko się ułożylo ale caly dzien na kawie potrafilam jechac dopiero w domu sobie przypominalam że glodna jestem po prawie roku mialam ze tak powiem wszystko gdzies robilam to co miałam zrobic wiec luzik z szefowa tez super się dogadywalysmy się
Mimo wszystko jak zaszlam w ciąże to schudłam do 47 ale teraz juz 10 na plusie tylko trochę w dupe mi poszlo
Stary 2015-02-05, 13:31   #3802
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
właśnie tyły to masz z boku ładne a smaruje kremem ujędrniajacym tym w załączniku
oki dzięki zakupię sobie
Stary 2015-02-05, 13:33   #3803
violka848
Zakorzenienie

Hej dupencje ja byłam na krwi i moczu z rana i trochę polatałam w między czasie bo duża kolejka była Kupiłam dwie koszule w Textil i mam z głowy Obiad podszykowany mogę się byczyć

Cytat:
moje lidlowe zakupki

bodziaki i pajaca z minnie wzięłam 62/68 ale większe są i wypadają jak 68 spokojnie. Te łososiowe z króliczkiem są 50/56 - dla mnie 56
geterki wzięłam 50/56(łososiowe i białe) i 62/68(marynarskie), spodenki w kropki na 68, skarpetki najmniejsze no i grzechotkę słonika
extra za daleko mam lidla - fajowe spodnie w kropki i skarpeteczki

Cytat:
a i zapomniałam się przywitać w 30 tyg w końcu i u mnie 3 z przodu [COLOR="Silver"]
Gratki O to u mnie też Piona

Cytat:
Ale pospałam
Niestety popsułam sobie plany na dziś, bo mam włosy jak strąki muszę je umyć a zanim suszarka sobie z nimi poradzi to będzie 14... uch, nie lubię tak
Czapa i poleciała
P.S. Ekstra ten piesek

Cytat:
Dzień Dobry!
Ja dziś już mam dwie "33" - zaczynam 33 t.c
Moje zakupy lidlowe:
Gratulacje zakupów i 33

Cytat:

No no mamuśka pięknie sie prezentujesz Mam takie same pismo święte I masz ekstra cegłę na ścianie
Stary 2015-02-05, 13:33   #3804
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Hania ja przed ciąża wazylam 49-50 kg, no jak nie pracowalam to maks 53. Ale stres bo na początku nie moglam sie dogadać z szefowa a w pracy wszystko nowe bylo jeszcze w tym czasie odeszła dziewczyna z ktora pracowalam na zmiany. Ciężko było bo goracy okres w pracy, codziennie ponad 12 h w pracy. A jak wracalam to sily spać nie mialam. Po 2 miesiącach wszystko się ułożylo ale caly dzien na kawie potrafilam jechac dopiero w domu sobie przypominalam że glodna jestem po prawie roku mialam ze tak powiem wszystko gdzies robilam to co miałam zrobic wiec luzik z szefowa tez super się dogadywalysmy się
Mimo wszystko jak zaszlam w ciąże to schudłam do 47 ale teraz juz 10 na plusie tylko trochę w dupe mi poszlo
to ja wagowo podobnie, z tym, że nie schudłam na początku ciąży i teraz 59 kg na wadze
a wzrostu ile masz?
Stary 2015-02-05, 13:34   #3805
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

ogórkowa mniaam... ja się bounty zapycham a miałam słodyczy już nie jesc
a bounty wieki nie jadłam
chyba jutro kupię

a za tydzień tłusty czwartek

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 13:38   #3806
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
to ja wagowo podobnie, z tym, że nie schudłam na początku ciąży i teraz 59 kg na wadze
a wzrostu ile masz?
160 cm
Stary 2015-02-05, 13:41   #3807
violka848
Zakorzenienie

Dziewczyny a z jakiej firmy ubranka mają typową rozmiarówkę? bo chcę policzyć zaraz może i nie wiem do których porównywać - czy tak mniej więcej patrzeć?
Stary 2015-02-05, 13:42   #3808
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hej dupencje ja byłam na krwi i moczu z rana i trochę polatałam w między czasie bo duża kolejka była Kupiłam dwie koszule w Textil i mam z głowy Obiad podszykowany mogę się byczyć

extra za daleko mam lidla - fajowe spodnie w kropki i skarpeteczki

Gratki O to u mnie też Piona

No no mamuśka pięknie sie prezentujesz Mam takie same pismo święte I masz ekstra cegłę na ścianie
pokaż jakie koszule wzięłaś

PIONA

hehe dzięki pismo św.dostaliśmy na ślub i to nawet dwa takie same a cegłę chcieliśmy przemalować na biało ale w sumie została taka "oryginalna" i jest spoko
Stary 2015-02-05, 13:44   #3809
niezawsze
Zakorzenienie

Wink Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.XI

Kordelka ja zmienilam troche nawyki zywieniowe po ciazy tez, wiedzialam o ryzyku cukrzycy przy drugiej cuazy, ale ona przechodzi po. Dla mnie to nie powod by dzidcka nie miec

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-05, 13:47   #3810
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
a bounty wieki nie jadłam
chyba jutro kupię

a za tydzień tłusty czwartek
u mnie ostatnio non stop na tapecie ooo tłusty czwartek..to lubię

Cytat:
160 cm
to podobnie, ja 163

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a z jakiej firmy ubranka mają typową rozmiarówkę? bo chcę policzyć zaraz może i nie wiem do których porównywać - czy tak mniej więcej patrzeć?
hmm nie wiem, ja porównuję do tych z h&m
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości